|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
Adela jaka operacja?
#4292 |
Wtajemniczenie
|
serca, już mamie pokazałam gdzie jest moje ubezpieczenie na wypadek śmierci...akurat przed samym przyjazdem tż-ta no nic, najwyżej pożegnam się z nim smsowo
Edytowane przez adela50 Czas edycji: 2012-02-16 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
No co ty mowisz, jaka smierc! Kobito trzeba byc dobrze nastawionym
![]()
#4294 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
Ala i jak to było? jednak do ciebie był czy nie?
adela będzie dobrze, trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bym sobie chętnie do takiej z TŻ weszła ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4298 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() rozumiem, że cieszycie się, znać datę pracy to dużo ![]() Gajaa, tyle kasy za gaz?! u mnie taki rachunek wychodzi za dwa miechy a dom chyba 3razy większy od Waszego... a nie jest najlepszej technologii i sporo ciepła ucieka... rozumiem, że mniejsze domki są mniej ekonomiczne, ale żeby aż tak?! szok... coś musicie mieć zwalone, albo grzejecie 24h/7 po 25*C w chałupie + non stop woda, bo inaczej to nie rozumiem... a może stare okna? myślę że znaleźlibyście znajomych z samochodem który pomogliby Wam sie przeprowadzić za 50zł kosztów paliwa ![]() ![]() ![]() i nieźle dałaś z tym cummshotem! ![]() aha, i SD zginie bez Ciebie jak odejdziesz ![]() Cytat:
![]() ![]() pewnie że się liczy! mój mógłby mi się tak oświadczyć ![]() o, nieduża cena, myślałam że gorzej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie przejmuj się, do ślubu jeszcze 5 razy wszystko Ci się przesunie ze stresu, na bank nie będzie @ na W. ![]() Promyk, no to super że żyjesz ![]() adela co to za pesymizm?! ![]() jestem tłustą brzydką świnią ![]() ![]() jutro zapowiada się @ ... chyba że ból brzucha jest spowodowany przejedzeniem ![]() ![]() jutro po pracy jadę oglądać meble, może je kupię jeśli jeszcze będą na stanie http://www.agatameble.pl/pl/produkty...-casablanca-ii ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2012-02-16 o 21:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fajnie ogółem Ci się trafiło ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4300 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
Adela wszysto bedzie dobrze
![]() ja wlasnie wrocilam z P. z miasta. spotkalismy sie z jego znajomymi i gralismy w kregle.. bylam najgorsza ale co tam ![]() ![]() Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2012-02-16 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
hejka tlusciutko
![]() alunia pewnie ,ze licza sie takie oswiadczyny ![]() ![]() Dobrze ,ze z serduchem w porzadku. gaja duzo strasznie wam wyszlo za ogrzewanie ,tz ma tez gazowe ,ale nie szaleja zimno u nich ,zawsze tylko 18 stopni ,no chyba ,ze z mala brat przyjedzie to podkrecaja na wiecej. moniq nie rpzejmuj sie ja wrocilam wlasnie z tancow i tez wcinam paczka ,drugiego juz. Dzis nas uczyli tanca merenque ,nawet nie wiedzialam o istnieniu taniego ,kurde znamy juz podstawy 12 tancow i nam sie juz w glowach wszystko pierdyka. Ludzie sie wykruszyli i jestesmy tylko we dwie pary ,druga para bierze slub w czerwcu tego roku skromny na 35 osob ,ale beda tance ,dj biora ,a my mowimy ,ze robimy festyn za rok w czerwcu i mi sie troche smutno zrobilo ,ze nastepni potrafia zrobic skromne wesele ,a my musimy robic Bog wie jakie wesele,ja nie jestem jaka smega rodzina i nie mam ochoty zapraszac niektorych na swoje wesele ,a wiem ,ze bede musialam ,bo ja u nich bylam np.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-02-16 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zadomowienie
|
kinia łepek do góry! nie ma co oglądać się na innych
![]() ![]() chaotycznie, ale mam nadzieję że wiadomo ocb dobranoc ![]() ![]()
#4304 | ||
Zakorzenienie
|
Nie, nie do mnie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A jesli chodzi o cene to ciezko mi powiedziec bo ja chodze do znajomej mojej mamy i mam 5 zl znizki ![]() A łóżko bardzo fajnie ale nie chcialabym sie uderzyc stopą w tą nóżke ![]() Kinia, wybacz jesli cie to urazi ale ja mam wrazenie, ze to twoj K. robi festyn, a nie ty...
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
A któż to? Cóż to?
