Wszystko o Avonie - cz.26 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-15, 18:28   #1081
nataszka25
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Moje wrażenia dot. maseczki do twarzy z masłem shea: ma lekko kremową, nielejącą się konsystencję. Łatwo się ją nakłada. Ważne jest, by nie przesadzać z ilością - cienka warstwa wystarczy Na policzki nałożyłam mniej niż na nos (przypadkowo) i na policzkach maseczka wchłonęła się całkowicie, a na nosie został widoczny, biały film. Trudno się ją zmywa - sama woda nie wystarczy, trzeba ją "ściągnąć" z twarzy ręcznikiem. Ma delikatny zapach tej serii. Nie zauważyłam specjalnego nawilżenia, może moja cera jest troszkę bardziej gładsza i nie taka ziemista Trudno powiedzieć po jednym użyciu, ale muszę przyznać, że ją polubiłam. Jutro znowu jej użyję
Tak codziennie się nie powinno Nie żebym się mądrowała ale maseczki takie okolo 2-3 razy w tygodniu powinno się stosować, najlepiej co drugi dzień. Troszkę się o tym naczytałam i nauczyłam. Więc gdybyś chciała posłuchać koleżanki to piszę
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 18:39   #1082
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
no właśnie wszystko, a niestety avonem wiążą się też uszkodzenia produktów, opóźnienia itp. nikt nie każe subskrypcji uruchamiać jeśli nie odpowiada, poprzeglądaj inne wątki tam też jest mnóstwo offtopów zachwytów, narzekań itp. i jakoś nikt nie płacze z tego powodu. Natomiast fakt, że ostatnio tych narzekań i kłótni jest sporo.
Wrzuciłam na katalogowy trochę zdjęć nowości w końcu
owszem są braki, uszkodzenia, opóźnienia itd.
ale jeżeli kolejne 5 stron czytasz o tym samym to sorry, ale robi się niedobrze
czasami zachowujecie się jak małe dzieci z piaskownicy i prześcigacie w niedogodnościach jakie macie z powodu bycia kk
a jak nazwa wskazuje "Wszystko o Avonie" czyli ludzie czytający to forum chcieliby poznać zdanie nie tylko o tych niedogodnościach, ale i a moze przede wszystkim o kosmetykach Avon jakie są, czy są skuteczne, co lepsze dla konkretnej cery itp
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 18:41   #1083
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy kogoś to zainteresuje, ale właśnie znalazłam informację na strefie lidera ze minikatalog obowiązuje również w katalogu 4

o fajnie, szkoda że juz tyle braków, ciekawe co będzie w 4
Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 18:45   #1084
Wronia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
dzięki
Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
jest już wątek plotkowy
to może plotki na plotkowy przenieść i narzekania a ten zostawić tylko temu do czego został stworzony?
Cytat:
no właśnie wszystko, a niestety avonem wiążą się też uszkodzenia produktów, opóźnienia itp. nikt nie każe subskrypcji uruchamiać jeśli nie odpowiada, poprzeglądaj inne wątki tam też jest mnóstwo offtopów zachwytów, narzekań itp. i jakoś nikt nie płacze z tego powodu. Natomiast fakt, że ostatnio tych narzekań i kłótni jest sporo.
ideą tego wątku były opinie o produktach i z nadzieją poczytania tych opinii wchodzę na ten wątek, ale ciężko wydobyć opinie wśród narzekań
Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
czasami zachowujecie się jak małe dzieci z piaskownicy i prześcigacie w niedogodnościach jakie macie z powodu bycia kk
a jak nazwa wskazuje "Wszystko o Avonie" czyli ludzie czytający to forum chcieliby poznać zdanie nie tylko o tych niedogodnościach, ale i a moze przede wszystkim o kosmetykach Avon jakie są, czy są skuteczne, co lepsze dla konkretnej cery itp
Stary 2012-02-15, 18:49   #1085
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

hej,zastanawia mnie jeda rzecz,bo przeczytałam na wątku,że oferta Walentynkowa obowiązuje do 17-02-2012.
ale katalog jest do 29,więc nie rozumiem o co chodzi z tym 17
----> *mój postcrossingowy blog* <---

cherry l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 18:53   #1086
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Napisane przez cherry l Pokaż wiadomość
hej,zastanawia mnie jeda rzecz,bo przeczytałam na wątku,że oferta Walentynkowa obowiązuje do 17-02-2012.
ale katalog jest do 29,więc nie rozumiem o co chodzi z tym 17
v po prostu od 18 lutego produtky beda niedostępne
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 19:02   #1087
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy kogoś to zainteresuje, ale właśnie znalazłam informację na strefie lidera ze minikatalog obowiązuje również w katalogu 4
ja byłam zdziwiona że nia ma na nim daty.. żadnej info systemowej też nie miałam.. dopiero wczoraj jak przyszła oferta że mogę sobie zakupić 1000szt minikatalogu3-4 to się skapnęłam że jeszcze działa

Cytat:
pytanie czy coś z niego będzie jeszcze dostępne

ale kłótni ostatnio więcej, naprawdę.. ja tu wbiegam jak są nowe wiadomości z nadzieją że dowiem się co np bardzo niewarte zakupu .. a tu ostatnio tylko kłótnie i narzekania na InPosty czy kurierów- a za to avon nie odpowiada- takie info powinno być przeniesione na wątek o dostawcach obsługujących korporacje- może załóżcie taki równolegle

Cytat:
ładnie to ujęłaś
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 19:04   #1088
mardy bum
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
kiedyś miałam taką sytuację z potrójnymi cieniami onyx - ciągle w strefie zmieniali info o kodach i kolorach i oczywiście zamówiłam złe
napisałam i dosłali mi prawidłowe w kolejnym zamówieniu bez konieczności zwracania
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Ja bym zapytała klientek, a do avonu tak czy tak napisałabym maila. Informację podali późno, więc nie Twój błąd.
Dzięki, zaraz skrobnę do nich wiadomość
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 19:06   #1089
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
v po prostu od 18 lutego produtky beda niedostępne
ok juz wiem o co chodzi,o oferty na stronie
----> *mój postcrossingowy blog* <---

cherry l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 19:13   #1090
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez malami881222 Pokaż wiadomość
Eh dostanę pewnie upomnienie, pomyliłam okna i napisałam na katalogowym zamiast tu...
Sarunieczka zastanawiam się nad FAE nie przepadam za zapachem kokosu, czy on jest bardzo wyczuwalny ??? (jak z trwałością lakieru magnetycznego opisanego na twoim blogu?)
Nie,nie czuć bardzo kokosu....ja jak dziewczyny napisały że czują kokos to tak wącham i wącham,i dopiero po dłuższym czasie stwierdziłam że coś tam w głębi jest powiedziałabym w największym skrócie że czuję mocne słodkie orientalne kwiaty
(co do lakieru,napisze na priv )
Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Zdradzisz mi ten sekret - jak się dobiera idealny rozmiar pierścionka w Avonie??
niestety robię to "na czuja" mam podobne palce jak Musso,ma kilka pierścionków tych co ja z Avonu i podpytując Ją i porównując,numer 6 wydał mi się dobry i rzeczywiście bo np.z tamtego roku miałam pierścionek stare złoto z dużym granatowym okiem,rozm.6 był za mały,wymieniłam na 8 i mi spada z palca
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 19:29   #1091
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
niestety robię to "na czuja" mam podobne palce jak Musso,ma kilka pierścionków tych co ja z Avonu i podpytując Ją i porównując,numer 6 wydał mi się dobry i rzeczywiście bo np.z tamtego roku miałam pierścionek stare złoto z dużym granatowym okiem,rozm.6 był za mały,wymieniłam na 8 i mi spada z palca
Ja również mam ten z granatowym oczkiem, to chyba Demi Kupiłam rozm 8 i co prawda nie spada mi, ale kręci się ciągle wokół palca, a z kolei 6 byłaby pewnie za ciasna
A pierścionek Kenya (czarno-srebrny), rozm 8 pasuje mi idealnie

Mówisz więc, że Seraphine kupiłaś 6? To może i ja zaryzykuję, bo faktycznie prezentuje się pięknie na Twojej fotce
Dzięki
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 19:36   #1092
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ja byłam zdziwiona że nia ma na nim daty.. żadnej info systemowej też nie miałam.. dopiero wczoraj jak przyszła oferta że mogę sobie zakupić 1000szt minikatalogu3-4 to się skapnęłam że jeszcze działa

ale kłótni ostatnio więcej, naprawdę.. ja tu wbiegam jak są nowe wiadomości z nadzieją że dowiem się co np bardzo niewarte zakupu .. a tu ostatnio tylko kłótnie i narzekania na InPosty czy kurierów- a za to avon nie odpowiada- takie info powinno być przeniesione na wątek o dostawcach obsługujących korporacje- może załóżcie taki równolegle

ładnie to ujęłaś
po pierwsze to nie należę do tych wiecznie narzekających, więc nie kierujcie swoich słów pod adresem mojej osoby. Chociaż jak np. nagle zmieniają prezent w lojalnościowym na mniej wartościowy czy wchodzi minikatalog, a nic z niego nie ma to mam prawo się wkurzyć.
Dokiu sama w tych sporach na forum czasem uczestniczysz ...
To jest wątek głównie dla konsultantek i one też informują inne konsultantki o problemach, programach itp., a nie tylko produktach. Wszystko a avonie, a nie kosmetyki avon - sam tytuł już coś mówi na ten temat, plusy i minusy bycia konsultantką też się w to wliczają.
Natomiast co mi się nie podoba i to bardzo, że często zdarzają się ataki na niektóre osoby i ich wypowiedzi. Niektóre osoby się tu naprawdę zachowują jakby zjadły wszystkie rozumy...Ja już temat kończę i tak mam dużo sympatii do niektórych wizażanek i będę uczestniczyć w wątku czy będą kłótnie i offtopy czy nie. A wy róbcie co chcecie, czytanie tego forum to też wasz wybór.

Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 19:50   #1093
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
po pierwsze to nie należę do tych wiecznie narzekających, więc nie kierujcie swoich słów pod adresem mojej osoby. Chociaż jak np. nagle zmieniają prezent w lojalnościowym na mniej wartościowy czy wchodzi minikatalog, a nic z niego nie ma to mam prawo się wkurzyć.
Aalicia24 faktycznie nie Ciebie miałam na myśli pisząc o ciągle narzekających, więc bardzo Cię przepraszam
bardziej chodziło mi, że pisałaś o tych brakach, uszkodzeniach itp.
Stary 2012-02-15, 19:56   #1094
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

loveve dzięki za fotki bransoletki

a lakier pomarańczowy na fotach wygląda cudnie

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 20:03   #1095
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Ja również mam ten z granatowym oczkiem, to chyba Demi Kupiłam rozm 8 i co prawda nie spada mi, ale kręci się ciągle wokół palca, a z kolei 6 byłaby pewnie za ciasna
A pierścionek Kenya (czarno-srebrny), rozm 8 pasuje mi idealnie

Mówisz więc, że Seraphine kupiłaś 6? To może i ja zaryzykuję, bo faktycznie prezentuje się pięknie na Twojej fotce
Dzięki
tak,Demi mam 8,i jak trzepnę mocniej łapą to mi spada...więc leży w szafce i czeka-nie wiem na co
Kenya też mam ale nie pamiętam jaki rozmiar brałam ale jest idealny,bo ja tylko na środkowych palcach pierścionki noszę a 6 Seraphine jest w sam raz

