Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-14, 23:43   #4471
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
No są Pokazywalam na zdjeciu z zakupami. Tak wygladaja http://strefamakijazu.blogspot.com/2...ukty-wibo.html

Dobranoc
a ja myśłałam, ze to pomadka z rimmel czy tam maybelline ta z Twojego zdjęcia a jest dostepna jakas w kolorze takiej jak ten http://3.bp.blogspot.com/-3yyx0-ug1B...119SSCAM81.jpg ? bo absolutnie sie w nim zakochałam

Dobranoc
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 07:51   #4472
natimielec
Zadomowienie

hej. świetne te pomadki. jednak ja się chyba na nie nie skusze bo zamówiłam ta nude a i w sobotę kupiłam jedna z essence. także narazie mi wystarczy, bo ja jak już zacznę kupować to ooo zgrozo
natimielec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 08:55   #4473
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natimielec Pokaż wiadomość
hej. świetne te pomadki. jednak ja się chyba na nie nie skusze bo zamówiłam ta nude a i w sobotę kupiłam jedna z essence. także narazie mi wystarczy, bo ja jak już zacznę kupować to ooo zgrozo
ja naliczyłam u siebie juz 9 pomadek xD troche dużo, wiec musze zuzywać to co mam , ale marzę o takim pomaranczo-różu ;D
Stary 2012-02-15, 10:05   #4474
kobietasukcesu
zawsze mam racje

U mnie odwyk na większość produktów pielęgnacyjnych, więc pewnie obkupię się w szminki itd.

Z rzeczy nude mam tylko błyszczyk essence xxl nude, nic innego do mnie nie pasowało

No ale mam 9 balsamów i maseł do zużycia. Ostatni balsam kupiłam 2 tygodnie temu i od tej pory basta, w sumie dopóki nie policzyłam nie wiedziałam ile mam
Otrzeźwiłam się, bo nie chcę dojść do takiego stanu: http://lakierowo.blogspot.com/2012/0...-i-z-czym.html

Wszystko przez to, że jestem zapachowcem i lubię mieć różne zapachy, bo jak kąpię się w czekoladowym płynie to balsam muszę mieć czekolady itd.

Wiosną miałam w tamtym roku też taki to obrosłam w lakiery jak miałam z 6 to pomnożyłam to potem kilkakrotnie muszę w ogóle przejrzeć lakiery i wymienić na wizażowych wymiankach albo z jakąś koleżanką. Najgorsze, że większość z nich mi się podoba.

-----------------------------------
A właśnie mam do odsprzedania w cenie zakupu zestaw maseł z biedronki z letniej gazetki, tzn masło afryka+azja.
Skusiły mnie potem niskie ceny a po 2 myślałam, że tych maseł już nigdy nie będzie to wezmę parę, ale zapach mi już niestety zbrzydł.
W razie czegoś pisać na pw, mam 2 takie zestawy.

---

gdzie dostanę kosmetyki the balm?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-02-15 o 10:21
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 10:44   #4475
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
a ja myśłałam, ze to pomadka z rimmel czy tam maybelline ta z Twojego zdjęcia a jest dostepna jakas w kolorze takiej jak ten http://3.bp.blogspot.com/-3yyx0-ug1B...119SSCAM81.jpg ? bo absolutnie sie w nim zakochałam

Dobranoc
Musialabym podejsc sobie do ross zerknac bo nie pamietam. Tylko, ze wydaje mi sie ze wiekszosc z tych pomadek ma raczej slabe krycie - daja taki lekki kolor na ustach. Moja kryje calkiem ok, ale to taki bardziej koralowo-rozowy kolor

Dzien dobry
Ghana, ta pomadka co ostatnio pokazywalas bardzo mi sie podoba, ale ja okropnie wygladam w takich kolorach Na Tobie swietnie wyglada
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 001.jpg (91,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 004.jpg (84,1 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez Maala_Czaarna
Czas edycji: 2012-02-15 o 10:46
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 11:17   #4476
natimielec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
U mnie odwyk na większość produktów pielęgnacyjnych, więc pewnie obkupię się w szminki itd.