![]() Witajcie ![]() Osobiście nie wiem czy wolę zaspy czy glajdę moczącą buty ![]()
#4306 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() Idę dziś na noc do pracy ![]() ![]() Adela pozytywne nastawienie jest najważniejsze! Co Ty w ogóle mówisz o jakiejś śmierci!! Wszystko będzie dobrze!! Kinia przepraszam, że to powiem, ale sama zgodziłaś się na takie wesele, poszłaś mu na rękę i nic z tym nie zrobiłaś, więc trochę nie rozumiem tego Twojego narzekania. Spełniasz jego marzenie, a gdzie Twoje? To, że go kochasz, nie znaczy, że masz rezygnować ze swoich pragnień. Dziewczyny, w maju, jak będziemy w Polsce mamy komunię siostrzenicy TŻ i już myśle, co mam ze sobą zabrać. I wymyśliłam, że ubiorę sobie sukienkę taką kremowo - czarną, jak znajdę w necie gdzieś podobną, to Wam pokaże i do tego kupię kolorowe szpilki, które będe mogła już ubrać na sesję po ślubie i kopertówkę. Pozkazuje Wam butki, jakie mi się spodobały : http://www.newlook.com/shop/womens/s...hoes_237616283 i kopertówka : http://www.newlook.com/shop/womens/b...-bag_243709072 A sukienka jest troszkę podobna do tej : http://www.ibutik.pl/ogloszenie/eleg...-czarna-477475 Będzie to pasowało? |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Adelko wiem, że jesteś zestrachana bardzo, ale wierzę że wszystko będzie dobrze, zobaczysz, omodlę Cię ![]() ![]() a ja się rozchorowałam, leżę w łóżku, mam antybiotyki, byłam dzisiaj w ZUSie, dostałam bez problemu zaświadczenie, że jestem ubezpieczona (bo szef nie wysłał mi tego odcinka RMUA ![]() kinia - postanowiliście jedną rzecz więc nie wiem czy warto mieszać. Mi po naszych akcjach odechciało się całkiem ślubu, chociaż zaciukałabym się na Twoim miejscu tyle czekając ![]() widzę wszystkie poobjadane pączkami, oj ja też sobie nie żałowałam ![]() blue udanego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4310 |
Zakorzenienie
|
No nazwa nie, ale skoro metalowy to już fajnie
![]() ![]()
#4311 | |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Czy ktoś wie czemu ten cholerny śnieg znowu pada? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
Trampki, szpilki, pasek i spodnie ładne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zadomowienie
|
fajne ciuchy, ale ja mam drugiego palucha większego od pierwszego więc tego typu buty dla mnie odpadają niestety...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Wtajemniczenie
|
dzięki za słowa otuchy, ja też powinnam się wybrać na zakupy i jakoś nie mogę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
Siema ziomy!
Też mam nierówne paluchy, ale butów z odkrytymi nie lubię, bo mam taka bezczelnie wystającą kostkę na paluchu i zawsze mi się skóra na niej obciera ![]() Adela, co Ty chrzanisz. raz dwa Cię naprawią, jak w Housie i będziesz żyć długo i szczęsliwie ![]() Kinia, ja Cię podziwiam, że Ty się temu swojemu nie stawiaszi zgadzam się z Blue. To jego marzenie, nie Twoje. Ale już ci to kiedyś mówiłam, więc truć dalej nie będę ![]() Clood, zdrowiaaa! ![]() A u nas zaczynają się zmiany. Złożyłam wypowiedzenie. w SD jestem do 9 III. Potem tydzień przerwy i 2 tygodnie zajęć adaptacyjnych dla dzieci od 9:30 do 12:30. Marzec będzie miesiącem leniuchowania! ![]() ![]() Szefowa przyjęła to karpikiem. Śmieszną minę zrobiła, ale spotkałam się ze 100% zrozumieniem, błogosławiństwem i...rety, tak smutno jakoś. Wszyscy za mną chodzą i mówią"nie odchodź", "nie wypuścimy", "nie mozesz!", "to nie da rady bez ciebie", a szefowa "zawsze będzie tu dla Ciebie miejsce". Się popłaczę chyba ostatniego dnia ![]() Przyszło też stypendum na konto. Ale jestem bogata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Wtajemniczenie
|
no gaja ja wiedziałam,że z tym przedszkolem wypali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi sie kolor tych rzeczy podoba ![]() ![]()
![]() |
#4318 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w sumie żyjemy w różnych miastach więc nie wiem jak z cenami... może, może kiedyś się zdecyduje hehe, ja chcę kupić szafę, łóżka nawet nie będę składać ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Ruda, szczel se grupona na depilację
![]() Adela, dzięki za wiarę ![]() A wiecie jakiego mam mądrego zajączka? Wchodze do domu, rozglądam się, królika nie ma. Nic to. Gadam z J, jem pierożki, zasiadam na dywanie z herbatką - myślę "łobuz puchaty się nie przywitał ze mną!". Krzyczę więc do drugiego pokoju "Cika, złośliwcu! chodź tu, Cika! Nie przywitałaś się ze mną!". Ledwo zdanie skończyłam, wpada Cika w pełnym biegu, podbiega i się łasi. Bez jaj. Mam psokrólika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Super że atmosfera rozstania ze stacją jest przyjazna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.