|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Cytat:
Cytat:
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Cytat:
Co do menu, to my mamy 130 zł / os. I to mamy w cenie : Oferta kompleksowa - oferta podstawowa z zastawą i pościelą stołową - dekoracja sali z tego rezygnujemy, bo już mamy dekoratorkę i za to będziemy mieć gratis tort weselny ![]() - dekoracja stołów (serwety, narzuty, bankietówki, kwiaty żywe, świeczniki, flakony) - paczki z ciastem dla gości weselnych + naklejki na paczki - menu na stoły - przygotowanie powitanie dla Pary Młodej (chleb weselny, sól i woda) + dekoracja z kwiatów - sprzątanie sali przed weselem (pastowanie podlogi), po weselu - oraz utrzymanie czystości w toaletach podczas wesela - środki sanitarne (ręczniki, papiery toaletowe, kosze na śmieci, odświeżacze) |
|
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś juz niby ok, ale jakoś drętwo.... Do tego wszystkiego doszedł problem natury osobistej. Nie bede sie rozwodzić ![]() Chciałam po prostu sie komus pożalić...dzięki, że jestescie |
|
|
|
|
#4444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4445 |
|
Konto usunięte
|
niestety nie wszystkie mają dostęp do poczty;/ poza tym nie wszystkie sa w stanie cały czas nadrabiać forum i ciągle w nim uczestniczyć.zaczynam sie czuc tutaj dziwnie bo większośc teraz prywatne wiad wysyła a nie każdy dostęp do poczty ma.po to chyba jest forum że jak ktoś coś ma do powiedzenia to właśnie tam to pisze.no chyba że sie myle...
|
|
|
|
#4446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.boots.com/en/Boss-For-Men...on-100ml_3400/
|
|
#4447 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem oburzenia. |
|
|
|
|
#4449 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
mam pytanie czy z kościoła dokumenty można wyciągnąć od ręki czy trzeba czekac na nie z dwa tygodnia załóżmy??? Chiałabym żebysmy spisali protokół w marcu i nie wiem kiedy dobry moment an wyciągniecie metryki bierzowania.... poradzicie... plisss.....
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecę na zakupy ![]() Zaglądnę do Was później
|
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od ręki
|
|
#4452 |
|
Konto usunięte
|
to nie jest oburzenie.niektórzy też pracują i nie mają czasu cały czas siedzieć na forum.
|
|
|
|
#4453 |
|
Zadomowienie
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze Wam coś wkleję
|
|
|
|
|
#4456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale bardzo dobrze ujęte i w 100% sie z tym zgadzam
|
|
|
|
|
#4458 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Konto usunięte
|
wow widzę że burza sie zrobiła a nie taki był zamysł.po prostu nie chce czuć sie pominięta .
|
|
|
|
#4460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie widzę potrzeby dalszej dyskusji na ten temat ( z niektórymi znamy się osobiście a z resztą od ponad roku więc rozmawiamy o czym chcemy i kiedy chcemy) ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
|
|
#4461 |
|
Wtajemniczenie
|
Milego popoludnia, mykam poki co
|
|
|
|
#4462 |
|
Konto usunięte
|
ja właśnie siedzę w pracy i jestem na bieżąco a jeśli nawet są dziewczyny bez pracy to nie mogą sobie pisać na forum ??
