|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IV
I wlasnie to mnie najbardziej denerwowalo w rudym, ciagle mi jasnial (zwlaszcza ze lubilam dochodzic do fajnej czerwieni, ktora pozniej brzydko plowiala).
|
#452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Średnio co 6-7 tygodni, ale tylko ze względu na odrost, bo kolor niemal wcale mi się nie wypłukuje. O ile udało mi się załadować, to proszę
|
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
|
#454 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie to do siebie mają czerwoności i rudości, szybko się zmywają.
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Nitka-ślicznie wyglądałaś
|
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#457 |
|
Raczkowanie
|
Witam po chwilowej nieobecnosci. Wali mi sie net:\a ze tz ostatnio calymi dniami pracuje to nie ma jak sie do tego zabrac.
Mial miec wolne jutro ale z samego rana zadzwonili z planowania ze ma w srode stawic sie w robocie.
|
#458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kolor bardzo ładny, właśnie ja mogłabym mieć coś koło tego. ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Ooo tak, to prawda. |
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Nitka aleś Ty ładna
I piękny kolor sukienki |
|
|
|
#460 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję kochane
Niestety włosy nie były do końca takie jak chciałam, bo fryzjerka mi spaprała i jej koleżanka po fachu musiała je jakoś ratować. Przez to nie zdążyłam do kosmetyczki i musiałam się sama umalować. Echh... ![]() Uwielbiam połączenie rudości z ciepłą zielenią ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() I już, wystarczy, bo w piórka obrosnę
|
|
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Ojejku raj http://img1.besty.pl/static/647885.jpg
|
|
|
|
#462 |
|
Zadomowienie
|
To ja tak w skrócie i szybciutko... dzisiaj miałam maraton lekarzowy...
pierw endokrynolog który zwiekszył mi dawkę i z 25 przeszłam na 5o naprzemiennie z 75, troche dziwne ale jednego dnia mam brac tak a drugiego tak... Wieczorkiem gin, tak jak sie spodziewałam płci nie bylo widać. Miałam pierwsze badanie przez brzuch i musze powiedziecze duzo gorszej jakosci niz dopochwowe... w ogole ja zakrecona i lekarka tez. Zapomniała mi wydrukowac zdjeć, a pozniej napisac recepty na zelazo o ktora dwa razy sie dopominałam. A ja taka zamotana jestem jak robi te usg ze nawet nie wiem jakie bobo duże jest. Wiem tylko ze zgodne sa wyniki z om. Jutro zaczynam 2otc na poczatku kwietnia mam robic wyniki miedzy innymi z glukoza mam 75g wypic, ale powiedziała ze cytrynki moge cobie wcisnac ile chce a nawet ja zjesc
|
|
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak w ogole dostneisz po dupie bo ja akurat wlasnie mam ochote na takowa czekolade
|
|
|
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic na to nie poradzę
|
|
|
|
|
#465 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
edit:teraz zauważyłam, że wkleiłaś zdjęcia-prześlicznie!!! Cytat:
I gratuluje drugiego trymestru!!!
"When you’re in my arms The world makes sense There is no pretence And you’re crying When you’re by my side There is no defence I forget to sense I’m dying" Edytowane przez KarolinaPW Czas edycji: 2012-02-14 o 21:27 |
|||
|
|
|
#466 |
|
Zadomowienie
|
nitka wygladalas pieknie... ja kocham rudosci a jeszcze bardziej czerwienie...
dla mnie w polaczeniu z jasna cera cos pieknego... http://i1.ryjbuk.pl/44e2ec7939b05f57...a0f4/ghkgh-jpg http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...eAlJckH3LZXNPM http://data.whicdn.com/images/145626...1688_large.jpg |
|
|
|
#467 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- moja matka była dwa razy w ciąży: raz urodziła w 31 tygodniu (chłopiec zmarł po kilku godzinach), podczas ciąży ze mną wylądowała w 20 tyg. w szpitalu z rozwarciem na 4 cmCytat:
![]() mój, co prawda, nie jest przesądny, ale też bardzo przejęty: wiecznie sprawdza, czy jem (fakt, przed ciążą byłam z tym na bakier, ale teraz mi się tak apetyt poprawił, że naprawdę nie trzeba mnie kontrolować), czy piję (ja z tych, co to potrafią przeżyć dzień na porannym kubku kawy, więc tu akurat dobrze, że przypomina), czy ubrana jestem ciepło, czy mnie gumka od rajstop nie uwiera, czy aby na pewno czułam dziś ruchy, czy nos choć trochę drożny... I to też jest męczące, bo ja naprawdę nie jestem upośledzona ![]() Cytat:
Te nasze wnęki cały czas się pociły, a ta akcja ma niby temu zapobiec. Przecież mnie szlag trafi, jak się okaże, że straciliśmy wnęki, a nie zyskaliśmy nic I to bez względu na to, ile tu zostaniemy Cytat:
. Swojemu mężowi i trójce dorosłych dzieci. I w ogóle komu się trafi. Na szczęście głównym wykorzystującym pozostaje w tej chwili już tylko teść. Każde z dzieci, po osiągnięciu wieku, powiedzmy, 16-18 lat, jakoś się samo z siebie ogarnęło. Potem powyprowadzali się z domu i już siłą rzeczy musieli nauczyć obsługi kuchenki, piekarnika, odkurzacza czy pralkicool! ![]() /ja sama też poszłam do ślubu w brązowej sukience koktajlowej a włosy farbuję na rudo od 17 roku życia/
|
||||
|
|
|
#468 |
|
Zadomowienie
|
fajny kalkulator cIAZOWY
![]() Soleilka jest tam napisane ile dokladnie zostało do porodu ![]() http://dziecko.haczewski.pl/index.ph...ok=2011&bg=000 |
|
|
|
#470 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja 3650
a brat 4200 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chyba że ona na coś liczyła Cytat:
|
|||
|
|
|
#471 |
|
Zadomowienie
|
Wybaczcie gaduły kochane ale mykam od kompa. Czas dziś odpocząć i przestać myśleć o głupotach...
Buziaki! |
|
|
|
#472 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#475 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na badaniu gin też jestem zamotana, jedyne co mnie interesuje to dzieciątko na monitorze usg Jak już wyjdę z gabinetu i ochłonę to przypomina mi się o co miałam zapytać ![]() Cytat:
Na dziedziczeniu kompletnie się nie znam, ale mam nadzieje, że nic takiego Ci się nie przytrafi. |
|||
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam przepisy na YT
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Niesamowicie chce mi się dzisiaj spać
![]() Dobrze, że nie kończymy wątku bo wszystko by mnie ominęło ![]() Dobrej nocy mamusie |
|
|
|
#479 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też nie chcę żeby mi wyszedł... Też miałam laparoskopię i mam tam piękną bliznę.Też miałam takie dawki. Teraz biorę 75 od poniedziałku do piątku a 100 w weekend.
|
|
#480 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki zaraz was nadrobie
ale chyba moje malenstwo zapukalo do mnie jeszcze nie mialam takiego uczucia![]() ![]() mam nadzieje, ze to bylo to hehe az tz sie poderwal i przykladal reke do brzusia
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo Edytowane przez sas Czas edycji: 2012-02-14 o 22:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

Mial miec wolne jutro ale z samego rana zadzwonili z planowania ze ma w srode stawic sie w robocie.

- moja matka była dwa razy w ciąży: raz urodziła w 31 tygodniu (chłopiec zmarł po kilku godzinach), podczas ciąży ze mną wylądowała w 20 tyg. w szpitalu z rozwarciem na 4 cm
i szacun dla teściów, moja teściowa niestety jest z gatunku tych co wszystkim usługują a kochanemu syneczkowi przede wszystkim
. Swojemu mężowi i trójce dorosłych dzieci. I w ogóle komu się trafi. Na szczęście głównym wykorzystującym pozostaje w tej chwili już tylko teść. Każde z dzieci, po osiągnięciu wieku, powiedzmy, 16-18 lat, jakoś się samo z siebie ogarnęło. Potem powyprowadzali się z domu i już siłą rzeczy musieli nauczyć obsługi kuchenki, piekarnika, odkurzacza czy pralki
a włosy farbuję na rudo od 17 roku życia/
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ona to tylko by na kasę patrzyła, TŻ nie kupił mi nic na walentynki, bo ja ich nigdy nie obchodziłam i nie mam ochoty obchodzić... A ta z wątami że no jak to, to dziecko jest tylko prezentem na walentynki? Powinnam dostać górę prezentów przecież...