Wszystko o Avonie - cz.26 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-14, 21:02   #991
despa
Zakorzenienie

GG do despa
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Dziś złożyłam zamówienie z kat03.
Żółte światła:
1. Chłodzący krem do stóp Limonka i mięta, str186
2. Dezodorant w sprayu Perfect Strenght, str 61
PS. Dziewczyny, które pamiętają Joanna2705 - przekazuję Wam od Niej pozdrowienia

Dzięki, jasne że pamiętamy. A co u Niej? Wszystko w porządku? Pozdrów Ją od nas
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 21:04   #992
mardy bum
Rozeznanie

Widzę jakieś nowe konflikty, no nic

chciałam zapytac co mi radzicie w następującej sytuacji: zamówiłam dwie szminki chocolate kiss, ale przed tym jak dostałam maila, ze się rypneli w kolorach. Dostałam dziś paczkę i kolory szminek są dość tragiczne ;| Nie zdziwię się, jak klientkom nie będą się podobały. Nie wiem, czy odesłać je? Bo w sumie to ich wina i nie powinnam dokładać do interesu. dac klientkom szminki i liczyć, ze będą zadowolone?
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 21:13   #993
Buniat
Zakorzenienie

zapomniałam napisać
zamawiałam spray do stóp Foot Works i dostałam już w nowym opakowaniu
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 21:13   #994
zlotowlosa2005
Raczkowanie

Witam!
Czy są dostępne etui na próbki perfum ? Szukałam, ale nie znalazłam a przydałoby się coś jak kiedyś było-takie foliowe pokrowce, jak się dobrze poukładało to widać było nazwę bez problemu.
Kosmetyczka ok, ale tylko na szminki, nie perfumy.
Trochę czasu zajmuje wyszukanie konkretnego zapachu.
A może macie na to jakiś patent ?

I nie orientujecie się kiedy i czy w ogóle będzie bransoletka Samson ? A może jest ktoś z Gliwic czy Katowic i wie czy są dostępne w COKu?

Edytowane przez zlotowlosa2005
Czas edycji: 2012-02-14 o 21:19
zlotowlosa2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 21:16   #995
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość

chciałam zapytac co mi radzicie w następującej sytuacji: zamówiłam dwie szminki chocolate kiss, ale przed tym jak dostałam maila, ze się rypneli w kolorach. Dostałam dziś paczkę i kolory szminek są dość tragiczne ;| Nie zdziwię się, jak klientkom nie będą się podobały. Nie wiem, czy odesłać je? Bo w sumie to ich wina i nie powinnam dokładać do interesu. dac klientkom szminki i liczyć, ze będą zadowolone?
Ja bym zapytała klientek, a do avonu tak czy tak napisałabym maila. Informację podali późno, więc nie Twój błąd.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 21:23   #996
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Szare światło przy:
bransoletce Samson i Canna oraz kremie nawilżającym z netto

dla siebie wzięłam:
-perfumy IM
-oba nowe lakiery do paznokci
-2 szminki Colordisiac
-krem rumiankowy
-z demo nowe antyperspiranty

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 21:25   #997
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
a jak tam Wasze naszyjniki od Infinity Moment? Ten co przysłali mi jest taki jakiś porysownay troche, nie jest lśniący... taki powinien być?
Cytat:
Napisane przez slodki_lizaczek Pokaż wiadomość
a w którym miejscu masz porysowany bo moj też taki jakiś jest jakby porysowany ale z boku....
nooo.......... bo to jest plastikowy diament ... jakby to był diament diamentowy to by się nie rysował... a tak na serio , to moje też wszystkie takie były.. dlatego dali je gratis do wody abyśmy nie robiły scen.. nieporysowane występują normalnie w katalogu
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 21:36   #998
taka jedna
Zakorzenienie

Moje naszyjniki od IM nie są porysowane. Poza tym, że wyglądają jak czarne, a nie fioletowe to wszystko z nimi w porządku, z kolczykami też. Może za bardzo rzucali w transporcie, bo ja w COKu kupiłam
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 21:37   #999
carolynnez
Raczkowanie

Cytat:
ja mam ten EL i moj jest taki słaby jakby się wypisał zanim go kupiłam, ale miał tu dobre opnie więc może ktoś będzie łaskawczy...
Cytat:
Napisane przez malami881222 Pokaż wiadomość
dla mnie jest super kupiłam już po raz drugi z tym że zauważyłam żeby mocna czarna kreska była to trzeba nim porządnie "strzępnąć"(tylko zamknięty bo ostatnio mi zachlapało podłoge ) jak termometrem
dziękuję ślicznie za odpowiedzi mój się właśnie taki zrobił, jakby się wypisał, chociaż nie używałam go jakoś bardzo często, mimo trzepania i innych wygibasów nic mu nie pomogło;(

malami881222, a na długo ci starczył? w sensie czy wydajny jest
carolynnez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 21:59   #1000
malami881222
BAN stały

Cytat:
Napisane przez carolynnez Pokaż wiadomość
dziękuję ślicznie za odpowiedzi mój się właśnie taki zrobił, jakby się wypisał, chociaż nie używałam go jakoś bardzo często, mimo trzepania i innych wygibasów nic mu nie pomogło;(

myślę że jakbym używała codziennie to mogłabym mieć na mniej więcej miesiąc (oczywiście robię mocne grube krechy)
malami881222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 22:04   #1001
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość
Też uważam że oni troszkę za długo sami nie wiedzą co nam chcą zaproponować. Litości!!!! Aktualizacja strony internetowej po 12 zamiast o północy. Światła przy produktach często są dla picu, a w Ori od razu się wyświetla czy coś jest czy nie. W Ori przed rozpoczęciem katalogu dostaję informację na maila z wszystkimi potzrebnymi informacjami, na stronie jest informacja o brakach i terminach ich realizacji. Można to ogarnąć jak u konkurencji, tylko trzeba chcieć.
Avon czasami wydaje mi się taki mało profesjonalny czyli "Teraz nie wiemy ale moze za tydzień będziemy wiedzieć."

Nie miesiąc wcześniej a dwa tygodnie wcześniej bo dzisiaj mamy 14 a katalog 4 zaczyna się 1 marca. Dla też jest to ważna informacja i wolałabym wiedzieć wcześniej, bo w momencie gdy brakuje mi 70 czy 100zł do tysiąca to fajny produkt motywuje, a np. dla kremu z karambola bym nie dobijała.

Cytat:
No właśnie, co katalog to samo, my ich pytamy a oni nigdy nic nie wiedzą na czas. Pod koniec katalogu to ta informacja wielu z dziewczyn do niczego już nie jest potrzebna.

Czy naprawdę jest tak trudno ogarnąć ten temat. Przecież musieli już dać dyspozycję do Garwolina żeby produkty były gotowe na 29 lutego bo od 1 marca będą już w COKach.
popieram Cię... akurat Ori to jest temat rzeka, bo tam niektóre ich rozwiązania oraz braki są nie do przeżycia jak dla mnie, dlatego przerzuciłam się na Avon
aczkolwiek dla mnie to też jest nie do pomyślenia, że międzynarodowa firma o tak szerokim zasięgu tak sobie leci w kulki... właśnie długo się czeka na aktualizację strony, oni często długo nic nie wiedzą... no rany, takie rzeczy powinni mieć zaplanowane na długo przed katalogiem!!!

a że narzekanie robi trochę śmietnik na forum to już swoją drogą.
mnie np. denerwują teksty typu "o jezu dlaczego dla nieaktywnych jest program, nas niczym nie honorują blalblalba" kiedy jest mnóstwo programów dla aktywnych konsultantek! przeciez te nieaktywne tez musza czasami jakos zachęcic, naprawde wam malo wszystkiego
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 22:04   #1002
justyna0188
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez am0510 Pokaż wiadomość
hej mam pytanie jest któraś z Was w klubie róży już?
ja jestem w klubie róży
justyna0188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 22:17   #1003
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Dziś złożyłam zamówienie z kat03.
Żółte światła:
1. Chłodzący krem do stóp Limonka i mięta, str186
2. Dezodorant w sprayu Perfect Strenght, str 61

PS. Dziewczyny, które pamiętają Joanna2705 - przekazuję Wam od Niej pozdrowienia
też nie mam w paczce sprayów Perfect Strengt
Pamiętam Joannę,proszę,pozdrów od Sarunieczki
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 22:35   #1004
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez Aniusia1408 Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie ma może któraś ten nowy antyperspirant w sprayu? Jak się sprawuje? Zostawia ślady ? Jak go oceniacie?
Ja dziś zauważyłam ze mi niestety zostawia Od razu po popsikaniu na skórze sie zrobił biały nalot
Cytat:
Napisane przez slodki_lizaczek Pokaż wiadomość
a powiedzcie mi bo nie czaje nic z tego co oni napisali... jak ja nie składałam zamówienia w katalogu 1/2012 a w 2/2012 miałam zamówienie na tysiąc złotych to ja się łapie na niespodziankę czy nie???

Cytat:
a jak tam Wasze naszyjniki od Infinity Moment? Ten co przysłali mi jest taki jakiś porysownay troche, nie jest lśniący... taki powinien być?
Mój też tak wygląda (jakby nie był nowy)
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 03:56   #1005
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
te co były aktywne w k2 mogły sobie wpisać nagrodę same - zestaw miodowy, lub nawet mogły dostać LWD.. nie wiem o co się tak prujemy tutaj... -te co zamawiają mają programy wspierające, te co nie zamawiają mają programy zachęcające.. Smerfetko, znowu sceny robisz??

musicie to opić po prostu
No proszę Cię... Ja chciałam tylko wyjaśnić na czym polega nieaktywność a Ty się znowu czepiasz mojego kołtunka
Stary 2012-02-15, 06:31   #1006
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość

kiedyś miałam taką sytuację z potrójnymi cieniami onyx - ciągle w strefie zmieniali info o kodach i kolorach i oczywiście zamówiłam złe
napisałam i dosłali mi prawidłowe w kolejnym zamówieniu bez konieczności zwracania

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 07:40   #1007
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
a to szkolenie jest płatne??

Cytat:
dziewczyny, mam pytanie dotyczące tego eyelinera w pisaku Extra Lasting

miała może któraś zarówno EL jak i poprzednią wersję, perfect wear? bo ja miałam tylko poprzednią i wygodnie mi się nią malowało, ale nie nacieszyłam się nim zbyt długo bo szybko wyczerpał mi się ten tusz, malował tak wodniście, przeźroczysto-szaro-niebiesko-czarno

bo koleżanka chciała zamówić ten EL i się zastanawiam czy to nie jest ten sam
tak, tylko w innym opakowaniu.
Cytat:
Napisane przez zlotowlosa2005 Pokaż wiadomość
Witam!
Czy są dostępne etui na próbki perfum ? Szukałam, ale nie znalazłam a przydałoby się coś jak kiedyś było-takie foliowe pokrowce, jak się dobrze poukładało to widać było nazwę bez problemu.
Kosmetyczka ok, ale tylko na szminki, nie perfumy.
Trochę czasu zajmuje wyszukanie konkretnego zapachu.
A może macie na to jakiś patent ?
tak, jest w klubiue róży pokrowiec.
Cytat:
nooo.......... bo to jest plastikowy diament ... jakby to był diament diamentowy to by się nie rysował... a tak na serio , to moje też wszystkie takie były.. dlatego dali je gratis do wody abyśmy nie robiły scen.. nieporysowane występują normalnie w katalogu

Cytat:
przeważnie starczy na m-c do 2, dlatego potem można go zwrócić jeśli wyschnie.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 08:09   #1008
MaT
Wtajemniczenie

Postanowiłam przetestować nowy lakier Apricot Mystery i mam mieszane uczucia

Kolor prześliczny, a wysychanie zaskakująco szybkie, ale po jednym malowaniu mam smugi, czego nie było po żadnym, avonowym lakierze. Jak zużyję odżywkę, to wymienię pędzelek (chyba to jego wina), bo druga warstwa też ze smugami

A czy u Was też był ten problem.
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 08:12   #1009
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Postanowiłam przetestować nowy lakier Apricot Mystery i mam mieszane uczucia

Kolor prześliczny, a wysychanie zaskakująco szybkie, ale po jednym malowaniu mam smugi, czego nie było po żadnym, avonowym lakierze. Jak zużyję odżywkę, to wymienię pędzelek (chyba to jego wina), bo druga warstwa też ze smugami

A czy u Was też był ten problem.
to ładnieja nim będę w sobotę malować, oby było inaczej
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 08:27   #1010
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
czy ma ktoś bransoletkę Snowdrops z minikatalogu?? jak się prezentuje?? porządnie jest wykonana??
wykonana na żyłce, rozciąga się. wstawię dziś zdjęcie.
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 08:40   #1011
jagoda352
Zadomowienie

Witam

Moja odczucia po rozpakowaniu parasolki z koronką, nieciekawe Materiał trochę "ceratowy", do tego parasolka ma bardzo delikatne druty Dzisiaj rano nie odważyłam się jej rozłożyć
Według mnie, przeznaczona jest do wiosennego deszczyku

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Natomiast nowy, nawilżający płyn do mycia ciała ma fajny, delikatny zapach. Myślę, że może go używać cała rodzinka Warto kupić taką butlę za 8,90
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 08:52   #1012
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Naprawdę jest plastikowy?

W kat03 na str 2 jest napisane:
"Naszyjnik Purple Stone
Długość: 42+9cm
Przywieszka: 1,3x1,8cm
Dekorowany szklanym kamieniem"

Zamawiając wodę byłam przekonana, że naszyjnik ma szklany kamień
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 09:01   #1013
patysia900
Przyczajenie

GG do patysia900

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
kupowała któraś z mini katalogu str. 25 urządzenie do treningu mięśni za 44,90 zł ?
nadaje się do czegoś czy tylko kawałek plastiku?
URZADZ./TRENINGU MIESNI UD
Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. Zamówienie składane wczoraj.
patysia900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 09:03   #1014
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patysia900 Pokaż wiadomość
URZADZ./TRENINGU MIESNI UD
Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. Zamówienie składane wczoraj.
dzięki

a ja miałam właśnie składać zamówienie na to urządzenie
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 09:37   #1015
Aniusia1408
Zadomowienie

Dziewczyny macie ma może któraś ten nowy antyperspirant w sprayu? Jak się sprawuje? Zostawia ślady ? Jak go oceniacie? __________________

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 09:44   #1016
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Witam

Moja odczucia po rozpakowaniu parasolki z koronką, nieciekawe Materiał trochę "ceratowy", do tego parasolka ma bardzo delikatne druty Dzisiaj rano nie odważyłam się jej rozłożyć
Według mnie, przeznaczona jest do wiosennego deszczyku

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Natomiast nowy, nawilżający płyn do mycia ciała ma fajny, delikatny zapach. Myślę, że może go używać cała rodzinka Warto kupić taką butlę za 8,90
Hmm... niestety spodziewaliśmy się tego po tej parasolce, ale i tak na nią poczekam, potraktuje ją jako gadzet

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ja dziś zauważyłam ze mi niestety zostawia Od razu po popsikaniu na skórze sie zrobił biały nalot

Mój też tak wygląda (jakby nie był nowy)
No naszyjnik w katalogu robi wrażenie fajne, na żywo już mniej... ale cóż, mam nadzieje ze klientka mi go nie odda, w sumie to gratisowy dodatek do wody wiec jak nie podoba sie jej naszyjnik to poprostu nie bedzie go nosic, bo Avon mi nic z tym nie zrobi pewnie, prawda?
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 09:47   #1017
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
aczkolwiek dla mnie to też jest nie do pomyślenia, że międzynarodowa firma o tak szerokim zasięgu tak sobie leci w kulki... właśnie długo się czeka na aktualizację strony, oni często długo nic nie wiedzą... no rany, takie rzeczy powinni mieć zaplanowane na długo przed katalogiem!!!
Ja nie zapomnę swojego telefonu na infolinię tuż przed świętami Bożego Narodzenia.

Zapytałam panią najpierw, czy skoro ostatni katalog w roku (który wtedy trwał od dobrych 2 tygodni) jest przedłużony o tydzień, to czy kolejny będzie o ten tydzień krótszy. Pani: Ależ katalog nie jest przedłużony, Avon nigdy nic takiego nie robi, katalog trwa normalnie, 3 tygodnie. I tak pani polemizowała ze mną kolejne 5 minut, aż troszkę mi siadły nerwy i mówię: proszę zajrzeć do strefy, czy co tam pani ma... Pani: Ojej, co za niespodzianka, rzeczywiście katalog jest przedłużony o tydzień, nie wiedziałam.

Potem zapytałam o to, czy zestaw z cyklu 5 za 30 zł wlicza się do bazy opustu i jaki jest na niego opust. Pani przeczytała mi wszystko, co było napisane na danej stronie katalogu, ale oczywiście nie udzieliła odpowiedzi na pytanie.

Potem zapytałam jeszcze o 'Salony Avon', o których informacja pojawiła się w tamtym czasie na stronie, czy to chodzi o COKi, czy może Avon otwiera swoje normalne sklepy. Pani oczywiście pierwsze słyszy

Po tym i po 2 historiach ze swoją liderką stwierdziłam, że wsparcie konsultantki w Avonie leży i kwiczy.

Gdyby nie Wy to nigdy o niczym bym nie wiedziała
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 09:52   #1018
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
czy ma ktoś bransoletkę Snowdrops z minikatalogu?? jak się prezentuje?? porządnie jest wykonana??
Będę ją miała dzisiaj, jeśli paczka do mnie przyjedzie. Jest masakryczna śnieżyca i wiatr

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 09:56   #1019
meggykotka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Będę ją miała dzisiaj, jeśli paczka do mnie przyjedzie. Jest masakryczna śnieżyca i wiatr
Ja dzisiaj zostaję w domku Nie da się wogóle poruszać, 10cm śniegu i nadal pada Synek mój dzisiaj się wyszaleje
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 10:03   #1020
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj zostaję w domku Nie da się wogóle poruszać, 10cm śniegu i nadal pada Synek mój dzisiaj się wyszaleje
Widzę, że całą Polskę zasypało, dobrze że paczuszke miałam wczoraj, dzis kierowcy sie umecza troche. Moj dostawca wczoraj mowił ze dziś jedzie na wioski, jak tak patrze przez okno to mysle ze mogl zrobic odwrotnie....
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości