|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVIII
Cytat:
![]() ciekawe co mi strzeli do głowy jak przyjdzie wiosna ta Londa 18 świetlany blond to chyba wychodzi jasna i popielata?
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
asabb jest juz dobrze
bunny no i ladnie ![]() nadrabiam......
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście gdzieś w sklepach koronkowe bokserki (bluzki) ?
albo body?
|
|
|
|
#1084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ten 203 mi wydaję się jakiś pomarańczowy ten 200 stapia się idealnie jakby nic nie było na buziaku a oto mi chodzi w podkładzie dla mnie najlepiej dwa zmieszane ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() mam takie czarne body ale niecałe koronkowe tylko rękawki i kawałek nad dekoltem reszta kryta fajnie wyglądają do spódniczki albo spodni więc też szukam
|
||
|
|
|
#1085 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a ja z roza
Cytat:
Cytat:
jest jasniej o jakis pelny ton a moze i poltora bo kolor czysty. tak lampa mi jakies dziwne efekty na wlosach robi ![]() na pewno wyszloby ci jasniej. czy mniej zolto sama sobie odpowiedz- ale dodam jeszcze ze zdjecia zawsze ciut przeklamuja kolor, a ja idealnie mam w tej chwili kolor majiblondu 901s: lo 4.jpg jak patrze w lustro- to jest idealnie taki samiutki kolor. wiec czy jest twoim zdaniem zolty? konce i tak kiedys zetniesz a bedziesz miec gore i dlugosci w koncu rowne. kondycja? bajeczna- nawet gdy zmywalam farbe i nie dalam odzywki wlosy mam miekkie, a dzis jak puszek sa po odzywce loreala repair 5 ale ja po palette zawsze mialam kondycje ok.zadnego przesuszenia nic takiego mysle ze mozesz smialo sprobowac na malym odroscie- takim do 3 tyg i trzymaj uczciwie 55-60 minut, naloz na odrost nowy i lekko zaciagnij na stary, nie zaluj farby- wywal cala na same odrosty a na koniec zmalaksuj na 5 minut i zobaczysz jak bedzie. do welka zawsze mozesz wrocic... te kolory sa mega podobne, beda sie zlewac ze soba. jak na moje oko to ten wellaton ci nie sluzy bo dziwnie zauwazasz pogorszenie jakosci wlosow odkad go uzywasz... po farbie zniszczenia wychodza szybciej niz po rozjasniaczu- od nastepnego mycia najczesciej ![]() Cytat:
![]() urosna jak bedziesz dbala, nawet sie nie obejrzysz ![]() Cytat:
lola jest typem kanapowca- absolutnie sie podporzadkowala mnie i mojemu tz. czyli- my kladziemy sie do lozka poodladac film- ona tez lezy z nami i spi wtedy lub oglada... my jemy obiad- ona je z nami, tz idzie do pracy ja spie do 9-10 jeszcze- ona spi ze mna. ja ide na zakupy- ona juz czeka pod drzwiami... robi totalnie to samo co my najczesciej. od malego mamy swoja ciekawa zabawe- ze jak ja przywiaze pod sklepem to ona od razu sobie siada i czeka az wyjde, nie schizuje nie lata...jak wyjde z zakupami i odczepie ja to cala droge powrotna jakby ciagnie mnie do domu na smyczy- czyli lapie ja zabkami skaczac do niej- bo ja reke podnosze i odbiega ode mnie na cala dlugosc smyczy automat. caly czas patrzac na mnie i ciaganac za swoj koniec, czasem jeszcze łebkiem potrzasa po takim wyjsciu jest mega zmeczona i rozladowana. do tego jak sa znajome pieski to sie bawi z nimi, ale na smyczy. dla mnie to niezbedna kontrola- bo juz nie raz jakis wielki agresywny pies by ja zagryzl a to ja uratowalo, bo na smyczy predko ja sciagnelam za swoje nogi a to dalo nam cenne sekundy albo obcy pies kapitulowal...albo mnie przewrocil wtedy ten amstaff... ale uratowalam ja.dzis lola w chwili zagrozenia sama ucieka za moje nogi. dla mnie to swietne. w domu mamy swoja zabawe w aportowanie i kopanie sie po nogach- lola staje tylem do moich stop i mnie kopie tylna noga i czeka az stopa ja odkopne i tak godzinami takze ma jak spozytkowac energie, uwazam ze nic jej nie brakuje, moze tylko ciut ja rozpuscilismy i stara sie nami manipulowac watpie by samotne spacery na spuszczeniu daly jej wiecej radosci niz kontakt aktywny z tz i ze mna na smyczy... bo ja jak spaceruje to nie jak niektorzy- ze tylko chodniczkiem i ciagna tego psa za soba... ja sie nie brzydze stac kolo kupy ktora lola wacha, czy wlezc za nia w zywoplot uwazam ze jestem dobra pania a lola jest szczesliwa i tyle ![]() dla mnie puszczenie psa gdziekolwiek na terenie nieogrodzonym i nie wylacznie naszym jest niebezpieczenstwem... zawsze moze nadleciec inny pies, agresywny, jakies dziecko... i bedzie wypadek. a nie oszukujmy sie- 90% psow gdy widzi innego to do niego leci a swojego pana ma wtedy w d i przyjdzie na wolanie, owszem, ale dopiero jak owego psa obwacha- czytaj moga sie juz pogryzc majac smycz- zawsze masz kontrole bo po prostu w zagrozeniu psa sciagasz na sile do siebie...albo rozdzielasz bo swojego ciagniesz i stajesz miedzy nie...przemysl to prosze na spokojnie bo ilu ludzi tyle racji... czyli teraz a10
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam, że różowe spodobają Ci się ![]() mi nie podoba się ich model takie papcie ale kolorki boskie |
|
|
|
|
#1088 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
także przypomnę się po Twoim powrocie Cytat:
![]() na Wielkanoc może będą żółte, jak kurczaczki? ![]() normalna, nienormalna - każda z nas ma swoje słabości, Ty masz buty ![]() Cytat:
![]() czekam na zdjęcia zrobionych jasnych włosków
|
|||
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1090 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no sorry jestem szczera ![]() Cytat:
![]() znow nie wiem jakie nosic
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny proste
![]() |
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec w takiej sytuacji chyba lepiej te krecone...
