|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#18122 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Hmmm...
nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale jeśli tak, to ja tez się chciałam o to spytać ![]() bo ja mam taką wątpliwość...żałóżmy, że w z katalogu k01 zamówiłam sobie kosmetyków za 700 zł, ale za 200 zł mam braków... więc płacę tylko za te co przyjdą, ale z opustem 25%, tak? a potem, te kosmetyki, jak już je (łaskawie:P) wyprodukują to przychodzą razem z zamówieniem np. z katalogu k02, tak? więc jeśli z katalogu miałam zamówienie tylko za 300 zł, to łącznie od tych 500 zł (300 zamówienie +200 braki) bede miała opust tylko 20%? To niesprawiedliwe, bo gdyby te kosmetyki przyszły "normalnie" to miałabym na nie opust 25%... Czy ja to wszystko dobrze rozumiem? Oświećcie mnie, bo nauka chemii organicznej już mi w ogóle spsuła myślenie na dzisiaj ![]() Pozdrowionka
|
|
#18123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#18124 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#18125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to dziala
|
|
#18126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
klientka zamówiła
|
|
#18127 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() Czyli... (przepraszam, za upierdliwość:P) jesli ...teoretycznie oczywiście, choć u nas wszystko możliwe.... mam braków na 1300 zł z zamówienia k01. To zamówienie z k01 przychodzi mi z opustem 30%...tak? a potem, te kosmetyki p0rzychodzą do mnie z zamówieniem k03, tak? ale to zamówienie miałam tylko na 100 zł, więc te "zaległe" kosmetyki też przychodzą z opustem 30% czy tylko 15% (bo na taki opust mam zamówienie z k02)? Bo gdyby miały 30% opustu, to płaciłabym za nie 910 zł. A gdyby z opustem 15% to aż 1105 zł... więc troszkę jest różnicy
|
|
#18128 |
|
Zadomowienie
|
wiecie kiedy bedzie 3 katalog z avonu na nieoficialnej....bo pewnie pisalyscie ale ja nad wami nie nadazam:p
|
#18129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#18130 |
|
Zakorzenienie
|
Może mi ktoś powiedzieć czy elegancki szal z oferty netto do K01 bardzo się gniecie?
|
|
|
|
#18131 |
|
Raczkowanie
|
Pogubiłam się w tych opustach
braków?
|
|
|
|
#18132 |
|
Wtajemniczenie
|
no co Ty
napisałam, że teoterycznie ![]() Wiesz....gdybym miała taką sytuację naprawdę, to już Avon dawno nie mógłby się opędzić od moich telefonów i pytań ![]() ja tylko tak Wam marudze, z mojej wrodzonej ciekawości ![]() Ja jestem początkującą konsultantką, a moje zamówienia nie przekroczyły na razie 300 zł :|
|
|
#18133 |
|
Zakorzenienie
|
mi się wydaje, że braki mają taki opust jaki był wypracowany w momencie kiedy miały byc. np. ja miałam brak zewstawu tta dla niego i wtedy miałam 25% opustu, później dobiłam do 30%, ale dosłali mi ten zestaw z opustem 25%.
przy okazji pytanie o podobnej tematyce. jak jest z kupowaniem w COK. mam wypracowany w k13 opust 30%, czy jak teraz pójdę coś kupić to policzą mi z taką zniżką czy też w COKu jest tylko minimalna 15% zniżka? Chyba niedawno ktos o to pytał, ale umknęła mi gdzies odpowiedź... |
|
|
|
#18134 |
|
Zadomowienie
|
Powinni ci policzyc z 30% upustu ale na wszelki wypadek przypomnij o tym przy kasie.
|
|
|
|
#18135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki
|
|
|
|
|
#18136 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=Ulaczek;3226280]
Cytat:
|
|
|
|
|
#18137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#18138 |
|
Zakorzenienie
|
A Ty zanim zaczniesz działalność na forum przeczytaj regulamin
|
#18139 | ||
|
Zakorzenienie
|
[quote=anetapan;3235714]
Cytat:
dokładnie, zapoznaj się z regulaminem forum, bo coś mi się zdaje, że załapałas się na upomnienie zgodnie z regulaminem: Cytat:
|
||
|
|
|
#18140 |
|
Zadomowienie
|
Majula juz kiedys pisała o swoim problemie i chyba nie musi sie powtarzac ...
|
#18142 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3227895] Z k03 biorę na bank Far Away z demo Niby nowa szata graficzna, a ja ślepa jestem, bo nie widzę różnicy [/quote]Mi się wydaje że z tym Far Away z demo jest tak że oni wyprzedają w starej wersji a tylko napisali że będzie nowa...bo serio zdjęcie nie przedstawia żadnej nowej szaty graficznej..chyba że będzie errata że błedne foto wstawili... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
siostra cioteczna pooddawała mi jeszcze jakieś starsze od 2000 do 2002 Czasem fajnie tak usiąść i popatrzeć co kiedyś było..Cytat:
Tylko kurde mam na niego zamówienie na 2 ture...yhh a koleżanka tak się na niego napaliła
|
|||||||
|
|
|
#18143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nie powinno się wypominac bledow ort., bo kazdy moze miec z nia problem i nie musi od razu nawet o tym pisac, chyba kazdemu z nas zdazaja sie potkniecia pon-piatek od 10 do 20 sobota 10-14 paczki odbiera sie od 12 edit-zapomnialam dodac,ze te godz.obowiazuja od 10.11 do 23.12.2006
|
|
|
|
|
#18145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#18146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zanim się wypowiesz na taki temat poczytaj wątek. Majula już pisała że jest dysortografem i nie będzie tego powtarzać każdej nowej osobie jak Ci się nie podoba nie musisz wchodzić na ten wątek. Poza tym-przeczytaj najpierw regulamin-nasi kochani moderatorzy są bardzo czujni i nie pozwalają na jego łamanieNo dziewczyny-ja idę spać-dobranoc |
|
|
|
|
#18147 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś z was miał może okazję zobaczyć na żywo Złociście połyskujący cień do powiek, kolor CHOCOLATE? Albo może są gdzieś zdjęcia tego cienia? Ewentualnie interesuje mnie też odcień PINKY PEACH. Byłabym wdzięczna za opinie
![]() I po raz trzeci pytam o nową białą torbę z kat. 03 - jakie ma wymiary i z jakiego jest materiału? |
|
|
|
#18148 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=anetapan;3235714]
Cytat:
a na pierwszy termin z 01 też juz mam na nią dwa zamówienia
|
|
|
|
|
#18149 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a niby już zaczęli dosyłać dziewczynom tym kurierem... a to miało być na prezent dla Taty od Mamy...
|
|
|
|
|
#18150 |
|
Rozeznanie
|
[quote=Kalex;3235789][quote=anetapan;3235714]
to jesteś 1 osobą na 100, która je dostała ja tej paletki nie dostałam - zeby nikogo nie zmylił mój nick przy notce Kalex - dziwne ze niektórzy dostali a niektórzy nie - pewnie było w magazynie z 10 sztuk i te które złozyły pierwsze dostały a nastepne już nie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

a mianowicie: dajmy na to jest zamównienie na 600 zł. Produkty za 150 nie przychodzą,sa w brakach. Opust i tak pozostaje 25% - to wiem
Bo jak tak,to to trochę kanciaste jest. Jedyne co mamy z tej ich miernoty to i tak wyższy opust mimo braków,ale z tej ceny opustu się nie wylicza. wiecie o co mi chodzi?
(moja mama ma taki i bardzo go sobie chwali)

Niby nowa szata graficzna, a ja ślepa jestem, bo nie widzę różnicy 
czemu mam dzień wysyłkowy J ??