Z rzeczy nude mam tylko błyszczyk essence xxl nude, nic innego do mnie nie pasowało

No ale mam 9 balsamów i maseł do zużycia. Ostatni balsam kupiłam 2 tygodnie temu i od tej pory basta, w sumie dopóki nie policzyłam nie wiedziałam ile mam
Otrzeźwiłam się, bo nie chcę dojść do takiego stanu: http://lakierowo.blogspot.com/2012/0...-i-z-czym.html

Wszystko przez to, że jestem zapachowcem i lubię mieć różne zapachy, bo jak kąpię się w czekoladowym płynie to balsam muszę mieć czekolady itd.

Wiosną miałam w tamtym roku też taki to obrosłam w lakiery jak miałam z 6 to pomnożyłam to potem kilkakrotnie muszę w ogóle przejrzeć lakiery i wymienić na wizażowych wymiankach albo z jakąś koleżanką. Najgorsze, że większość z nich mi się podoba.

A właśnie mam do odsprzedania w cenie zakupu zestaw maseł z biedronki z letniej gazetki, tzn masło afryka+azja.
Skusiły mnie potem niskie ceny a po 2 myślałam, że tych maseł już nigdy nie będzie to wezmę parę, ale zapach mi już niestety zbrzydł.

---

Ja jeszcze w połowie 2011 roku miałam pełno balsamów i żeli do kąpieli. jednak powiedziałam sobie dość, muszę zużyć te co mam i dopiero kupić następne. i tak robię. Jednak z lakierami do paznokci to jest nie mozliwe, ciągle kupuję i kupuję. kocham kolorowe paznokcie zwłaszcza latem.

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
ja naliczyłam u siebie juz 9 pomadek xD troche dużo, wiec musze zuzywać to co mam , ale marzę o takim pomaranczo-różu ;D
ja mam tylko 3 ale to mi wystarczy bo i tak maluję sie tylko nimi jak sobię przypomnę.. ale także podobaja mi sie te wpadające w pomarańczowy kolor. są boskie!!!
Stary 2012-02-15, 13:46   #4477
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r

Edytowane przez angelinmyheart
Czas edycji: 2012-02-15 o 13:48
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 14:02   #4478
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dodałam olejku alterry pomarańczowego do glinki i hydrolatu, polecam w końcu to dobra mieszanka olejków.
A przed tym była maseczka ananasowa złuszczająca i cera w dotyku jak marzenie
że też wcześniej nie używałam sypanych glinek

Bo sama glinka z wodą to za bardzo czasem suszy ja teraz żółtej używam, najmniej wysuszająca

I zrobiłam sobie kąpiel z solą morską i olejkiem naturalnym z grejpfruta, jak mnie podrażniło na szczęście ten balsam z efektimy dobrze działa na podrażnienia.
Słyszałam, że tak olejki mogą robić, szczególnie cytrusowe, ale wcześniej dodawałam pomarańczowego itd i nic się nie działo
Ten grejpfrutowy zostawię do wlewania do kominka.

Ogólnie mam zamiar się podszkolić w dziedzinie aromaterapii

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
dzień dobry

co tam nowego słychać?

Ja sobie zrobiłam przerwę małą na wizaż i jeszcze serial obejrzę, praca i tak mnie nie ominie, ale lepiej mi się popołudniu myśli.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 14:08   #4479
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

dzień dobry

co tam nowego słychać?

Ja sobie zrobiłam przerwę małą na wizaż i jeszcze serial obejrzę, praca i tak mnie nie ominie, ale lepiej mi się popołudniu myśli.
Wczoraj nocował u mnie Tż., a jak poszedł to zostawił list, jego zdjęcie i wiersz przez niego napisany w mojej skrzynce listowej.

A wy, jak spędziłyście Walentynki?

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2012-02-15, 14:14   #4480
natimielec
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj nocował u mnie Tż., a jak poszedł to zostawił list, jego zdjęcie i wiersz przez niego napisany w mojej skrzynce listowej.

