Wszystko o Avonie - cz.26 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-14, 18:19   #961
meggykotka
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26

Moje wrażenia co do FAE - na początku mocne, głownie kokos i coś jeszcze
dopiero po kilku godzinach są fajne, troszkę w stylu ChL Niut w wersji egzotycznej. Jeszcze nad nimi pomyślę, bo nawet po kilku godzinach i zmywaniu naczyń są bardzo intensywne.

Moje wrażenia co do Pure damskiej - lekka, świeża, kwiatowa, mniej trwała niż FAE, ale nadal wyczuwalna po kilku godzinach. Tą chyba sobie zostawię.

Dziewczynki czy Patricka Demsey Unscripted wycofali a ja nie zauważyłam???? Bo nie zrobiłam zapasów, a teraz nie widzę w katalogu. A to była taka ładna męska woda
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 18:21   #962
cleo80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez slodki_lizaczek Pokaż wiadomość
no dobra zrobiłam podejścia do FAE i O2 no i moje pierwsze wrażenia FAE jest słodki ale nie taki jak jego pierwotna wersja... jest dużo delikatniejszy ale ja nie wyczuwam tak jak niektórzy kokosa ja bym bardziej powiedziała jakieś kwiatki albo może pomarańcz sam już nie wiem.... mojemu Tż bardzo się podoba.... na zimę w sam raz na lato już bardzziej się nie nadaje.... natomiast O2 jest takie świeże, delikatne wydaje mi się że coś na nutę Summer White na lato będzie super.... a wasze jakie są spostrzeżenia co do tych wód ??????????
FAE wąchałam, wąchałam i naprawdę chciałam się do niego przekonać, ale niestety nie udało się. W małym (naprawdę małym) stężeniu strasznie mi się podoba, niestety psiknięta kilka razy zaczynam się dusić i boli mnie głowa Za ciężki jak dla mnie.
O2 jeszcze nie wąchałam, ale po Waszych opisach sądzę, że może mi się spodobać.
cleo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 18:24   #963
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Jezu, a skąd mają wiedzieć miesiąc wcześniej mają dla świętego spokoju napisać cokolwiek, żeby się wszyscy napalili a potem zmienić decyzję dać co innego i znowu wysłuchiwać że się zmiana nie podoba.
Bądźmy ludźmi i dajmy im w spokoju pracować, bo czasem wydaje mi się że takie postawy roszczeniowe nic nie dają.

A jak czytam jak zwykle nic nie wiedzą.... to mam ochotę zapytać czy Ty zawsze wszystko wiesz?
ja im nie napisałam miesiąc wcześniej tylko w poniedziałek jak już katalog 3 trwa od tygodnia a zawsze o tej porze już wszystko piszą, chyba zapytać o takie rzeczy mogę skoro mam duże zamówienie to chciałabym się dowiedzieć czy warto mi dobijać do wyższej kwoty, widocznie mają jakiś poślizg... mogłaś tak napisać a nie pastwisz się od razu nad kimś... chciałam podzielić się informacja ale skoro źle to nie będe pisać już tego co oni mi odpisują.... żebyś znów się nie musiała denerwować jak czytasz komentarze......!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
slodki_lizaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 18:28   #964
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
ja im nie napisałam miesiąc wcześniej tylko w poniedziałek jak już katalog 3 trwa od tygodnia a zawsze o tej porze już wszystko piszą, chyba zapytać o takie rzeczy mogę skoro mam duże zamówienie to chciałabym się dowiedzieć czy warto mi dobijać do wyższej kwoty, widocznie mają jakiś poślizg... mogłaś tak napisać a nie pastwisz się od razu nad kimś... chciałam podzielić się informacja ale skoro źle to nie będe pisać już tego co oni mi odpisują.... żebyś znów się nie musiała denerwować jak czytasz komentarze......!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Hola, hola! Nie przesadzasz?
I tak się składa, że napisałaś miesiąc wcześniej, bo produkt, o który pytałaś będzie dostarczony w nowym katalogu, a nie teraz. Nie bądź taka w gorącej wodzie kąpana.
I chyba obsunął ci się palec, bo widzę bardzo dużo wykrzykników i kropek. Postaraj się, żeby więcej się nie obsunął. To chyba nie takie trudne, a innym lepiej będzie się czytać.
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 18:39   #965
meggykotka
Rozeznanie

Cytat:
Też uważam że oni troszkę za długo sami nie wiedzą co nam chcą zaproponować. Litości!!!! Aktualizacja strony internetowej po 12 zamiast o północy. Światła przy produktach często są dla picu, a w Ori od razu się wyświetla czy coś jest czy nie. W Ori przed rozpoczęciem katalogu dostaję informację na maila z wszystkimi potzrebnymi informacjami, na stronie jest informacja o brakach i terminach ich realizacji. Można to ogarnąć jak u konkurencji, tylko trzeba chcieć.
Avon czasami wydaje mi się taki mało profesjonalny czyli "Teraz nie wiemy ale moze za tydzień będziemy wiedzieć."

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
I tak się składa, że napisałaś miesiąc wcześniej, bo produkt, o który pytałaś będzie dostarczony w nowym katalogu, a nie teraz. Nie bądź taka w gorącej wodzie kąpana.
I chyba obsunął ci się palec, bo widzę bardzo dużo wykrzykników i kropek. Postaraj się, żeby więcej się nie obsunął. To chyba nie takie trudne, a innym lepiej będzie się czytać.
Nie miesiąc wcześniej a dwa tygodnie wcześniej bo dzisiaj mamy 14 a katalog 4 zaczyna się 1 marca. Dla też jest to ważna informacja i wolałabym wiedzieć wcześniej, bo w momencie gdy brakuje mi 70 czy 100zł do tysiąca to fajny produkt motywuje, a np. dla kremu z karambola bym nie dobijała.
Stary 2012-02-14, 18:44   #966
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość
Nie miesiąc wcześniej a dwa tygodnie wcześniej bo dzisiaj mamy 14 a katalog 4 zaczyna się 1 marca. Dla też jest to ważna informacja i wolałabym wiedzieć wcześniej, bo w momencie gdy brakuje mi 70 czy 100zł do tysiąca to fajny produkt motywuje, a np. dla kremu z karambola bym nie dobijała.
Napisałam miesiąc, bo ona tak napisała.
A do większego opustu nie dobijałabyś?

A poza tym tak trudno zapamiętać, że nie podają takich informacji na początku katalogu? Co katalog jedno i to samo...
Stary 2012-02-14, 18:49   #967
meggykotka
Rozeznanie

Cytat:

A poza tym tak trudno zapamiętać, że nie podają takich informacji na początku katalogu? Co katalog jedno i to samo...
Nie dobijam do większego opustu jak mi się nie opłaca np wtedy gdym mam dużo nie kosmetycznych, opusty z programów i dużo produktów z opustem 10%. Czasem nie opłaca się wydać 65-70zł (mam na myśli kwotę po opuście) żeby zarobić 20zł więcej i być w plecy 50zł i kombinować komu by te produkty wcisnąć.
Stary 2012-02-14, 18:51   #968
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
ja nie napisałam do nich miesiąc wcześniej tylko w poniedziałek rano a popołudniu miałam odp a oni mi odp żeby pisać pod koniec miesiąca.......
Stary 2012-02-14, 19:04   #969
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cleo80 Pokaż wiadomość
FAE wąchałam, wąchałam i naprawdę chciałam się do niego przekonać, ale niestety nie udało się. W małym (naprawdę małym) stężeniu strasznie mi się podoba, niestety psiknięta kilka razy zaczynam się dusić i boli mnie głowa Za ciężki jak dla mnie.
O2 jeszcze nie wąchałam, ale po Waszych opisach sądzę, że może mi się spodobać.
Ja też waham się przed otwarciem O2.... A FAE nie mam więc dylematu tez nie mam, paczuszkę dostałam rano, ale wszystko co miałam jest na katalogowym Wiec chyba w niczym nie pomogę No ale już wszystko rozwiezione, wiec czas na przejrzenie katalogu...... i zrobienie wish listy

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Nie dobijam do większego opustu jak mi się nie opłaca np wtedy gdym mam dużo nie kosmetycznych, opusty z programów i dużo produktów z opustem 10%. Czasem nie opłaca się wydać 65-70zł (mam na myśli kwotę po opuście) żeby zarobić 20zł więcej i być w plecy 50zł i kombinować komu by te produkty wcisnąć.
Dokładnie, też tak myślę, bo to poźniej jest zysku jak w pysku
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 19:04   #970
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
czyli źle zrozumiałam co tam na dole pisze? aczkolwiek do Avonu pisałam o dołączenie mi kodu,ale niestety,odpisali tak:

"Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że warunkiem otrzymania prezentu niespodzianki dla Konsultantek,
które nie składały zamówień w katalogach 1 i 2/2012 jest sprzedaż na min.
150,00 zł i wpisanie kodu do zamówienia. W przypadku, gdy numer nie został
wprowadzony, należy złożyć kolejne zamówienie w katalogu 3/2012.
Jednocześnie przypominamy, że każde kolejne zamówienie z katalogu powinno być
na min. 50,00 zł, dzięki czemu nie będzie naliczony koszt wysyłki 10,00 zł."
ja bym na Twoim miejscu jeszcze raz pisała, albo dzwoniła, bo w chwili składania przez Ciebie zamówienia tej oferty jeszcze nie było w strefie, więc nie mogłaś o niej wiedzieć ...
pojawiła się później, więc chcesz, żeby Ci dopisali skoro się należy

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 19:09   #971
nataszka25
Zakorzenienie

A poza tym skoro katalogi drukują w takim wyprzedzeniem i nie są wstanie zapanować nad brakami już na początku wejscia katalogu to też powinni miec zapalnowane produkty lojalnosciowe.
I wcale się nie czepiam Avonu bo go bardzo
Stary 2012-02-14, 19:13   #972
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
A poza tym skoro katalogi drukują w takim wyprzedzeniem i nie są wstanie zapanować nad brakami już na początku wejscia katalogu to też powinni miec zapalnowane produkty lojalnosciowe.
I wcale się nie czepiam Avonu bo go bardzo
Przecież katalogi muszą wydrukować wcześniej dla trendujących, a program lojalnościowy dla nich jest taki sam jak dla nas.
Stary 2012-02-14, 19:14   #973
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Zbastuj.

Cytat:
dzięki

Cytat:
Też uważam że oni troszkę za długo sami nie wiedzą co nam chcą zaproponować. Litości!!!! Aktualizacja strony internetowej po 12 zamiast o północy. Światła przy produktach często są dla picu, a w Ori od razu się wyświetla czy coś jest czy nie. W Ori przed rozpoczęciem katalogu dostaję informację na maila z wszystkimi potzrebnymi informacjami, na stronie jest informacja o brakach i terminach ich realizacji. Można to ogarnąć jak u konkurencji, tylko trzeba chcieć.
Avon czasami wydaje mi się taki mało profesjonalny czyli "Teraz nie wiemy ale moze za tydzień będziemy wiedzieć."

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Ale tu chodzi o to, że co katalog przerabiamy ten sam schemat- jest pytanie zaraz po pierwszym zamówieniu, oni odpowiedzą, podadzą produkt- są żale że nie warto, potem komuś innemu podają co innego i znowu są pretensje że jednemu tak drugiemu tak.

Nie od dziś wiadomo, że mają przesuwy a średnio co trzy tygodnie przerabiamy ten temat- bo ktoś się nakręca.

Dochodzimy tu po prostu do takiego kuriozum, że coraz mniej informacji o produktach, coraz więcej osób, którym nie chce się przeczytać informacji padają co chwilę te same pytania, te same odpowiedzi i ten sam temat jest nakręcony raz na trzy tygodnie. i po co?
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 19:26   #974
meggykotka
Rozeznanie

No właśnie, co katalog to samo, my ich pytamy a oni nigdy nic nie wiedzą na czas. Pod koniec katalogu to ta informacja wielu z dziewczyn do niczego już nie jest potrzebna.

Czy naprawdę jest tak trudno ogarnąć ten temat. Przecież musieli już dać dyspozycję do Garwolina żeby produkty były gotowe na 29 lutego bo od 1 marca będą już w COKach.

Edytowane przez meggykotka
Czas edycji: 2012-02-14 o 19:28
Stary 2012-02-14, 19:28   #975
agusia606
Przyczajenie

Ja napisałam maila wczoraj wieczorem z prośbą o dopisanie do kolejnego zamówienia Niespodzianki
Szanowna Konsultantko, Informujemy, że zgodnie z poniższym zapisem "Konsultantka aktywna ostatni raz w K17/2011 lub w K1/2012 złoży zamówienia na wartość min.150 zł będzie mogła zamówić niespodziankę o kodzie 79103" jest Pani objęta programem. Ponieważ zamówienie z katalogu 03/2012 zostało zrealizowane produkt dołączy się do kolejno złożonego zamówienia na koncie.
agusia606 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 19:29   #976
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
padają co chwilę te same pytania, te same odpowiedzi i ten sam temat jest nakręcony raz na trzy tygodnie. i po co?
żeby wątek nie umarł

zastanwiam się nad nowymi cieniami, które sobie wziąć

a może mi ktoś powiedzieć, kto ma kat. 6, co to za fioletowe poczwórne cienie?? modelka jest nimi wymalowana, to jakaś nowość czy stałe któreś??

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 19:33   #977
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
No właśnie, co katalog to samo, my ich pytamy a oni nigdy nic nie wiedzą na czas. Pod koniec katalogu to ta informacja wielu z dziewczyn do niczego już nie jest potrzebna.

