|
|
#961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Moje wrażenia co do FAE - na początku mocne, głownie kokos i coś jeszcze
dopiero po kilku godzinach są fajne, troszkę w stylu ChL Niut w wersji egzotycznej. Jeszcze nad nimi pomyślę, bo nawet po kilku godzinach i zmywaniu naczyń są bardzo intensywne. Moje wrażenia co do Pure damskiej - lekka, świeża, kwiatowa, mniej trwała niż FAE, ale nadal wyczuwalna po kilku godzinach. Tą chyba sobie zostawię. Dziewczynki czy Patricka Demsey Unscripted wycofali a ja nie zauważyłam???? Bo nie zrobiłam zapasów, a teraz nie widzę w katalogu. A to była taka ładna męska woda
|
|
|
|
#962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za ciężki jak dla mnie. O2 jeszcze nie wąchałam, ale po Waszych opisach sądzę, że może mi się spodobać. |
|
|
|
|
#963 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak się składa, że napisałaś miesiąc wcześniej, bo produkt, o który pytałaś będzie dostarczony w nowym katalogu, a nie teraz. Nie bądź taka w gorącej wodzie kąpana. I chyba obsunął ci się palec, bo widzę bardzo dużo wykrzykników i kropek. Postaraj się, żeby więcej się nie obsunął. To chyba nie takie trudne, a innym lepiej będzie się czytać. |
|
|
|
|
#965 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Avon czasami wydaje mi się taki mało profesjonalny czyli "Teraz nie wiemy ale moze za tydzień będziemy wiedzieć." ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do większego opustu nie dobijałabyś? A poza tym tak trudno zapamiętać, że nie podają takich informacji na początku katalogu? Co katalog jedno i to samo... |
|
|
|
|
#967 |
|
Rozeznanie
|
Nie dobijam do większego opustu jak mi się nie opłaca np wtedy gdym mam dużo nie kosmetycznych, opusty z programów i dużo produktów z opustem 10%. Czasem nie opłaca się wydać 65-70zł (mam na myśli kwotę po opuście) żeby zarobić 20zł więcej i być w plecy 50zł i kombinować komu by te produkty wcisnąć.
|
|
|
|
#968 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec chyba w niczym nie pomogę No ale już wszystko rozwiezione, wiec czas na przejrzenie katalogu...... i zrobienie wish listy![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pojawiła się później, więc chcesz, żeby Ci dopisali skoro się należy
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
A poza tym skoro katalogi drukują w takim wyprzedzeniem i nie są wstanie zapanować nad brakami już na początku wejscia katalogu to też powinni miec zapalnowane produkty lojalnosciowe.
I wcale się nie czepiam Avonu bo go bardzo |
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież katalogi muszą wydrukować wcześniej dla trendujących, a program lojalnościowy dla nich jest taki sam jak dla nas.
|
|
|
|
#973 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie od dziś wiadomo, że mają przesuwy a średnio co trzy tygodnie przerabiamy ten temat- bo ktoś się nakręca. Dochodzimy tu po prostu do takiego kuriozum, że coraz mniej informacji o produktach, coraz więcej osób, którym nie chce się przeczytać informacji padają co chwilę te same pytania, te same odpowiedzi i ten sam temat jest nakręcony raz na trzy tygodnie. i po co? |
|||
|
|
|
#974 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie, co katalog to samo, my ich pytamy a oni nigdy nic nie wiedzą na czas. Pod koniec katalogu to ta informacja wielu z dziewczyn do niczego już nie jest potrzebna.
Czy naprawdę jest tak trudno ogarnąć ten temat. Przecież musieli już dać dyspozycję do Garwolina żeby produkty były gotowe na 29 lutego bo od 1 marca będą już w COKach. Edytowane przez meggykotka Czas edycji: 2012-02-14 o 19:28 |
|
|
|
#975 |
|
Przyczajenie
|
Ja napisałam maila wczoraj wieczorem z prośbą o dopisanie do kolejnego zamówienia Niespodzianki
Szanowna Konsultantko, Informujemy, że zgodnie z poniższym zapisem "Konsultantka aktywna ostatni raz w K17/2011 lub w K1/2012 złoży zamówienia na wartość min.150 zł będzie mogła zamówić niespodziankę o kodzie 79103" jest Pani objęta programem. Ponieważ zamówienie z katalogu 03/2012 zostało zrealizowane produkt dołączy się do kolejno złożonego zamówienia na koncie. |
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanwiam się nad nowymi cieniami, które sobie wziąć ![]() a może mi ktoś powiedzieć, kto ma kat. 6, co to za fioletowe poczwórne cienie?? modelka jest nimi wymalowana, to jakaś nowość czy stałe któreś?? |
|
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#978 |
|
Rozeznanie
|
i coraz więcej kłótni o byle pierdoły
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zgadzam sie ze wszystkim
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
a jak tam Wasze naszyjniki od Infinity Moment? Ten co przysłali mi jest taki jakiś porysownay troche, nie jest lśniący... taki powinien być?
|
|
|
|
#982 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podpisuję się pod twoim postem |
|
|
|
|
#984 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, mam pytanie dotyczące tego eyelinera w pisaku Extra Lasting
miała może któraś zarówno EL jak i poprzednią wersję, perfect wear? bo ja miałam tylko poprzednią i wygodnie mi się nią malowało, ale nie nacieszyłam się nim zbyt długo bo szybko wyczerpał mi się ten tusz, malował tak wodniście, przeźroczysto-szaro-niebiesko-czarno ![]() bo koleżanka chciała zamówić ten EL i się zastanawiam czy to nie jest ten sam
|
|
|
|
#985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#986 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#987 |
|
Spiritus Movens
|
Dziś złożyłam zamówienie z kat03.
Żółte światła: 1. Chłodzący krem do stóp Limonka i mięta, str186 2. Dezodorant w sprayu Perfect Strenght, str 61 PS. Dziewczyny, które pamiętają Joanna2705 - przekazuję Wam od Niej pozdrowienia
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
czy ma ktoś bransoletkę Snowdrops z minikatalogu?? jak się prezentuje?? porządnie jest wykonana??
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a zamawiacie nszyjnik Miś - przychodzi ?
kupowała któraś z mini katalogu str. 25 urządzenie do treningu mięśni za 44,90 zł ? nadaje się do czegoś czy tylko kawałek plastiku? |
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie może czy bedzie jeszcze dostępna kredka mega impact cobalt?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

Wiec chyba w niczym nie pomogę