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że nie tylko dla mnie ale i dla każdej kobiety ![]()
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2012-02-16 o 13:30 |
|
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na lewej stronie
|
|
#1096 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też jestem ciekawa ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1097 |
|
Wtajemniczenie
|
Kitko skąd wzięłaś te zdjęcie ? to jest jakiejś bloggerki ? pokażesz mi ją ?
|
|
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
o sorry, teraz zobaczyłam, że rzeczywiście
![]() Cytat:
![]() wzięłam fotkę z www.loveit.pl
|
|
|
|
|
#1099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
o niee.... nie pokaze wam!
|
|
#1100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
dobra wiecej nie nadrabiam ![]() encha odradzila tlumaczac to moim innym wygladem po przyciemnieniu ja narazie nie mysle o tym ...poczekam do wiosny kiedy slonko przygrzeje i zobacze wtedy czy najdzie mnie cos czy nie![]() co do biegania psow to moj D jest okrutnie energicznym psem on wogole w dzien nie spi ,,nie polozy sie tylko stoi na nogach..teraz tz uczy go "daj lape" i "siad" sprawy czystosci sa juz zakonczone u nas wszystko robi na podworku i pokazuje kiedy chce wyjsctz zabiera go poza miasto i tam puszcza luzem w polu zeby sie wybiegal w miescie ,zwlaszcza w miejscu gdzie mieszkamy nie ma mozliwosci zeby pies chodzil bez smyczy tylko w parku psy moga latac luzem..dlatego jak jestem w pl to jestem w szoku ze luzem lataja sobie pittbule czy amstaffy bez kaganca nawet ![]() dlatego zawsze takim delikwentom zwracam uwage na to ze jesli lata luzem w miejscu gdzie pelno ludzi psow czy dzieci to prosze zalozyc mu kaganiec na pysk
|
|
#1102 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze ten nowy od Marty z Na wspolnej niedlugo zginie w wypadku
|
#1103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i wlasciciele maja smycz w lapie a nie przy psie ![]() a uwagi nie zwrocisz bo albo w leb dostaniesz w bialy dzien albo ci samochod podpala jak jednemu u nas w zeszlym roku w takim miejscu mieszkam, tak musze zyc- policja jak przyjezdza suka to nawet nie wysiada
|
|
#1104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odrost będzie musiał być chyba 4-tygodniowy bo w tym tygodnu już nie ma bata żeby mi ktoś pofarbował, a sama zepsuje na pewno.'A z ta kondycja to dokładnie to co mówisz, ja po c12 bez odżywki przy spłukiwaniu samej farby czułam że są gładkie, mięciutkie, przy Welku tego nie ma nawet po odżywce. Teraz było lepiej ale i tak gorzej niż po palette. No i masz racje, bede miała góre w końcu równą a przeciez na tym mi najbardziej zależy. Także w przyszłym tygodniu pofarbuje A na stary odrost zawsze troche przeciągam farbe, bo mimo wszystko caly czas powiedzmy z 2 farbowań wstecz kolor sie odznacza i na to musze dać farbe. Cytat:
|
||
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Klanu to ja wieki nie oglądałam
obejrzę jak będzie ostatani odcinek tej polskiej mody na sukces ![]() taki miałam ładny plan wczoraj a dzisiaj wszystko szlak trafił ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- samolot pierdyknie? ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- więc? |
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Zadomowienie
|
Nie
wypadek samochodowy bedzie
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli zwracam uwage to u siebie na osiedlu i tu raczej mi nikt krzywdy nie zrobi ale na innym koncu miasta moglabym dostac w leb oczywiscie w Polscedlatego dziwie sie ze sami swoji ludzie i tyle nienawisci niezrozumienia .. ![]() strasznie dlugo schna mi te kudly chyba poczestuje skalp suszarka
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

bo wlosy narazie mokre, musialam umyc po swojemu
ta Londa 18 świetlany blond to chyba wychodzi jasna i popielata?