Wow jak romantycznie
Stary 2012-02-15, 14:16   #4481
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natimielec Pokaż wiadomość
Wow jak romantycznie
A, jak mnie zaskoczył. Prawie popłakałam się ze wzruszenia.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2012-02-15, 14:57   #4482
natimielec
Zadomowienie

Cytat:
A, jak mnie zaskoczył. Prawie popłakałam się ze wzruszenia.
Wierze, mój tak romantyczny nie jest niestety. także zazdroszczę
Stary 2012-02-15, 14:57   #4483
ghana
Zakorzenienie

Cytat:

---

marrionaud

teraz obejrzałam bloga tej dziewczyny i po prostu szok :O ja w sumie mam z 3 balsamy, żele do mycia ciała 2 i na bieżąco kupuję, nie przepadam za takim chomikowaniem jak widzę, że coś mi się skonczy powiedzmy za tydzien/dwa to wtedy dopiero kupuję jego zastepce

ale to w sumie nic, lepsze są dziewczyny zyoutube ze swoimi zbiorami kolorówki [nie mowie o Amerykanskich, bo one maja czasem oddzielny pokoj na swoje skarby] ale toaletki naszych youtubowych rodaczek przyprawiaja mnie o szybsze bicie serca
Cytat:
Musialabym podejsc sobie do ross zerknac bo nie pamietam. Tylko, ze wydaje mi sie ze wiekszosc z tych pomadek ma raczej slabe krycie - daja taki lekki kolor na ustach. Moja kryje calkiem ok, ale to taki bardziej koralowo-rozowy kolor

Dzien dobry
Ghana, ta pomadka co ostatnio pokazywalas bardzo mi sie podoba, ale ja okropnie wygladam w takich kolorach Na Tobie swietnie wyglada
nie podobasz sie sobie w nude? ja to w sumie tylko w nudziakach śmigam, czasem różówy, ale w innych kolorach czuję się głupio xD mam teraz pomaranczowa szminke ale taka jaskrawą typowo na lato, a chciałabym taka pomaranoczowo-rozowa

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-02-15 o 15:01
Stary 2012-02-15, 15:22   #4484
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:

nie podobasz sie sobie w nude? ja to w sumie tylko w nudziakach śmigam, czasem różówy, ale w innych kolorach czuję się głupio xD mam teraz pomaranczowa szminke ale taka jaskrawą typowo na lato, a chciałabym taka pomaranoczowo-rozowa
Nie tylko sobie sie nie podobam - jak pomalowalam usta takim jasnym bezem to rodzice i moj tz mysleli ze chora jestem. Nawet w airy fairy wygladam okropnie. Ja wole korale, mocniejsze roze, czerwienie. Ale najczesciej i tak rano maluje usta, a potem juz szminki ze soba nie biore i jak zniknie z ust to tylko sztyft ochronny nakladam albo pomadke bezbarwna. A jaka masz pomaranczowa szminke? Nie sprawia wrazenia zoltych zebow?
Stary 2012-02-15, 15:30   #4485
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry Dzisiaj mam popołudnie tylko dla siebie więc wezmę sobie relaksującą kąpiel i się porządnie wypielęgnuje, jutro widzę się z przyjaciółką po praktykach

Cytat:

Ale cudnie Mój tez mnie zaskoczył, bo w ramach walentynek mieliśmy iść do kina ale przełożyliśmy to w końcu na weekend bo mam porozwalane godziny praktyk a Tż prace więc niczego się nie spodziewałam. A przyjechał po mnie pod szpital kal skończyłam z bukietem róż i zabrał mnie na obiad Tylko mi głupio było, bo nic dla niego nie miałam...

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
A może szykuje Ci niespodziankę
Ja się ze swoim rozstałam 2 dni temu

nieidealna91
tak jak pisałam wyżej, kino przełożyliśmy na weekend więc dopiero wtedy mogę zdać recenzje

lacrimachristi
Nic sie nie stało, dzięki za odp

caate
a jak tam Twoje cudne loczki?

