|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zadomowienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Hej
![]() u Was sypie śnieg albo leży a u mnie piękna pogoda i cieplutko ![]() byłam dziś u lekarza i siedzę na zwolnieniu do 24 lutego ![]() ![]() dostałam zwolnienie to dziś obyło się bez rewolucji heh zjadłam aż 1 pączka bo za dobry to on nie był ![]() ![]()
![]() |
#4652 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4653 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oby do końca było już dobrze zazdroszczę kobietom, które czują się świetnie od początku do końca ![]() ![]() ![]() a pomidorowa nie powiem dobra wyszła ale jakoś tak inaczej smakuje, moja ulubiona zupa i w ogole danie heh ![]() jeszcze zdążysz pączki zakupić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
kobieta za ladą
|
hejka
wpadłam sie przywitać bo dawno mnie tu nie było ![]() ![]() caroline gratuluje ciązy zycze magii ciązy ![]() ![]() nadia należy ci sie ale za 1 wypłate kup sobie też majtochy by ci sie pieniądze tyłka trzymały ![]() więcej nie pamiętam ![]() ja sie ostatnio nie wyrabiam na zakręcie odkąd przeszłam oficjalnie na cały etat ,padam na ryjek i mam w miesiącu uwaga 2-3 dni bez pracy więc szał ciał teraz mam na rano wstaje po 4 ![]() dziś byłam w bibliotece i pożyczyłam sobie kilka ksiązek"uwolniłam" też kilka książek(akcja uwolnij ksiązke polega na tym ze pozycje zdublowane w zbiorach lub w nadmiernej ilości lub te co komuś nie były potrzebne i przynióś są wystawiane an specjalnej półce i można je sobie wziąść)a teraz odpoczywam przy bro ,jutro też na rano ale dzięki bogu mam sobotę i niedziele wolną ,dodatkowo mała idzie do teściów więc będzie full wypas i leżenie do 12 w łóżku ![]() poza tym u mnie wszystko oki mój też niezle sie trzyma cały dom na jego głowie ze tak powiem,ja pracuje ,gotuje pranie(chociaż nawet i to ostatnio zrobił i to nie proszony) i to wszystko ![]() ![]() właśnie wciągnełam pączka ale pyszne szef przywiózł ![]()
#4655 |
Zakorzenienie
|
dudi podziwiam Cię kobieto, że ty jeszcze masz jakieś siły, ja bym padła na pyszczek
![]() Ja też zjadłam pączka, bo wyszliśmy do sklepu i piekarni, ale nie za dobry był ![]() ![]() Strasznie padnięta jestem i chyba będę zmuszona 4 kawę wypić ![]() ![]() Jutro wcześniej wstajemy, bo z małą jadę do lekarza po maść. ![]() Jestem zadowolona, bo udało mi się dostać w okazyjnej cenie ser i polędwicę, więc zaraz po 1 kg wzięłam ![]() Poza tym zamarzam, bo zakręciłam kaloryfery i się tak wychłodziło, że szok ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-16 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
kobieta za ladą
|
lilik ja zjadłam naprawde dobrego pączka,drogi był bo 1,40 ale różane nadzienie i nie gumowaty
nie wiem gdzie kupowałaś ale np supermarkety typu tesco ,biedro to mają pączki tanie ale z mrożonego ciasta tak samo jak bułki a ja jadłąm takie normalne pieczone w nocy ![]() ![]() oglądam mecz mój szefuńcio pojechał na niego(Legionista ![]() ![]()
#4658 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() zaraz was nadrobie tylko potrzebuje pilnej porady jak wyczyscic buty z soli - kozaki skórzane ale ze skory nielakierowanej (nie taka błyszcząca tylko mat) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Wtajemniczenie
|
wszyscy mają pączki - mam i ja
![]() właśnie wróciliśmy z miasta i z zakupów (oj pączki tylko ![]() ![]() już jednego wsunęłam, jeszcze dwa zostały ![]() ![]() na jutro grafik mam zapełniony do nocy, ale czy coś z niego zdołam zrobić to nie mam pojęcia. no i czekam na telefon, który nie dzwoni ![]() Caro - też lubię pomidorową, baaaardzo ![]() ![]() ![]() Dudi mordko ![]() jednym okiem patrzę w lapka a drugim będę "Męża idealnego" oglądać ![]() dobieram się do drugiego pączka ![]() Nurek - mi się obiło o uszy skórką od chleba ale tak dokładnie to nie wiem ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-02-16 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie masz takie pyszne te paczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Wtajemniczenie
|
z marmoladą różaną
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4662 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawiodłam się i tyle ![]() ![]() Nadzienie akurat miał pyszne- powidła ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-16 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Wtajemniczenie
|
na faworki na pewno się załapiesz
![]() ![]()
#4665 |
Copyraptor
|
A ja sobie przebiłam język w poniedziałek, i trzy ostatnie dni jechałam na kisielach i zupkach w proszku...dziś stwierdziłam, że nie ma szans, pączek musi być! I dziabałam go w cukierni widelcem na malutkie kawałki, i wkładałam sobie do ust...baby, nawet nie pamiętam jak smakował, ale to chyba był najlepszy pączek na świecie, bo po 4 dniach płynnego jedzenia był przenieziemski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym kilka dni na płynnym jedzeniu nie wytrzymała chyba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lilik - mam Cię ![]() ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-02-16 o 23:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() Wszystko dobrze, egzaminy do przodu i teraz usiłuję się odgrzebać z zaległych zleceń graficznych i fimo. Mój TŻ wyjechał na 5 dni do pracy, więc może mi się nawet coś uda zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Zakorzenienie
|
witam witam w ten zimowy dzień
![]() My zaraz z małą uciekamy do lekarza, wrócę dopiero koło południa. Poza tym do banku muszę iść wpłacić kasę ![]() Trzeba też coś na obiad kupić, jeszcze nie mam pomysłu co ![]() Będę później ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Dopijam kawę i ruszam pupcię. Mnóstwo rzeczy do zrobienia mam dzisiaj ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
jestem i ja
wrocilam,nadrobilam przeprowadzilam sie ledwo zyje ale nowe na plus tylko dluzej spimy bo odsypiamy to ze nam sie jakies dzieci darly od rana ogolnie jakos powoli wracam do swiata zywych |
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Wtajemniczenie
|
![]() kaaaaawy.... kryzys mam.... na obiad zalewajka albo ryż z sosem pomidorowym, jeszcze się zastanawiam bo wędlinę trzeba zużyć a te smaki za mną chodzą jakiś czas. Irenka - dobrze, że już tam nie mieszkacie, odsypiajcie ile wlezie ![]() Cholerka - fajnie to zabrzmiało z Tżtem ![]() ![]() ![]() Lili - powodzenia u lekarza i oby mała spokojna była ![]()
#4673 |
Zakorzenienie
|
golden zrób zalewajkę
![]() My wróciłyśmy, pani pediatry nie skomentuję, porażka i tyle z tej kobiety ![]() ![]() ![]() Ogólnie co miałam do załatwienia załatwiłam. W banku byłam. W sklepie byłam. Niestety nie było mielonego i nici ze spaghetti z mielonym ![]() Tym sposobem coś innego trzeba zjeść ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-17 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
ja zrobilam risotto
wyrobilam sie przed praca moj ma tydz wolnego to zje cos cieplego teraz siedze na przerwie w pracy ( wzielam netbooka ) mamy mlyn jak niewiem co jakies autobusy bo dzieci maja kilka dni wolne w tym tyg od szkoly z nowym super moze nie jest super pokoj ale pojemniejszy i mozna grzac jak zimno, i dzieci nie krzycza i wogole jes t lepiej wg. mnie tyle ze musimy sie jeszcze przyzwyczaic |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() siedzę w necie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4676 |
Wtajemniczenie
|
Hej ho hej ho
![]() Grrr ja znow pisze z TZ lapka bo moj ponownie szwankuje, na 99% wina nowego zasilacza, szlag mnie zaraz trafi bo mi trefny wyslali, a wysokie napiecie ![]() Skonczylam dzis robote o 20, bylam w domu przed 21 i zaraz jade odebrac TZ bo konczy o 22 (ma popoludniowa zmiane) - zazdroszcze Mu bo sie przynajmniej rano wysypia a ja wstaje po 6 i pomykam jak maly samochodzic do 20 z godzinna przerwa. Tak wlasnie sobie pomyslalam ze w tym tyg ani razu nie bylam chyba w domu przed 21. No ale sama chcialam. Na szczesczie jutro wolny weekend - caly!! ![]() ![]() ![]() A przyszly tydzien mam caly rozplanowany - w pon po poludniu rozmowa o nowej pracy (jestem bardzo ciekawa stawki), we wtorek fryzjer i sauna, w srode prywata popoludniowa, w czwartek dyzur a w pt wooolne i urlop ![]() A teraz wlasnie slucham deer balagan ![]() ![]() ![]() A jutro robie na obiad kurczaka w ciescie francuskim, mniam ![]() Dudi - ale super ze jestes, daaaawno Cie nie bylo ![]() Irenka - gratuluje przeprowadzki, bedziecie miec teraz swiety spokoj ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Wiem co jeszcze chcialam: Lili - uuu to szkoda ze trafilas na taka pania pediatre ![]() ![]() Ja za to bym nie mogla byc pediatra ![]() ![]() A dostalas naklejki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() My byliśmy dziś z TŻ na zakupach ...całe 6 h !! szukaliśmy garniaka na wesele i chyba zaleźliśmy. Ale mam pytanie za koszulę chcą 150zł ( czy to mało? dużo? za taką "dobrą"? wiecie może? ) a za kamizelkę i musznik 250 zł - to już w ogóle cena dla mnie z kosmosu, bo te rzeczy na bank będą na 1 raz... co sądzicie? TŻ chce czarny garnitur i właśnie do mnie powiedział, że skoro on ma czarny garnitur, to ja mam mieć ciemne włoski ... i chyba ufarbuję na brąz/ciemny brąz farbą z castinga ( no chyba, że możecie mi coś polecić więcej ? ) Oprócz tego kupiłam sobie staniczek intimisii czy jakoś tak, fajny prosty, ale mi się bardzo podoba ... oprócz tego widziałam sklep z wyprzedażową bielizną ( nie pamiętam firmy) i były ładne staniczki i tak myślę, czy nie kupić tam czegoś na wesele ...ceny różne (od 10 do 100 zł) więc nie najgorsze, dziś nawet przymierzałam tam coś, ale było kilka klientek, a ja nie chciałam jeszcze nic kupować to nie zawracałam głowy sprzedawczyni... ( ale słyszałam, że całkiem sensownie doradzała... ) ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- mnie też czeka niedługo przeprowadzka ... i o ile na nią się cieszę, to na pakowanie już nie...
#4678 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Białołeka? ![]() co do maszynki to M mama ostatnio chciała się pozbyć tej co miała w domu więc my uznaliśmy ze wezmiemy. I chyba jest z nia cos nie tak bo juz z 10 razy napewno probowalismy z roznych przepisow i wychodzi zawsze zakalec ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dobry wieczór ![]() my sie dziś zebralismy i pojechalismy na narty ![]() ![]() aaa i dostalam wyplate 3,42zł ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
zawsze mam racje
|
punto: trafiłam jeszcze na coś takiego wczoraj:
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/royal-pains/ ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
Z takich sklepów stacjonarnych- mam panache głównie, albo ewa michalak, ale to mniej przyjemne pieniądze ok 150 zł, ale cóż zrobić jak się nie mieści człowiek w standarowe 75 c ![]() W panache to jest dobre, że są sztywne, mało rozchodzące się obwody. Ale na ebayu można je kupić za parę dych nawet, kwestia czy chcę się szukać i kombinować. Sama muszę iść pokupować, ale już nie noszę miękkiej miseczki jak kiedyś (tzn z fisziną oczywiście) bo mi spadło o miseczkę i mam wrażenie za małego biustu i nie ma opcji ![]() Na forum.gazeta.pl jest lobby biuściastych, tam jest pełno porad i pewnie adresów sklepów też
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.