|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
skąd taki brąż???
Cześć Laseczki wiele jest wątków na temat brązowych włosów ale żadko można trafić na odpowiednik farby o takim koloże jak na zdjęciu. Mam do Was pytanie czy może wiecie za pomocą jakiego koloru farby albo szmponu można uzyskać taki kolorek? Bardzo mi się podoba i chciałabym na taki kolor się zafarbować.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: skąd taki brąż???
kolor rzeczywiscie bardzo ladny
taki jasny cieply brazik... rowniez jestem ciekawa czym mozna go uzyskac chociaz na razie obiecalam sobie nie farbowac, ale moze kiedys... :P
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
ja też sobie obiecałam,że nie będę farbować,ale jak zobaczyłam ten kolorek to od razu nabrałam ochote na swoje włosy w takim odcieniu czy naprawde nikt nie wie jak można uzyskać taki kolor??
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecam farbe Loreala Exellence kolor jasny złocisty brąz, wychodzi naprwde identycznie taki jasny cieplutki brązik.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Ślicznie dzięukję
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Czy to chodzi o tą farbe???
przecież to ciemny i to bardzo kolor a nie jasny http://www.kosmetykionline.pl/produc...oducts_id=3035 a mi chodzi o taki z fotki
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
A może ten odcień Loreal Casting?
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
A czy ten kolor wyjdzie na czarnych??? mam odrosty ktore bardzo sie odznaczaja. naturalny moj kolor to ciemny blond. chcialam ufarbowac sobie wloski wlasnie na taki brazik ale na czarne nie lapie .tylko troszke na odrostach widac. bez sensu. co proponujecie? jak sie pozbyc czerni? i ufarbowac tak zeby kolor byl rownomierny przy odrostach i na koncach?? bardzo prosze o odpowiedz.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Ten kolorek fajny,ale chyba jeszcze daleko mu do tego z fotki,jeśli nic innego nie znajdę,to raczej go wyprubuję. Dzięki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.

taki jasny cieply brazik... rowniez jestem ciekawa czym mozna go uzyskac
przecież to ciemny i to bardzo kolor a nie jasny