Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-17, 09:56   #1501
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6

Cześć dziwczynki!
Test niestety negatywny, a @ nadal nie ma sama nie wiem co jest grane, nigdy tak nie miałam

to ide ponadrabiać...

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 10:06   #1502
agnusek22
Wtajemniczenie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć dziwczynki!
Test niestety negatywny, a @ nadal nie ma sama nie wiem co jest grane, nigdy tak nie miałam

to ide ponadrabiać...
Hej Mona! Tez tak miałam w poprzednim cyklu i gdzieś mi się zapodziała @ i już też robiłam test i był negatywny...może u Ciebie też jakieś przesuniecie nastąpiło, a jeśli nigdy tak nie miałaś, to idź na betę, lub powtórz test jutro/pojutrze

Nigdy nic nie wiadomo

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 10:08   #1503
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no u nas ok dostałam wczoraj od rodziców 500zł na ciuchy, po prostu przeżyłam szok heh
ale dawali mojej siostrze to mi też postanowili Kochani
Tez uwielbiam taka ekstra kaske

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
haha ja tez tak na nie mowilam ale na szczescie zostalam uswiadomiona haha
dziekuje za uswiadomienie

Dzien dobry
Stary 2012-02-17, 10:15   #1504
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziwczynki!

to ide ponadrabiać...
Kochana, ja bym poczekała do poniedziałku i jak @ nie przyjdzie to poszłabym na betę. Wiesz, że testy nie każdemu wychodzą...
A jak beta będzie negatywna to wtedy umów się do lekarza, żeby zobaczył co jest grane.

Mocno tulę i trzymam nadal kciuki! Bo jak @ nie ma, to zawsze jest nadzieja

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 10:15   #1505
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Po wizycie - pęcherzyk jest, i na tym koniec dobrych wieści w pęcherzyku "echo" ze niby coś jest..... ale ciąża zdecydowanie zbyt wczesna niż mi z ostatniej @ wychodzi za tydzień kolejne usg. Tyle. teraz sie obżeram orzeszkami w czekoladzie
Jak widać nie pojechaliśmy do moich rodziców się chwalić mamy troche "grobowe" nastroje. Nie tego się spodziewaliśmy
xxKasiax, Emilia śliczne brzucholki!

Gucia6 zegar tyka już tuz tuż!

żabcia super że dzidzia zdrowa i wszystko ok.

Bika nie martw się, jak dziewczyny mówią pewnie jeszcze za wcześnie, będzie dobrze

agnusek ja bym już wolała okres dostać bylebym wiedziała na czym stoję a tak @ nie ma, testy negatywne, więc sie martwię.
Jak przez weekend dalej nie przyjdzie to w pn znów zatestuję.

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2012-02-17, 10:17   #1506
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
xxKasiax, Emilia śliczne brzucholki!

Gucia6 zegar tyka już tuz tuż!

Bika nie martw się, jak dziewczyny mówią pewnie jeszcze za wcześnie, będzie dobrze

agnusek ja bym już wolała okres dostać bylebym wiedziała na czym stoję a tak @ nie ma, testy negatywne, więc sie martwię.
Jak przez weekend dalej nie przyjdzie to w pn znów zatestuję.
Ja się tez martwiłam i nawet byłam zapisana do gina, bo też wolę wiedzieć na czym stoję. A tu dzień przed wizytą @ się odnalazła

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-02-17, 11:37   #1507
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie nadążam za Wami
No mąż oczywiście się popłakał..... i płakał długo, no i ściskał mnie ("tylko delikatnie") no i w ogóle..... nie był zły, że mu od razu nie powiedziałam.
Wiem, że czekałyście na bardziej wyczerpującą relację, ale na prawdę nie ma o czym pisać. Oczywiście powiedziałam mu od razu o badaniach, betach itp A telegram wygląda tak:
super ten telegram ale ja bym nie wytrzymała tak czekac kilka dni I Bika nie zamartwiaj się na zapas, pęcherzyk jest i tego się trzymaj