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
a lakier pomarańczowy na fotach wygląda cudnie
Zgadza się,Jolka wrzuciła zdjęcie na katalogowy ja od początku widząć go w katalogu miałam na niego chętkę,teraz tym bardziej i na Aqua Fantasy-który podobno jest ciut inny niż na fotce,bardziej zielonkawy,miętowy (podejrzewam że będzie to jaśniejsza wersja Peppermint Leaf)
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 20:04   #1096
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Aalicia24 faktycznie nie Ciebie miałam na myśli pisząc o ciągle narzekających, więc bardzo Cię przepraszam
bardziej chodziło mi, że pisałaś o tych brakach, uszkodzeniach itp.
spoko, ale mi nie chodziło o to, że lubię słuchać narzekań, tylko że niektóre rzeczy też dobrze wiedzieć i razem czasem można ponarzekać a poza tym mnie wkurzyło to, że całą tą dyskusję wszczęła osoba, która zbyt wiele się na forum nie udziela chyba, a się próbuje panoszyć i dlatego w ogóle się odezwałam

Stary 2012-02-15, 20:06   #1097
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Dokiu sama w tych sporach na forum czasem uczestniczysz ...
To jest wątek głównie dla konsultantek i one też informują inne konsultantki o problemach, programach itp., a nie tylko produktach. Wszystko a avonie, a nie kosmetyki avon - sam tytuł już coś mówi na ten temat, plusy i minusy bycia konsultantką też się w to wliczają.
Natomiast co mi się nie podoba i to bardzo, że często zdarzają się ataki na niektóre osoby i ich wypowiedzi. Niektóre osoby się tu naprawdę zachowują jakby zjadły wszystkie rozumy...Ja już temat kończę i tak mam dużo sympatii do niektórych wizażanek i będę uczestniczyć w wątku czy będą kłótnie i offtopy czy nie. A wy róbcie co chcecie, czytanie tego forum to też wasz wybór.
ojej, nie bierz tego tak do siebie, odniosłam się do tego że wspomniałaś że rzeczywiście było tu sporawo kłótni w ostatnich czasach..
że czasem uczestniczę w kłótniach?.. -pewnie tak, bo chce się czasem głos zabrać- normalnie aż się chce .. ale ogólnie zawsze to wbiegam z radością i bez zamiaru kłócenia się bo ja nie znosze się kłócić- na to szkoda czasu i zdrowia... kiedyś ten wątek był po prostu bardziej informacyjny a nie narzekający zobaczysz że jutro też ktoś będzie narzekał, albo zapyta od kiedy opusty nowe i do kiedy walentynkowa.... czyż nie??
Stary 2012-02-15, 20:07   #1098
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Tak codziennie się nie powinno Nie żebym się mądrowała ale maseczki takie okolo 2-3 razy w tygodniu powinno się stosować, najlepiej co drugi dzień. Troszkę się o tym naczytałam i nauczyłam. Więc gdybyś chciała posłuchać koleżanki to piszę
Oj, miałam na myśli, że użyję jej za dwa dni Dziękuję za zwrócenie mi uwagi Jak widać brak szkoły nie działa na mnie dobrze Avon zaleca stosować tę maseczkę nawet rzadziej, 1 - 2 razy w tygodniu po 10 min.
Tak na marginesie: czy to, że nakładam maseczkę na twarz i zamiast siedzieć w niej 10 min, siedzę 40 - 45 min (zależy, ile trwa jeden odcinek serialu) może mieć jakieś negatywne skutki? Jak mnie jakimiś poważnymi postraszycie, to może w końcu zacznę się pilnować

Cytat:
Nie,nie czuć bardzo kokosu....ja jak dziewczyny napisały że czują kokos to tak wącham i wącham,i dopiero po dłuższym czasie stwierdziłam że coś tam w głębi jest powiedziałabym w największym skrócie że czuję mocne słodkie orientalne kwiaty
(co do lakieru,napisze na priv )
Myślę, że nazwa - FA Exotic - bardzo trafnie opisuje ten zapach Sama nie potrafiłabym go lepiej opisać. Wg mnie na początku czuć mocno kokos, a potem on się gdzieś chowa pomiędzy innymi nutami

Ale ze mnie ciapa Zamówiłam zły produkt Solutions i musiałam zrobić następne zamówienie

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 20:11   #1099
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
ojej, nie bierz tego tak do siebie, odniosłam się do tego że wspomniałaś że rzeczywiście było tu sporawo kłótni w ostatnich czasach..
że czasem uczestniczę w kłótniach?.. -pewnie tak, bo chce się czasem głos zabrać- normalnie aż się chce .. ale ogólnie zawsze to wbiegam z radością i bez zamiaru kłócenia się bo ja nie znosze się kłócić- na to szkoda czasu i zdrowia... kiedyś ten wątek był po prostu bardziej informacyjny a nie narzekający zobaczysz że jutro też ktoś będzie narzekał, albo zapyta od kiedy opusty nowe i do kiedy walentynkowa.... czyż nie??
nie powiem, bo non stop te same pytania albo pisanie na katalogowym są denerwujące, że się niektórym nie chce poczytać czy poszukać

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Oj, miałam na myśli, że użyję jej za dwa dni Dziękuję za zwrócenie mi uwagi Jak widać brak szkoły nie działa na mnie dobrze Avon zaleca stosować tę maseczkę nawet rzadziej, 1 - 2 razy w tygodniu po 10 min.
Tak na marginesie: czy to, że nakładam maseczkę na twarz i zamiast siedzieć w niej 10 min, siedzę 40 - 45 min (zależy, ile trwa jeden odcinek serialu) może mieć jakieś negatywne skutki? Jak mnie jakimiś poważnymi postraszycie, to może w końcu zacznę się pilnować

Myślę, że nazwa - FA Exotic - bardzo trafnie opisuje ten zapach Sama nie potrafiłabym go lepiej opisać. Wg mnie na początku czuć mocno kokos, a potem on się gdzieś chowa pomiędzy innymi nutami

Ale ze mnie ciapa Zamówiłam zły produkt Solutions i musiałam zrobić następne zamówienie
ciekawi mnie ten far away exotic, ale podejrzewam, że dla mnie będzie za ciężki

Stary 2012-02-15, 20:20   #1100
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
nie powiem, bo non stop te same pytania albo pisanie na katalogowym są denerwujące, że się niektórym nie chce poczytać czy poszukać

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

no właśnie o to też mi chodzi... że wpadam tu w wolnej chwili sprawdzić co ciekawego a ponad połowa postów to te tzw "leniwe pytania" - gdzie się piszącej nie chce sprawdzić czy o tym nie było ( a czasem jest 2 posty wyżej )... ja nie jestem pewna czy o tym nic nie ma czasem w regulaminie- tzn o tych ciagłych identycznych pytaniach - kiedyś poczytam

co do FA Exotic.. mam go.. nie jest brzydki, jest mocny, intensywny, egzotyczny, wg mnie tam i ananas i papapaj i mandarynka.. taki egzotycznie owocowy ale i z pieprzem lub czymś ostrym .. bardziej na wiosnę .. na lato przyprawi o ból głowy
Stary 2012-02-15, 20:27   #1101
emsik123
Raczkowanie

Wczoraj rano składałam zamówienie i właśnie odebrałam paczkę z paczkomatu. Już się bałam, że przez ten śnieg będzie później. Tym razem wzięłam katalogi, torebki i próbki a dla siebie 1 l. płyn do kąpieli. Dzięki Waszym opiniom zrezygnowałam z zakupu parasolki, ale w zamian przed chwila ( po obejrzeniu zdjęcia Musso) zamówiłam torebkę Mareka. podaruje sobie odrobinę luksusu... Na wiosnę będzie jak znalazł.
emsik123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 20:28   #1102
zlotowlosa2005
Raczkowanie

udało mi się kupić bransoletki samson , są w COKu w Gliwicach

i ponawiam pytanie o etui na próbki, bo, że w klunie Róży jest to wiem, ale raczej się nie załapię więc może podpowiecie cos
zlotowlosa2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 20:33   #1103
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Proszę o uważne zapoznanie się z tym postem,

również osoby udzielające się w poprzednich częściach!!

(...)
II. W tym wątku dyskutujemy o kosmetykach firmy Avon, omawiamy także sprawy techniczne związane z zamawianiem kosmetyków.
(...)
IV. Ze względu na dużą liczbę osób odwiedzających wątek wszystkie posty nie na temat lub nie zawierające konkretnej treści (np. post z jedną emotką) będą usuwane.
Jeżeli chcecie sobie luźno porozmawiać na tematy, które Was łączą zapraszam do tego wątku
(...)
VII. Pamiętajcie, że wiele kosmetyków Avon zrecenzowanych jest w KWC.
W bazie znajduje się prawie 900 kosmetyków!
Recenzje kosmetyków Avon [kilknij tutaj !]
Przed zadaniem pytania nt. kosmetyku sprawdź bazę KWC, przeszukaj poprzednie wątki korzystając opcji: "przeszukaj ten watek" - nikt nie ma ochoty pisać kilka razy tego samego, bo komuś najzwyczajniej w świecie się NIE CHCE poszukać.
(...)

Mam nadzieję, że będziecie stosować się do tych wytycznych - a wątek będzie przyjaznym miejscem dla każdego użytkownika.
aby nie było, że ja się tylko upierdliwie czepiam, to pozwoliłam sobie zacytować jednak te fragmenty regulaminu , kóre umieściła nam Hosenka- czyli na stówę, nikt tego nie czyta tylko strzela bezsensownym pytaniem od czasu do czasu bo mu wygodnie
zwróćcie uwagę przede wszystko na to co zaznaczyłam na zielono
stąd wynika że te bzdety , które niektórych drażnią, są po prostu nieregulaminowe

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2012-02-15 o 20:34
Stary 2012-02-15, 20:34   #1104
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Ja info znalazłam w prezentacji dot minikatalogu, która jest w plikach do pobrania A ile kosztują te minikatalogi ?
Cytat:
(podejrzewam że będzie to jaśniejsza wersja Peppermint Leaf)
O właśnie dla mnie jest taki tak jakby peppermint wymieszać trochę z białym
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 20:43   #1105
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Wg mnie nie są ciężkie, ani duszące, tylko po postu mocno egzotyczne.
Wiem, nie potrafię opisywać zapachów

Cytat:
aby nie było, że ja się tylko upierdliwie czepiam, to pozwoliłam sobie zacytować jednak te fragmenty regulaminu , kóre umieściła nam Hosenka- czyli na stówę, nikt tego nie czyta tylko strzela bezsensownym pytaniem od czasu do czasu bo mu wygodnie
stąd wynika że te bzdety , które niektórych drażnią, są po prostu nieregulaminowe
Ale zdajesz sobie sprawę, że ci, którzy nie czytają tego, co jest dwa posty wyżej, tego również nie zauważą? Spójrz na mój podpis Takie posty trzeba omijać i tyle Przestańmy psuć atmosferę To miejsce naprawdę było kiedyś fajne, a teraz robi się męczące prze kłótnie

Swoją drogą, to chyba cieszę się, że nie mam zamówień na 1000zł. Przynajmniej nie mam problemów z zamawianiem gratisów

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 20:46   #1106
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
spoko, ale mi nie chodziło o to, że lubię słuchać narzekań, tylko że niektóre rzeczy też dobrze wiedzieć i razem czasem można ponarzekać a poza tym mnie wkurzyło to, że całą tą dyskusję wszczęła osoba, która zbyt wiele się na forum nie udziela chyba, a się próbuje panoszyć i dlatego w ogóle się odezwałam
Jeśli piszesz do mnie to zupełnie nie zrozumiałaś o co mi chodziło.
A:

Cytat:
kiedyś ten wątek był po prostu bardziej informacyjny a nie narzekający zobaczysz że jutro też ktoś będzie narzekał, albo zapyta od kiedy opusty nowe i do kiedy walentynkowa.... czyż nie??
Cytat:
Cytat:
no właśnie o to też mi chodzi... że wpadam tu w wolnej chwili sprawdzić co ciekawego a ponad połowa postów to te tzw "leniwe pytania" - gdzie się piszącej nie chce sprawdzić czy o tym nie było ( a czasem jest 2 posty wyżej )... ja nie jestem pewna czy o tym nic nie ma czasem w regulaminie- tzn o tych ciagłych identycznych pytaniach - kiedyś poczytam
Poza tym uważam że nie ma się po co nakręcać pisząc z pretensjami, że znowu czegoś nie wzięli pod uwagę, znowu czegoś nie wiedzą, znowu za późno poinformowali. Owszem jest to wkurzające tylko to się nie zmieni, ani w najbliższym czasie, ani w najbliższej przyszłości. I też jedną rzecz bierzmy pod uwagę, że konsultanci czy ludzie którzy na infoliniach pracują tez maja odpowiednie formułki, wiedzą co mogą mówić czego nie , jakie informacje udzielać- taka jest polityka firmy- i generalnie oni za każdym razem obrywają.

I uwierz mi że kiedyś naprawdę wiele można było się tu o produktach dowiedzieć i nawet starsze posty były przywoływane żeby się odnieść do opinii a w tym momencie dochodzi do sytuacji że odpowiedź mamy wyżej dwa posty .
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 20:52   #1107
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2012-02-15, 20:52   #1108
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:

co do FA Exotic.. mam go.. nie jest brzydki, jest mocny, intensywny, egzotyczny, wg mnie tam i ananas i papapaj i mandarynka.. taki egzotycznie owocowy ale i z pieprzem lub czymś ostrym .. bardziej na wiosnę .. na lato przyprawi o ból głowy
ananas, kokos, mandarynka, papaja mniam aż bym je zjadła, a cp de regulaminu - to zaznaczyłaś też to o co mi chodziło - sprawy techniczne też mają tu swoje miejsce
despa o ciebie mi chodziłonie wiem skąd ci to w ogóle do głowy przyszło, bo ty dziś w tej wymianie zdań nawet nie uczestniczyłaś

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2012-02-15 o 20:55
Stary 2012-02-15, 20:56   #1109
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Ale zdajesz sobie sprawę, że ci, którzy nie czytają tego, co jest dwa posty wyżej, tego również nie zauważą? Spójrz na mój podpis Takie posty trzeba omijać i tyle Przestańmy psuć atmosferę To miejsce naprawdę było kiedyś fajne, a teraz robi się męczące prze kłótnie

Swoją drogą, to chyba cieszę się, że nie mam zamówień na 1000zł. Przynajmniej nie mam problemów z zamawianiem gratisów
no oczywiście wiem że to walka z wiatrakami i nie walczę z tym, ale skoro wywiązała się dyskusja to tylko wyraziłam swoje zdanie i poparłam te dziewczyny, którym też "leniwe pytania" są drażniące... ot i tyle

podpis masz boski, juz dawno go zapamiętałam

ja tym razem mam na 1000zł... ostatnio miałam w k17.. gratisów nie daję...ale boję się, że rozczaruje mnie wsparcie za 1000zł za ten katalog
Stary 2012-02-15, 20:59   #1110
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
ananas, kokos, mandarynka, papaja mniam aż bym je zjadła, a cp de regulaminu - to zaznaczyłaś też to o co mi chodziło - sprawy techniczne też mają tu swoje miejsce
despa o ciebie mi chodziło
Uwierz mi że generalnie to miejsce miało swój urok, naprawdę wiele rzeczy można było się tu dowiedzieć, na wiele opinii później się powołać. Teraz chcąc znaleźć cokolwiek przebijasz się przez posty z tymi samymi pytaniami i generalnie z pretensjami- tego nie zmienimy avon jest jaki jest, braki były 10 lat temu są i teraz i pewnie będą, konsultanci wiele rzeczy nie wiedzieli i nie będą wiedzieć. Wiec po co się nakręcać tym?
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości