|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV
Ja się zastanawiam, ile tych pudełek przewidział GlossyBox. I mam nadzieję, że znajdą się tam kosmetyki takich marek jak NARS, HR, etc.
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3093 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3095 |
|
Konto usunięte
|
U mnie na blogu recenzja matującego podkładu Pharmaceris.
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie mogli zaprosić, z chęcią bym pojechała
A z mega miłych wiadomości, mam rozmowę o pracę w poniedziałek ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- No i notka o błyszczyku BeYu na blogu
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32334773]Mam pytanie do dziewczyn, które używają Amazona Kindle'a albo innych ebook readerów...
http://allegro.pl/7-cal-czytnik-eboo...102515917.html Co myślicie o tym?[/QUOTE]to nie jest prawdziwy czytnik.. W czytnikach chodzi o to, aby miały technologię epapieru, bo tak to lepiej kupić tablet. Epapier nie jest podświetlany, ani nie jest kolorowy. I czyta go się lepiej niż papier w sumie, jeżeli chodzi o zmęczenie oczu oczywiście. Zobacz Iriver'a produkty. Ja mam ich story i nie zamieniłabym go na innego. Używałam też Sony i był równie fajny, ale mój lepiej sobie radzi z tabelami i rysunkami (wyglądają jak szkicowane ołówkiem) Oj, jak już pisałam wyżej jest różnica między atbletem a epapierem. |
|
|
|
#3098 |
|
maszyna, nie człowiek
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32347490]U mnie na blogu recenzja matującego podkładu Pharmaceris.
[/QUOTE]Oglądam te fluidy Pharmaceris z dużym zainteresowaniem w różnych wersjach i na rożnych blogach i zawsze uderza mnie różnica w kolorze Ivory na swatchach. U Ciebie wydaje mi się ciemniejszy, z kolei widziałam fotkę na której był porownany z Max Factorem i byl po prostu "żółtszy"... Chyba jednak wersja "kryjąca" jest lepsza niż "matująca"...
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
wrr, ale jestem wkurzona. Sprzedalam sukienke na szafie 3 tyg temu, mialam dostac przelew w piatek, panienka wyslala we wtorek dopiero. Uprzedzilam ja, ze nie wysle sukienki w srode bo nie moge, a dzisiaj, ze jestem chora i wysle mi ja ktos, ale po 15 , a ta do mnie z tekstem, ze o kase to sie upominalam, a z przesylka to juz problem ;/
Chyba powinna miec do siebie pretensje, bo to ona sie spoznila z wplata, a ja wyslalam dzisiaj. A i zostalo uznane, ze ja cos krece. Edytowane przez maffash Czas edycji: 2012-02-16 o 16:13 |
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Częstujcie się
domowej roboty |
|
|
|
#3102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale apetyczne... Ja jak na razie zjadłam półtorej z adwokatem.
Ależ mam zaległości. A na blogu wczoraj pisałam o kremie do rąk Barwy, dzisiaj konkurs Adidas- coś dla mężczyzn. Odnośnie Walentynek- wyszło jeszcze inaczej. Okazało się, że wyszedł z przyjacielem, więc wino wypiłam z koleżanką, coby się nie zmarnowało. Ale potem spisałam się z TŻ, spędziliśmy trochę czasu z jego przyjacielem, potem powiedziałam, że chciałabym z nim porozmawiać, przyjaciel sobie poszedł. Ano i powiedziałam wszystko co chciałam... że zasługujemy na drugą szansę, żeby spróbować wszystkiego od początku, troszkę wolniej, że mi na nim zależy, że to wszystko, co przeżyliśmy nie może ulecieć tak sobie... Obiecał, że to przemyśli, przytulił mnie i poszedł. Dzisiaj wyjechał na Śląsk do przyjaciela, wraca w poniedziałek, mam nadzieję, iż wtedy się spotkamy. Trzymajcie kciuki. Od przyjaciela, z którym rozmawialiśmy czternastego wiem, że jest szansa, że chce to sobie wszystko przemyśleć i do mnie wrócić... ![]() Zaraz się chyba na łyżwy wybiorę, po tych słodkościach już mnie mdli. ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32310763]Ciekawe, co tam u SceneQueen [/QUOTE]Już opisane, fajnie dziewczyny, że pomyślałyście. Teraz trzymajcie kciuki, żeby dobrze przemyślał sprawę... ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- A w ogóle to mam straszny kłopot. Miałam niedawno czarne włosy, zeszłam ostatnio rozjaśniaczem, pofarbowałam na czerwono... Ale jak wiadomo po rozjaśniaczu farba schodzi po kilku myciach. Ale fakt faktem rozjaśniłam, żeby wrócić do brązu, który miałam od czerwca do grudnia 2011. Mam takie zdjęcie z sierpnia i dokładnie taki kolor chciałabym uzyskać, bo za nic nie pamiętam co to za farba... Podpowiecie mi co to mógł być za kolor, jak wstawię fotki?
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
||
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3104 |
|
Wtajemniczenie
|
Też bym pojechała gdyby mnie zaprosili :P
|
#3105 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
|
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj zjadlam dwa i mi trzustka wysiada cos od 2 dni..za duzo cukru ?:P hehe
wlasnie sobie robie warzywka ..moze mi sie poprawi
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem po 2 pączkach
|
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
ja zjadłam 3
może się skuszę na jeszcze jednego, bo tak samotnie leżą na talerzu w ogóle coś jestem dziś taka przymulona, że najchętniej bym spać poszła już teraz
|
|
#3109 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ojj, ja też. I chyba zrobię jakąś neutralną kolację i się po prostu położę, włączę moze jakis film...
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaryzykowałam, bo TŻ przywiózł ze sobą - zjadłam niecałe dwa i żołądek póki co się nie odzywa, ale to chyba nie był dobry pomysł...
mówiłam już, że nie cierpię wystawiać aukcji na allegro? zawsze mi się to strasznie długo schodzi...
|
|
|
|
#3111 | |
|
Moderator
|
Cytat:
a serio - trudno mi powiedzieć, ja bym poczekała na przesyłkę... ![]() mniaaaaaam... dla mnie niestety tylko wirtualne nie zjadłam żadnego - dieta. Pochwalę się Wam, po 2 tygodniach jest mnie 3,5kg mniej. no i -4cm w talii - spodnie mi odstają
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zjadłam dwa i pół... jeśli coś mnie kiedyś zgubi to będą to pączki z adwokatem.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś w wyszukiwarce
![]() "paletka sleep au naturel"
|
|
#3114 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3116 |
|
Konto usunięte
|
To świetnie, powodzenia na rozmowie
![]() To ja też poproszę o kilka ![]()
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczęta
![]() Szczerze mówiąc, nie mam jakoś weny, żeby Was nadgonić, ale się wbijam :P Sleep au naturel Po kilkudniowym przestoju, właśnie kończę notkę na blogu - dziś na tapetę w moim warsztacie pędzle :P:P
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam sleeka orginal
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
bom brzydal!
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3120 |
|
Rozeznanie
|
Na profilu kissboxa na facebooku umieszczono wyjaśnienie dot. błyszczyków Isadory...do tego "Chcąc podziękować za otrzymane opinie oraz udział w dyskusji, Firma Baltic Company zdecydowała przekazać wszystkim Paniom, które zakupiły trzecią edycję Kissboxa upominek w postaci naszego najnowszego tuszu do rzęs IsaDora - Big Bold Mascara.
Tusze zostaną Paniom dostarczone za pośrednictwem Kissbox, szczegóły przekażemy w najbliższym czasie. "
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

ale u mnie idzie 1-2 tusze na miesiąc więc na pewno zużyję
ale ostatecznie padło na tablet, odpowiedni program zainstalowany i też się fajnie czyta książki do tego jest bardziej uniwersalny 

to ja poproszę wszystkie
ja jestem po 2 pączkach

Lush & China Glaze lover!