|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki uwielbiamy, w szafie upychamy, trzynastą część zboczonego wątku zaczy
wystarczy ze bedzie stac i chuchać na garnek, na jedno wyjdzie. Byle by makaronikowi bylo cieplo
I po co Ci piekarnik ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- tak sie je paczki : http://www.youtube.com/watch?v=9ICon7tAzd4 |
|
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki uwielbiamy, w szafie upychamy, trzynastą część zboczonego wątku zaczy
Ok, ja już 5 zjadłam
![]() Cytat:
eeeeee... Nie bój się! W CYCKI PÓJDZIE ![]() Sarna dzisiaj kupił mi dzisiaj: (dostanę jak wróci do domku) http://sklep.cropp.com/odziez-damska...s/pcreateddate http://sklep.cropp.com/odziez-damska.../pcreateddate# - te będę mieć w obu kolorach.
W piekle mają dla mnie specjalne miejsce. Nazywa się TRON. Edytowane przez cheneelle Czas edycji: 2012-02-16 o 15:24 |
|
|
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
oby Basiu, oby
![]() LUKSA - klub!!!! |
|
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
ja już 6
![]() ale mam nadzieję, że już na dziś koniec ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- tego chyba nie oglądałyście http://www.youtube.com/watch?v=JlWt618eNgo&featu re=player_embedded#! |
|
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
o Musiaku, jak Ty to robisz.??. weź opisz dokładnie
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to dzis Saruska ma tastac jakas paczke? Cos pisala o przedzieraniu sie przez zaspy... To chyba dzis bo cos jej nie widac
|
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
aaa czyli zdzwonilo ale nie w tym kosciele
Powiedzonko pasuje jak najbardziej do Saruski |
|
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Jejciu ale poleciałam do klubu! Malutka zawał mój będziesz mieć na sumieniu
Wykańczam dziś kolejny balsam! I wydarłam sobie kawałek skóry na nodze golarką
|
|
|
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
na fb dwie czy trzy dziewczyny strasznie podniecaja sie tym blyszczykiem.... Mnie tez sytuacja zastanawia i czekam na jej wyjasnienie, ale to co one robia to masakra. Co 3 minuty pytaja czy juz cos jasne, obrazaja Kissteam, inne dziewczyny itd...
---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
![]() Ale ciesze sie ze jest ok!!!!! A girka sie nie martw, skora sie rozmnozy i zarosnie
|
|
|
|
|
|
#3701 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Ja trochę się boję jak poczytałam jego komentarze, bo tam niektórzy narzekali na jakość, boję się, że mogłabym mieć podobne wrażenie, bo ja zawsze właśnie narzekam na jakość w takich rzeczach. Ciekawa jestem jak to naprawdę wygląda, bo faktycznie za 24 zł to cudów nie można się spodziewać... Ale aby na mróz.... w wyjątkowych sytuacjach....
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-02-16 o 16:12 |
|
|
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3703 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
najbardziej drażni mnie Frontier Ville nie wiem co ona taki zamęt ciągle sieje ja czekam spokojnie i zaglądam czy już coś wiadomo, ale widać nie wszyscy mogą poczekać
|
|||
|
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Toniu
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- myślałam, ze jest więcej takich dziewczyn, tak zrozumiałam |
|
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Zamieszczamy Wam oficjalne stanowisko i informacje uzyskane od dystrybutora produktów IsaDora w Polsce – firmy Baltic Company:
„W celu uzyskania informacji dot. przydatności do użytku produktów przekazanych dla Klientów KissBoxa, zwróciliśmy się z prośbą o wyjaśnienie tej kwestii do właściciela marki w Szwecji. Otrzymaliśmy następujące oświadczenie: „Uprzejmie informujemy, że kody drukowane na naszych kosmetykach służą jedynie do identyfikacji konkretnej partii w procesie produkcyjnym. Termin przydatności produktów zależy wyłącznie od czasu, który minął od pierwszego ich otwarcia. W przypadku naszych tuszy do rzęs okres ten wynosi 6 miesięcy, a w przypadku błyszczyków Fruity Amazing Glaze Coconut - 12 miesięcy. Jest nam bardzo przykro, że informacji o okresie przydatności po otwarciu brakowało na dostarczonych błyszczykach. Chcielibyśmy zapewnić, że zdarzyło się to po raz pierwszy. Jednocześnie, chcemy podziękować na zwrócenie na ten fakt naszej uwagi. Z pewnością pozwoli nam to uniknąć podobnych przypadków w przyszłości. Sprawdziliśmy kody partii dostarczonych do Państwa produktów i możemy potwierdzić ich jakość oraz bezpieczeństwo użycia.” Jeśli chodzi o internetowe strony dekodujące kosmetyki, to uzyskane za ich pośrednictwem informacje często mogą dotyczyć daty rejestracji formuły, bądź daty pierwszej serii produkcyjnej. Ani dystrybutor, ani producent kosmetyków nie gwarantują i nie ponoszą odpowiedzialności za poprawność funkcjonowania tych stron ani za informacje uzyskane za ich pośrednictwem. Marka IsaDora zawsze dba nie tylko o najwyższą jakość ale również wykorzystuje wszelkie opinie i komentarze na tak by tworzyć coraz lepsze i cieszące się pełnym zaufaniem kosmetyki. Chcąc podziękować za otrzymane opinie oraz udział w dyskusji, Firma Baltic Company zdecydowała przekazać wszystkim Paniom, które zakupiły trzecią edycję Kissboxa upominek w postaci naszego najnowszego tuszu do rzęs IsaDora - Big Bold Mascara. Tusze zostaną Paniom dostarczone za pośrednictwem Kissbox, szczegóły przekażemy w najbliższym czasie. Z poważaniem, Baltic Company” Dla uściślenia kwestii związanych z przydatnością: W Internecie pojawiło się wiele wpisów dotyczących przydatności kosmetyku od jego otwarcia. Poniżej komentarz do tych wypowiedzi: „Co do nadrzędności PAO (Period After Opening – Okres przydatności po otwarciu) nad kodami umieszczonymi – sytuacja jest klarowna i zapisana w prawie polskim jak i unijnym (Pełna treść ustaw znajduje się w źródle - na samym dole wpisu). Podanie terminu trwałości nie jest wymagane, jeżeli minimalny okres przydatności kosmetyku do użycia wynosi więcej niż 30 miesięcy. W tym przypadku należy umieścić znak graficzny (symbol otwartego słoika) oraz podać, wyrażony w miesiącach lub latach, czas, po jakim od otwarcia opakowania kosmetyk może być stosowany bez stwarzania zagrożenia dla zdrowia użytkownika, tzw. PAO (Period After Opening). Jest to czas, w którym producent gwarantuje bezpieczeństwo zdrowotne kosmetyku.” Dla zainteresowanych wnikliwym rozwinięciem tematu. Poniżej linki do tekstów ustaw (zarówno regulujących prawo w Polsce jak i w na terenie całej Europy) związanych ze sprawą: 1. Ustawa o kosmetykach: http://www.kosmetyczni.pl/pdf/Dz.U.%...%20poz.473.pdf 2. Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 30 marca 2005 r.: http://www.kosmetyczni.pl/pdf/Dz.U.%...poz.%20642.pdf 3. Council Directive 76/768/EEC: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/...035%3Aen%3APDF 4. Directive 2003/15/EC: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/...035%3Aen%3APDF 5. Stanowisko Głównego Inspektora Sanitarnego: http://www.kosmetyczni.pl/pdf/GIS_PAO_lip_08.pdf 6. Practical implementation of Article 6(1)(c) of the Cosmetics Directive (76/768/EEC): http://ec.europa.eu/enterprise/secto...0040419_en.pdf ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- czyli nie dosc ze blyszczyk dobry! |
|
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem są fajne i nie są złe jakościowo (chociaż nie mam w nich nóg modelki Trochę dla mnie dziwne ze ktoś kupuje sukienkę za 20 zł a zachowuje sie jakby zapłacił 200 zł![]() A z tymi komentarzami to tak jest, w sumie sprzedawcy co sprzedają w takich ilościach to zawsze mają te negatywy. A przecież można reklamować i zwrócić, tak jak w Avonie
|
|
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
odrywam podeszwę(tylko kawałkiem z przodu), obcinam podeszwę i górę, podwijam i podklejam spowrotem tak jak było, tylko czubek ma inny kształt
|
|
|
#3709 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Jestem
Cytat:
Cytat:
najwięcej mnie wyszarpało dokładnie przy kościele Czytam Was na raty,właśnie widziałam się z Despą,Ona zaraz dojdzie też do domku,buty Jej przemokły,ale Camelka zdążyłyśmy obgadać ![]() Cytat:
![]() 1 i zjem jeszcze 1 (teściówka mnie zmusi )To samo mówią koleżanki,które rok temu brały hurtem Slip Into też wolę chrust ![]() Cytat:
szkoda że nie ma czarnego z białym kwadracikiem pod szyjką ![]()
|
||||
|
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie przeczytałam na fb
![]() no to używam błyszczyka jutro na spokojnie |
|
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
a cos ta Village cos tam zamilkla... szuka nowej afery?
|
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie też się zdziwiłam, że jeszcze tam nic nie napisała
|
|
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
teraz za to sa teksty "wiedzialam ze tak bedzie" i radosne podskoki bo tusz dadza
|
|
|
|
|
#3715 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Dziewczynki lecę do tża na pączka
brrrr![]() zanim sięgniecie po kolejnego pączucha,spójrzcie na załącznik i uważajcie! |
|
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3717 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem, nadrabialam i czekam na paczke z avonu Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() auć ... Cytat:
![]() no to czas się przerzucić na coś słonego
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj mowili w telewizji ze paczki nie maja dzis kalorii, tak wiec wcinajcie smialo
|
|
|
|
|
#3720 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

I po co Ci piekarnik 

chcesz wciagnac 

Albo je skrócę (tak z 5 cm), albo będę podwijać. Trochę mam grubsze nogi w nich, chyba przez to coś ocieplane w środku
Trochę dla mnie dziwne ze ktoś kupuje sukienkę za 20 zł a zachowuje sie jakby zapłacił 200 zł
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012