![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Fryzjer w Rybniku
Koniecznie zdaj relację jak było i czy jesteś zadowolona
![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
No i byłam
![]() Salon taki zwyczajny, a ceny wg mnie zawyżone, np. koloryzacja półdługich włosów 115zł (1kolor). Miałam na kuponie niby koloryzację, maskę regeneracyjnę i metamorfozę fryzury...a za strzyżenie musiałam dopłacić 20zł ![]() Koloryzacja, no cóż chciałam kolor o 2 tony jaśniejszy, a wyszłam z tym samym co mam, bo Pani powiedziała, że nie będzie mi niszczyć włosów zdejmowaniem koloru. Nawet nie wiem kiedy nałożyła mi tą niby maskę (ponoć po myciu włosów) le jak tak, to nawet minuty jej na włosach nie miałam. Plusy są na pewno takie, że szybko, bo wyszłam po godzinie i 15min. Mają saunę parową na włosy, co przyspiesza efekt koloryzacji. Ale reasumując więcej tam nie pójdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W sumie kosztowało mnie to 88zł +paliwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Kupony z Gruponu to ściema,ja tez sie kiedys skusilam i nie było wcale tak jak obiecywali...jestem tego zdania,że aby mieć super fryzurkę to trzeba za nia zapłacić...moja fryzjerka przeniosła się do Studia "WHY NOT" przeszła szereg szkolen i teraz mam na glowie cudo..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich,
chcialam sie dowiedziec czy ktoras z Was byla moze w salonie Lumenise na makijazu permanentnym? Chcialam sie tam wybrac na makijaz oczu i brwi. Wiecie moze jakie tam maja barwniki i czy dobrze jest wykonywany? Dziekuje z gory za odpowiedzi. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Może nie z Rybnika, ale z Żor... polecam studio SHINE i Panią Kasie - właścicielke. Niskie ceny, a zawsze wychodzę zadowolona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Czy znacie jakiegoś dobrego fryzjera w Chwałowicach? Byłabym ogromnie wdzięczna za opinie...
To tylko Ja... Kobieta rozedrgana setką nowości, w nieustannym biegu i z własnymi przemyśleniami... po prostu "Łobuziara na obcasach" Kocham Cię R ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Pani Anna Stawarczyk uczyła mnie fryzjerstwa w szkole TEB Jest świetna w tym co robi a pozatym to bardzo miła kobietka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
A ja wam powiem że skorzystałam z usługi Pana fryzera w salonie le belle visage na rynku tam gdzie żelezna,i musze powiedziec ze obcięcie chinskim nozem super,włosy się nie rozdwajają i daje to fajny efekt,ale... Pan fryzer sie wogule do tego nie nadaje,nie umie obcinac,Miało byc farbowanie z lekkim obcięciem ,tak mi facet włosy poobcinał ze maiłam ich o połowe mniej i wyszo to okropnie a wszystko trawało ze 4 godziny,masakra. Dziwne pytania zadawał tak jakby pierwszy raz robił cos z włosami trzeba go było kierowac.Także ja nie polecam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Nie polecam studia SHINE w Żorach. Ta właścicielka nie jest profesjonalistką, nie jestem zadowolona z farbowania. Najlepszy salon w Żorach to AVANTI i Pani Ala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
A ja polecam nowy salon na ul. Korfantego 5 -nad fotografem. Fajna i miła obsługa, ceny jak na bliskość do rynku tanie, a farby Loreal i Goldwell. Dla mnie żel tonujące siwiznę i po krzyku
![]() ![]() http://pl-pl.facebook.com/pages/Salo...442500?sk=info |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Dot.: fryzjer / stylista RYBNIK
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam dobrego fryzjera z Katowic lub okolic (Rybnik, Gliwice, Raibórz), błagam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Hej. Niedawno przeprowadzilam sie do Rybnika i poszykuje naprawde dobrego fryzjera-styliste. Taki co by mi doradzil kolor i sciecie i dobrze to wykonal. Co polecacie? pozdr.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam. Niedawno przenioslam sie do Rybnika i szukam dobrego fryzjera -styliste. Mam zamiar zafundowac sobie mala metamorfoze. I kolorek i sciecie. Mozecie mi kogos polecic??? Z gory dzieki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer stylista w Rybniku???
Także jestem z Rybnika
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
A gdzie dokładnie?
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Poszperlam troche w sieci i zapisalam sie do Why Not. Wybieram sie krotko przed swietami. Zobaczymy co mi wyczaruja na glowie. potem Wam napisze. pozdr.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
A gdzie jest ten Why Not? Daj znać koniecznie czy jesteś zadowolona.
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
To jest na Slawikow 6. Ale jak tam dojechac i kolo czego to jest nie mam pojecia bo jeszcze nie poznalam tak dobrze tego miasta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Szukam salonu z Rybnika i okolic (Wodzisław, Radlin, Świerklany, Rydułtowy itp), gdzie dobiorą mi dobrze kolor oraz fryzurę - pierwszy raz będę farbować włosy na kolor zupełnie różny od naturalnego, wolałabym nie wyjść stamtąd z płaczem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Cześć, dużo słyszałam o fryzjerze w Czernicy. Tylko w Czernicy fryzjerów jest dwóch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
szukam dobrego fryzjera w rybniku ktory zrobi mi podnoszenie wlosow!!!!!!!jesli ktos cos wie pomozcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Haj takie podniesienie robilam nie dawno w LUMENISIE na Zebrzydowickiej w Rybniku i super ,fajne mam wlosy ,nie loki ale nie proste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
Ja mogę polecić pana Grzegorza-szefa w House of Beauty.
Co ten facet wyprawia to jest magia.Polecam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Rybnik - Przedłużanie włosów
Hej dziewczyny ;* Wątek być już może się pojawił, wybaczcie jestem tutaj "nowa" a zależy mi na tym byście podpowiedziały mi kilka rzeczy...
Chodzi więc o to, że przez długi czas byłam blondynką... swoje włosy mam ciemny blond, ale zachciało mi się farbowania ;/ Zauważyłam, że włoski mam strasznie zniszczone i łamią mi się na czubku głowy ;/ Przefarbowałam więc wlosy na ciemniejsze by zaprzestać ciągłemu rozjaśnianiu.. Aktualnie włosy wypadają i ubywa mi ich... chciałam zdecydować się na to by zagęścić i przedłuzyc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Fryzjer w Rybniku
JA tez poszukuje dobrego i niedrogiego fryzjera czyli płeć brzydka tzn faceta. Znacie jakiegos dobrego w Rybniku albo okolicach? Mam krotkie włosy lekka falujace i marzy mi sie jakas zwariowana fryzura. Ale jakos nie znalazlam nikogo kto by mi doradzil. A najwazniejsza impreza w roku idzie wielkimi krokami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.