|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Nie moja wina, sama sobie tego nie wymyślam. Po raz kolejny albo ja odpuszczę albo koniec.
Cytat:
Blog/strona - umieszczam tam zdjęcia ślubne wykonane przeze mnie/tż bo się tym zajmuję
|
|
#872 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Też znam ten ból. Od 3 lat "kompletuję" sprzęt. I na razie mam tyle co kot napłakał i to prawie wszystko jak najtańsze.
Idę jutro na wieczór panieński kumpeli na której wesele idę w kwietniu Cóż to jak na razie pierwszy i ostatni panieński na którym będę. Ja chyba nie będę miała.. Kindziu zapomniałam dopisać wcześniej. Jeżeli tż Ci wierzy i wie, że ktoś chce Ci zaszkodzić, to olejcie sprawę (wiem, że nie jest łatwo). Ale wierz mi że nic tak nie rozwścieczy tej osoby która to zrobiła jak to, że będzie was widzieć razem szczęśliwych i że to co zrobiła na nikim nie zrobiło wrażenia ![]() Paulinko bardzo ładne zaproszenia
|
|
#873 |
|
Wtajemniczenie
|
Ide nyny
Do jutra dziewuszki
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny
Paulinka bardzo ładnie te zaproszenia i eleganckie ![]() melody czekam na Twoją przymiarkę i opinię kochana i mam nadzieję, że Ci się spodoba a w którym salonie będziesz mierzyła??
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
ahhahahahah!
To ja!
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladko ja spokojnie poczekam nie będę zaczynała wojny bo ktoś ją ewidentnie ją zaczął ale nie przejdę obok tego obojętnie bo żadna łajza ściery ze mnie nie będzie robić, poczekamy zobaczymy
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie TZ mnie pogoni do salonu Twoja sukienke chce przymierzy po niespełnionej miłości do Jima, wiec muszę wiedzieć czy empire czy moze jednak nie. Jesli zle bede w niej wygladac wowczas juz w glowie swita mi na jaka sie zdecyduje A mierze odziwo w Tarnowie. Maja te kolekcje. Nawet na targach byla pokazana na modelce ta sukienka ----> http://www.facebook.com/tarnovia?sk=app_238443366 217613#!/photo.php?fbid=3464041687 26903&set=pu.161801903853 798&type=1&theater wiec chyba to ta? Tak czy siak musze sie zobaczyc w falbanach ![]() edit; link nie dziala. wiec tutaj wkleje
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-02-17 o 22:38 |
|
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
nie może wyświetlić strony
![]() tak czy siak dupsko z rana podnoś z wyrka i ruszaj na podbój czekam na jutrzejszą relację edit: to ta ale jakoś tak dziwnie na niej wygląda albo ja jestem jakaś przewrażliwiona
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2012-02-17 o 22:40 |
|
|
|
#879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bede mieć princeskę z tiulu z długim trenem i welonem. Gdzie na samą suknię pójdzie z 5 warstw tiulu a ostatnia będzie z jakiegos tiulu angielskiego z delikatnym brokatem pierwsza przymiarka dopiero w czerwcu, a juz nie moge się doczekać
|
|
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie to jak teraz patrze na zdjecia Popielewicz to Ona miala inny gorset.. Nie pamietam juz jaki Ty masz? tez z obniżonym stanem? bo na zdjeciu z witryny sklepowej ciezko mi ocenic
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-02-17 o 22:53 |
|
|
|
|
#881 |
|
Zadomowienie
|
Wspaniałych przeżyć na Nowej Drodze Życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Wspaniałych Emocji!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Czekamy na relacje trzymamy kciuki, całusy i kwiaty dla Mężatki!!!!!! |
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kindziu co to za wiocha i nie przejmowalabym sie tym, nic bardziej nie denerwuje takich ludzi jak olewanie ich koniecznie zrob foto!!! Zmykam spac bylam dzis na zumbie, bo nie bylo jogi
|
|
#883 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja też idę spać. --->Powiem Wam Dziewczyny że wieczory to u mnie masakra, od środy zasypiam zapłakana, o ile cały dzień trzymam się dzielnie, to wieczorem jest masakra, nie słyszę żeby szczekał za ścianą, nie drapie po budzie, a zasypiając mam flashback z całych 12 lat życia Psiaka... Mam nadzieję że czas leczy rany, bo póki co nic takiego się nie stało, ba, z dnia na dzień mam wrażenie że to się potęguje Jutro ostatki a ja w ogóle nie mam ochoty na nie iść. TŻt mówi że to idiotyczne zachowywać się tak po śmierci psa, ale co mam poradzić że już taka jestem? ehh.. już Wam nie marudzę. <---Dobrej nocy, od rana zajęcia..
|
|
#884 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
no i czekamy na zdjęcia---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
tez ide juz spac
![]() dobranoc Kobitki
|
|
|
|
#886 | |||
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki
Ja jak zwykle wieczorową porą - i to późną :p - no ale inaczej to ja się zorganizować nie potrafię :p Oczywiście zrobiłam sobie mnóstwo cytowań i lipa - przecież hibernowałam w międzyczasie komputer to się anulowało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
? Bo aż zaczynam żałować iż kupiłam swoją Przecież jak Wasze śniadanie jest 8 lipca a nasz ślub 21 to spokojnie zdążyłabyś mi przesłać i wtedy na pokazie tanecznym byłabym w pożyczonej, nenowej kiecusi - to by dopiero był lans bauns No, chyba że moja okaże się choć w połowie tak ładna jak Twoja to nie będę płakać ![]() Cytat:
Co za masakra ![]() Kindziu: Nie no laska poleciała z koksem... Pamiętam poprzednie historie - teraz jak opowiedziałam TŻowi to aż się za głowę złapał a i mówi że dobry motyw jak wtedy wybraliście się do niej z winem Heh, ale wracając do tej aktualnej sytuacji to jakaś parodia :/ Co trzeba mieć w głowie żeby takie idiotyzmy przychodziły na myśl... sieczkę? Nie denerwuj się Kochana, mam nadzieję że wywęszysz prawdę A Twój TŻ na pewno o tym tak nie myśli ![]() Chateczko No widzisz Kochana tak to już jest że się wymieniamy Po prostu obie piszemy długaśne posty i byłoby ciężko gdybyśmy obie tak zasuwały hehe żarcik - nas nigdy za wiele Cieszę się, że się wdrożyłaś w pracy i ciśniesz tam dzielnie )) Kiciu Kwiatki są urocze, ale mnie niestety ni cholery nie pasują do Twoich ślubnych butów... Buty są eleganckie, że dżetami i z klasą, bardzo gryzie się to z wesołymi kwiatkami z filcu (bo to filc, prawda?) które prędzej nadawałyby się do jakichś balerinek tak na co dzień niż pod suknię ślubną... Nie chcę Cię urazić tym bardziej że widzę iż bardzo Ci się to podoba, ale może przemyśl to jeszcze ![]() Przepraszam ale zapomniałam która dziewczynka pytała mnie o firmę z której zamawiałam swoje buty. Tak, to był Akces, ale nie polecam bo musiałam reklamować (dostałam nie tę klamerkę przy zapięciu jaką zamawiałam) no i generalnie przód buta, który bardzo mi się spodobał na zdjęciu ze stronki i z powodu którego zdecydowałam się na ten model w rzeczywistości został wykonany zupełnie inaczej - nic z tym nie zrobili niestety... Ogólnie buty mi się podobają, ale za 3stówy i przez piękne zdjęcia na stronie spodziewałam się czegoś lepszego ![]() Aha i któraś z dziewcząt pisała, że to ta sama firma co Akces2 tylko tę drugą prowadzi syn właściciela Akcesu - ale bzdurki Nawet na swojej stronce swego czasu tłumaczyli, że nie mają z tym nic wspólnego :pTak poza tym dziewczyny, to jestem zestresowana. Niby nic się nie dzieje i przecież jestem happy, przed ślubem, zamawiam sobie lampiony i inne głupotki, ale nie radzę sobie :/ Jest już prawie koniec lutego. Nie zaczęłam pisać magisterki. Nie zrobiłam jeszcze zaproszeń. Nie wymyśliłam całych dekoracji. Nie mam dokończonej sukni i wątpię w efekt końcowy (suknia mi się podoba ale chyba trochę w duszy żałuję, że mam suknię używaną, boję się że nie będzie idealnie śnieżnobiała) już z tymi ramiączkami itd. Teraz jeszcze jest mi głupio, że nie zadziałaliśmy z TŻa paluszkiem wcześniej, w ciągu 3 lat (bo tyle po zaręczynach odbędzie się przecież nasz ślub) spokojnie mogliśmy poprawić ten defekt na NFZ albo choć z częściową refundacją... a tak to TŻcik zapisał się na konsultację na... 23maja ![]() A i żeby było tego mało, jutro zostaję w domu zamiast iść na zajęcia (a mam pierwszy zjazd w tym semestrze)... Co prawda mam usprawiedliwienie (no powiedzmy...) bo jestem przeziębiona i muszę się porządnie wykurować, no a poza tym czuję, że jutro nadejdzie @ i jestem cała obolała... Mam wyrzuty sumienia, bo i w pracy wolne dostałam no i za uczelnię moi rodzice płacą to już w ogóle... ale w niedzielę już się stawię na uczelni, żeby nie było! Ech może to wina tego mojego wydłużonego PMSu że taki paskudny mam nastrój i nastawienie do życia? Sama nie wiem...
|
|
#887 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
My planujemy zamawiać zaproszenia ze zdjęciem, takie: http://moda.allegro.pl/zaproszenia-s...073534082.html , ale czytałam, że ktoś odradzam zamówienia u tego allegrowicza I pozostaje bez pomysłu.Cytat:
![]() Dobrze, że nie jestem ostatnią lipcówką bez sukienki, bo spędza mi to sen z powiek. Cytat:
Która normalna, dorosła osoba bawiła by się w takie "życzliwości"Seagirl wszystkiego naj na nowej drodze życia, udanego, śnieżnego weselicha Dawno się nie odzywałam(pewnie z dwa wątki zleciały, ale zupełnie nie mam kiedy). W sprawach ślubnych postępów nadal brak , za to udało mi się dwie sesje ogarnąć, pozostając przy tym pełnoetatowym pracownikiem. Podpatrzyłam wieszaki ślubne u Was na wątku i TZ zrobił już plan i mi taki zrobi ![]() Ogólnie dziś idziemy oglądać i wreszcie zamówić! obrączki. Postaram się nie wybrzydzać i wreszcie jakieś wybrać. Skończyliśmy nasz dwutygodniowy kurs discosamby, ale przydałby się jeszcze jakiś, żebyśmy pewnie czuli się na parkiecie. Normalnie Sztuczko jak czytam koniec Twojego posta to jakbym czytałam o sobie, strasznie te wesele mnie stresuje, ponieważ wogóle nie mam czasu niczego załatwiać. Niby jedne studia zakończyłam, ale teraz muszę do lipca pracę magisterską nagryzmolić, a po pracy wracam intelektualnie wykończona i zostają tylko weekendy, których i tak więkza połowa odpada na drugie studia Strasznie cieszę się na ślub i podróż poślubną, na wesele trochę mniej, mam wrażenie, że nie będzie tak jak być powinno przez mój brakoczas
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|||||
|
|
|
#888 |
|
Zadomowienie
|
Wklejam obiecane zdjęcie muszek dla moich maluchów
|
|
#889 |
|
Wtajemniczenie
|
ale cudne!skąd je zamawiałaś?? te fioletowe by mi pasowały idealnie do moich kawalerów!
|
#890 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczne te muszki
![]() Ja wpadłam, żeby życzyć Wam miłego weekendu. A szczególnie Seagirl super ślubu Jedziemy do tego Maximusa i do Warszawy pojedziemy przy okazji. I nie wiem kiedy wrócę. Może dziś a może dopiero jutro.
|
#891 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
Seagirl wszystkiego najlepsiejszego na nowej drodze życia, niech Wasze małżeństwo będzie długie i szczęśliwe Kindziuś wg mnie powinnaś sobie odpuścić, ale wiem, że zrbisz po swojemu ![]() i nie wiem, co jeszcze miałam napisać, skleroza jedna |
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Seagirl wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, szczęścia i miłości i by problemy omijały Was szerokim łukiem
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Seagirl wszystkiego najlepszego w tym pieknym dniu
![]() Zycze Wam niezapomnianych wrażeń, miłości, szczęścia i cudownej zabawy do białego rana ![]() Nie wierze wciąż ze to Nasz ślubny rok
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() Ja jestem jeszcze w łózku... z laptopem zrobic pranie, jechac po zakupy i najwazniejsze zrobic sobie domowe spa, zeby jutro bylo idealnie Kurde ale obawiam sie, ze dostane jutro @, bo mam takie wielkie i twarde piersi ktore mnie bolą i w brzuchu cos zaczyna pobolewac Seagirl Wszystiego najlepsiejszego dla Was Gołąbeczki w tym Najwazniejszym dla Was Dniu zebyście zawsze się kochali tak jak to bylo do tej pory, albo jeszcze mocniej 3mam kciuki, zeby wszystko sie udalo!Sztuczka głowa do góry! Każda z nas ma takie myśli czy na pewno ze wszystkim zdąży, czy bedzie idealnie. Kazda z nas pracuje albo sie uczy, albo dwie rzeczy naraz, ale wkoncu jesteśmy PM 2012 ktorym wszystko sie udaje i nie ma innej opcji, zeby ktorejs cos nie wyszlo buziaki dla Ciebie i bacili o ktore prosilasEdytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2012-02-18 o 09:28 |
|
|
|
#895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu bardzo tęsknisz i cierpisz, ja także przywiązuję się do moich pupili i gdy coś im się złego dzieje, bardzo to przeżywam trzymaj się cieplutko Cytat:
piękna sukienka seagirl, wszystkiego naj, naj, najlepszego na nowej drodze życia
|
||
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Seagirl wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, wielu lat niekończącej się miłości, spełnienia waszych marzeń i aby dzisiejszy dzień od początku do końca był idealny
A ja wstałam dziś z ogromnym dołem chce mi się płakać leżeć w łóżku i nie wychodzic
|
#897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Seagirl wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Dużo miłości i żeby wszystko się udało zgodnie z planem!
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Cudne
Seagirl Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia Kochane proszę Was o kciuki ![]() ![]() Dziś o 14 piszę egzamin. Jeden z najgorszych w tym semestrze
|
#899 |
|
Rozeznanie
|
Seagirl - wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze zycia
Kindzia - zadzon na infolinie, podaj numer telefonu powiedz ze używa go twoje dziecko i chcesz dodać np. pakiet sms, podaj imie i nazwisko twojej bratowej ( niby że to twoje dane bo numer zarejestrowany jest na matke dziecka czyli Ciebie) i jak numer będzie zarejestrowany na kogoś innego to odrazu powiedza, że nie zgadzaja sie dane i będziasz miała jasnośc Chyba w miare wyjasniłam.A tak pozatym to miłego dnia. Kicia dziś jade na sale. |
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Seagirl Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

26.11.2011
19.05.2012
ale pewnie TZ mnie pogoni do salonu
Tak czy siak musze sie zobaczyc w falbanach 

wtf? zagrywki na poziomie gimnazjum.. bo w takim wieku dostawałam takie smsy 
i nie przejmowalabym sie tym, nic bardziej nie denerwuje takich ludzi jak olewanie ich
Przecież jak Wasze śniadanie jest 8 lipca a nasz ślub 21 to spokojnie zdążyłabyś mi przesłać i wtedy na pokazie tanecznym byłabym w pożyczonej, nenowej kiecusi - to by dopiero był lans bauns