|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV
Cytat:
jest nas w takim razie co najmniej dwie używające go nieumiejętnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2942 | |
|
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32322301]Ja dziś godzinę odśnieżałam chodnik przed domem
![]() Potem jakimś cudem dotarłam na zajęcia, których oczywiście nie było, bo wykładowca nas olał ![]() Jeszcze na 18:30 joga...[/QUOTE] Ooo nieładnie...nas ostatnio olał i nie przyjechał na egzamin...Witamy na studiach - moje ulubione powiedzenie Śmiech śmiechem, ale brak szacunku dla studentów to jest straszne...i jakże powszechne...Cytat:
Ojjj ja nie wiem gdzie my się uchowałyśmy, normalnie w jakimś szałasie xdd
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałam, że brązy ładne są z Wellatonu .. ale ja jestem blond więc konkretnego koloru nie podam
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już przeżyłam podróż na piechotę w największą zamieć
|
#2946 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiem... zobaczę czy problem zniknie po farbie chemicznej, jeśli nie tzn., że nie jest to wina henny, aczkolwiek problemy pojawiły się po farbowaniu henną.. Myślałam nad L'Oreal Casting Creme Gloss, L'Oreal Recital Preference albo standardowo jak kiedyś Garnier Color Naturals. A kolorek jaki szukam to jakiś brązik, nie za jasny nie za ciemny Chyba popatrzę na ofertę kolorów i to zadecyduje
|
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś używałyśmy też Garnier Nutrisse, w sumie też była ok, chociaż ja wolę konsystencję i działanie L'Oreali.
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-02-15 o 15:01 Powód: literowka |
|
|
|
|
#2948 |
|
BAN stały
|
Moja mama właśnie używa Castinga tyle, że blondy. Myślę, że się skusze, bo L'Orealem nigdy nie farbowałam. A na wiosnę zaszaleję i sie u fryzjera zafarbuję i pocieniuję kudły
![]() Jakaś panna na mnie naskoczyła w temacie o pędzlach Hakuro, że niby robię czarny PR, bo napisałam, że już się na ich pędzle więcej nie zdecyduję... zresztą jak kilka dziewczyn przed moim postem, ale co tam, ale ze mnie czarownica Szału nie robią jak dla mnie, miałam z nimi przeboje i niesmak pozostaje.
|
|
|
|
#2949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja z farb używałam też Loreala Casting, tyle ża farbowałam na marchewkowy, ale włosy nie były w tragicznej kondycji. Moja mama za to na brązy farbuje Syossem, bo to jedyne co ją nie podrażnia (obecnie chyba czekoladowy brąz, ładny ciepły kolorek) |
||
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem mega zła... Mam już nowy plan zajęć i w czwartek siedzę bez przerwy od 7 do 20
|
#2951 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiem, że zioła wysuszają to nawet pisze w ulotce, ale przestrzegam wszelkich zaleceń i intensywnie je olejuje. Kiedyś pewnie do henny wrócę o ile nie okaże się, że ostatni niezbyt fajny stan moich włosów to jej zasługa...Ja też jestem zła, mam tragiczny plan... ten kto go układał jest chyba psychiczny... |
|
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pal licho samo zrobienie, ale jak ja bym ją zmyła Szlag mnie trafia
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2954 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2956 |
|
maszyna, nie człowiek
|
![]() ![]() ![]() To się nazywa pozytywne myślenie w KAZDEJ sytuacji Ja raz w wyniku awarii nie mialam wody 12 godzin i chodzilam po scianach ze zlosci:P
|
#2957 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zawsze miałam fajny plan a teraz padaka... i to wstawanie rano, dla takiego śpiocha jak ja to koszmar
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam na 8 30 to muszę wstać o 6 30 i to jest dla mnie środek nocy
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo mi henna wystarcza nawet na 2 miesiące a po dobrej farbie nie było śladu nawet po 3 tygodniach (myję codziennie włosy). Włosy zawsze lekko przyciemnam lub przyczerwieniam ![]() Fryzjerka ostatnio spytała się, czy mam naturalny kolor włosów, bo tylko końcówki zniszczone i jasne a tak przy skórze odrosta nie widać ![]() Tyle, że mi pasuje tylko henna z Lusha (caca brun mieszana z caca maroon) |
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłam się dziś u babci kąpać, pranie zrobię w pracy... oby nam to jak najszybciej naprawili, bo mnie już też krew zalewa <od soboty>
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wcale nie muszę farbować częściej niż tradycyjnymi farbami.. U mnie z reguły jest to 6 tygodni. |
|
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
A ja o hennie myślałam, ale chyba jednak się nie zdecyduję. Za dużo roboty, za dużo trzeba ją trzymać na włosach, a jednak włosy mam w bardzo dobrym stanie mimo używania farb chemicznych.
Btw., jak to jest z rozjaśnianiem włosów po hennie? (No i wciąż kuszą mnie czerwone włosy
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba blogger szaleje, bo nie widać moich wczorajszych postów a tobie Enka zdublowało posta o lakierze |
|
|
|
|
#2965 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, a czy może któraś z Was dostaje stypendium rektora, tzn za dobre wyniki w nauce? Bo chciałam wniosek złożyć, ale słyszałam, że to po całym roku się składa, a teraz jak spojrzałam na stronę mojego instytutu to jest napisane, że do 10 marca trzeba wniosek złożyć...czyli jakby jest semestralnie przyznawane tylko nie wiem czy to mnie też dot (czy muszę dopiero w październiku składać) czy to dla tych, którzy je już mają, tylko jakby muszą je przedłużać...wiecie może? Bo na stronie nie mogę nic znaleźć a dziekanat nieczynny dziś, żeby zadzwonić a tak jutro bym pojechała gdyby to też mnie dotyczyło bo już indeks zdałam...
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że jakoś składnie to napisałam
|
|
#2968 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sypie to mało powiedziane, "pizga złem" ![]() Ja Ci polecam L'Oreal Sublime Mousse w piance Super się nakłada, jest wydajna i daje intensywny kolor na długo ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
Gdyby się składało np. po semestrze to byłabym bogaczem bo ten semestr poszedł mi cudnie, ale czy następny pójdzie równie dobrze tego nie wiadomo. Zresztą ja już kończę, na wychodne nikt mi kasy nie da.
|
||
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2970 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuje Wam
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

jest nas w takim razie co najmniej dwie używające go nieumiejętnie 

Dawno nie farbowałam farbami chemicznymi tylko henną, ale niestety nie służy ona moim włosom, odkąd jej używam, mam dziwny kolor, włosy są suche jak szczota i się plączą, mimo pielęgnacji OMO...

Wiem, że zioła wysuszają to nawet pisze w ulotce, ale przestrzegam wszelkich zaleceń i intensywnie je olejuje. Kiedyś pewnie do henny wrócę o ile nie okaże się, że ostatni niezbyt fajny stan moich włosów to jej zasługa...
Szlag mnie trafia