|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki uwielbiamy, w szafie upychamy, trzynastą część zboczonego wątku zaczy
Pytanko do trendujących- czy żel Serenity jest podobny chociaż do pomarańczowego żelu z Senses, który jakiś czas temu wycofali? Po pachnącej stronie da się coś powiedzieć (katalog 6 str 171)
Gdzieście są? |
|
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki uwielbiamy, w szafie upychamy, trzynastą część zboczonego wątku zaczy
|
|
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
Jolu, Meitsa, cieszę się razem z Wami
![]() Zalotka, trzymam kciuki za Twoje Dziewczyny i dietę ![]() Jamapku, mi tak przeszkadzają nitki, takie sznureczki przezroczyste, które zahaczają się o rzęsy. Spróbuj tak: Zamknij oko i palcem delikatnie "pomasuj" powiekę - może wypłynie Ja czasem muszę tak ze 3 razy robić zanim poczuję ulgęSaruś, ja wzięłam płyn do mycia z owsem - super się pieni Która pytała o cienie Mystery? Kasia, to Ty? ![]() Byłam z Tatuśkiem w stonce i aptece - na same leki poszło 400 z ogonkiem Jak przyjechaliśmy, to Tatusiek wziął się za miksowanie obiadu dla Dziadka, bo mu kazali papki jeść. Nie mamy blendera, więc robił to w tym "dzbanku", któy był dołączony do miksera-tak się śmiesznie nakłada i miksuje owoce. No i oczywiście popsuł Mieliśmy jechać do lidla i tesco po blender, ale odpuszczamy. Drogi całkowicie nieprzejezdne, bo drogowcy "zaspali" |
|
|
|
|
#4026 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zrozumiesz mnie bo mieszkasz w bloku, ale u mnie przed posesją musi być odśnieżony chodnik i rano i w południe i wieczorem, w dzień powszedni i w niedzielę.. służb miejskich to nie obchodzi że jest wieczór.. się uczepią to mandat przywalą |
|
|
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no biszkopt upieczony ciekawe jak wyjdzie bo piekłam z innego przepisu 1-wszy raz, jutro krem i ozdoby tak piszecie o diecie, to ja odpuściłam słodkie trochę tylko wcinam, w ogóle mniej jem i trochę spadłam teraz po weekendzie odpuszczam więcej i nie będę jadła słodyczy jak w ciąży, choć 7kg pewnie nie polecę ale chociaż ze 3 ![]() zdrówka chorym życzę u mnie pada |
|
|
|
|
|
#4031 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
tutaj
a serio,to buszujępo necie,i przycinam fotki kosmetyków,ale dziś na bloga nie chce mi się chyba wrzucać,mam lenia i chyba blog przestaje mnie cieszyć ![]() Cytat:
albo kupuję płyn do kąpieli 500 ml,pół przelewam do mycia pod prysznicem,drugie pół do pojemnika z pompką żeby był do łap ![]() idę otworzyć chipsy z biedry,jakieś nowe kupiłam o smaku orientalnym dziś będzie trzeba wskoczyć na stepper bo 2 dni opuściłam ale za karę jutro i w niedzielę będę śmigać dwa razy
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2012-02-17 o 19:15 |
|
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
powiedział, ze mnie bardzo bardzo kocha i bardzo bardzo mocno przytulił minę miał co najmniej zszokowaną, jak mu pokazałam prezent ![]() ale jest 'dół' telefon działa, ale bez karty sim jak się włoży kartę to wariuje na sławka karcie w ogóle sieci nie łapie i się wyłącza, a na mojej łapie sieć, ale też się wyłącza ![]() bez karty śmiga ... dzwoniłam na infolinię i powinni mi dać nowy telefon od ręki (jak będzie) ... kuźwa chciałam zrobić mężowi zaje*istą niespodziankę a tu klops Cytat:
![]() sprawa z telefonem spowodowała, że już mi nic nigdzie nie przeszkadza ja piję piwko, a Wy?
|
|
|
#4033 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() to dzisiejsza Wiki i w tle mój beznadziejny głos i różne dziwne odgłosy ![]() http://www.youtube.com/watch?v=MoWPR...ature=youtu.be ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Jamapi doczytałam
|
|
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kobitki
![]() mam czas bo mój tż śpi a ja mam jutro wolne więc mogę dziś pić z Wami ![]() a powodów całe mnóstwo tu dziś wyczytałam![]() Oja i Zalocia się pojawiły ![]() jamapka prezenty rozdaje ![]() katniewojt cieszę się że dziadek wyszedł Joluś cieszę się z obrotu akcji z mieszkankiem
|
|
|
|
|
#4035 | ||
|
|
Cytat:
Ja piję mirindę ![]() Cytat:
![]() co do głosu,to masz przyjemny,jakbyś mój słyszała,brr...nie mogę się słuchać i oglądać,nie cierpię jak się mnie filmuje,wolę fotki ![]() cześć Myszek dobre te chipsy orientalne
|
||
|
|
|
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z 'nerwów' aż paznokieć do krwi obgryzłam
|
|
|
#4037 | |
|
|
Cytat:
wbrew pozorom ja alkohol piję rzadko-ostatnio popijałam martini,chyba od urodzin z początku grudnia je męczyłam,jest jeszcze ciut na dnie,ale to do pepsi może jutro
|
|
|
|
|
|
#4038 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
do wszystkich tak kręci, ale do tej najbardziej
|
|
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
ja nic nie mam do picia - normalnie aż grzech
;(
|
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4041 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, muszę zwolnić dziewczynę
|
|
|
|
|
#4046 |
|
Wtajemniczenie
|
witam, witam, ja dziś tylko na minutkę, częstuję tortem - komu?
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- mogę polać malinową - pasuje?
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Zalociu - to Ania ma pewnie ospe Oja ty kuruj się, ja już 1,5 tygodnia kaszle, a teraz katar mi się dołaczył byłam dziś z synem u lekarza - kaszle masakrycznie - diagnoza: kaszel kratniowy, wirusowe zpalanie krtani - leki: claritine, mucosolven i syrop na kaszel więc ja się podłaczę do tego leczenia - oby mi wreszcie przeszło |
|
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Każda firma np. COTY daje limit godzin na miesiąc i w tym się trzeba zmieścić. Tak naprawdę środy i piątki są trudne, resztę można potraktować lekko a dziewczę ma wyrobione 90% godzin, zapowiedziała że w ostatni tydzień nie przyjdzie bo jej godzin braknie i ja mam za nią środę oblecieć, a środa to zmiana placu promocyjnego zapierdziel po pachy i ja na 4 firmy!
|
|
|
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.

Ja czasem muszę tak ze 3 razy robić zanim poczuję ulgę
Jak przyjechaliśmy, to Tatusiek wziął się za miksowanie obiadu dla Dziadka, bo mu kazali papki jeść. Nie mamy blendera, więc robił to w tym "dzbanku", któy był dołączony do miksera-tak się śmiesznie nakłada i miksuje owoce. No i oczywiście popsuł
Mieliśmy jechać do lidla i tesco po blender, ale odpuszczamy. Drogi całkowicie nieprzejezdne, bo drogowcy "zaspali"
robię pączki

jak się włoży kartę to wariuje
na sławka karcie w ogóle sieci nie łapie i się wyłącza, a na mojej łapie sieć, ale też się wyłącza