Cytat:
Cześć dziwczynki!
Test niestety negatywny, a @ nadal nie ma sama nie wiem co jest grane, nigdy tak nie miałam...
a który to dzień cyklu?
mi ostatnio spóżniał się tydzień, ale to tak jak pisałyście pewnie przez leki które brałam

Wczoraj wypożyczyłam ksiażkę ,,Emma pragnie dziecka" czytałyscie? Laska zdecydowała się że czas na dziecko, ale jakoś się nie udaje i ona czepia się wszystkiego żeby tylko było według planu Taka typowa literatura kobieca, zapowiada się zabawnie.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 11:57   #1508
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Witam Was

Widzę, że tu kolejna strona cała zapisana , czytania jakby mnie rok nie było

Bika, gratuluję , domek już stworzyliście dla maluszka, to i w tym pęcherzyku się coś pojawi, ja byłam u ginekologa w 6+1 tc. i był wyraźny pęcherzyk ale serduszko cudem zobaczyliśmy.

Stripi, gdzie mieszkają Twoi rodzice? ja chętnie się dam adoptować
To teraz na zakupy

Zabci, gratuluję zdrowego synusia i tych pełnych reklamówek z ubrankami. Wszystkie niebieskie?

Agnusek, tak to ja byłam taka zbulwersowana tymi rozmowami w toku rzeczywiście ta co miała dwie torby na porodówkę , w tym jedną z kosmetykami przesadziła, ale mi się najbardziej podobała taka Pani co ćwiczyła z maluszkiem, ona chyba jako druga występowała , i też chcę być zadbaną mamusią, oczywiście nie będę zaraz po karmieniu silikonów wkładać ale mam być szczęśliwa w swoim ciele

Wiecie, hormony ciążowe mnie dziś doprowadziły do tego , że na środku ulicy płakałam obcemu mężczyźnie.
Pojechałam rano do sklepu, auto słabo pali bo zimno ale jeździ, kupiłam co miałam kupić i jechałam zawrócić, wjechałam komuś w bramę , cofię i gdy byłam w poprzek ulicy, zgasł. I za cholerę nie chce odpalić! idę do jednego domu , kobieta sama z dzieckiem, żadnego mężczyzny, idę dom dalej, nikt nie otwiera, a auto moje ruch blokuje i biegnę do samochodu co już trąbi, poprosiłam Pana by mnie popchnął i mówię co się stało, i płacze, taka byłam zdenerwowana , no masakra, jeszcze telefonu nie miałam przy sobie ale Pan mi coś tam porobił i odpalił. Cudem dojechałam do domu, obudziłam TŻ po nocce spał i mu opowiadam a płakałam przy tym jak głupia.
Stary 2012-02-17, 12:13   #1509
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość

Agnusek, tak to ja byłam taka zbulwersowana tymi rozmowami w toku rzeczywiście ta co miała dwie torby na porodówkę , w tym jedną z kosmetykami przesadziła, ale mi się najbardziej podobała taka Pani co ćwiczyła z maluszkiem, ona chyba jako druga występowała , i też chcę być zadbaną mamusią, oczywiście nie będę zaraz po karmieniu silikonów wkładać ale mam być szczęśliwa w swoim ciele

Wiecie, hormony ciążowe mnie dziś doprowadziły do tego , że na środku ulicy płakałam obcemu mężczyźnie.
Pojechałam rano do sklepu, auto słabo pali bo zimno ale jeździ, kupiłam co miałam kupić i jechałam zawrócić, wjechałam komuś w bramę , cofię i gdy byłam w poprzek ulicy, zgasł. I za cholerę nie chce odpalić! idę do jednego domu , kobieta sama z dzieckiem, żadnego mężczyzny, idę dom dalej, nikt nie otwiera, a auto moje ruch blokuje i biegnę do samochodu co już trąbi, poprosiłam Pana by mnie popchnął i mówię co się stało, i płacze, taka byłam zdenerwowana , no masakra, jeszcze telefonu nie miałam przy sobie ale Pan mi coś tam porobił i odpalił. Cudem dojechałam do domu, obudziłam TŻ po nocce spał i mu opowiadam a płakałam przy tym jak głupia.
Zgadzam się z pogrubionym
Co do przygody z autem i hormonami, to przytulam , bo wyobrażam sobie jak takie historie działają...już widzę jak będzie ze mną, bo ja i bez ciąży mam takie czasem "wyskoki"

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-02-17, 12:48   #1510
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Zabcia ciesze się, ze Dominikiem wszystko super a co do ubranek to ja nie wiem, ale te mamuśki to świra normalnie dostają na myśl o wnuku U was też będzie pierwszy wnuk dla Twoich rodziców??

kotku mrrr uwielbiam je, choć sama nigdy nie robiłam. Masz jakiś dobry przepis??

blonde ja też na to mówię kulki ziemniaczane

A ja ostatnio troszkę zdenerwowana byłam (ale już nic nie pisałam). Mąz wczoraj został zaszczepiony przez teściową przeciwko grypie. I w nocy zaczęła mu ręka drętwieć, spuchła mu i zrobiła się czerowna. Okazała się, że dostał uczulenia od niej, bo to była z innej firmy niż zawsze. Ale wiecie jak się strachu najadłam?? Zobaczymy jak będzie dizś.

MOna przykro mi.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 12:49   #1511
mona_ja
Wtajemniczenie

Gold jak dobrze policzyłam to dziś jest 36 dzień cyklu.

Strongwomen ja w takiej sytuacji tez bym się chyba rozpłakała, nie dziwię się twojej reacji, dobrze że w końcu udało się uruchomić auto.

Madzia qcze z szczepionkami to zawsze jest takie ryzyko, oby mężulowi przeszło.

A ja się zabrałam za sprzątanie

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2012-02-17 o 12:51
Stary 2012-02-17, 13:46   #1512
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

MOna ech... co roku mąż się szczepi ale teraz teściowa nie dostał szczepionek tej firmy co chciała i wzięła inne. Ale wiesz jak sie poczułam, jak mąż mnie w nocy obudził i mówi, że ręki nie czuje?? A ona spuchnięta i czerwona?? Pół nocy nie spałam i czuwałam przy nim.

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Jaka tu dziś cisza

A ja w końcu mam weekend z mężem bez jego nauki
Ale i tak będzie zalatany bo: dziś na 19 do 21 mam ang. a potem jedziemy do znajomych. Jutro mąż w pracy, potem wieczorem przychodzi do nas świadek. No i trzeba mieszkanie jeszcze dokładnie posprzątać. W niedzielę robimy obiad dla rodziców a wieczorem chcemy znajomych zaprosić. I cały weekend mi zleci jak nie wiem kiedy

Ciekawe kiedy mąż znajdzie czas aby pokój małej pomalować. Teraz to mu nawet o tym nie przypominam, bo go i tak ręka boli.
Mam nadzieję, ze w marcu mi pomaluje.

Stary 2012-02-17, 13:47   #1513
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
blonde ja też na to mówię kulki ziemniaczane

A ja ostatnio troszkę zdenerwowana byłam (ale już nic nie pisałam). Mąz wczoraj został zaszczepiony przez teściową przeciwko grypie. I w nocy zaczęła mu ręka drętwieć, spuchła mu i zrobiła się czerowna. Okazała się, że dostał uczulenia od niej, bo to była z innej firmy niż zawsze. Ale wiecie jak się strachu najadłam?? Zobaczymy jak będzie dizś.

MOna przykro mi.

O jaa...nigdy sie nie spotkalam z czyms takim po szczepieniu
Mam nadzieje,z e bedzie dobrze...

Moj synek nam zalatwił mikrofale dzisMusimy kupic nowa
Stary 2012-02-17, 13:47   #1514
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
MOna ech... co roku mąż się szczepi ale teraz teściowa nie dostał szczepionek tej firmy co chciała i wzięła inne. Ale wiesz jak sie poczułam, jak mąż mnie w nocy obudził i mówi, że ręki nie czuje?? A ona spuchnięta i czerwona?? Pół nocy nie spałam i czuwałam przy nim.

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Jaka tu dziś cisza

Ale i tak będzie zalatany bo: dziś na 19 do 21 mam ang. a potem jedziemy do znajomych. Jutro mąż w pracy, potem wieczorem przychodzi do nas świadek. No i trzeba mieszkanie jeszcze dokładnie posprzątać. W niedzielę robimy obiad dla rodziców a wieczorem chcemy znajomych zaprosić. I cały weekend mi zleci jak nie wiem kiedy

Ciekawe kiedy mąż znajdzie czas aby pokój małej pomalować. Teraz to mu nawet o tym nie przypominam, bo go i tak ręka boli.
ojejku mam nadzieje ze szybko mu przejdzie
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 13:49   #1515
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

O jaa...nigdy sie nie spotkalam z czyms takim po szczepieniu
Mam nadzieje,z e bedzie dobrze...
Dziś mąz mówił , ze już sie lepiej czuje. Był rano w przychodni u mamy aby to zobaczyła i teściowa stwierdziła tylko, ze już więcej tej szczepionki nie dostanie. ech...

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Blonde jak wam ją załatwił??

Stary 2012-02-17, 13:53   #1516
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

dziekuje za uswiadomienie

Dzien dobry
alez nie za maco

Cytat:
Cześć dziwczynki!

to ide ponadrabiać...
hmm poczekalabym do poniedzialku i poszla na bete bo nie wszystkim testy wychodza a wtedy po becie bedziesz miala pewnosc czy jestes w ciazy czy nie i bedziesz wiedziala jak dalej dzialac

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kochana, ja bym poczekała do poniedziałku i jak @ nie przyjdzie to poszłabym na betę. Wiesz, że testy nie każdemu wychodzą...
A jak beta będzie negatywna to wtedy umów się do lekarza, żeby zobaczył co jest grane.

Mocno tulę i trzymam nadal kciuki! Bo jak @ nie ma, to zawsze jest nadzieja
ha no to samo mysle
Cytat:
kotku mrrr uwielbiam je, choć sama nigdy nie robiłam. Masz jakiś dobry przepis??
wiesz co jakiegos przepisu nie mam poprostu robie tak ze gotuje ziemniaki potem przeciskam przez praske dodaje jajko odrobine maki ziemniaczanej, przyprawy (troche soli pieprzu galki muszkatolowej) czasem trzeba kapnac troche mleka. Wszystko zalezy od ziemniakow wiec proporcji nie podam . Musza dac sie ukulac kuleczki. (ciasto moze sie troche kleic wiec trzeba kulac wilgotnymi rekami ) i fru jak frytki. Kiedys jeszcze obtaczalam w bulce tartej i tez byly spoko.

wrzucilam do profilu dzisiejsze zdjecie Mai..normalnie az se je ustawilam na tapecie haha

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 13:53   #1517
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

Julka rośnie i rozrabia na całego
ja w nocy zatruta byłam i co chwilę wymiotowałam a na 9:00 do pracy poszłam, taka struta i nie wyspana...
powoli mam dość tej pracy, tylko zajść w ciąże i dać sobie spokój i nie mówię tu jako ta co idzie do pracy i zachodzi w ciążę, bo jak zajdę to na pewno mi nie przedłuży umowy więc zostanę bez pracy i bez zasiłku. Jednak chcę ze wszystkich sił zajść w ciążę. Jak odchowam 2 dziecię to poszukam pracy już na stałe.
Kurcze szkoda ze w pracy nie za wesolo w takim razie trzymam kciuki za pozytywny test

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Żabcia, super,że wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
super

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!!!

Super wizyta jaki kontaktowy ten Twój synuś pokaż zdjęcia
!!!
Dziekuje
Pokaze zdjecia wieczorem bo teraz w pracy jestem Ale racja synus daje znaki ze u niego wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość

Żabcia, super, że po wizycie jesteś spokojna i pewna chłopaka
dziekuje teraz mozna spokojnie malowac pokoj

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Super, że wszystko ok!

No i widzę, że jak każdemu dziecku po lekarzu należy kupić lizaka, tak Ty Dominikowi nakupowałaś ubranek itp
Dziekuje Hehe dokladnie dobre wytlumaczenie

Cytat:
Cześć dziwczynki!

to ide ponadrabiać...
przytulam

Cytat:

.
dziekuje

Cytat:

Zabci, gratuluję zdrowego synusia i tych pełnych reklamówek z ubrankami. Wszystkie niebieskie?
Dziekuje Nie nie tylko niebieskie rozne kolory zielone , zolte , pomaranczowe , brazowe

Cytat:

Zabcia ciesze się, ze Dominikiem wszystko super a co do ubranek to ja nie wiem, ale te mamuśki to świra normalnie dostają na myśl o wnuku U was też będzie pierwszy wnuk dla Twoich rodziców??

No zebys wiedziala ja moja mama na sile wyciagalam ze sklepu A na koniec dostalismy jeszcze kupon na -60$ przy nastepnych zakupach ale jej powiedzialam od razu zeby sobie cos kupila bo juz wystarczy ciuszkow. A ona tlumaczy sie tym ze dla nas nie miala takich slicznych ciuszkow to przynajmniej na wnuku sobie odbije
Tak pierwszy wnuk dla moich i meza rodzicow U Ciebie tez nie?

Nie dziwie sie ze sie wystraszylas .. mam nadzieje ze z reke bedzie coraz lepiej .
Ok ide nadrabiac dalej

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2012-02-17 o 13:55
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 13:58   #1518
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]Blonde jak wam ją załatwił??
Ostatnio to jego ulubiona zabawa jak ja cos robilam, on bierze krzesło i wchodzi i patrzy co ja robie...przy tym grzebie w mikrofali przyciskami

Cytat:
wiesz co jakiegos przepisu nie mam poprostu robie tak ze gotuje ziemniaki potem przeciskam przez praske dodaje jajko odrobine maki ziemniaczanej, przyprawy (troche soli pieprzu galki muszkatolowej) czasem trzeba kapnac troche mleka. Wszystko zalezy od ziemniakow wiec proporcji nie podam . Musza dac sie ukulac kuleczki. (ciasto moze sie troche kleic wiec trzeba kulac wilgotnymi rekami ) i fru jak frytki. Kiedys jeszcze obtaczalam w bulce tartej i tez byly spoko.

wrzucilam do profilu dzisiejsze zdjecie Mai..normalnie az se je ustawilam na tapecie haha
ja lubie obtoczone wbulce tartej
Stary 2012-02-17, 14:00   #1519
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

To faktycznie macie zajety caly weekend U nas tez szybko zleci bo jedziemy na rozliczenie pozniej spotykamy sie w polskiej restauracji na obiedzie ze znajomymi , wieczorem idziemy na urodziny. A w niedziele jedziemy po meble , kolyske i wozek.

Najwazniejsze ze kolor macie juz wybrany A nastepny weekend maz ma szkole? I jak na jaka tapete sie zdecydowalas?

Cytat:

Moj synek nam zalatwił mikrofale dzisMusimy kupic nowa
jak to zrobil?

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
super, ze u dzidziusia wszystko w porzadku
nawet sam dal ci znac, ze wszystko OK
Dziekuje Wiem jak matke uspokoic

Cytat:
Super wiesciCiesze sie,ze jestes spokojna

za zakupyWidac szalenstwo zakupowe w pełni
dziekuje ciuszkow juz napewno nie kupuje

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Zaabcia super sie ciesze ze wszystko wporzadku mozesz synusia zdjatka wstawic, nie badz taka pochwal sie
dziekuje

zdjecie wrzuce wieczorem bo teraz w pracy jestem

Cytat:

Zabcia super ze z malym wszystko ok
dziekuje

Kasia & Emilka - sliczne macie brzucholki

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-02-17, 14:05   #1520
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia Tak, tak farba jest już kupiona i czeka na męża Mąz ma teraz sporo zjazdów bo praktycznie po 3 w miesiącu. Teraz ma wolne. A za tydzień i za 2 tygodnie ma zjazdy. Tapetki jeszcze nie wybraliśmy, bo mężowi się żadna z tych pokazanych nie podobała jakoś, ale on wczoraj nie był w nastroju do takich decyzji bo już go ręka bolała.

Pokaż jaki wózek i kołyskę kupujecie

Stary 2012-02-17, 14:09   #1521
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Blond-_hair, http://allegro.pl/mikrofalowka-swiat...089179111.html to mu się spodoba

Dziewczyny, porady trzeba...
jem falvit mama i kwas foliowy, jeszcze coś zalecacie?
Stary 2012-02-17, 14:11   #1522
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blond-_hair, http://allegro.pl/mikrofalowka-swiat...089179111.html to mu się spodoba

Dziewczyny, porady trzeba...
jem falvit mama i kwas foliowy, jeszcze coś zalecacie?
fajne...tylko widzisz..on woli prawdziwe rzeczy
Stary 2012-02-17, 14:12   #1523
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zabcia Tak, tak farba jest już kupiona i czeka na męża Mąz ma teraz sporo zjazdów bo praktycznie po 3 w miesiącu. Teraz ma wolne. A za tydzień i za 2 tygodnie ma zjazdy. Tapetki jeszcze nie wybraliśmy, bo mężowi się żadna z tych pokazanych nie podobała jakoś, ale on wczoraj nie był w nastroju do takich decyzji bo już go ręka bolała.

Pokaż jaki wózek i kołyskę kupujecie
Najwazniejsze ze farba jest wybrana My jak narazie jestesmy w szarym polu

Kolyska taka chyba ze w sklepie wpadnie nam w oko inna i wozek Maxi Cosi ten co kiedys wrzucalam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg maxi_cosi_complete_travel_system.jpg (29,5 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maxicosi_leilatravelsystem_reef_2011_US_930x1050_01_thumb.jpg (21,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pTRU1-7241714reg.jpg (9,2 KB, 15 załadowań)

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-02-17, 14:14   #1524
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cześć ,
ale wczoraj nerwa złapałam
lekarz rodzinny nie dał mi zwolnienia, powiedział że lekarz moze 3 dni po terminie wystawić , a ja chciałam zmienić gin. i na czwartek umówiłam się do innego na kasę chorych i się obawiam, że ten moze mi nie dać zwolnienia więc musiałam sie umówić prywatnie z tym pierwszym, a chciałam kasę odłożyć
Dzisiaj dzwoniłam i się na poniedziałek umówiłam prywatnie
także zobaczę moje drugie serduszko w poniedziałek o 17.00

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy o tej luteinie co mowia lekarze i co dziewczyny biora to jest ta sama luteina co bierzesz na poprawe wzroku. Sorry za glupie pytanie, ale jestem ciekawa.
nie to jest zupełnie coś innego
ostatnio mąż sobie kupił Vita-miner i mówi patrz tu jest też Twoja luteina i ona poprawia wzrok

Gucia Agnusek Stripi Onyks Żabcia
dziękujęwydaje mi sie że za mały mam też brzuszek jak na 18 tydzień
W poniedziałek rozpocznie się 20tydzień

Strongwomen :

A jeśli chodzi o HORMONY to u mnie też nie najlepiej
mam wrażenie,ze stałam się taka wredna i nieprzyjemna dla innych
każde zachowanie ludzi mnie wnerwia i potrafię konkretnie odpyskować chociaż wcześniej taka nie byłam W nocy znowu koszmar ,ze mama zachorowała i znowu łzy w oczach jak się przebudziłam
W zupełności wystarczy to co bierzesz

Onyks a już myślałam ,że z Bydgoszczy jesteś i gdzieś tutaj takie cięcia chcą robić. Ciężko w naszych okolicach z pracą

Stripi gratuluję kaski dodatkowej

Bikuś, aż tak się nie stresuj WSZYTKO JEST OK!!!!!!!Emilka musi urosnąć
uważam ,ze za wcześnie poszłaś do lekarza, ja byłam pierwszy raz w 9 tyg. i też byłam przeziębiona i co ??? brzuchol mi rośnie, a okresu brak

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2012-02-17 o 14:16
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:17   #1525
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia kołyska super, coś w stylu tego mojego kosza mojższa. A łóżeczko kupujecie też od razu?? ja na razie nie.
A wózek tez fajny. Nie kupujecie w końcu gondoli??

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Emilko no to może ci płeć określi w poniedziałek A to już połowkowe będzie??

Stary 2012-02-17, 14:19   #1526
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Zabcia kołyska super, coś w stylu tego mojego kosza mojższa. A łóżeczko kupujecie też od razu?? ja na razie nie.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Emilko no to może ci płeć określi w poniedziałek A to już połowkowe będzie??

śmiga ten czas śmiga
a jak długo lekarz robi usg dopochwowo???
bo chciałabym,aby TŻ ze mną w poniedziałek wszedł

Będziesz pichciła Pierś z kurczaka w cieście francuskim z tego przepisu na smaczny ?bo tak myślałam też to zrobić, fajnie wygląda

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2012-02-17 o 14:20
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:22   #1527
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Najwazniejsze ze farba jest wybrana My jak narazie jestesmy w szarym polu

Kolyska taka chyba ze w sklepie wpadnie nam w oko inna i wozek Maxi Cosi ten co kiedys wrzucalam.
zaabcia ja mialam podobny wozek, ale moglam cos zrobic na podobe gondoli...U Ciebie tez chyba sie da, bo widze tylko zdjecie z tym fotelikiem wlozonym, ale jak go wyjmiesz to chyba mozna tak pzrełozyc wszystko,z e wyjdzie taka gondola...zobacz sobie na te zdjecia z linka który wklepilam, bo jednak tak dziecko lezy zupelnie na płasko...

http://www.mamasandpapas.com/product...717901/type-i/
Stary 2012-02-17, 14:24   #1528
emigra
Zakorzenienie

Zabcia, ten wozek jakis kosmiczny jest tzn wersja z zalozonym fotelikiem ale kolorki sliczne, takie stonowane, ciesza oko no i kolyska

Trzeba by bylo wziac sie za sprzatanko male ... maz powinien byc kolo 16 w domu i jedziemy do firmy bo server mu sie wylaczyl, wiec jedziemy wlaczyc. Dziwnie mnie kluje przy glebszym oddechu po prawej stronie obojczyka

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
zaabcia ja mialam podobny wozek, ale moglam cos zrobic na podobe gondoli...U Ciebie tez chyba sie da, bo widze tylko zdjecie z tym fotelikiem wlozonym, ale jak go wyjmiesz to chyba mozna tak pzrełozyc wszystko,z e wyjdzie taka gondola...zobacz sobie na te zdjecia z linka który wklepilam, bo jednak tak dziecko lezy zupelnie na płasko...

http://www.mamasandpapas.com/product...717901/type-i/
sa takie wkladki, tzw miekkie gondole, ktore wsadza sie do spacerowki rozlozonej na plasko
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:25   #1529
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

śmiga ten czas śmiga
a jak długo lekarz robi usg dopochwowo???
bo chciałabym,aby TŻ ze mną w poniedziałek wszedł
Ja mialam dopochowowe usg tylko na pierwszej wizycie w 9 tyg ( i maz byl ze mna w gabinecie ) a w 12stym juz mialam normalnie przez brzuch.

Cytat:
Dzieki No wlasnie cos w stylu tego kosza gra melodyjki , golysze sie nawet ma wibracje. Szkoda ze ten kosz co dostalam od mamy dziewczynek juz w srodku rozowy tak to nie musielibysmy kupowac.
Tak od razu bierzemy lozeczko bo przez dzien bede chciala zeby maly spal u siebie. No i chce zeby pokoj juz byl gotowy przed narodzinami.

Nie wkoncu nie kupujemy gondoli.

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-02-17, 14:26   #1530
Gucia0987
Zakorzenienie

Żabcia śliczny wózek i kołyska!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości