Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-15, 16:18   #2821
Talantea
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Cytat:
Napisane przez edekfredek87 Pokaż wiadomość
Jutro nic nie będzie, to tylko dziś chcę się wyżyć, bo mam według Talantea zły humor dziś.
Mówiłam, że nie chcę kłótni, a ty na mnie naskoczyłaś.

No cóz. Więcej już nie będe się odzywała w tej sprawie.

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 16:20   #2822
edekfredek87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Mówiłam, że nie chcę kłótni, a ty na mnie naskoczyłaś.

No cóz. Więcej już nie będe się odzywała w tej sprawie.
Ok dobra, wracając do tych tandetnych butów... Dlaczego uważasz, że są dziwne? Pytanie serio...
edekfredek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 16:20   #2823
carmageddon
Pełzanie

jutro się można obrzucić pączkami
carmageddon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 16:25   #2824
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Ok dobra, wracając do tych tandetnych butów... Dlaczego uważasz, że są dziwne? Pytanie serio...

Na samej stopie wygladaja jakby to byly normalne buty cos na schemat adidasów, a ich góra jak ochraniacze.
Dól na rzepy i góra na sznurówki, nie pasują do siebie. Mozna chyba grac w nich w "nogę" tylko, ale nie do sukienki.

carmageddon
ja juz szykuje faworki na wojne

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 16:34   #2825
carmageddon
Pełzanie

mi się nie podobają bo: za dużo wszystkiego w nich - dwa rodzaje materiału, rzepy, sznurowania, przeszycia białe, paski złote... to już lepsze jakieś czarne a'la workery, jeżeli mają być wyższe i sznurowane. te przez ten nadmiar wyglądają trochę tandetnie. takie jest moje zdanie, wiem że pytanie nie było do mnie ale co tam
i jakby co to się na modzie nie znam i w ogóle
Stary 2012-02-15, 16:34   #2826
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Masz rację, nie mam co robić tylko się kłócić. To moje hobby wręcz. Jestem tu nowa, jak widać, więc poszukałam pierwszego lepszego wątku. Mam przepraszać?
za nieczytanie regulaminu by wypadalo^^.

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Na samej stopie wygladaja jakby to byly normalne buty cos na schemat adidasów, a ich góra jak ochraniacze.
Dól na rzepy i góra na sznurówki, nie pasują do siebie. Mozna chyba grac w nich w "nogę" tylko, ale nie do sukienki.
pytanie w sumie do mnie powinno byc, bo ja okreslilam te buty mianem dziwnych - ale moge sie podpisac pod Twoja wypowiedzia.

carmageddon
, a gdzie obiecane focie z Maniem?
Stary 2012-02-15, 16:41   #2827
edekfredek87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez carmageddon Pokaż wiadomość
mi się nie podobają bo: za dużo wszystkiego w nich - dwa rodzaje materiału, rzepy, sznurowania, przeszycia białe, paski złote... to już lepsze jakieś czarne a'la workery, jeżeli mają być wyższe i sznurowane. te przez ten nadmiar wyglądają trochę tandetnie. takie jest moje zdanie, wiem że pytanie nie było do mnie ale co tam
i jakby co to się na modzie nie znam i w ogóle
No w końcu ktoś normalnie odpowiedział. Dzięki

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
za nieczytanie regulaminu by wypadalo^^.

pytanie w sumie do mnie powinno byc, bo ja okreslilam te buty mianem dziwnych - ale moge sie podpisac pod Twoja wypowiedzia.

carmageddon
Proszę o wskazanie części regulaminu, którą naruszyłam...
Stary 2012-02-15, 16:43   #2828
carmageddon
Pełzanie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość

carmageddon
wysłałam Maniowi do autoryzacji i czekam na odpowiedź
Stary 2012-02-15, 16:50   #2829
AshLeeVioLiniSt
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Duszaniola Pokaż wiadomość
hihi, faktycznie nie zauważyłam tego wcześniej

Ogólnie kolor może jest i ładny, ale efekt przynajmniej na zdjęciach fatalny. Strasznie sztucznie wyglądają, jakby miała mega puste spojrzenie. Jak u lalki po prostu.
Dokładnie Taki wzrok Barbie Na pewno lepiej by wyglądała bez tych kolorowych szkieł.
AshLeeVioLiniSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 16:52   #2830
mbamboo
Wtajemniczenie

Cytat:
No w końcu ktoś normalnie odpowiedział. Dzięki

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Proszę o wskazanie części regulaminu, którą naruszyłam...
Musisz od razu agresywnie wyjeżdżać? To nie wątek o tym, po prostu. Są wieszaki w części modowej, można iść tam, a nie od razu krzyczeć o podkreślenie odpowiedniego punktu w regulaminie. To jest temat zbiorczy o śmieszących nas trendach, nie o pytaniach, co do czego pasuje.

Zresztą dostałaś już odpowiedzi na temat butów.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Napisane przez AshLeeVioLiniSt Pokaż wiadomość
Dokładnie Taki wzrok Barbie Na pewno lepiej by wyglądała bez tych kolorowych szkieł.
Dokładnie, ma takie puste, szklane oczy. Trochę przerażające... Kojarzą mi się z jasnoniebieskimi oczami u psów husky, które też są dla mnie straszne.
Stary 2012-02-15, 17:08   #2831
AshLeeVioLiniSt
BAN stały

Cytat:
Witam wszystkich. Mam pytanie. Czy buty bokserki, takie jak na załączonym zdjęciu, nadają się do ubrania z jakąś spódnicą? Jeśli tak, to z jaką?
Oj, zdecydowanie nie. W ogóle takie buty mi się nie podobają, a ze spódnica to już szczególnie.

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez mbamboo Pokaż wiadomość
Musisz od razu agresywnie wyjeżdżać? To nie wątek o tym, po prostu. Są wieszaki w części modowej, można iść tam, a nie od razu krzyczeć o podkreślenie odpowiedniego punktu w regulaminie. To jest temat zbiorczy o śmieszących nas trendach, nie o pytaniach, co do czego pasuje.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Dokładnie, ma takie puste, szklane oczy. Trochę przerażające... Kojarzą mi się z jasnoniebieskimi oczami u psów husky, które też są dla mnie straszne.
Oczy husky to nic w porównaniu do tych - u niej są jak sztuczne gałki

Co do tych butów - skoro są w tym wątku, to znaczy, że mają "rozwalać" i to robią, tylko tamto pytanie o zestawienie ich ze spódnicą jest co najmniej dziwne w tym miejscu. Czy to jakiś żart? Takie buty + spódnica (jeszcze najlepiej falbaniasta, o! to było by coś ) = królowa wiejskiej przytupanki
AshLeeVioLiniSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 17:24   #2832
edekfredek87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mbamboo Pokaż wiadomość

Agresja? W którym miejscu? No więc skoro już była odpowiedź na pytanie, to po co piszesz?

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

No widzicie??? Jak sie cieszę, że jednak z tym pytaniem trafiłam na dobry, rozwalający wątek. Na dodatek niezamierzony żarcik A z drugiej strony dobry test na opryskliwe użytkowniczki i na te, na które można liczyć.
Stary 2012-02-15, 17:26   #2833
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:
Agresja? W którym miejscu? No więc skoro już była odpowiedź na pytanie, to po co piszesz?
Dziewczyno załóż wątek osobny i tam zadaj pytanie, a nie tutaj mieszasz i wszczynasz niepotrzebne sprzeczki.
zgłaszam.

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 17:29   #2834
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Więc Ty nie musiałaś się odzywać ze swoimi złotymi myślami
Cytat:
A nie widzisz opryskliwości innych? Tylko moją? Poza tym pisze się humor...
Cytat:
Jutro nic nie będzie, to tylko dziś chcę się wyżyć, bo mam według Talantea zły humor dziś.

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

A po czym stwierdziłaś, że ja nie żartuję, tylko jestem opryskliwa? Każdy ma inne poczucie humoru
Cytat:
Cytat:

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

No widzicie??? Jak sie cieszę, że jednak z tym pytaniem trafiłam na dobry, rozwalający wątek. Na dodatek niezamierzony żarcik A z drugiej strony dobry test na opryskliwe użytkowniczki i na te, na które można liczyć.
zakladajac konto zobowiazujesz sie do przestrzegania regulaminu forum. przestan byc napastliwa bo inaczej nie wroze kariery na wizazu.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 17:33   #2835
edekfredek87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Shinn Pokaż wiadomość
Dziewczyno załóż wątek osobny i tam zadaj pytanie, a nie tutaj mieszasz i wszczynasz niepotrzebne sprzeczki.
zgłaszam.
Ale to nie było pytanie do ciebie

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
zakladajac konto zobowiazujesz sie do przestrzegania regulaminu forum. przestan byc napastliwa bo inaczej nie wroze kariery na wizazu.
Napastliwa? To zgłoście też te inne napastliwe wobec mnie
Stary 2012-02-15, 17:41   #2836
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to nie było pytanie do ciebie

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Napastliwa? To zgłoście też te inne napastliwe wobec mnie
Wypowiadam się na tym wątku więc, się odezwałam. Skierowałaś pytanie do wszystkich, a nie do wybranej grupy odbiorców, więc już się nie pogrążaj.

Stary 2012-02-15, 17:46   #2837
edekfredek87
BAN stały

Cytat:
Wypowiadam się na tym wątku więc, się odezwałam. Skierowałaś pytanie do wszystkich, a nie do wybranej grupy odbiorców, więc już się nie pogrążaj.
Ale nie wypowiedziałaś się na temat butów, ani nie odpowiedziałaś na pytanie. Więc po co taki komentarz. Widzę, że etap wtajemniczenie, ale bez przesady... Lepiej wyraż swoją opinię na temat, o który pytałam
Stary 2012-02-15, 17:50   #2838
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie wypowiedziałaś się na temat butów, ani nie odpowiedziałaś na pytanie. Więc po co taki komentarz. Widzę, że etap wtajemniczenie, ale bez przesady... Lepiej wyraż swoją opinię na temat, o który pytałam
Mogę dostać punbkty karne, ale... weź ty sobie znajdź inne forum i tam zatruwaj innym życie. Ten wątek słuzy do komentowania mody, która nas rozwala- Nie do pytań czy jakies paskudne buty pasują do spódniczki. Jest osobna tematyka, gdzie mozna wrzucić 'wieszak' i tam dostaniesz odpowiedzi na swoje pytanie.
Nie lepiej po zaśmiecac pierwszy lepszy temat, bo po co czytać regulamin i zyć w zgodzie z reszta wizażanek.

Stary 2012-02-15, 17:54   #2839
edekfredek87
BAN stały

Cytat:
Mogę dostać punbkty karne, ale... weź ty sobie znajdź inne forum i tam zatruwaj innym życie. Ten wątek słuzy do komentowania mody, która nas rozwala- Nie do pytań czy jakies paskudne buty pasują do spódniczki. Jest osobna tematyka, gdzie mozna wrzucić 'wieszak' i tam dostaniesz odpowiedzi na swoje pytanie.
Nie lepiej po zaśmiecac pierwszy lepszy temat, bo po co czytać regulamin i zyć w zgodzie z reszta wizażanek.
Ale ktoś niedawno skomentował, że dobrze trafiłam z tym pytaniem, bo buty rozwalają swoją obrzydliwością. A na dodatek żart mi się udał. Więc co się tak pienisz? Jak nie chcesz, nie czytaj tego co pisze i tyle. Tym bardziej, że pytanie o buty było do wszystkich, więc i do ciebie, a reszta pytań do konkretnych osób i nic tobie do nich.
Stary 2012-02-15, 18:00   #2840
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ktoś niedawno skomentował, że dobrze trafiłam z tym pytaniem, bo buty rozwalają swoją obrzydliwością. A na dodatek żart mi się udał. Więc co się tak pienisz? Jak nie chcesz, nie czytaj tego co pisze i tyle. Tym bardziej, że pytanie o buty było do wszystkich, więc i do ciebie, a reszta pytań do konkretnych osób i nic tobie do nich.
Pienić to się może mydło
Będę mądrzejsza zakończę tę farsę,

Stary 2012-02-15, 18:04   #2841
edekfredek87
BAN stały

Cytat:
Pienić to się może mydło
Będę mądrzejsza zakończę tę farsę,
No i świetnie, kończmy to. Pozdrawiam cię. Miło się gawędziło, śmieszne jest to jak niektórzy potrafią się nakręcać. Kończę na dziś moją karierę na wizażu i idę odśnieżać. Paaaaaaa
Stary 2012-02-15, 18:08   #2842
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmageddon Pokaż wiadomość
jutro się można obrzucić pączkami
Zwariowalas??? Przecież my wszystkie tutaj nosimy sajz ziro. Chcesz przybyć do 34???? Chcesz być PLUS SIZE????
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 18:11   #2843
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
No i świetnie, kończmy to. Pozdrawiam cię. Miło się gawędziło, śmieszne jest to jak niektórzy potrafią się nakręcać. Kończę na dziś moją karierę na wizażu i idę odśnieżać. Paaaaaaa
juz zglosilam.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
Stary 2012-02-15, 18:11   #2844
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Feszyn men?
Feszyn men

Uwielbiam filmik z zakupów w Złotych Tarasach

Cytat:
Ja wyrażę opinię, kiedyś miałam podobne, z tym, że w jednolitym kolorze i trochę jednak się różniły. Nakładałam do lasu, jak było śniegu po kolana i na kalosze było zbyt zimno. Ogólnie na wyjazdy na wieś się nadają, nie szkoda ich. Do sportowego stroju, jak najbardziej, bo one są w zamierzeniu a'la sportowe i muszę przyznać, że wygodne. Do spódnicy pasują trochę jak wół do karety. To moja opinia.

