|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
Miętowy to akurat dość adekwatna nazwa,bo to nie jest czysto niebieski albo czysto zielony.Ale popieram,że niektóre określenia kolorów są po prostu rozwalające,jak np.musztardowy(dla mnie po prostu sraczkowaty),camelowy ( ),pudrowy...no i najnowszy hit-śmietankowy!!!Nie tam żaden zwykły kremowy czy ecru,tylko szlachetna śmietanka.
|
|
|
|
|
#2942 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Raczkowanie
|
Chocarome-weź już skończ, bo rozwalasz wątek
Aby wrócić do pierwotnego założenia : Wchodzę do autobusu, a tam siedzi piękna blondynka ubrana w : buty-kopyta w panterkę i odkrytymi palcami , wystają białe frotowe skarpetki, na nogach rajstopy w panterkę, tym razem w odcieniu różu, krótkie błękitne spodenki ze sztruksu, czarna ogromna bluza, a na to futro(ja mam nadzieje, że sztuczne![]() ) również w panterkę, ale tym razem szaro-czarno-biało a na głowie borsuk!Druga- kobieta ok.50+ rozmiar 46+. Spodnie ze świecącego materiału, wzór na pytona, długi kożuch do kostek kremowy z wykończeniami z frędzelków, buty śniegowe, a na nie naciągnięte różowe wełniane skarpety, całość dopełniła czapka z antenkę
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj wracając skm, widziałam panią wystylizowaną na rosjankę, długie, prawdziwe futro, do kostek, jakby było szyte na kole, do tego kanarkowy blond fuj , loki, masa loków, różowa szminka, różowe kółka różu i do tego wszystkiego wściekle różowy szal.Wyglądała strasznie, na pewno wszyscy się za nią oglądali
I am Vegetarian for Life! Słyszałam, że smutek jest odmianą lenistwa. Edytowane przez paulinalalala Czas edycji: 2012-02-16 o 08:02 |
|
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie rozwalały, rozwalają i rozwalać będą ciężarówki w rozciągniętych dresach i starych t-shirtach, które tak idą np. na wizytę do lekarza. Ostatnio taką widziałam w kolejce, w przychodni...na miejscu jej męża nie wypuściłabym jej z domu, dopóki się nie ogarnie.
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) ale krzyże rozwaliły mnie kompletnie Ciekawe czy na spotkanie z prezydentem Egiptu przyodziewa chustę w wielbłądy, albo piramidy ![]() A i jeszcze mój ostatni rozwalacz Dziewczyna bez kurtki oczywiście, temperatury dodatnie, więc po co? Do szare, szerokie dresowe spodnie wsadzone w rozklapciałe emu dość niedbale + biała, elegancka bluzka, jakaś biżuteria, włosy ułożone i make up niczego sobie. W sumie "górze" nie ma czego zarzucic, ale yglądała jakby dół należał do jednej osoby, a góra do innej
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie określenie miętowy jest w ogóle nietrafione.
Mięta rośnie u mnie w ogródku i jest koloru zielonego, nasyconego, ciemniejszego niż trawa na wiosnę. Nie ma nic wspólnego z miętowymi ubraniami i dodatkami, które widuję w Szafie. |
|
|
|
#2949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2950 | |
|
Pełzanie
|
Cytat:
Ja czekam teraz na takie kolory, jak na przykład mięsny, majonezowy, wątróbkowy, kociej karmy ![]() ale takie kolory jak kawa z mlekiem, czekolada, cytyrnowy itp były zawsze i też był na to taki szał? |
|
|
|
|
#2951 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
rany, jeden wieczor czlowiek zapil i juz tyle stron zaleglosci
.Cytat:
jeszcze kolor karmelowy sie czesto przewija, on sie rozni odcieniem od camelowego? Cytat:
oby sie tylko nie okazalo, ze jak kiedys zaciaze, to bede celowac w dresikowym ałtficie .
|
|
|
#2952 | ||||||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym wcale Cię nie zjechałam - chyba źle zrozumiałaś moje słowa albo zamysł mojej wypowiedzi Kilka dni temu napisałam tylko, że Twój styl troszkę przypomina styl innej omawianej w tym wątku dziewczyny i w Twoich stylizacjach czasami nic do siebie nie pasuje.To w końcu wątek o modzie, więc każdy może powiedzieć co mu się średnio podoba, prawda? To nie była żadna krytyka, ani jak Ty to nazywasz - ""zjechanie" - tylko po prostu wyrażenie mojej opinii. Wtedy jeszcze nie wiedziałam, że udzielasz się na tym forum.. Dowiedziałam się dopiero, kiedy zapragnęłaś zemsty, próbowałaś mi wmówić, że zrobiłam coś z czym nie miałam żadnego związku, po czym w kilku wiadomościach zadeklarowałaś, że "wcale nie jesteś zawistna", podkreślając przy tym, że to ja taka jestem ![]() Nie widzę jednak sensu, żeby przeciągać tą sprzeczkę, bo i tak do niczego nie prowadzi Cytat:
![]() Także całkowicie Cię popieram - lepiej będzie jak po prostu zejdziemy z tematu i zamiast do niego wracać, powrócimy do tematu wątku I tyle. Cytat:
![]() Wycięłaś z kontekstu części moich wypowiedzi - owszem, dotyczą one pogody. Dalsza ich część była jednak zazwyczaj opisiem outfitu, wybranej rzeczy ze stylizacji lub czegoś innego. Czasami staram się zarysować stan pogody w Polsce, żeby moi czytelnicy z Australii i innych odległych krajów nie dziwili się, dlaczego mam na sobie tyle warstw Ja nie widzę w tym nic dziwnego, pogoda ma przecież duży wpływ na stylizacje i zdjęcia, dlaczego miałabym więc o niej nie pisać? ![]() Cytat:
Po co jednak pisać na privie, skoro można tutaj wywlec swoje żale, a nóż ktoś się dołączy? :Cytat:
Po 2 nie mam pojęcia o czym tym razem znowu mówisz i o jakie anonimy chodzi , ale patrząc na Twoją ostatnią śmieszną zemstę, chyba nie chcę wiedzieć ![]() Zostaw te swoje spiski dla siebie i mnie w to nie mieszaj ![]() Cytat:
![]() Dla mnie rozwalaczem jest to, jak wiele zawiści można w sobie nosić i jak nieporadnie można ją później pokazywać światu. No, ale skończmy ten offtop. Cytat:
Właśnie o to mi chodziło - zdjęcia nóg nijak się mają do prezentowania mody i w tym przypadku są rozwalające, przynajmniej dla mnie ![]() Cytat:
W sumie to dobra alternatywa dla Litów, które oprócz tego, że Cytat:
Cytat:
Z moich przystankowo -autobusowych obserwacji wynika, ze moda na cytrynowe rurki właśnie powraca Cytat:
Smietanka kojarzy się z tłuszczem i milionem kalorii, a branża modowa przecież potępia wszystko co szkodzi utrzymaniu rozmiaru 0 Nie lepiej i zdrowiej byłoby nazwać ten kolor mlecznym?
Zapraszam na mojego bloga ![]() chocarome.blogspot.com fashion, love & company moda, inspiracje, kosmetyki, zdjęcia i diety Edytowane przez chocarome Czas edycji: 2012-02-16 o 10:27 |
||||||||||||
|
|
|
#2953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez L_V Czas edycji: 2012-02-16 o 10:27 |
|||
|
|
|
#2955 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moda na kolory... nie skomentuję bo już wszyscy wszystko powiedzieli ![]() Cytat:
A co do ich wyglądu... chyba kwestia gustu![]() Cytat:
![]() W 3mieście takie rozwalacze a w wawce z kolei rewia mody --15 stopni, dziewczynka w szpileczkach i spódniczce z szyfonu, rajstopy oczywiście ma, ale cieliste, 20 DEN Też mnie to rozwala - nie wmówi mi ktoś że go nie stać na legginsy i tunikę zakładając że tego nie ma w szafie. A jak nie ma wystarczy się przejść do najbliższego sh, tam pełno ubrań po angielkach rozmiar 52. |
|||
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet buty na moto są ładniejsze xD Poza tym brzydota butów motocyklowych jest usprawiedliwiona, bo pełnią funkcję praktyczną, aniżeli estetyczną.Matko, jak Wy się rozpisujecie
|
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Litów nie mam, podobają mi się, aczkolwiek wydaje mi się, że w miarę dobrze wyprofilowane lity będą wygodniejsze od dobrze wyprofilowanych zwykłych platform - przynajmniej mnie się o wiele wygodniej chodzi w sznurowanych botkach na obcasie i platformie, nawet jeśli nie są jakoś rewelacyjnie wyprofilowane niż w idealnie wyprofilowanych platformach
![]() Ale to tylko takie przypuszczenia moje ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- A tak w ogóle to jak do cholery wyglądają te asymetryczne szpilki?
|
#2959 |
|
BAN stały
|
Ejjjjjjjjj no. Jak to tak? Kłótnia na całego a nikt nie zgłasza? Gdzie są nadgorliwe dziewczęta, które mnie raczkującą już po kilku postach zgłosiły?
chocarome widzisz jak to jest? Ty się bronisz, wyrażasz swoje zdanie, a każdy naskakuje. I wtrącają się te, z którymi nie konwersujesz. Łączę się z Tobą w bólu
|
|
|
|
#2960 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Drogie Panie!
Witajcie w świecie High Fashion. Trwa własnie Mrecedes-Benz Fashion Week. Oto, co projektant Miguel Androver proponuje na nadchodzacy sezon: Czekam na reakcję Sióstr z bloge-o. Edytowane przez L_V Czas edycji: 2012-02-16 o 10:47 |
|
|
|
#2962 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2963 |
|
Pełzanie
|
|
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/listing.php/search...string=asym%2A |
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Merc-Benz FW ciąg dalszy. Ashanti jako azteckie bóstwo płodności w siatce zasłaniającej waginę. Moim zdaniem zuepłnie niepotrzebnie.
|
|
|
|
#2967 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matko
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#2970 |
|
Pełzanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

),pudrowy...no i najnowszy hit-śmietankowy!!!Nie tam żaden zwykły kremowy czy ecru,tylko szlachetna śmietanka.

, wystają białe frotowe skarpetki, na nogach rajstopy w panterkę, tym razem w odcieniu różu, krótkie błękitne spodenki ze sztruksu, czarna ogromna bluza, a na to futro(ja mam nadzieje, że sztuczne
) również w panterkę, ale tym razem szaro-czarno-biało

.
.