|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
ale okropnie mroźno jest na dworze. poczyniłam kilka zakupów agd ( w tym radełko) i zabieram się za chrust.
Dziękuje za wszystkie opinie o mojej sukni. Jesteście przekochane
|
#4922 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Cytat:
gratuluje pracyCytat:
, byle by goscie czuli sie swobodnie i dobrze bawili Cytat:
sliczne w niej wygladaszCo do paznokci, planuje swoje naturalne i chciałam sama, ale nie wiem czy dam rade, wiec pewnie to bedzie piatek wieczorem ewentualnie sobota rano
|
|||
|
|
|
#4923 |
|
Wtajemniczenie
|
Zatem uruchamiam kontakt
Muszę dowiedzieć kto to w ogóle jest
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czyją karykaturę chcialabys zrobic? |
|
|
|
|
#4925 |
|
Wtajemniczenie
|
Moją i mojego TŻ. Ale jak byliśmy mali jeszcze.
|
#4926 |
|
Konto usunięte
|
no nadrobiłam Was
![]() jestem spakowana szkolenie ma trwać dwa tyg ale mam też mieć jakąś przerwę chyba 2 dni na wyjazd do domu i dalej szkolenie.wezmę lapka i wieczorami sie odezwę mam nadzieję że dojadę pociągiem :Pczy któraś będzie miała kolorową biżuterię? |
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
moze tutaj poszukaj http://allegro.pl/listing.php/search...&change_view=1
|
|
|
|
#4928 |
|
Konto usunięte
|
ja miałam kiedyś swoją karykaturę ale siostra Tż mi spaliła
|
|
|
|
#4929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślałam, że uda się coś poza nim zdziałać
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
ale to specjalnie czy jak to się stało??
|
#4931 |
|
Konto usunięte
|
byłam na wycieczce w zakopanym i tam dałam sobie ją narysować.i dałam mu ja.on nocował wtedy u swojej siostry i tam ja zostawił.a ona ją wyrzuciła a taka fajna była .30 zł płaciłam ale to było kilka lat temu...
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Byłam wczoraj na fryzurce próbnej, niestety nie mam jak wrzucić zdjęć, bo kabel od aparatu jest uTŻ więc przy najbliższej okazji Wam zaprezentuję. Tak średnio jestem zadowolona. Na zdjęciu znalezionym w necie strasznie mi się podobała, a do mnie jakoś nie bardzo pasowała. TŻ spodobała się i chwalił, ale ja nie mam przekonania, więc wrzucę tutaj i ocenicie same. Na wszelki wypadek poszukam jeszcze czegoś innego. Jestem zadowolona,że poszlam na tą próbną, bo jakby mnie tak na ślub uczesała, to nie bylabym szczęśliwą PM
|
|
|
|
#4933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale piesek na pewno jest teraz w pieskowym niebie i jest mu tam dobrze ![]() a ja nie kumam z tym trenem troche myslalam ze tren jest po to zeby byl w kosciele... czy sie myle?? Co do poprawin to my tez planujemy w ogrodzie, ale raczej zaaranzujemy altane u rodzicow i salon na parterze, ktory jest otwarty na ogrod, mysle ze bedzie ok. 30 osob max. obym sie nie przeliczyla Zastanawialismy sie z TZ czy nie zrobic poprawin na naszej dzialce ale chyba nie zdazymy wybudowac parteru domu Audrey fajne buciki w zarze tez jedne bezowe mnie urzekly... i to chyba z nowej kolekcji... Cytat:
a raczej pytanie... Dziewczyny padam na twarz CALY DZIEN SZUKALAM STANIKA!! Wiedzialam ze tak bedzie!! A musialam go dzisiaj kupic. Bylam w czterech galeriach, no nie do wiary!! Mam dosc kupowania bielizny na najblizsze 100 lat!! Przymierzylam miliard stanikow!! nie milion- MILIARD!! Dopiero w ostatniej galerii, nie uwierzycie - w Reserved - jak sie okazalo tam tez maja Esotiq nie mam az takich ogromnych piersi jakby wynikalo z tego rozmiaru ale jednak musial byc G, bo E i F niestety byly za male ale to chyba byla jakas starsza kolekcja, bo nie bylo tego modelu w ich firmowym butiku i do tego byl przeceniony... Moze nie jest jakis super szalowy, ale jest dobry Poza tym Krakow jest taki piekny... caly w bieli robilam fotki z samochodu jak jechalam z jednej galeri do drugiej
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-02-15 o 18:49 |
|||
|
|
|
#4934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale pokaż zdjęcia to poradzimy
|
|
#4935 |
|
Konto usunięte
|
ktoś pyta o ten salon z sukniami w bydzi on jest na ul magdzińskiego.tak mi siostra podała.
|
|
|
|
#4936 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny które robią imprezę poprawinową przy grillu:
Jak u Was to wygląda? Samo smażenie kiełbasek? czy coś jeszcze? |
|
|
|
#4937 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też chodziłam łaziłam i nic nie ma a jak jest to moje piersi w nim dziwnie wyglądają więc wolę już pójść bez... zobaczę u krawcowej co mi jeszcze powie.
|
|
#4939 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4941 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.beatakrol.com.pl/galeria/index.html wyglądają poprawnie, więc wybrałabym się na próbe jakoś teraz i zobaczyła co i jak.. Cytat:
http://anusia2o.blog.onet.pl/ gdybym tylko miała możliwość to z całą pewnością ona robiłaby moje ślubne pazurki. Cytat:
http://www.warsztatkrakow.pl/ Krysie od paznokci polecam ![]() www.all4nails.pl Darie-szefową polecam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wcisnęłam się w 36 ale były na drewnianym bloku i mi nie pasowało...Z trenem chodzi o to, że podpina się go żeby się nie zbrudził, a odpina żeby był rozłożony ![]() Aha! No i gratulacje z okazji zakupu cyckowych wygód.. mnie ten bój dopiero czeka...
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-02-15 o 18:56 |
||||||
|
|
|
#4942 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Przebrnęłam
![]() My wczoraj spędziliśmy bardzo miłą ostatnią godzinę Walentynek bo tż wrócił do domu o 22 35 ale i tak było fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A może ten chirurg ma rację z tym, że jeśli zrobi mu to tylko z jednej strony to potem nie będzie symetrycznie ręka wyglądać? Cytat:
![]() Cytat:
strasznie szybko odszedł, a dowiesz się co mu było?Cytat:
dziś się wybrałam do Urzędu Marszalkowskiego złożyć papiery i poszłyśmy z koleżanką nie do tego do którego powinnyśmyCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i tyle nadrabiania a 3 minuty pisania
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32328214]ja mam włosy niepodatne na kręcenie i mi fryzjerka musiała kilo lakieru wypsikać ale warto bylo
[/QUOTE]hmmm czyli może tak powinno być, by włosy się trzymały Ja się zapisałam już z miesiąc temu i już ktoś był zapisany na mój termin, tylko na późniejszą godzinę |
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
audrey dziękuję później zobaczę bo na telefonie nie działa strona
|
#4945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nad ranem tato go pochował obok miejsca gdzie pochował pierwszego psiaka rok temu.. teraz będą leżeć sobie razem tak jak razem byli chowani... ![]() Nie wiemy dlaczego, 2 lata temu złapał grypę i podobne miał objawy, tyle tylko że dał radę chodzić... Albo go wyziębienie rozwaliło, albo pojadł czegos... Nie wiem, teraz to już nie istotne. Ważne że już nie cierpi... buty widzialam na żywo, były w zeszłorocznej kolekcji, nawet mierzyłam tylko w kolorze nude. Służę.
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do stanika. Z tego co zrozumiałam to takie przedłużenie by zapiąć go na brzuchu http://moda.allegro.pl/pasek-obnizaj...063459671.html No i mniejsza suknia będzie mieć mniejszy dekolt więc może nie będzie tak źle ![]() Jeszcze raz dziękuję za wszystkie komplementy W temacie pazurów to ja też hybrydowy planuję. Żele czy tipsy do mnie nie przemawiają zupełnie. A zwykły lakier za szybko niszczę
|
|
|
|
|
#4947 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Zostawiałam wiadomość na poczcie bo sie mniej więcej dowiedziałam co z suknią ![]() Jestem teraz u Tż, jutro jedziemy po garnitur i oby udało się go kupić i jadę też na próbną fryzurę, mam nadzieje że też wypali tym razem ![]() Dziś zmniejszaliśmy mój pierścionek do lewej ręki i środkowego palca i teraz nie moge sie przyzwyczaić że coś mi siedzi na lewej ręce
|
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o rety współczuję poszukiwań Co tu tak cicho??? Nie spać - wątek kończyć!!! ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Malwus, mam do Ciebie pytanko Czy planujesz wysłać do naszego zespołu swoją propozycję piosenek, spoza ich listy?? Bo tak sobie pomyślałam, że mogłabym coś odgapić. Ja już mam 25 własnych piosenek i trochę jeszcze bym dołożyła. |
|
|
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakis czas bylam blondynka.. moze powinnam wrocic do tego koloru tak w Bershce to chyba o tych samych mowimy... wlasnie byly mocno przebrane... Jesli chodzi o paznokcie to zamierzam miec swoje, ale moze utwardze je czyms wczesniej zeby sie nie zlamaly... zelem... czy czyms nie znam sie ale strasznie szybko mi rosna, wiec zawsze jak ide na jakas impreze to poprostu przez 2 tygodnie nie obcinam i sa wystarczajaco dlugie, wiec nie mam potrzeby dorabiac czegokolwiek, ale na fajne pomalowanie to chyba pojde frencze z cyrkoniami troche mi sie juz nie podobaja... a taki zwykly jest chyba troche nudny macie dziewczyny w swoich zasobach jakies obrazki z fajnym frenczem?
|
|
#4950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jak na złość jak mam siąść i wymyślać to mi nic nie przychodzi do głowy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.

ciesze sie mega ,bo teraz sobie troche dorabiałam,bo do końca grudnia miałam wcześniejszą umowe ale było cięcie etatów i nie przedłużyli nam.A od jutra szkolenie
gratuluje pracy
i zrobic takie luuuuzackie poprawiny z grilem jedzonkiem
, byle by goscie czuli sie swobodnie i dobrze bawili 

18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

myslalam ze tren jest po to zeby byl w kosciele... czy sie myle??
ale chyba nie zdazymy wybudowac parteru domu 
i nie wiem czy nie będę się źle z tym czuć...