Czy naprawdę jest tak trudno ogarnąć ten temat. Przecież musieli już dać dyspozycję do Garwolina żeby produkty były gotowe na 29 lutego bo od 1 marca będą już w COKach.
Widocznie trudno, wiemy to teraz i wiedziałyśmy przy poprzedniej edycji - zawsze tak było i pewnie jeszcze długo będzie- więc po co robić z tego co katalog szum. Ja wolę wiedzieć jak już będzie wiadomo na bank- przeciez miesiąc temu nie było tu postów z pretensjami że najpierw napisali o Far Away a potem o kremie?
Stary 2012-02-14, 19:39   #978
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Dochodzimy tu po prostu do takiego kuriozum, że coraz mniej informacji o produktach, coraz więcej osób, którym nie chce się przeczytać informacji padają co chwilę te same pytania, te same odpowiedzi i ten sam temat jest nakręcony raz na trzy tygodnie. i po co?
i coraz więcej kłótni o byle pierdoły
Stary 2012-02-14, 19:42   #979
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
i coraz więcej kłótni o byle pierdoły
Kto się kłóci ten się kłoci

Moje klientki zwracają bransoletki Julie, bo im się nie podobają....
Stary 2012-02-14, 19:49   #980
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:

zgadzam sie ze wszystkim

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 19:49   #981
nataszka25
Zakorzenienie

a jak tam Wasze naszyjniki od Infinity Moment? Ten co przysłali mi jest taki jakiś porysownay troche, nie jest lśniący... taki powinien być?
Stary 2012-02-14, 19:55   #982
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
a jak tam Wasze naszyjniki od Infinity Moment? Ten co przysłali mi jest taki jakiś porysownay troche, nie jest lśniący... taki powinien być?
a w którym miejscu masz porysowany bo moj też taki jakiś jest jakby porysowany ale z boku....
Stary 2012-02-14, 19:56   #983
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
masz rację
podpisuję się pod twoim postem
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 19:57   #984
carolynnez
Raczkowanie

dziewczyny, mam pytanie dotyczące tego eyelinera w pisaku Extra Lasting

miała może któraś zarówno EL jak i poprzednią wersję, perfect wear? bo ja miałam tylko poprzednią i wygodnie mi się nią malowało, ale nie nacieszyłam się nim zbyt długo bo szybko wyczerpał mi się ten tusz, malował tak wodniście, przeźroczysto-szaro-niebiesko-czarno

bo koleżanka chciała zamówić ten EL i się zastanawiam czy to nie jest ten sam
carolynnez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 19:59   #985
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
a w którym miejscu masz porysowany bo moj też taki jakiś jest jakby porysowany ale z boku....
wiesz co.... tak po całości jest troche, dałam klientce zobaczymy co ona na to...

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez carolynnez Pokaż wiadomość
dziewczyny, mam pytanie dotyczące tego eyelinera w pisaku Extra Lasting

miała może któraś zarówno EL jak i poprzednią wersję, perfect wear? bo ja miałam tylko poprzednią i wygodnie mi się nią malowało, ale nie nacieszyłam się nim zbyt długo bo szybko wyczerpał mi się ten tusz, malował tak wodniście, przeźroczysto-szaro-niebiesko-czarno

bo koleżanka chciała zamówić ten EL i się zastanawiam czy to nie jest ten sam
ja mam ten EL i moj jest taki słaby jakby się wypisał zanim go kupiłam, ale miał tu dobre opnie więc może ktoś będzie łaskawczy...
Stary 2012-02-14, 20:17   #986
malami881222
BAN stały

Cytat:
wiesz co.... tak po całości jest troche, dałam klientce zobaczymy co ona na to...

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

ja mam ten EL i moj jest taki słaby jakby się wypisał zanim go kupiłam, ale miał tu dobre opnie więc może ktoś będzie łaskawczy...
dla mnie jest super kupiłam już po raz drugi z tym że zauważyłam żeby mocna czarna kreska była to trzeba nim porządnie "strzępnąć"(tylko zamknięty bo ostatnio mi zachlapało podłoge ) jak termometrem
malami881222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 20:28   #987
Kairra
Spiritus Movens

Dziś złożyłam zamówienie z kat03.
Żółte światła:
1. Chłodzący krem do stóp Limonka i mięta, str186
2. Dezodorant w sprayu Perfect Strenght, str 61

PS. Dziewczyny, które pamiętają Joanna2705 - przekazuję Wam od Niej pozdrowienia
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 20:50   #988
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

czy ma ktoś bransoletkę Snowdrops z minikatalogu?? jak się prezentuje?? porządnie jest wykonana??

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 20:54   #989
Buniat
Zakorzenienie

dziewczyny, a zamawiacie nszyjnik Miś - przychodzi ?
kupowała któraś z mini katalogu str. 25 urządzenie do treningu mięśni za 44,90 zł ?
nadaje się do czegoś czy tylko kawałek plastiku?
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 20:58   #990
zochawks
Zakorzenienie

Dziewczyny wiecie może czy bedzie jeszcze dostępna kredka mega impact cobalt?

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości