|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVIII
Cytat:
Ciekawe jak ten 111 wychodzi, bo zdjęcia na jakimś blogu były i średnio ciekawie... no i ciekawe ile sie roznia tak naprawde te farby od color naturals Ja akurat bylam z nich zadowolona |
|
|
|
|
#932 |
|
Rozeznanie
|
Hej! Blondynki, doradźcie!! Moje naturalne włosy są koloru ciemnego blondu. Niedawno przez przypadek zafarbowałam je na jasny brąz (farba "jasny blond" z pianek welli -efekt po prostu bez komentarza;/). Chciałabym wrócić do ciemnego blondu, co polecacie? Nie chcialabym używać rozjaśniaczy, żeby nie zniszczyć włosów... A wolę juz zapytać bo po ostatnim farbowaniu przekonałam, że czytanie porad na forum moze być bezcenne
|
|
|
|
#933 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój jest na szczęście lajtowy ![]() pon i wt wolne śr od 14 do 17, czw od 8 do 13.30 i pt od 13 do 15 ![]() Cytat:
kolor też całkiem całkiem......Cytat:
o kurde a do mnie właśnie doszła ta farba 9.13. bo wygrałam ją w konkursie i myślałam że sobie nią zrobie włosy a tu taki klops....
|
|
#934 |
|
Zadomowienie
|
Kitka
wklejaj linki albo zdjęcia jak znajdziesz jakieś zdjęcia dziewczyn farbujacych tą Londą ![]() jaką ona ma wodę tak w ogóle? |
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
hej Blondyny
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka nadal szukasz nudziaków na małej platformie?
![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- zaraz po nadrabiam Was ![]() a póki co zapraszam do albumu walentynkowe prezenty ![]() brakuje kwiatów ale to chyba każda dostała ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- głowa mi pęka |
|
|
|
#939 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny proszę Was o poradę....
![]() Zrobiłam sobie wczoraj zdjęcia obecnego koloru moich kłaków i kurde cały czas jeszcze widać u mnie tą rudość. Wkurzyłam się i chyba sama nie dam rady powrócić do włosów takich jak miałam rok temu (ostatnie zdjęcie). Jak myślicie iść do fryzjera, żeby mi pomógł wrócić do jasnych włosków czy sama kombinować i farbować w domku ??Tylko nie piszcie żebym potraktowała włosów rozjaśniaczem bo tego nie zrobie ![]() ![]() używam cały czas płukanek niebieskich, myje włoski tym szamponem Silver Blondes biosilka, farbowałam ostatnio tym perłowym beżem loreala i teraz w domku mam tego Garniera Color Sensation 9.13 ale jak widze nie sprawdził sie u wielu osób, więc chyba nie będę ryzykować.
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2012-02-15 o 19:55 |
|
|
|
#940 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#944 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uuu te czerwone szpileczki to też prezent od TŻ-ta?? bo jeśli tak to sie postarał Mój kupił mi same kosmetyki jedwab do włosków, odżywkę, maseczkę i ten balsam ze słodkimi migdałami FAROMONY i moją ulubioną herbatkę karmelkową i wylądowaliśmy w herbaciarni i było romantycznie bo naprawdę trafilismy na świetne miejsce gdzie można było tego dnia odciąć się od wszystkich i była cisza i spokój i świetny taki starodawny klimat tam panował ![]() A potem oglądaliśmy LISTY DO M. u T-żta i sie uśmialiśmy nieźle ![]()
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Tż mi obiecał łańcuszek do serducha
sam wolał nie wybierać chce żmijkę
|
|
|
|
#946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mają więcej niż 10 cm na oko obstawiam 12dzięki, przejdę się, aby zobaczyć ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pasują ale umówił się z babką, że przymierzę i przyjdziemy zaraz wymienić jakby co ![]() nie byłabym sobą gdybym wczoraj nie upiła się winkiem
|
|
|
|
|
#948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahahaha chyba sobie jeszcze raz to kiedyś obejrze spodobało mi się
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie sporo biegania 12-13 z platformą też są ok ale ostatnio odzwyczaiłam się i jak ubrałam 15 to aż dziwnie czułam się
|
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od TŻ'a czekolade dostałam
Żadnych prezentów miało nie byc Dla mnie to jedna z okazji do spędzenia ze sobą czasu, może w jakiś inny niż zazwyczaj sposób, ale niekoniecznie
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
i teraz zmierzyłam nowe mają 11 i 1 cm platformy tylko więc 10
a te z DeeZee 14 i 3 cm platformy takie jakieś kobyły mi wydają się teraz ![]() zdecydowanie zgrabniej czuję się w nowych nabytkach chyba trzeba będzie pożegnać niektóre kobyłki
|
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie kobyły pokraczne mi sie wydają
|
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki a za niecały miesiąc Dzień Kobiet
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja myślałam kiedyś, że w takich niskich nie umiem chodzić
mądre to ![]() |
|
|
|
#956 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Muszę się Was poradzić w sprawie farbowania Dłuuugo farbowałam włosy Stockholmem, z koloru na długości jestem b.zadowolona, natomiast zawsze miałam zastrzeżenia co do odrostu Zawsze wychodził ciemniejszy, bardziej ciepły, miodowy. O ile po umyciu nie było tego widać, tak na następny dzień już bardziej. Ostatnio nawet podmieniłam oryginalną wodę (9%) na 12%, ale tym razem odrost jest żółty Szczególnie przy spiętych włosach rzuca się to w oczy.Raz "zdradziłam" Stockholm dla Wellatonu 12/1 - tym razem odwrotnie Z odrostu byłam baardzo zadowolona, był tak samo jasny jak reszta włosów, nie rudział, nie żółkł itp., natomiast przeciągnęłam farbę na 10 min. na całość i włosy złapały na zielono-szaro Po kilku umyciach zieleń się wymyła, ale początek to był koszmar, dlatego wróciłam do Stockholmu ![]() Teraz, farbując Stockholmem, farbuję jedynie odrosty i potem robię 1-2 minutowy malaks na całość. Zależy mi, żeby kolor na długości był taki jak po Stockholmie, a odrosty tak jasne jak po Wellatonie (wiem, wymagająca jestem). I tak sobie myślę, że mogę robić same odrosty Wellatonem, a co kilka miesięcy po prostu odświeżyć kolor na całości Stockholmem na 1-2 minuty Co o tym myślicie?Dodaję zdjęcia po Wellatonie 12/1 (z listopada)Mam nadzieję, że Was nie zanudziłam Dziękuję za wszystkie sugestie i porady |
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#958 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
byłam już dwa razy z tym u gin i robili usg wszystko ok.wyrostek na pewno nie wczoraj wieczorem to wogole bolało mnie tez z tyłu pleców jak stawy krzyżowo lędźwiowe a na stawy też narzekam już od dawna i jestem pod opieką reumatologa nawet w maju będę mieć rezonans robiony tez się zastanawiam co tam wyjdzie ![]() a szkoda gadać o moich objawach bo mnie wszystko boli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() własnie wpadł mi do głowy plan z farbowaniem ze względu, że bardzo pożółkł mi ten wellaton teraz ,a mija dwa tygodnie po farbowaniu mam w szafeczce napoczętą tubke londy 18 świetlany blond tak sobie pomyślałam że może mi ochłodzi tą żółć i zaraz sobie trzasnę włoski (odrost nie duży więc w razie jajecznicy nie będzie się rzucał w oczka ) a ....i w sobotę mam imprezkę mojego brzdąca urodzinki wyprawiamy, więc odświeżę sobie kolorek ![]() zrobie foty przed i po ale w sztucznym narazie to zobaczymy co to wyjdzie
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||||
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
wchodzę do tesco (byłam dzisiaj) i nie ma wellatonu
ale maski fajne widziałam i zaraz odszukam i Caskadę będę prosić o radę ![]() fajne czyt. zapach urzekł mnie powąchałam jedną mówię biorę potem kolejną też chce i kolejną też chciałam nagle odezwał się mój wewnętrzny głos i mówi : OPAMIĘTAJ SIĘ! ![]() i nie wzięłam żadnej
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

no nie powiem, bo rozjasnia on ładnie, ale zbyt ciepło. 

wrócę w przyszłym miesiącu do welli 8/0 albo 8/0+9/1.

??

czyżby były kolejne
Z samymi babami... prawdziwy dzień kobiet