|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4652 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ja może w niedziele ujrzę 64kg wreszcie
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4654 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja mojego dzisiejszego jadłospisu nawet nie będę komentować. Ale wiem że koniec z tym! Dam radę ![]() Czekoladka dobra decyzję podjełaś Monia bardzo się cieszymy że u Ciebie taka sielanka korzystaj póki możesz ![]() Baletnica na mnie też S już za ciasne porażka nawet nie wiem kiedy sie tak zapusciłam Ale musimy spiąć doopy![]() Sama zauważyłaś że czasu coraz mniej![]() Paulownia ![]() też jestem ciekawa ile zrzuciłaś![]() Milena podziwiam za wytrwałość i też już taka będę
|
#4655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
babcia z mamą robiły pączusie a ja siedziałam, patrzyłam i liczyłam ![]() Moje dzisiejsze jedzonko: 7.15 płatki+mleko 10.00 sok 13.15 rosół, mięsko z rosołu i surówka z jogurtu naturalnego, troszkę majonezu, salaty lodowej i kukurydzy ![]() 16.15 pomarańcza 19.00 nie wiedziałam co zjeść więc poszły dwa jajka na miękko, surówka z obiadu i pół jabłka 1.10 godz na rowerku i 2 litry herbatki zielonej
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#4656 |
|
Rozeznanie
|
Bialaczekoladka- szkoda kotka, ale bardzo sie ciesze, ze nie myslisz o sobie i "zachciankach", ze milo miec zwierzaka w domu itp ale o tym kotku, ze mogloby sie mu cos stac. Dobry czlowiek z Ciebie
Paulownia- tak tak mow szybko ile zrzucilas! Monia- super, ze maz przyjechal pewnie teraz mniej bedziesz z nami siedziec ale cieszcie sie soba ile mozecie ![]() A ja wlasnie sie dowiedzialam , ze moj kolega, ktory mieszka za granica przyjezdza 10.03 do Wroclawia i mamy z TZ sie z nim spotkac i na jakas impreze pojsc... i tak sobie pomyslalam ze daje sobie czas do 10.03 na osiagniecie swojego celu I- zobaczyc 5 z przodu moze mnie to bardziej zmotywuje... ![]() Moj jadlospis dzisiaj srednio dobry: I: pol bulki z maslem [zoladek mnie bolal i glowa cala noc] II [bardziej przypominalo obiad ale co tam]: kawalek piersi z kurczaka w sosie curry, gotowana marchewka, groszek, kalafior, buraczki i lyzka kaszy gryczanej tlusty czwartek: kinder country + 1/4paczka III: bulka mala grahamka + zupka pomidorowa [bez makaronu, bez tluszczu, woda+zmiksowany pomidor i marchewka] ok 150ml tlusty czwartek: 3/4 paczka + kawalek jablecznika IV: pol bulki grahamki + zupka tez ok 150ml V: o 21 bedzie koktajl proteinowy Jadlospis do Napisalam co zjadlam, zeby bylo mi wstyd przed Wami i zebym nastepnym razem myslala co wkladam do ust haha
65- 63,3- 62,3- 61,3- 59,9- 59,3- 58,0----> 52 cel I: 55kg mż-wr Edytowane przez kamilon Czas edycji: 2012-02-16 o 19:58 |
|
|
|
#4657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4658 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podziwiam ze wytrzymalas na jednej pomaranczy 3 godziny I ocyzwiscie za rowerek!
|
|
#4659 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mamy tłusty czwartek więc wybaczamy ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
nawet dłużej bym mogla wytrzymać a co do Twojego I celu to masz nie dużo do tych 59 i prawie miesiąc Powinno się udać
||
|
|
|
#4660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wow 1 litr herbatki :d Dobrze! Masz takie wielkie kubki czy z tych normalnych pijesz? Jak z normalnych to podziwiam No wlasnie to nie jest duzo niby, ale wole sie zmotywowac. Zebym nie usprawiedliwiala sie non stop "do wakacji jeszcze duzo czasu" tylko miala motywacje caly czas i chce dobrze wygladac na tej imprezie i w koncu miec normalne zdjecia ![]() Poza tym. Jutro ide na domowke, w ogole nie chce na nia isc bo boje sie ze bede zarla jakies badziewia. Co mam ze soba wziac do wcinania zebym nie wyszla na wariatke? dodam , ze nie znam wiekszosci ludzi i nie chce wszem i wobec oglaszac ze jestem na diecie. Nie mam pomyslu co moge ogarnac
|
|
#4661 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przyzwyczaiłam się ![]() No takie imprezy są najgorsze, a jak jeszcze ciasta są....jej ale też wprowadziłam taki zwyczaj że ciągle pije wodę więc trochę mniej jem potrafię w ciągu imprezy 2 litry wypić no ale na ciastko też się znajdzie miejsce w moim żołądku no a do wakacji jest trochę czasu ale ja mam czas do końca kwietnia i muszę suknie szukać i już za dużo nie mogę schudnąć
|
|
|
|
#4662 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No wlasnie ja wymyslilam, ze przyniose moja salatke [kapusta pekinska, piers kurczaka, slonecznik i feta] i bede ja jadla. Tzn ta salatka bedzie dla wszytkich, zebym nie przychodzila bez niczego na domowke. Bo zawsze sie robie glodna na imprezach a nie chce jesc czipsow , bo to syf a jak bede glodna to na bank jakiegos zjem ![]() 250ml- zazdroszcze, ze chce Ci sie robic tak co chwile ja mam kubel 650ml a i tak ciezko mi sie zmotywowac zeby pojsc i zrobic
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zaczelam sie ''ogarniac'' pod koniec lata, raz sie zwazylam u znajomych i chyba bylo okolo 68 .W pazdzierniku kupilam wage i zaczelam tak na powaznie, i pokazywala juz wtedy 65. Teraz 61,5 wiec spadlo okolo 6 kgZjadlam na kolacje kilka lyzek wiesniaka z kminkiem i plasterek szynki.
|
|
|
|
|
#4664 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny widzę że pączki dotarły i na nasz wątek
OD rana wszędzie widzę tylko te pączki, w szkole robili zamówienia i ktoś szedł do biedry (bo jest obok) i kupował z 30![]() A przypomniało mi się że któraś pytała jak nazywa się ta książka co dostałam od Tż - "Z Tobą lub bez Ciebie", można ją dostać w biedronce Jak na razie bardzo mi się podoba, jest o dziewczynie która strasznie chce mieć dziecko ale jej chłopak ma słabe plemniki i nie wychodzi im, ona wpada w małą obsesję, on ma dość i znajduje sobie inną.. Fajnie pisana, opisuje dokładnie co przeżywa ta dziewczyna po jego odejściu, jak brakuje jej drobnych rzeczy których nie doceniała np. jak jej facet narzekał że zajmuje całe łóżko (Tż mówi zawsze to samo do mnie ). Także jest całkiem okAle najgorsze jest to że ja dziś nie ćwiczyłam, no kompletnie zapomniałam jak zasnęłam po południu, później się uczyłam i niedawno skończyłam, umyłam się no i jak ja mam teraz ćwiczyć się spocić Zła jestem na siebie bo miałam nie robić przerw Może zrobię chociaż 100 brzuszków coby się nie zmachać. kamilon fajnie że już jesteś znów i nie waż się więcej mówić żeby się od nas 'odczepić' ![]() baletnica 180dni?? wydaje się tak mało, ale jak spojrzę na to z perspektywy szkoły to strasznie długo ![]() coctail no to leż i zdrowiej się kochana ![]() ever na początku tylko będziesz patrzyła na kalorie, później będziesz miała to wszystko już w głowie mniej więcej sama zobaczysz a ja jadłam normalnie mięso z ziemniakami, nawet czasem pozwalałam sobie na jakiś sos ![]() maminka a ja właśnie z cukrem pudrem lubię najbardziej ![]() biala kurczę przykra ta sytuacja z Lucjanem, mój kot też się Lucek nazywa i jest taki kochany rudo-biały, nie wyobrażam sobie żeby miał zginąć ale też podziwiam Cię że tak pomyślałaś mądrze o tej kotce, bo ja jestem uzależniona od zwierzaków i jak ich nie ma w domu to tak pusto jest.muffinek super zdjęcia ![]() monia fajnie widzieć że jesteś taka szczęśliwa no i w końcu mąż okiełzna dzieci hihi a prezent akurat się przyda bo mówiłaś że chcesz sobie kupić golarkę ![]() paulownia aż się uśmiechnęłam jak przeczytałam o tych spodniach, gratuluję i na takie wiadomości czekamy! ![]() kamilon nie wiem co byś mogła wziąć, może po prostu jakąś sałatkę z pomidorów, papryki, sałaty, fety polaną oliwą z oliwek? Albo tatar weź jak lubisz, jego można jeść a jeść bo jest zdrowy i mało kaloryczny ![]() milena ja uwielbiam herbatę, gdybym mogła to bym non stop piła no ale rzadko mam czas na taką przyjemność ![]() Tak w ogóle to łykam Skrzypivitę już jakiś czas i ciągle zastanawiałam się jaki ona ma smak, że taki odruch wymiotny mam jak ją łykam. I już wiem-pachnie jak jedzenie dla kota w saszetkach!! No tak mnie odrzuca że się zabieram zawsze z 2minuty za nią
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-02-16 o 21:13 |
|
|
|
#4665 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ja na kolacyjke koktajl bialkowy o smaku cappuchino smakuje jak roztopione lody <3---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Murka- smutna ta ksiazka prawda? ja nie moge smutnych, o rozstaniach, bo mi wtedy plakac sie chce i nie wyobrazam sobie zyc bez mojego cudownego TŻ i juz mi sie smutno zrobilo ;(((((((((((Ja tez lykalam skrzypowite. To takie zielone opakowanie ma, prawda? Nie zauwazylam, zeby dawala kocim zarciem ![]() Tatara nie lubie, a nawet jakbym lubila to jutro bym nie mogla go zjesc- boje sie jeszcze o zoladek [zatrucie]. Takze papryka odpada bo sie ciezko trawi... Ale chyba zrobia salatke z pekinskiej [moze jakos dam rade surowa salate przetrawic] , piersi z kurczaka, slonecznika i moze dam fete. Zobacze jeszcze. I TZ kupi mi czipsy z suszonych jablek hihihi najwyzej bede wygladala tam jak glupek ![]() Ale i tak dziekuje za pomysly kochana AAA JUTRO MAM KOLOKWIUM semestralne z Literatury Brytyjskiej i za cholere nie moge sie wziac za nauke ;((((
|
|
#4666 |
|
Zadomowienie
|
kamilon właśnie nie jest ona taka typowo przygnębiająca, ale ja też zawsze wyobrażam sobie że jest o mnie i Tż i dlatego mi się tak podoba, bo wiem że ja bym nie przeżyła bez niego! I te takie drobne sprawy których nie zauważamy na co dzień są najpiękniejsze
No ale ja to w ogóle wrażliwa jestem i ryczę na filmach smutnych jak bóbr. Jeszcze nie doszłam do tego momentu ale na odwrocie jest napisane że ona pozna jakiegoś Włocha później, ciekawe jak się skończy bo ja czuję sympatię do tego chłopaka co od niej odszedł i bym chciała żeby się zeszli ![]() A tak to zielone opakowanie z pomarańczowym paskiem na dole. No nie gadaj że Ci nie zajeżdża!! Ja od początku myślałam co to za zapach i w końcu wiem! Brr na samą myśl mi niedobrze![]() Ooo sałatki ze słonecznikiem jeszcze nie jadłam, ciekawe czy by mi posmakowała? Ja to jutro robię może mało dietetyczną ale pyszną - z ryżu, piersi z kurczaka, papryki, ogórków kiszonych, kukurydzy i majonezu Zaniosę Tż do pracy bo do 22 robi to się ucieszy że coś dobrego zje ![]() Nauka to złoo, mówi Ci to straszna kujonka!
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Monia cieszę się, że u Ciebie wszystko super i mąż taki kochany
cieszcie się sobą jak najdłużej ![]() Czekoladko oj to faktycznie przykra sprawa z kociakiem nam w zeszłym roku zginął kocurek, młody był bo miał 1,5 roku i jak się koty zaczęły marcować tak poleciał i nie wrócił już a też był kochany i śliczny rudo-biały ![]() Paulownia wyobrażam sobie jak się cieszyłaś przymierzając spodnie to jest wspaniałe uczucie pamiętam jak ja przymierzałam w zeszłym roku na wiosnę i wszystkie spodnie były na mnie luźne coś pięknego ale z drugiej strony musiałam nakupować nowych spodni bo nie miałam w czym chodzić Murka ja od jakichś 2 -3 miesięcy łykam skrzyp, najpierw miałam jakiś z pokrzywą i łykało się go bardzo dużo chyba po około 10 tabl na dzień, a w zeszłym miesiącu kupiłam w aptece wyciąg skrzypu polnego, jest w nim więcej mg skrzypu jak w tym co wcześniej miałam i dobrze się go łyka, bo jest w kapsułkach, no i najważniejsze, że bierze się jedną tabletkę na dzień będę go brała nadal i mam nadzieję, że coś mi pomoże w ogóle to 25 lutego będę mierzyć włosy i zobaczymy czy coś mi urosły przez miesiąc Ja dziś zjadłam 2 pączusie z Lidla chyba, że ktoś je wtryni przede mną ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Kamilon trzymam kciuki kochana ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Mureczko masz błąd w podpisie po 50 powinno być chyba 49 tak sobie patrzę własnie, że podpis zmieniłaś
|
#4668 |
|
Zadomowienie
|
medzik o faktycznie błąd jest, ale ze mnie matematyk haha
dziękuję ![]() 10 tabletek dziennie?! W życiu bym nie dała rady tyle! A ja 28 lutego za to będę robiła zdjęcie włosów, bo zrobiłam 28stycznia i też zobaczę czy coś urosły przez miesiąc czekam na to jak na zbawienie!
|
#4669 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4670 |
|
Zadomowienie
|
Eldo no właśnie, śmierdzi! jak cholera!!
|
#4671 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4672 |
|
Zadomowienie
|
Już myślałam że mam jakieś odchyły
|
#4673 |
|
amor vincit omnia
|
ja bym z zamkniętymi oczami poznala, że to ten skrzyp łykam a nie inny
![]() |
|
|
|
#4674 |
|
Zadomowienie
|
|
#4675 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie rozliczam, bo sama grzeczna nie byłam ![]() Cytat:
Nie ma to jak wejść w swoje stare spodnie! są w ogóle niezniszczone, no ale trochę mi brakuje mi je założyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#4676 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hahahahah mniam mniam smrodek skrzypowity mniam ![]() Murka- ja jak trzeba to tez sie ucze... ale dzisiaj to cos nie moge. Tymbardziej, ze u tej babki niby mozna sciagac... kurde. Nie wiem a leb mnie boli strasznie... A i nie przezylabym ze ta laska z ksiazki poznaje nowego, no ryczalabym strasznie! Meedzik- (nie)dziekuje ! ![]() Wezcie nie mowcie o ginacych kotkach, bo mi smutno [znow] . Ja mojego kocura, ktorego dostalam na gwiazdke 12 lat temu, musialam 5.01 uspic jeszcze okazalo sie ze ja musze miec jaja i pojechac do weterynarza... Tak ryczalam, ze weterynarz mnie wyprosila z gabinetu... nie zabrali cialka tylko musialam z powrotem go wziac i jeszcze bardziej plakalam. Masakra ;((((Heroine- totalnie niewzorowo i tak mi wstyd bijcie mnie za takie cos, mocno! Na jutro przygotowalam sobie do szkoly grahamke [ przekroilam ja na dwie czesci, zeby na dwie przerwy mi starczylo] z szynka i salata. I na rano owsianke i do picia sok z cytryny Na obiad zupka, przed impreza tez wypije bo malo kalorii a na imprezie salatka. Mam nadzieje ze sie uda.
65- 63,3- 62,3- 61,3- 59,9- 59,3- 58,0----> 52 cel I: 55kg mż-wr Edytowane przez kamilon Czas edycji: 2012-02-16 o 22:25 |
|
|
|
|
#4677 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4678 |
|
Rozeznanie
|
A jaka Wy bierzecie? Bo ja bralam mocne wlosy i paznokcie czy cos kolo tego.
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
Murka ja też robiłam zdjęcie włosów
przypomniałaś mi właśnie Ciekawa jestem czy ten skrzyp da jakieś efekty zastanawiałam się też nad tą skrzypowitą ale jakoś wolę skrzyp, bo kiedyś gdzieś przeczytałam, że ona nic nie daje, że lepszy jest sam skrzyp i tak mnie jakoś zraziło więc daciej znać jak się sprawdzi u Was
|
#4680 |
|
Rozeznanie
|
I dziekuje dziewczeta za Wasze kciuki!
[odwala mi]
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

ledwie sie dopinaly w pasie i strasznie cisnely w udach. Przymierzylam je - calkiem luzne!!! Osuwaja sie na biodra, musze do nich pasek zalozyc, w udach leza swobodnie.
.

, a kalorii raptem 50 poszlo
Ale musimy spiąć doopy
Sama zauważyłaś że czasu coraz mniej
ale cieszcie sie soba ile mozecie

Zła jestem na siebie bo miałam nie robić przerw 
smakuje jak roztopione lody <3