|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Cytat:
Dzięki, jasne że pamiętamy. A co u Niej? Wszystko w porządku? Pozdrów Ją od nas |
|
|
|
|
#992 |
|
Rozeznanie
|
Widzę jakieś nowe konflikty, no nic
chciałam zapytac co mi radzicie w następującej sytuacji: zamówiłam dwie szminki chocolate kiss, ale przed tym jak dostałam maila, ze się rypneli w kolorach. Dostałam dziś paczkę i kolory szminek są dość tragiczne ;| Nie zdziwię się, jak klientkom nie będą się podobały. Nie wiem, czy odesłać je? Bo w sumie to ich wina i nie powinnam dokładać do interesu. dac klientkom szminki i liczyć, ze będą zadowolone? |
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam napisać
zamawiałam spray do stóp Foot Works i dostałam już w nowym opakowaniu
|
|
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Czy są dostępne etui na próbki perfum ? Szukałam, ale nie znalazłam a przydałoby się coś jak kiedyś było-takie foliowe pokrowce, jak się dobrze poukładało to widać było nazwę bez problemu. Kosmetyczka ok, ale tylko na szminki, nie perfumy. Trochę czasu zajmuje wyszukanie konkretnego zapachu. A może macie na to jakiś patent ? I nie orientujecie się kiedy i czy w ogóle będzie bransoletka Samson ? A może jest ktoś z Gliwic czy Katowic i wie czy są dostępne w COKu? Edytowane przez zlotowlosa2005 Czas edycji: 2012-02-14 o 21:19 |
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Szare światło przy:
bransoletce Samson i Canna oraz kremie nawilżającym z netto dla siebie wzięłam: -perfumy IM -oba nowe lakiery do paznokci -2 szminki Colordisiac -krem rumiankowy -z demo nowe antyperspiranty |
|
|
|
#997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
Moje naszyjniki od IM nie są porysowane. Poza tym, że wyglądają jak czarne, a nie fioletowe to wszystko z nimi w porządku, z kolczykami też. Może za bardzo rzucali w transporcie, bo ja w COKu kupiłam
|
|
|
|
#999 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
mój się właśnie taki zrobił, jakby się wypisał, chociaż nie używałam go jakoś bardzo często, mimo trzepania i innych wygibasów nic mu nie pomogło;(malami881222, a na długo ci starczył? w sensie czy wydajny jest
|
||
|
|
|
#1000 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1001 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
aczkolwiek dla mnie to też jest nie do pomyślenia, że międzynarodowa firma o tak szerokim zasięgu tak sobie leci w kulki... właśnie długo się czeka na aktualizację strony, oni często długo nic nie wiedzą... no rany, takie rzeczy powinni mieć zaplanowane na długo przed katalogiem!!! a że narzekanie robi trochę śmietnik na forum to już swoją drogą. mnie np. denerwują teksty typu "o jezu dlaczego dla nieaktywnych jest program, nas niczym nie honorują blalblalba" kiedy jest mnóstwo programów dla aktywnych konsultantek! przeciez te nieaktywne tez musza czasami jakos zachęcic, naprawde wam malo wszystkiego |
||
|
|
|
#1002 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Pamiętam Joannę,proszę,pozdrów od Sarunieczki |
|
|
|
|
#1004 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od razu po popsikaniu na skórze sie zrobił biały nalotCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisałam i dosłali mi prawidłowe w kolejnym zamówieniu bez konieczności zwracania
|
|
#1007 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() przeważnie starczy na m-c do 2, dlatego potem można go zwrócić jeśli wyschnie. |
|||
|
|
|
#1008 |
|
Wtajemniczenie
|
Postanowiłam przetestować nowy lakier Apricot Mystery i mam mieszane uczucia
![]() Kolor prześliczny, a wysychanie zaskakująco szybkie, ale po jednym malowaniu mam smugi, czego nie było po żadnym, avonowym lakierze. Jak zużyję odżywkę, to wymienię pędzelek (chyba to jego wina), bo druga warstwa też ze smugami ![]() A czy u Was też był ten problem. |
|
|
|
#1009 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Moja odczucia po rozpakowaniu parasolki z koronką, nieciekawe Według mnie, przeznaczona jest do wiosennego deszczyku ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Natomiast nowy, nawilżający płyn do mycia ciała ma fajny, delikatny zapach. Myślę, że może go używać cała rodzinka Warto kupić taką butlę za 8,90 |
|
|
|
#1012 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
![]() W kat03 na str 2 jest napisane: "Naszyjnik Purple Stone Długość: 42+9cm Przywieszka: 1,3x1,8cm Dekorowany szklanym kamieniem" Zamawiając wodę byłam przekonana, że naszyjnik ma szklany kamień
|
|
#1013 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- No naszyjnik w katalogu robi wrażenie fajne, na żywo już mniej... ale cóż, mam nadzieje ze klientka mi go nie odda, w sumie to gratisowy dodatek do wody wiec jak nie podoba sie jej naszyjnik to poprostu nie bedzie go nosic, bo Avon mi nic z tym nie zrobi pewnie, prawda? |
|
|
|
|
#1017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapytałam panią najpierw, czy skoro ostatni katalog w roku (który wtedy trwał od dobrych 2 tygodni) jest przedłużony o tydzień, to czy kolejny będzie o ten tydzień krótszy. Pani: Ależ katalog nie jest przedłużony, Avon nigdy nic takiego nie robi, katalog trwa normalnie, 3 tygodnie. I tak pani polemizowała ze mną kolejne 5 minut, aż troszkę mi siadły nerwy i mówię: proszę zajrzeć do strefy, czy co tam pani ma... Pani: Ojej, co za niespodzianka, rzeczywiście katalog jest przedłużony o tydzień, nie wiedziałam. Potem zapytałam o to, czy zestaw z cyklu 5 za 30 zł wlicza się do bazy opustu i jaki jest na niego opust. Pani przeczytała mi wszystko, co było napisane na danej stronie katalogu, ale oczywiście nie udzieliła odpowiedzi na pytanie. Potem zapytałam jeszcze o 'Salony Avon', o których informacja pojawiła się w tamtym czasie na stronie, czy to chodzi o COKi, czy może Avon otwiera swoje normalne sklepy. Pani oczywiście pierwsze słyszy Po tym i po 2 historiach ze swoją liderką stwierdziłam, że wsparcie konsultantki w Avonie leży i kwiczy. Gdyby nie Wy to nigdy o niczym bym nie wiedziała
|
|
#1018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1019 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że całą Polskę zasypało, dobrze że paczuszke miałam wczoraj, dzis kierowcy sie umecza troche. Moj dostawca wczoraj mowił ze dziś jedzie na wioski, jak tak patrze przez okno to mysle ze mogl zrobic odwrotnie....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

Od razu po popsikaniu na skórze sie zrobił biały nalot