![]() ja przecież tak nie napisałam.w mojej pracy nie mam dostępu do forum.-zablokowane strony mamy;/ poza tym czasu bym nie miała. |
|
|
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama rozumiesz - staramy się trochę chronić naszą prywatność. Gdyby nie było zasad to równie dobrze mogłybyśmy wklejać i pisać wszystko tu. A to nie o to chodzi Są dziewczyny, które są dłużej niż 3 miesiące, ale wpadają, napiszą cześć i nie wiedzą co się wogóle dzieje, więc są tylko w kalendarzu i nie mają dostępu
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-02-14 o 14:57 |
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze troche czuje sie teraz winna bo wlasnie napisalam prywatna wiadomosc na poczcie, ale wlasnie tylko dlatego ze jest to wiadomosc prywatna i nie chce aby na wieki wisiala na forum... tym bardziej aby czytaly ja znajome osoby ktore moga czytac ten watek.. ( a usuwac ich nie wolno) Aby miec dostep do poczty kazdy musial spelnic pewne warunki i z czasem nawet pewnie Ty dostatniesz dostep Takze uwierz, to nie sa jakies zlosliwosci wzgledem innych dziewczyn na forum... I nie chodzi o to ze pewnien krag dziewczyn ma poczte i pisza jakies wywody swoje.. Takze na prawde nie badz zla na nas
|
|
#4465 |
|
Konto usunięte
|
dobra czaje i zamykam watek.
|
|
|
|
#4466 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Buciki widzę, że się dzisiaj pojawiają
![]() Cytat:
Jaką mam sklerozę, wczoraj gadałam o Walentynkach, a dzisiaj zapomniałam, przypomniało mi się dopiero jak przeczytałam: Cytat:
Cytat:
Z tym terminem, to bym Cię skłamała, bo jedno zaproszenie daliśmy w sierpni 2011 roku ![]() Wszystkie zaproszenia wręczaliśmy osobiście. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zrób personalizacje po przez korespondencje seryjną, a nie wypisuj tego ręcznie, ani tez tego nie wklejaj, bo się łatwo pomylić, przygotuj w Excelu listę wg odmiany do zaproszeń ![]() od ręki |
||||||||
|
|
|
#4467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4468 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wiem ze to stresujące, ale to jednak jeszcze 2 miechy, uda Ci się wszystko ogarnąć zobaczysz Cytat:
Cytat:
Ja już po protokole chociaż na początku się zestresowałam bo ksiądz powiedział że bez zaświadczenia z USC nie możemy protokołu spisać (pisałam Wam kiedyś ze nie możemy zaświadczenia jeszcze wyciągnąć bo TŻ zmienia dowód właśnie) i już myślałam ze przyjechaliśmy an marne ale udało się go ładnie poprosić i jednak spisaliśmy, a zaświadczenie i nowy nr dowodu TŻa doniesiemy później Teraz kolejne wyzwanie przed nami bo jeszcze w tym tygodniu musimy pójść do pierwszej spowiedzi przedślubnej (u nas tak jest ze trzeba najpóźniej tydzień po daniu na zapowiedzi iść) Nena co do tego menu to faktycznie dziwna sytuacja. Może spróbujcie się dogadać z właścicielami co możecie mieć w menu w takiej cenie jaka była w umowie (bo przecież ta cena powinna być niezmienna) Wklejam nasze menu w pdfie. Bierzemy wersję podstawową i tylko dobierzemy z rozszerzonej wersji co byśmy jeszcze dodatkowo chcieli i rozliczymy to wg rzeczywistego zużycia a nie od osoby
|
||||||
|
|
|
#4469 |
|
Rozeznanie
|
Hej Laski!
Walnięte jesteście, ja nie mogę - 1 wątek roztrzaskany w 2 tygodnie ![]() Ja znów przychodzę po dłuuugim czasie Trochę SPAMu:U mnie małe zmiany - 2 tygodnie temu wprowadziła się do nas siostra z narzeczonym, mieli problemy z kolesiem u którego wynajmowali kawalerkę, będą u nas dopóki nie znajdą mieszkania które chcą kupić (a mają na to nadzieję koło maja, do tego czasu bez sensu żeby szukali tymczasowego lokum) - jest super, oni są happy, nam wpadnie dodatkowa kasa (nie zgodzili się żeby składać się tylko na rachunki ) a nasze koty świetnie się ze sobą bawią, także git ![]() Jeśli chodzi o sprawy ślubne to dalej panują w moim codziennym życiu Pracy mgr oczywiście też jeszcze nie rozpoczęłam, za to zrobiłam zacne zakupy ślubne na all Kupiłam wstążki o 3 różnych szerokościach: 6mm, 12mm, 25mm w 3 kolorach: ciemny fiolet, jasny róż i ecru (te 2 ostatnie kolory to tak dla przełamania śliwkowej tonacji żeby nie było tak przewidywalnie oczywiście przy zaproszeniach i winietkach i w naszych ubiorach tylko fioletowe dodatki), do tego kleje magici i brylanciki do ozdabiania wstążek przy zapro. Natomiast dziś doszła do mnie paczka z grubej rury: 42 ślubne lampiony-mega serca i 4 tuby strzelające płatkami róż " hehe) ale wreszcie doszłam do wniosku, że będzie to świetne zakończenie oczepin Postanowiliśmy bowiem pokroić tort koło 21 żeby goście (i my sami ) mieli jeszcze na niego ochotę Tak więc goście wypuszczą 20 różowych i 20 białych, z naszych rąk poleci czerwony, tak by się odróżniał A co z tym jednym dodatkowym? Wypuścimy na wiosnę w parku, tak na próbę (komu jak komu ale nam musi się udać bez problemu wypuścić lampionik ) No a jeśli chodzi o tuby to analogicznie do lampionów dla gości: 2 białe i 2 różowe ![]() Pamiętacie jak pisałam Wam o nietypowym problemie TŻa ze skórą między palcami która uniemożliwia noszenie obrączki w normalnym miejscu? Odezwałam się w tej sprawie do kilku gabinetów chirurgii plastycznej (TŻ powiedział: "jak załatwisz to pójdę na zabieg" ) i od 2 z nich uzyskałam podpowiedź, żeby pomocy szukać u chirurga ręki - fakt Na jego stronie internetowej widziałam zdjęcia z przebiegu bardzo skomplikowanych schorzeń, usprawnianie nerwów i stawów, sądzę że tu nie będzie problemu Ciekawe tylko ile taka przyjemność kosztuje :p Jak kuku się zagoi będziemy mogli w końcu zamówić obrączki ![]() Okey, mam dzień wolny (jasne, że do biblioteki nie pojadę bo na to mam za mało czasu :p) więc trochę ogarnę to co się dzieje dookoła w mieszkanku, zrobię zakupy na walentynkową kolację (TŻ wróci z pracy koło 21...) a robię makaron w sobie śmietanowo-szpinakowo-serowym (żółty, topiony, gorgonzola) a i o siebie zadbam ^^ Tak więc... czas start! BUZIAKI DLA WAS KOCHANE
|
#4470 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gadasz? ale chamstwo ![]() Cytat:
za dużo chłopów mam w towarzystwie ![]() Cytat:
Cytat:
hehe wijajpi!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie że ja nie mam nawet przykładowego menu? Bo u nas jest tak że dostajemy wielką księgę i wybieramy sobie co chcemy, możemy sobie skompletować dowolnie skonfigurować itp. Nena nie mogłabyś mieć podobnej opcji do dogadania jak u mnie? Bo faktycznie tak jak dziewczyny mówią.. W tym tańszym niewiele brakuje żeby był OK Głowa mi pęka... Zaraz padne. Uwielbiam mieć okres ... Aha! Girls Ile trzeba z Wami być aby mieć dostęp do poczty? Chciałabym się przedatawić fotograficznie i TŻta, wiec nie mogę się doczekać już
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-02-14 o 15:35 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie. Tyle w temacie.
I tak właśnie dziś z Tż rozmawiałam, że jeśli chodzi o jego część gości, to zaczniemy przed świętami, żebyśmy mogli się wyrobić, bo on ma jeszcze pisanie pracy inż. i pewnie nie każdy weekend będzie miał wolny, o tym, że na majówkę jedziemy nad morze nie wspomnę
Moja rodzina pójdzie łatwo

(u nas tak jest ze trzeba najpóźniej tydzień po daniu na zapowiedzi iść) 
hehe wijajpi!