Jestem zdania, że jak Ci się podobają to noś śmiało, do spodni, spódnicy, kabaretek, legginsów, czy czegokolwiek innego. Ale nie miej pretensji, że Kryśce i Maryśce się nie podobają Po prostu ignoruj, że ktoś (albo dużo ktosiów) może uznać te buty plus spódnicę za bezguście .

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 18:11   #2845
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Zwariowalas??? Przecież my wszystkie tutaj nosimy sajz ziro. Chcesz przybyć do 34???? Chcesz być PLUS SIZE????
tylko minus size sie liczy kazdy to wie
Stary 2012-02-15, 18:20   #2846
edekfredek87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Feszyn men

Uwielbiam filmik z zakupów w Złotych Tarasach

Ja wyrażę opinię, kiedyś miałam podobne, z tym, że w jednolitym kolorze i trochę jednak się różniły. Nakładałam do lasu, jak było śniegu po kolana i na kalosze było zbyt zimno. Ogólnie na wyjazdy na wieś się nadają, nie szkoda ich. Do sportowego stroju, jak najbardziej, bo one są w zamierzeniu a'la sportowe i muszę przyznać, że wygodne. Do spódnicy pasują trochę jak wół do karety. To moja opinia.

Jestem zdania, że jak Ci się podobają to noś śmiało, do spodni, spódnicy, kabaretek, legginsów, czy czegokolwiek innego. Ale nie miej pretensji, że Kryśce i Maryśce się nie podobają Po prostu ignoruj, że ktoś (albo dużo ktosiów) może uznać te buty plus spódnicę za bezguście .
Dzięki za opinię. O to mi od początku chodziło. Ale teksty w stylu "obrzydliwe", "lepiej zakop w ogródku" itp miłe nie były no ale to ja zostałam uznana za opryskliwą.

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
juz zglosilam.
Następna nadgorliwa. Juz się wypowiedziałaś w tym temacie, więc co zgłaszasz i po co? Do kogo innego pisze, nie do Ciebie. Komu innemu odpowiadam, a Ty coś zgłaszasz. Droga wolna. Dzięki wszystkim tym, które odpowiedziały normalnie, nie w stylu "lepiej od razu zakopać w ogrodzie".
Stary 2012-02-15, 18:33   #2847
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:
Plus size teraz w modzie, wystarczy spojrzeć na np.: Grycanki . One na pewno mają rozmiar aż 38

Do rozwalaczy muszę jeszcze dodać moją mamę Figurę ma świetną, gust też (jak już uda mi się ją zaciągnąć na szoping), a ciągle chodzi w powyciąganych swetrach, luźnych jansach i starych kozakach. Jak już coś kupi porządnego to ląduje zwykle nienoszone w szafie, bo jej niewygodnie w nowych ciuchach...
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 18:35   #2848
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za opinię. O to mi od początku chodziło. Ale teksty w stylu "obrzydliwe", "lepiej zakop w ogródku" itp miłe nie były no ale to ja zostałam uznana za opryskliwą.
Ludzie różnie wyrażają niesmak, bardziej i mniej ironicznie, z większym i mniejszym nacechowaniem emocjonalnym.

Ty odczytałaś tamte teksty personalnie i zinterpretowałaś je jako nienawistne. Niektórzy po prostu mają taki styl, walą prosto z mostu, tak samo jakby doradzali koleżance, siostrze, matce czy najlepszej przyjaciółce

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 18:36   #2849
Damaris_
Zadomowienie

Karmicie trolla.

Mnie rozwaliła dziewczyna w te wielkie mrozy w krótkiej kurtce, takich cielistych rajstopach, krótkiej wełnianej tunice i dość niskich butach...Bardzo szybko szła.
Stary 2012-02-15, 18:36   #2850
smerfetk_a
Żona Gargamel

edekfredek87 jesteś wyjątkowo wredna, nóż się w kieszeni otwiera jak czytam takie coś Sory ale nie chcemy cię tu

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości