|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#18091 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Witam w niedzielny poranek
Mam pytanko odnośnie tego korektora w płynie z netto do k02 tak sobie pomyślałam że mogłbaym sobie sprawić bo mam takie cienie pod oczami ![]() No i tu prośba do was: Fajny jest? prosze o jakieś opinie i o opis kolorków (Medium, Fair ) na KWC znależć nie mogę...
|
|
|
|
#18092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#18093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#18094 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sa bardzo male i dla niektorych moga byc nieporeczne A co do zestawu 3 blyszczykow powiem ze nic nadzwyczajnego ,nie kupilabym ich ponownie kolory takie sobie nic specjalnego i sam blyszczyk jakis taki dziwny
|
|
#18095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja go biore na bank i to 2 sztuki kolor medium
|
|
#18096 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki
a jaką masz cere? bo ja jestem bledziuchem
|
|
|
|
#18097 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam worki pod oczami
i czy jest jakiś dobry cień lub puder a może krem na cienie pod oczami?? oczywiście z avonu
|
|
|
|
#18098 |
|
Zakorzenienie
|
bardziej pod jasna obecnie nic ciemna ale ogolnie nie super blada bo cos tam sie oplalam
i ciezko mi napisac ktory na twoim miejscu bym wziela chyba jednak fair ale to tez zalerzy, a wlasnie na tym watku przeczytalam o tym korektorze ze jest dobry
|
#18099 |
|
Wtajemniczenie
|
mi też sie Majulka wydaje ze dla mnie to FAIR
tym brdziej że on taki zółtawy a ja też tak mam...ale mam nadzieje ze on nie bedzie jakiś znowu zólty nienaturalnie...
|
|
|
|
#18100 |
|
Zadomowienie
|
A jak z dostepnoscia paletki do ust?
|
|
|
|
#18101 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam pytanko: wczoraj zadzownila klientka i podała mi zamówienie składające się z 3 paletek szminek i 2 szkatulek i co ja mam je zamowić(a wiem że sa w brakach zarówno szminki i szkatułki) i jak potem sie liczy to zamówienie>?????
|
|
|
|
#18102 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam w niedzielne leniwe południe
Cytat:
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3228557]Fakt, przed chwilą serwer padł Te pudełko od pędzelków z CT jest spoko i cały czas jest otwierany i zamykane i nie narzeka, nie skrzywdziłam go ![]() Przed chwilą weszłam na strefę i patrze saldo mi wzrosło A tutaj juz fakturka za brak TTA, który mi wyślą na swój koszt i dostanę jeszcze k02, który normalnie powinnam mieć ok 16.12 (dzieki OMS, bo tak całkiem normalnie yto 22.12 ) i jeszcze jakieś rzeczy typu formularz zamówień itd[/quote]Wynika z tego,że slina kobieta jestem Chciałam to otworzyć i jak nacisnęłam to mi pękło Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chyba sie jednak nie skuszę Cytat:
Cytat:
Swrgo czasu miałam korektor w sztycie z Avonu i taki sobie Na trójeczkę.L. |
||||||
|
|
|
#18103 |
|
Zakorzenienie
|
Witam drogie Forumowiczki
Jestem tu "nowa", ale przeczytałam część Waszych postów i juz czuję, że mi się tu spodoba I jeszcze jedno pytanko, czy znajdę gdzieś tu panoramę do katalogu 2?
|
|
|
|
#18104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#18105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rowniez pytam sie o to samo?
|
|
#18106 | ||||||
|
Raczkowanie
|
cześć
całe trzy dni mnie tu z wami nie było, najpierw studia, potem praca. wy tu tyle naprodukowałyście... i jeszcze nowy katalog Cytat:
mam parasolkę z logo, też jest ładna, ale już zdążyły się druty powyginać, nie wiem ile mi jeszcze ta parasoleczka posłuży ... generalnie nie polecam, jeśli chodzi o trwałość Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#18107 |
|
Zakorzenienie
|
korektor w płynie jest fajny
sama planuje go sobie wziąć w netto kolorek Fair, bo już go kiedyś miałam dawno dawno temu i pamiętam, że pasował do mojej bladej twarzy i nie był żółtawy z tego co dobrze pamiętam
|
#18108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec ja jestem ZA ![]() Co do parasolki to ja popieram mialam ta kremowa w czarne kropki po pierwszym razie sie zepsula a nie bylo az tak starsznie wiec ja jej na pewno nie wezme
|
|
#18109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale ja to na peryferiach mieszkam Kremik jest bomba po nieprzespanej nocy
|
||
|
|
|
#18110 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie 10 minut temu dostałam paczki
a miały przyjść wg harmonogramu 12.12 ![]() edit - zabieram się do oglądania i pakowania
|
|
|
|
#18111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo lubiłam tą serię, ale Avon zawsze wycofuję to co dobre. Poza tym w brakach mam tylko atomizery i wizytównik. Perfumy w kremie Always - produkt alternatywny.Dostane szlafroczek i mleczko. Ja też mam dostawę według harmonogramu 12.12, fajnie by było dostać paczkę już dziś.
Edytowane przez Konfietka Czas edycji: 2006-12-10 o 15:22 |
|
|
|
|
#18112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakiej to jest firmy?
|
|
|
|
|
#18113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#18114 |
|
Rozeznanie
|
Ponawiam pytanko - przepraszam, że tak ciągle ale zalezy mi na tej klientce i nie wiem co robic
|
|
|
|
#18115 |
|
Raczkowanie
|
oczywiście, że zamówić. Może akurat się załapiesz. Jeśli nie to zawsze można spróbować w COKu. Nawet jeśli ich nie będzie to klientce jakoś się wytłumaczysz, a wartość zamówienia i tak wzrośnie mimo tego, że będą to braki. Możesz zawyżyć sobie opust tym zamówieniem
|
|
|
|
#18116 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym na Twoim miejscu powiedziała klientce jaka jest sytuacja, powiedzieć Jej, że prawdopodobnie te rzeczy nie przyjda, ale oczywiście je dla niej zamówisz, bo może Avon się troszkę postara
![]() Jak nie przyjdzie to bedziesz miała "podstawę" żeby się jej nie tłumaczyć (jedynie powiedziec, że jest tak jak myślałaś, że nie przyszło) a jak przyjdzie, to wszyscy bedą zadowolni. a nawet jak nei przyjdzie to zwiększy Ci się wartość zamówienia, moze zwiększysz sobie opust... Pozdrawiam
|
|
#18117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja Wam powiem coś ciekawego ;] Mam próbkę tego zapachu, hehe antyki zbieram :P Ale naprawdę bardzo ładny i przypominający dzisiejsze "Always". Tak samo Avonowi nie wybaczę wycofania Rare Pearls...to był taki stylowy zapach..Vanilla: Nie ma sprawy, jestem za ![]() Tak poza tym to co powiecie o podkładach Avonu? Ja osobiście nie używam ich za często, a wręcz zdradziłam Avon z MaxFactorem I ciekawa jestem czy któryś z avonowskich jest taki jak ten samodopasowujący się z MF?
|
|
#18118 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
ile kosztują perfumy Extraordinary 50ml w najnowszym świątecznym katalogu? Czy jest promocja tak jak w przedostatnim tzn. 49,90? Żałuję, że sobie nie kupiłam w przedostatnim. Dzięki za ewentualną pomoc
|
|
|
|
#18119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pozatym ja z podkladow avonu lubie tylko antystresowy i perfect wear
|
|
#18120 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jeśli chodzi o braki to mam jadną wątpliwość
a mianowicie: dajmy na to jest zamównienie na 600 zł. Produkty za 150 nie przychodzą,sa w brakach. Opust i tak pozostaje 25% - to wiem Ale! W kolejnym zamówieniu przychodzą wcześniejsze braki. I jak to jest? Czy one wliczają się do aktualnego zamówienia tj. aktualne zamówienie + braki i z tej sumy wylicza się opust czy za braki w tym momencie nie dostajemy nic. Po prostu jest zamówienie,z niego wyliczają opust,a braki tylko doliczają się do całej zapłaty,ale za nie już opustu nie ma tak jak pisałam wyżej... Bo jak tak,to to trochę kanciaste jest. Jedyne co mamy z tej ich miernoty to i tak wyższy opust mimo braków,ale z tej ceny opustu się nie wylicza. wiecie o co mi chodzi? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

tak sobie pomyślałam że mogłbaym sobie sprawić bo mam takie cienie pod oczami 
na KWC znależć nie mogę...

i ciezko mi napisac ktory na twoim miejscu bym wziela chyba jednak fair ale to tez zalerzy, a wlasnie na tym watku przeczytalam o tym korektorze ze jest dobry

A tutaj juz fakturka za brak TTA, który mi wyślą na swój koszt i dostanę jeszcze k02, który normalnie powinnam mieć ok 16.12 (dzieki OMS, bo tak całkiem normalnie yto 22.12
) i jeszcze jakieś rzeczy typu formularz zamówień itd[/quote]

Bo jak tak,to to trochę kanciaste jest. Jedyne co mamy z tej ich miernoty to i tak wyższy opust mimo braków,ale z tej ceny opustu się nie wylicza. wiecie o co mi chodzi?