![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
mamy tą samą piosenkę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-02-16 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyn jestem w szoku, że wybieracie Savage Garden bo ja też
![]() już z miesiąc temu pisałam na wątku z pierwszym tańcem, że to nasza piosenka, ale jakos reakcji na nią nie było ![]() ![]()
#123 |
Rozeznanie
|
A ja jestem zachwycona głosem Lany del Rey. Absolutnie rewelacyjna, przynajmniej w wersji studyjnej
![]() Czy wy też macie coś takiego, że postanowiłyście kilka kg przed ślubem zgubić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
to ja chyba jestem wyjątkiem.. chciałabym przytyć troszke ;-)
tzn dobrze sie czuje teraz tak jak jestem, ale w tym roku kończe studia, no ślub wiadomo jakiś tam steres bedzie więc napewno schudne z tego powodu, a jak schudne to bede miała zapadnięte policzki i wogóle bede wyglądała niezdrowo ![]() chyba powinnam sobie jakieś medytacje odprężające zafundować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pięękna suknia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
duvala nie jesteś sama, też chciałabym przytyć, przydałoby się kilka dodatkowych kilogramów, jak byłam na wakacjach we Włoszech to przytyłam 4 kilogramy i dużo bardziej się sobie podobałam ale jak wróciłam do kraju to w 2 tygodnie wróciłam do swojej wagi
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chciałabym wrócić do wagi sprzed 2-3 lat, czyli muszę zrzucić 3-4 kg i (przede wszystkim) zmniejszyć obwód talii o kilka cm. Nadal mieszczę się w rozmiar 36, ale spodnie powoli cisną, brzuch wystaje ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Jaki z tego wniosek?
![]() otóż przede wszystkim to inna dieta i nic nie robienie ![]() bo tutaj to uczelnia, dom, ciągle coś się dzieję, człowiek cały czas w ruchu, ale cóż nie można mieć wakacji cały rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie rozumiem czemu chcesz zrzucic pare kg jak masz rozmiar 32 sukni ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
hej dziewuszki,
ja dzis na szybko, bo mam kupe roboty... zaczelam wysylac cv, mam dosc swojej pracy i panujacych tu warunkow... wszystkiego mi sie odechciewa... zrezygnowalam z lekcji tanca. tz stwierdzil, ze jemu sie w ogole nie podobaly te zajecia i ze drogo. niby dzsi piatek, ale weekend pracujacy... rano zaproszenia, wieczorem praca. wczoraj kolejna osoba dala znac, ze nie przyjdzie na slub i wesele. 8 juz. ladnie sie goscie wykruszaja.... pozdrawiam was i wracam do roboty:| |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;32364792]hej dziewuszki,
ja dzis na szybko, bo mam kupe roboty... zaczelam wysylac cv, mam dosc swojej pracy i panujacych tu warunkow... wszystkiego mi sie odechciewa... zrezygnowalam z lekcji tanca. tz stwierdzil, ze jemu sie w ogole nie podobaly te zajecia i ze drogo. niby dzsi piatek, ale weekend pracujacy... rano zaproszenia, wieczorem praca. wczoraj kolejna osoba dala znac, ze nie przyjdzie na slub i wesele. 8 juz. ladnie sie goscie wykruszaja.... pozdrawiam was i wracam do roboty:|[/QUOTE] Tusia, aż tak źle? Ale szefostwo do dupy czy współpracownicy? w Warszawie pewnie łatwiej o zmiane pracy niż w mniejszym mieście, więc na pewno coś uda Ci się znaleźc ![]() 8 osób? nie jest jeszcze zle...wiadomo,że zawsze ktoś odpadnie.
#135 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciężko określić branżę, jestem otwarta ![]() ![]() Na razie 8. Zobaczymy, potwierdzenia do 10 marca, bo na bank jeszcze ktos odpadnie. Ale jest i plus-zostanie mi wiecej czekoladek, bo te, już zakupiłam do podziękowan dla gości ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, pożyczyłam zdjęcie bukietu ślubnego od jednej z forumowiczek - Tygrysiczki, bo strasznie mi się spodobał i moje pytanie jest takie, jakie kwiaty można by tam dać na dół (tam gdzie te granatowe) tylko żeby były czerwone/bordowe? Bo chciałabym mieć w bukiecie połączenie kolorystyczne bordowego z białym i właśnie podoba mi się jak na około są jakieś mniejsze kwiaty a nie mam kompletnie pomysłu jakie inne kwiaty są koloru czerwonego poza różami
![]() Jakieś porady? ![]() Tusiamar - nie dołuj się pracą, ja też mam z nią wieczne problemy, z tym, że ja jej nie mogę znaleźć ![]() ![]() A co do zaproszeń to ślub mam 09.06 i myślicie, że jak zaczniemy roznosić zaproszenia od 1.03 to wystarczy??? Czy zaczynać już? ![]()
09.06.2012 godz. 13:00 - ![]() ![]() ![]() ![]() "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
a jak wasze kursy przedmalzenskie?ja mam w ten weekend wszystko hurtem.cala sobota i nd.kursu i jeszcze w sobote poznym wieczorem poradnia.masakra,mam taka niechec na to az mnie skreca i psuje mi to humor dosc konkretnie.no ale bedzie z glowy,a zalatwic trzeba wiadomo.
ech...ech...ech.dobra pomarudzilam troche i zobaczymy co tam sie bedzie dzialo |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Konto usunięte
|
ja już po.
wspominam z małym uśmiechem trzy miechy chodzenia co kościoła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#141 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() lecę do domku, jutro jadę do dziadka z zapro, i do kumpeli z lo a potem do pracy bleeeeeeeeeeeeeee ![]() do pon! ![]() Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2012-02-17 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
My załatwiliśmy kurs już w zeszłe wakacje, w Warszawie, jednodniowy u księży Pallotynów
![]() ![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
My robimy kurs weekendowy w marcu. Już sie psychicznie nastawiam na posiadówkę w sobotę od 9-23 nocleg i niedziela od 8-15
![]() ![]() ![]()
#144 |
Przyczajenie
|
Gregia suknię mierzyłam przed rezerwacją wiadomo. Jest lekka bo ona jest z tiulu pokrytego delikatnym lekkim atłasem. Suknia owszem jest straszna ale ta czarna, a ta biała jest subtelna i delikatna(niestety nie mam zdjęcia, bo ta czarna zupełnie nie oddaje tej konkretnej). No i ma zupełnie inną górę. A kto powiedział, że w dzień ślubu trzeba wyglądac prosto i jak każda inna. Po prostu wolę nie obwieszac się jak choinka biżuterią. Kiedyś to były suknie... Teraz każda PM kupuje suknie w "A" i sory że to mówie ale to dopiero nie robi wrażenia. Każdy filmik na youtube itp wszystkie PM takie same.
Tusiamar nie musi Ci się podobac. Każdy ma inny gust wiadomo. ![]() Kurs przedmałżeński dopiero 18 marca zaczynamy. Ale damy radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
zareczona ładna suknia
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- No to świetnie się u mnie zapowiada...mam ślub 7 lipca a mój TŻ stwierdził, że mamy czas aby pójśc do księdza. TZN. byliśmy dobry rok temu tylko zaklepać datę....Na dodatek mój TŻ zgubił zaświadczenie od księdza z religii, że kurs odbył.....podobno przez to się więcej chodzi??
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
my już po ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Ja dziś byłam z moim TŻ na pierwszym dniu kursu (kurs ogólnie dwudniowy
![]() ![]() ![]()
09.06.2012 godz. 13:00 - ![]() ![]() ![]() ![]() "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
Przeżyłam dziś objawienie, ja byłam pewna, że nauki przedmałżeńskie to wszystko, załatwić i z głowy, a tu się okazuje, że bajki ciąg dalszy.
Jeśli dobrze rozumiem, to do poradni musimy się zapisać po naukach? ![]() Moje nauki zaczynają się w połowie postu |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Moje nauki weekendowe zawierają też poradnię
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.