|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- My też musimy zorganizować jakiś autokar, ale potrzebujemy tylko spod domu do kościoła i z kościoła na salę, więc mam nadzieję, że nie będą to takie wielkie pieniądze. U mnie jest jeszcze ten problem, że większość gości przyjeżdża i to 300-400km, więc musimy mieć noclegi. Część z nich będzie już w piątek, ale tych myślę, że gdzieś w domu ułożymy. Najbardziej mnie zastanawia jak moja teściowa to przeżyje. Jak przyjechała zobaczyć salę jaką wybraliśmy to następnego dnia stwierdziła, że chce wracać, bo już zobaczyła co miała zobaczyć. Było dziwnie zwłaszcza, że pierwszy raz byli u moich rodziców w domu.
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
witam witam
wczoraj moje zdrowe żywienie poszło w pizguły
|
#513 |
|
Zadomowienie
|
ech, cóż za tydzień.....praktycznie nie bywam w domu, ciągle coś....dziś mam na popołudnie, bo nam koleżanka wystrzeliła z L4 i musiałyśmy się podzielić jej zmianą, dziś kolej na mnie....
Nie mam zielonego pojęcia o nowych sukniach, nowych PMkach i tym wszystkim, co dla Was ważne, ale mam nadzieję, że wszystko u Was dobrze się toczy. My z TŻetem rozdaliśmy pierwsze zaproszenia najbliższym, minęło nam najpierw 5 miesięcy, potem 150 dni do ślubu, podarowałam TŻetowi na Walentynki bokserki do ślubu
|
#514 | |||
|
Rozeznanie
|
Witam się w ten śnieżny piątkowy poranek
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ehhh dziewczyny smutno mi Wczoraj dzwoniłam do mamy i gadałam, gadałam, to wyszło wreszcie w trakcie rozmowy, że mamcia ma trochę problemy ze zdrowiem. Mówiła, że już się w sumie czuje lepiej, ale jakaś taka dziwna była... W poniedziałek idzie z wynikami do lekarza! A ja się tu strasznie martwię (już mam taką naturę-lubię martwić się na zapas) płakać mi się chce i ogólnie smutno mi jest ![]()
|
|
#515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też taka jestem, że zamartwiam się na zapas
|
||
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
dziś piąteczek
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dzisiaj już lepiej ale przez gorączkę miałam takie durne sny że szok Cytat:
![]() Lily trzymam będzie dobrzeNena cudne te wieszaki Gosza dziękuję |
|
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak wy, ale ja od kilku dni chodzę jakoś przybita i do tego zaczynam się denerwować ślubem - cały czas mam wrażenie że mój ślub to będzie wielki niewypał Teraz dopiero zaczynają się konkretne przygotowania i już zaczynam panikować. Odstresować pomaga mi fitness - w końcu zmotywowałam się by kupić karnet ![]() Co do spraw ślubnych dalej nie mamy pierwszej piosenki, ani pomysłu na podziękowania dla rodziców (oby nie piosenka "cudownych rodziców mam" - bo mam już na nią alergię) Ale w przyszłym tyg. (w czwartek) jestem umówiona do fryzjera na fryzurę próbną - totalnie nie mam koncepcji czego chcę. Wydrukuję foto sukienki i zdam się na fryzjerkę. Dobrego dnia dziewczyny
|
|
#519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do VW to bardzo mroczne te suknie jak na ślubne a po ile te wieszaki? bo szukałam na polskich stronach już od dawna, ale nie zachwycają mnie. Miałam w planach albo kolorystycznie dopasowane wieszaki, albo z personalizacją Eh, juz napisałaś. Trochę drogo. Nie chcę szaleć za bardzo z takimi drobnymi dodatkami, bo TŻ mnie zabije ![]() mój TŻ będzie miał kamizelkę i chce musznik, nie chce muszki ani krawata Ze ślubnych zakupów, kupiłam muszki dla chłopców (bratanek mojego TŻ, mój chrześniak i jego starszy brat) 2 fioletowe i 1 zielona. Jeden z chłopaków będzie niósł poduszeczkę z obrączkami, a pozostali jak będą chcieli to razem z nim pójdą. Tylko jeden jest pewny, że to zrobi, a pozostali jak będą chcieli to fajnie Jak będę miała czas to zrobię zdjęciaaroli my tyle płacimy za fotografa, a nawet 2400 zł za foto od przygotowań do oczepin plus plener tego samego dnia Byłam wczoraj u kosmetyczki na zabiegu na ramiona i plecy. Mikrodermabrazja. Podrażnione mam wszystko, ale to tak przez kilka dni i powinno być lepiej. Twarz kosmetyczka powiedziała mi, że mam ładną i najwcześniej powinnam się umówić na koniec kwietnia, żeby efekt był na ślub. Potem byliśmy na naukach przedmałżeńskich. Godzinę trwały z babką z poradni rodzinnej. Mówiła o roli kobiety i mężczyzny w rodzinie. Trochę denerwowało mnie, że niby facet to powinien być głową rodziny a kobieta szyją. Takie poniżanie kobiety. O seksie też mówiła, o zabezpieczaniu, o narządach rozrodczych. Za tydzień jeszcze jedno spotkanie. Potem trzeba się umówic na dwa spotkania indywidualne. Trochę wyczerpujące to wszystko jest, hehe
|
|
|
#520 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() dochodzę do wniosku, że mam jakąś odmianę śpiączki ![]() ogołnie nic mi się nie chceee... |
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#523 | |||
|
Zakorzenienie
|
a ja mam dziś wolne Cytat:
Cytat:
ale niestety, ok. można być grubym, może takie geny, albo upodobania, ale wciskać się w super opięte ciuchy z sex shopu (oczywiście z metkami projektantów) to już chyba przesada Cytat:
![]() ehh rozumiem Cię, moja mama jest taka sama, nic nie powie, żeby nie martwić, a Ty się wtedy martwisz jeszcze bardziej |
|||
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha i jeszcze mam straszne obawy co do sukni. Własnie się szyje i w marcu ma przyjechac do mojego salonu. Mam obawy, że coś nie tak uszyją, że nie będzie taka, jak miala byc, że coś tam będzie źle zrobione ![]() wiecie co mnie jeszcze dobija? Niektórzy moi znajomi ciągle pytają się mnie, czy ja aby na pewno chcę wychodzić za mąż, że przecież teraz to się fajnie żyje na kocią łapę i znacznie wygodniej, bo jak nie wypali nam w małżeństwie, to zostanie tylko rozwód.... dobija mnie takie gadanie ;/ Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2012-02-17 o 08:58 |
|
|
|
|
#525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko bym spała i spała ![]() dobrze ze jutro juz week i ja nie mam zjazdu na podyplomowce jedziemy do mnie do domu i zobacze tego mojego brata
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
no nie, a ja zamiast oszczędzać to znowu się zapisałam na buty na zamówieniowym
p.s. czy myślicie, że 70 zł za fryzurę próbną, to przesada? Tyle ode mnie wzięła fryzjerka, nie wiem,czy to dużo, czy nie Moja siostra powiedziała, że przesada, ale chyba to normalna cena? Za normalną ślubną chce 90
|
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja swoja probna zrobie miesiac przed moim weselem na slub mojej przyjaciolki ![]() ![]()
|
|
#529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny!!
Nawet nie wiecie jak mi brakuje czytania was, ale przez ta naukę wogole nie mam czasu. Siedzę i się uczę a wieczorem okazuje się, że nic nie pamiętam z tego co się uczyłam i tak w kółko. Już mam serdecznie dość i wielką ochotę, żeby po poptostu wziąć ten warunek zapłacić to 600zł i po prostu mieć chwilę spokoju. Jeszcze do tego Tż mi się rozchorował. On który nigdy nie chorował. Wysłałam go wczoraj do domu, że do łóżka się położył i dzisiaj twierdzi, że już jest zdrowy. Cytat:
Cytat:
Miłego dnia wam życzę bo ja znów muszę się zabrać do nauki.
|
|
#530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz się kuruj i szybkiego powrotu do zdrowia Cytat:
za twoją mamę aby wszytko było w porządkuCytat:
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
nena mnie jeszcze denerwuje to podlizywanie się do nich tzn chodzi mi o wychwalanie ich stylu przez ludzi typu woliński itp A my mamy rozdanych 5 zaproszeń 2kolejne pójdą w niedzielę a potem reszta to już w kwietniu ![]() Ta siedziałam do 1 a teraz narzekam że się nie wyspałam
|
#533 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam piątkowo!
![]() kindziu, co do Twojego pomysłu na kolorowe żelpeny, to na pewno będzie to fajniej wyglądać, ale... bałabym się, że za bardzo się rozmażą. My będziemy mieli w księdze gości wydrukowane na różnych stronach nasze zdjęcia i większość stron chyba ozdobię jakimś ornamentem, więc u nas i tak będzie kolorowo ![]() Asiulka, mój TŻ na pewno będzie bez kamizelki. Albo będzie miał tylko krawat albo muszkę, jeśli zdecyduje się na smoking ![]() Anusia, rozumiem Cię, bo ja też z początkiem roku się tak martwiłam o moją Mamę, ale trzeba być dobrej myśli. Na pewno wszystko będzie OK z Mamy zdrowiem ![]() kilianna, ja za próbną płacę 100, a za ślubną 120-150zł. Więc nie tak drogo u Ciebie się to przedstawia. maly_człowieczek, macie jakiś specjalny powód do tak wczesnego rozdawania zaproszeń? Ja mam ślub tydzień po Tobie, a nie mam ani jednego zaproszenia wydrukowanego jeszcze, o rozdawaniu nie wspominając. My na rozdawanie mamy przeznaczony kwiecień. Magdzia, współczuję tego spotkania z babką z poradni. My idziemy na pierwsze indywidualne spotkanie 13 marca, ciekawe jak to będzie. Pociesza mnie to, że spotkania trwają zaledwie pół godziny, więc może nie będzie czasu na zbędne gadki Co do mikro na twarz, to ile planujesz zabiegów i kiedy ostatni przed ślubem? Ja chciałam skończyć swoje w połowie maja i najwyżej pójść raz w czerwcu dla podtrzymania efektu.
|
#534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to byly moje pierwsze paczki w zyciu ![]() Cytat:
nie martw sie na zapas, trzymam mocno kciuki za mamunie Cytat:
|
|
#535 | |
|
Rozeznanie
|
kilianna, nena1984, jagodzia133, tenebrosa, ladystar : Dzięki dziewczyny za wsparcie
Cytat:
... teraz już od nikogo nie słyszałam tego typu durnych tekstów! Więc po części wiem jak sie czujesz
Edytowane przez anusia-girl Czas edycji: 2012-02-17 o 10:00 |
|
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2012-02-17 o 10:04 |
|
|
|
|
#537 |
|
Raczkowanie
|
Wy gaduły przebrzydłe
![]() Nie łudzę się nawet że nadrobię cały wątek więc gratuluję wszystkim ślubnych nabytków, sukienek, butów, ddś, mdś i wszystkiego co przegapiłam ( w zaledwie tydzień )U mnie to troszkę taniej wygląda bo jak pytałam w salonach to próbna fryzurka 40-50zł, a ślubna to już 100-150zł. |
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra...
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Zapisałam się na paznokcie
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

wczoraj moje zdrowe żywienie poszło w pizguły 

Wczoraj dzwoniłam do mamy i gadałam, gadałam, to wyszło wreszcie w trakcie rozmowy, że mamcia ma trochę problemy ze zdrowiem. Mówiła, że już się w sumie czuje lepiej, ale jakaś taka dziwna była...
W poniedziałek idzie z wynikami do lekarza!
)
ja też taka jestem, że zamartwiam się na zapas

Moja siostra powiedziała, że przesada, ale chyba to normalna cena? Za normalną ślubną chce 90

... teraz już od nikogo nie słyszałam tego typu durnych tekstów! Więc po części wiem jak sie czujesz