|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Dzień Dobry
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() nowy semestr mnie wykańcza, a minęły dopiero dwa tygodnie musiałam się trochę wyżalić może jutro, jak w końcu się wyśpię, to zmienią mi się poglądy na te sprawy w weekend byłam w Warszawie. bardzo mi się podobało, tylko szkoda, że dłużej nie mogłam zostać i nie było cieplej, ale na pewno jeszcze tam pojadę bilet miałam za darmo, bo była promocja walentynkowa i dla kobiet był za 0 zł ![]() z dbania o siebie, to raczej na podstawach jadę, jak mam siły i czas, to olejuję włosy( dzisiaj mam ekstra po oleju z pestek winogron |
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mam dość, dwa dni temu skonczyłam antybiotyk a cały czas męczy mnie kaszel o zachrypniętym głosie nie wspominając Na dodatek @ Tylko pacjenci słodkościami za bardzo rozpieszczają Stąd wczoraj mój licznik pączków wskazał 8 albo 9 z tym że nic innego nie zjadłam, nie ma się czym chwalić więc wycinamy to:P Ostatnio mam też gorszą cerę, nie wiem czego to wina, ciągle coś mi wyskakuje ![]() Party bardzo współczuję że zabiegi mikro poszły na marne, ale nie Twoja w tym wina tylko kosmetyczki Do ślubu masz jeszcze trochę czasu więc masz szansę zrobić jeszcze dużo. Na razie się nie zamartwiaj na przyszłość I proszę o zdj w zwężonej sukni ![]() Caate Tobie również współczuję problemów z cerą, pamiętam jak walczyłaś o to aby była idealna i jak cieszyłaś się z późniejszych efektów. Mam nadzieję że wszystko się uspokoi i wszystkie niespodzianki znikną karolcia198506 bardzo fajne spodnie ![]() xjustyniaaax tak totalnie z innej beczki, nie myślałaś nad gęstą prostą grzywka? ![]() mała czarna nie miałam o tym pojęcia myślę że taka jadalna też by mogła być, ale pewna nie jestem ![]() Lainathiel zazdroszczę pogody ze zdjęć na blogu Jakie plany ostatkowe?
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
moja cera też się pogorszyła już jakiś czas temu, zapewne przez pogodę
|
|
|
|
#4596 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niestety juz czuje gule podskorne. ehhh... ale mam nadzieje, ze szybko przejdzie jak piszesz Cytat:
skonczylam dzis wczesniej, bo w przyszlym tyg bede zostawac z dziecmi do pozna. wpadlam do e.leclerc'a po te koszyczki wiklinowe, ktore byly w promocji w ostatnim tyg no i czekal ostatni na mnie. jeszcze nie mial ceny, ale mila pani w obsludze klienta, odnalazla dla mnie kod i przepisala na karteczke ![]() takze, mam juz koszyczek na nowe pedzle, ktore myslalam ze beda w pon, a tu co...wchodze do pokoju, a na moim lozku lezy paaaaczka, juz wszystkie zmacalam, aaaaaaaah cudne sa ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
notke napisalas!
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
loluska- noszę taką grzywkę
z tym że mi już odrosła a nie mam kiedy iść podciąć Zrobiłam dziś makijaż próbny na impreze która mi się niedługo szykuje, mam nadzieje ze aparat nie odmówi posłuszeństwa dzisiaj.
|
#4598 |
|
CABIN CREW
|
hej Piękne
współczuję wszystkim walczącym z cerą... ja też się z tym borykam, może nie jakoś bardzo mocno ale ... przez ostatni rok bardzo mi się pogorszyła... loluska ja na dziś planow nie mam, spokojnie w domu, piwko i małe spa... F. ma imprezę w klubie żeglarskim, chciał żebym szła ale to nie dla mnie - picie wódy z wilkami morskimi ( a raczej jeziorowymi ) .. jutro za to pewnie gdzieś wyjdziemy ale raczej do knajpy posiedzieć, pizze może jakąś wciągnąć caate to szybko testuj pędzle i dawaj recenzję , póki urodzin nie miałam żeby ewentualnie zdążyła zamówić ![]() dziś byłam w mieście, rozglądałam się za jeansami i sporo ciekawych widziałam , więc może jutro z mam się przejdę i coś wybiorę.... i w końcu zapisałam się do fryzjera, bee testowała nową fryzjerkę ale podobno bardzo oszczędnie tnie, i bardzo dokładnie więc mam nadzieję że bede zadowolona powoli mam zamiar "stabilizować" moją pielęgnację włosów, tzn. stosować sprawdzone produkty, te które mi najbardziej pasują i na listę już mogę wpisać: Amlę, olej migdałowy vatika, maskę miód i cytryna joanny, odżywkę różową isany, odżywkę cece z jedwabiem, szampon len z barwy, olejek kallosa na końcowki, szampon HE niebieski, wcierkę joanna rzepa...oczywiście mam zamiar wypróbowywać rózne kosmetyki ale chciałabym żeby tyvh wymienionych nie zabrakło nigdy na mojej półce
|
|
#4599 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
hahaha
![]() Cytat:
mam nadzieje, ze sie sprawdzi![]() moje dzisiejsze: kapiel w olejku fenjal depilacja masowanie syrenka balsam fenjal malowanie paznokci farbowanie wlosow , maska, gliss kur na konceniby nic a jak poprawilo mi humor ![]() bedzie: serum na pupe, serum na biust, i chyba położę niveę na twarz |
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzis bedzie o tym co mi zrujnowalo cere, bo juz zdj skompletowalam, teraz wystarczy teraz trooche opisac ![]() tak wlasnie ostatnio zlapalam sie na swoich zakupach. nie kupuje juz tak nowosci, tylko to co lubie, czyli: biovax do ciemnych, wosk z miodem, seboradin balsam do wl.zniszczonych, maseczke jajeczna z joanny, jedwab i serum a+e z biovaxa, marion mgielka termoochronna, szampon to barwa pokrzywa i brzoza. oleje zawezilam do heenara i alterra. chcialabym tylko wyprobowac z naturvital serie aloesowa, ale nigdzie nie moge jej dostac tylko to mnie kusi
|
|
#4601 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja to wieczorem caly arenal kosmetykow potrzebuje, zeby czuc ze wszystkiego sie z twarzy pozbylam.Pokaz te koszyczki Uwielbiam takie rzeczy do przechowywania kosmetykow. I oczywiscie czekam na relacje o pedzlachCytat:
![]() Wrocilam juz z zajec z calymi przemoczonymi nogami bo na moim osiedlu nic nie odsniezone i woda stoi po kostki na chodnikach. Masakra jakas Moze ktoras z Was moze mi polecic ładny złoty, perłowy cien i czarny tez perłowy - bez drobinek? Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-02-17 o 19:20 |
||
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Straciłam pracę kurcze tak niespodziewanie to się stało
|
|
|
|
#4603 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak w ogólnie to ta firma słynie z tego że zwalnia bez powodu
Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-02-17 o 19:05 |
|
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę
Przykro mi
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi
![]() Ale nie ma co się załamywać, głowa do góry. Znajdziesz napewno lepszą prace
|
#4607 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo współczuje
![]() ![]() Hej ![]() U mnie nic ciekawego, kupiłam dziś oliwe z oliwek do czego ją można stosować oprócz np moczenia w niej dłoni ??? Zazdroszcze wam Tesco Extra i wyprzedaży Essence u mnie nie ma ani tego Tesco ani w Douglasie nie widziałam Essence . Tak poza tematem właśnie przeczytałam cudowną ksiązke, nie mogłam się od niej oderwać, ponad 400 stron przeczytałam tak szybko że nawet nie wiem kiedy, jedna z lepszych książek jakie czytałam Liz Murray-Przełamać Noc
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
W sumie i tak miałam pracować do kwietnia bo potem wyjeżdzam, ale zawsze to byłyby jakieś pieniądze na wyjazd by było. No nic ale w tym czasie zadbam o siebie to największy plus będę piękna na wakacje
|
|
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nie ma tesco extra ![]() wiec w normalnej cenie zakupilam blyszczyk i o dziwo dorwalam limitowanke crystalliced puder rozswietlajacy, w gratisie dostalam cienie do powiek te duo (bez i braz) to czuje sie pocieszona kupilam tez rzesy z catrice z serii las vegas, chodzilam za nimi od poczatku, a wczoraj pojechalam do innej natury i tam cala szafa po brzegi ![]() ehh, przykro mi ![]() mam nadzieje, ze szybko znajdziez nowa
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-02-17 o 19:22 |
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4612 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba znowu osleplam
|
|
|
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
marzy mi sie dobrze zaopatrzona natura a moze to dobrze dla mojego portfela
|
|
#4614 | ||
|
Zakorzenienie
|
eeeeeee, gdzie
? po stronie auchan, ikea?dzieki za oswiecenie Cytat:
![]() moglam napisac wyrazniej - sztuczne rzesy ![]() Cytat:
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4616 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
zazdroszczę Ci tej maski jajecznej, ja nie wiem kompletnie gdzie w Wawie ją kupić... to czekam na recenzję pędzli a ta seria aloesowa to chyba w naturze jest??? Cytat:
![]() a co do cieni- może w inglocie poszukaj ?? współczuję.... musiałam pazury spiłowac bo dziśna lumpach mi jeden poszedł...:/ ale za to spodnie lniane na lato za 2 zł wygrzebałam
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
mi maska jajeczna z apteczki babuni nie służy, bo bardzo szybko przetłuszczają mi się po niej włosy. normalnie 2 dni wytrzymują, po niej tylko jeden
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2012-02-17 o 19:58 |
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
A czego używacie do demakijażu? tak na codzień
?
|
#4619 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Pamiętacie mnie jeszcze? Dawno mnie tu nie było ale jeśli mnie przyjmiecie z powrotem to chętnie wrócę bo ostatnio strasznie się zaniedbałam i myślę że może ten wątek trochę zmotywowałby mnie do dbania o siebie. |
|
|
|
#4620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jest w naturze, ale od jakiegos miesiaca jej szukam i nie ma. jest tylko ta niebieska i z lawenda czy jakos tak ![]() Cytat:
moze za dlugo trzymasz, albo z szamponem nie wspolgra? plynu dwufazowego/mleczka rozanego z garniera cetaphil na cala twarz plyn miceralny z perfecty a na sama twarz bez okolic oczu jakies mydelko antybakteryjne lub mydlo ziolowe jeszcze
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

musiałam się trochę wyżalić
może jutro, jak w końcu się wyśpię, to zmienią mi się poglądy na te sprawy
bilet miałam za darmo, bo była promocja walentynkowa i dla kobiet był za 0 zł
Mam dość, dwa dni temu skonczyłam antybiotyk a cały czas męczy mnie kaszel o zachrypniętym głosie nie wspominając
z tym że nic innego nie zjadłam, nie ma się czym chwalić więc wycinamy to:P Ostatnio mam też gorszą cerę, nie wiem czego to wina, ciągle coś mi wyskakuje 

, maska, gliss kur na konce
tylko to mnie kusi
Ja to wieczorem caly arenal kosmetykow potrzebuje, zeby czuc ze wszystkiego sie z twarzy pozbylam.