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 15:40   #4486
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tylko sobie sie nie podobam - jak pomalowalam usta takim jasnym bezem to rodzice i moj tz mysleli ze chora jestem. Nawet w airy fairy wygladam okropnie. Ja wole korale, mocniejsze roze, czerwienie. Ale najczesciej i tak rano maluje usta, a potem juz szminki ze soba nie biore i jak zniknie z ust to tylko sztyft ochronny nakladam albo pomadke bezbarwna. A jaka masz pomaranczowa szminke? Nie sprawia wrazenia zoltych zebow?
a ja tak mam właśnie z jakimiś czerwieniami, wiśniami itp - każdy mówi mi, że wyglądam źle i sama też się głupio czuję. Ja ta pomaranczową miałam tylko raz na probę, bo w sumie do tej pory roku mi nie pasuje, ale nie zauwazyłam jakoś bardzo efektu zółtych zebow. Mam Rimmel Coral in gold 210. Ta dziewczyna ma to na ustach tu http://3.bp.blogspot.com/-DvMlGNg91o...0/IMG_0106.JPG ale u mnie wygląda to zupełnie inaczej, podejrzewam, ze ona to wklepała delikatnie i jeszcze przykryła jakims balsamem czy cos, bo normalnie ta smzinka jest mega intensywna na ustach. a Tu swatch na rece https://lh6.googleusercontent.com/-V...M/DSC00254.JPG
Stary 2012-02-15, 15:46   #4487
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
a ja tak mam właśnie z jakimiś czerwieniami, wiśniami itp - każdy mówi mi, że wyglądam źle i sama też się głupio czuję. Ja ta pomaranczową miałam tylko raz na probę, bo w sumie do tej pory roku mi nie pasuje, ale nie zauwazyłam jakoś bardzo efektu zółtych zebow. Mam Rimmel Coral in gold 210. Ta dziewczyna ma to na ustach tu http://3.bp.blogspot.com/-DvMlGNg91o...0/IMG_0106.JPG ale u mnie wygląda to zupełnie inaczej, podejrzewam, ze ona to wklepała delikatnie i jeszcze przykryła jakims balsamem czy cos, bo normalnie ta smzinka jest mega intensywna na ustach. a Tu swatch na rece https://lh6.googleusercontent.com/-V...M/DSC00254.JPG
Ooo matko, jakie wielkie usta Fajny ten kolorek Za mna chodzi teraz Kobo 110 orange http://halogosza.blogspot.com/2011/0...kiszminki.html (na tych zdjeciach airy fairy wyglada cudownie na ustach - czemu na moich tak nie moze)
Co do pasowania tych kolorkow, to zalezy od naturalnego koloru ust i ogolnie od typu urody. Ja jestem dosc blada a wlosy mam ciemne i w jasnych kolorach wygladam jak trup.

Jeszcze te dwa kolorki mi sie podobaja https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=97

Czas edycji: 2012-02-15 o 15:55
Stary 2012-02-15, 15:55   #4488
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo matko, jakie wielkie usta Fajny ten kolorek Za mna chodzi teraz Kobo 110 orange http://halogosza.blogspot.com/2011/0...kiszminki.html (na tych zdjeciach airy fairy wyglada cudownie na ustach - czemu na moich tak nie moze)
Co do pasowania tych kolorkow, to zalezy od naturalnego koloru ust i ogolnie od typu urody. Ja jestem dosc blada a wlosy mam ciemne i w jasnych kolorach wygladam jak trup.
no właśnie widze ze to Airy Fairy bardzo fajne chyba nawet nissiax83 w swoim filmiku mówiła, ze to jej najlepsza pomadka ale to orange z Kobo też zacny kolor eh lata sie juz doczekać nie mogę - bede sie malować na kolorowo nie myslac, ze wyglądam idiotycznie ;d

http://i292.photobucket.com/albums/m...e/P3264637.jpg ten srodkowy piekny <3 ale nawet sie nie napalam bo u mnie nie ma natury, a wiec za tym idzie fakt braku Catrice i Kobo a teraz namietnie ciągle się marze wet'n; wild toffee delight bo juz mi sie znudziła i chce ją skonczyć a tak wygląda na moich ustach: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1299972548

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-02-15 o 16:04
Stary 2012-02-15, 16:00   #4489
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
no właśnie widze ze to Airy Fairy bardzo fajne chyba nawet nissiax83 w swoim filmiku mówiła, ze to jej najlepsza pomadka ale to orange z Kobo też zacny kolor eh lata sie juz doczekać nie mogę - bede sie malować na kolorowo nie myslac, ze wyglądam idiotycznie ;d
Wlasnie przez nissiax ja kupilam Ale nie jest dla mnie "zacnym" kolorem
Stary 2012-02-15, 16:20   #4490
party_girl7
Zakorzenienie

ja mam schleckera niedaleko fajne te kosmetyki Basic, szkoda ze tak malo popularne i tak malo recenzji tych kosmetykow, kiedys mialam podklad w musie i byl bardzo fajny ale wlasnie szukam matowych pomadek trwalych na slub i chyba jednak kupie z manhattana, musze tylko jutro poogladac kolorki na zywo i cos wybiore

u mnie walentynki jak codzien, nie widzialam sie z tz. W sob jestesmy zaproszeni na urodziny do jego bratanicy wiec tez nie zrobimy sobie walentynek. Zreszta nie wiem czy pojade bo tak u mnie sypie i wieje, ze juz 2 razy bylo podworko dzis u mnie odsniezane a wyglada chocby nic nie bylo robione, caly czas wali nowy snieg a mam niestety dosyc kawalek do tz.
Stary 2012-02-15, 16:20   #4491
loluska
Zakorzenienie

co myślicie o tym?

http://www.youtube.com/watch?v=g-1u0...2&feature=plcp

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 16:44   #4492
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hmmm, ciekawe
W sumie jest nawet taki spray John Masters http://estyl.pl/john-masters-organic...lu-266-ml.html ktory kosztuje sporo a sklad taki, ze mozna sobie samemu zrobic
Tutaj artukul http://estyl.pl/blog/2011/06/jak-uzyskac-plazowe-fale/
Stary 2012-02-15, 16:51   #4493
Lainathiel
Wtajemniczenie

Hej
Chciałam wam wszystkim bardzo podziękować za te słowa pocieszenia i otuchy . Troszkę się już pozbierałam, łatwo nie jest gdyż ze sobą mieszkamy, ale staram się patrzeć na to pozytywnie.
Mam dziś piękną pogodę i 12 stopni więc mam dobry powód do uśmiechania się
Stary 2012-02-15, 16:52   #4494
party_girl7
Zakorzenienie

chyba sprobuje z ta sola, ale boje sie ze przesuszy mi wlosy na dluzsza mete...
Stary 2012-02-15, 16:56   #4495
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
chyba sprobuje z ta sola, ale boje sie ze przesuszy mi wlosy na dluzsza mete...
To trzeba do tego dodac jakis olejek albo hydrolat
Stary 2012-02-15, 17:24   #4496
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

Jeszcze te dwa kolorki mi sie podobaja https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=97
oo ja mam princess peach

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 17:45   #4497
ghana
Zakorzenienie

przeraża mnie ten śnieg. Jutro idę po zajeciach do kolezanki, robić projekt z filozofii i coś czuję ze bede sie przedzierać przez zaspy. A jedyne dobre buty to traperki za kostki, wiec wystzsko bede miec w butach

a teraz czas na abs, chwilowy relaks przed tv i hula hop
Stary 2012-02-15, 17:51   #4498
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
oo ja mam princess peach
Zadowolona z niej jestes? Nie mam jeszcze zadnej szminki z Kobo.
Stary 2012-02-15, 17:59   #4499
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Zadowolona z niej jestes? Nie mam jeszcze zadnej szminki z Kobo.
princess peach to catrice, z kobo nie mam żadnego kosmetyku :nie nie mam zaufania do tej firmy

tak, bardzo fajna szmineczka fajny kolor

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 18:30   #4500
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
princess peach to catrice, z kobo nie mam żadnego kosmetyku :nie nie mam zaufania do tej firmy

tak, bardzo fajna szmineczka fajny kolor
No tak, myslalam o catrice a napisalam kobo. Sorki
Z kobo mam tylko cien golden rose (dosc znany) ale szalu nie ma jak dla mnie. Moze ze 2 razy mialam nim oczy pomalowane

Skusilam sie i nalozylam na wlosy szampon koloryzujacy. Juz zmylam i tam gdzie mam odrosty mam swietny brazik Teraz jestem pewna ze chce rozjasnic wlosy

Czas edycji: 2012-02-15 o 18:34
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości