|
|
#1351 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
O maseczce już pisałam, użyj wyszukiwarki.
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
czytalam
zapytalam czy ktos jeszcze
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
odebrałam wczoraj paczkę
![]() w brakach bransoletki Samson i Canneli oraz krem nawil. z netto |
|
|
|
#1354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1355 |
|
Raczkowanie
|
Proszę o polecenie toniku do twarzy, koniecznie bez alkoholu. Mam 40 lat, cerę mieszaną.
Dziękuję |
|
|
|
#1356 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, ta oferta walentynkowa jest do dziś tylko? tzn. że jak nie złoże dziś zamówienia to jutro już niebędę mogła zamówić tych produktów z oferty walentynkowej?
|
|
|
|
#1357 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() FAE jest ładne,u mnie już dwie dziewczyny wyraziły chęć zamówienia go jak pojawi się w kat.05 ,zobaczymy czy się nie rozmyślą ale pamiętaj że większość chyba dziewczyn na wizażu mówi że są fe ja ciężkich zapachów nie lubię i jestem w szoku że mi się podoba![]() Cytat:
i dziś rozwiązałam 'problem' z jego świeceniem-on nie natłuszcza cery,on jest po prostu rozświetlający! przyjrzałam się mu i jest taki połyskliwy troszkę...cholercia szkoda,bo ja lubię połysk,ale tylko na kościach policzkowych,czoło,nos muszę mieć matowe ![]() Cytat:
Cytat:
tyle że środek jest typowo fioletowy,a na płatkach jasny chłodny fiolet,taki jakby lekko w chaber wpadający ![]() chcę pochwalić delikatne nawilżające mydło w płynie Care z owsem i rumiankiem,to nowe z pompką-jest świetne! myję nim twarz,pachnie prawie identycznie jak Care 3w1,tyle że się pieni,bo 3w1 jest niepieniące i buźka nie jest ściągnięta po myciu,jestem bardzo zadowolona
|
|||||
|
|
|
#1358 |
|
Rozeznanie
|
Wybaczcie, że jednak nie dodałam zdjęcia tego podkladu, ale nie mogę dojść do ładu z aparatem i w efekcie na zdjęciach nic nie widać ;/
I teraz zauważyłam też na ręku, ze ma mnóstwo delikatnych drobinek, ale nie są zbyt widoczne- dostrzegłam je dopiero siedząc pod lampką Edytowane przez mardy bum Czas edycji: 2012-02-17 o 16:51 |
|
|
|
#1359 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiesz może jak wypadają kolory cieni z tej serii? ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
A myślisz, ze do cery przesuszającej się z wyraźnymi naczynkami (np w okolicy nosa) będzie ok? Potrzebuję podkład, który nie zrobi mi maski na twarzy, a jednak zatuszuje co nieco
|
||
|
|
|
#1360 | |
|
|
Cytat:
![]() Cienie niestety nie wiem jak wypadają... może dziewczyny które je zamówiły Ci podpowiedzą |
|
|
|
|
#1361 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie opłaca mi się zwracać przesyłką poleconą ubezpieczoną jednej szminki
Zostawię ją, na lato będzie ok. Ale takiej moreli złamanej czerwienią będę szukać dalej ![]() Wpisałam nawet wyszukiwanie na całym wizażu i mi nie znalazło... nie wiem dlaczego
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
chcialam wlasnie wyslac zamowienie i szare kropy przy moich kolczykach parisian oraz przy uchwycie na ramie na mp3 lub telefon dla nowej klientki ktora zamawia mnostwo rzeczy z minikatalogu...
i zolta przy urzadzeniu do treningu miesni brzucha...
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822038<- ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822261 <-kosmetyki http://pannakolczykowa.blogspot.com <-- blog Edytowane przez Nana93klb Czas edycji: 2012-02-17 o 17:17 |
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1364 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
mam pytanie jak z dostępnością wcześniejszych ofert walentynkowych? bo mi się nie wyświetlają przy nich żadne światła więc nie wiem czy je zamawiać czy nie ryzykować?? Któraś coś zamawiała?? |
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1367 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 jak by sklad byl taki sam... albo chodz podobny ;o) |
|
|
|
|
#1368 | |
|
|
Cytat:
podpowiem że numer tej próbki to 26583,w kat.04 będzie taniej bo 0,70 za próbkę.Wrzucałam na wątek katalogowy kiedyś tę szminkę na ustach ale od dawna nie działa mi wyszukiwarka na forum znalazłam w googlach u kogoś innego na ustach:https://lh6.googleusercontent.com/-C...281%2529-1.jpg Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2012-02-17 o 17:56 |
|
|
|
|
#1369 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A maski też nie robi
|
|
|
|
|
#1370 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jeśli złożyłam zamówienie z kat3 za ponad 1000zł to w kat4 mogę zamówić ten produkt za 10zł to będzie ta nowa woda o2 czy coś takiego czy to jest oferta za zamówienie z kat2???
![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- wiecie co właśnie sprawdzam fakturę i zamawiałam z demo ten zestaw antyperspirantów i przyjdzie tylko kulka spray doślą w następnym zamówieniu ale czegoś tu nie rozumiem w demo pisali że jeden zestaw na konsultantkę to co oni mają więcej kulek niż sprayów skoro to zestaw |
|
|
|
#1371 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajna 6. Zaciekawił mnie roll on przeciwko niedoskonałościom i nowa seria Planet Spa
|
#1372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1373 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wypróbuję na pewno na próbce, myślałam jeszcze o Iced Coffee
|
|
|
|
|
#1375 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamawiała któras z trend torebkę symra? (taka brązowa) Jesli tak proszę o zdjęcia
![]() |
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
woda O2 jest do zamówienia przy kat.3 za uzyskanie sprzedaży 1000zł w kat.2, zaś w kat.4 za uzyskanie sprzedaży 1000zł w kat.3 można zamówić złotą emulsję Anew Ultimate ciekawe czy ona będzie już w zmienionym opakowaniu skoro w kat.5 jest "wycofywana" w obecnej szacie,a w kat.6 tej emulsji jeszcze nie widać |
|
|
|
|
#1377 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W Avonie ten plus, że można zwrócić, dlatego się zastanawiałam. Ale skoro mały rozmiar, to raczej nie wezmę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1379 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

zastanawiam się nad FAE Sarunieczka mnie bardzo kusi 
a matujący byłby super, gdyby nie to, że robi u mnie efekt tak matowej, że aż 'gumowej' twarzy
Myślę nad połączeniem tych dwóch, i wtedy może będzie OK
[COLOR="Silver"]

Zostawię ją, na lato będzie ok. Ale takiej moreli złamanej czerwienią będę szukać dalej