Rower stacjonarny cz 2 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-14, 22:44   #241
sssouzie
Raczkowanie

Dot.: Rower stacjonarny cz 2

półtorej godziny rowerowo i pół godziny przebieżka, tak o, właśnie wróciłam. przyjemnie się tak zmęczyć przed snem. i dopowietrzyć
sssouzie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-15, 09:51   #242
vera814
Przyczajenie

Wczoraj tylko 40 min a dziś już przejechane 70min (41km) wieczprem zamierzam jeszcze raz wejśc na rowerek.

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Sssouzi
kochana normalnie Cie podziwiam za ta wytrwałośc.Ja na bieganie czekam na wiosne bo teraz dla mnie za mroźno będę churchac zaraz po takim biegu
vera814 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-15, 11:37   #243
Agamtb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vera814 Pokaż wiadomość
Wczoraj tylko 40 min a dziś już przejechane 70min (41km) wieczprem zamierzam jeszcze raz wejśc na rowerek.
Suniesz ciągle z taką średnią 35km/h, no no..... Chyba z górki? Czy to jakiś lajtowy bieg?
Tak podpytuję, bo ja nie korzystam z roweru stacjonarnego, a utrzymanie takiej Vśr. przez godzinę to nie lada sztuka...
Agamtb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-15, 12:57   #244
vera814
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Agamtb Pokaż wiadomość
Suniesz ciągle z taką średnią 35km/h, no no..... Chyba z górki? Czy to jakiś lajtowy bieg?
Tak podpytuję, bo ja nie korzystam z roweru stacjonarnego, a utrzymanie takiej Vśr. przez godzinę to nie lada sztuka...

Czyja wiem na Stacjonarnym sobie jeżdże więc droga prosta bez górekFaktycznie tępo utrzymuje takie samo przynajmniej staram sie.

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Jak jeżdziłam normalnie na dworze rowerem to ciężko bylo napewno bym nie utrzymala takiego tępa i napewno nie przejechałabym tyle km w ciagu godziny.Nie chciałabym skłamac ale wydaje mi sie że mniej wiecej przejeżdżalam przez godzine ok 15-18km ...może mniej...Musze sobie teraz sprawic na normalny rower taki sprzęcior do pomariu jak mam na stacjonarnym
Stary 2012-02-15, 13:07   #245
kasia 605
Raczkowanie

GG do kasia 605

czesc

mam do Was pytanie,
chciałabym kupić rodzicom rower za ok 700 zł,
możecie mi jakiś model polecić?

Na moim rowerku jeżdzę 5 dni w tygodniu ok 30 min średnio 25 km/h, na zmianę z orbitrekiem.

Edytowane przez kasia 605
Czas edycji: 2012-02-15 o 13:15
kasia 605 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-15, 17:42   #246
samoo
Raczkowanie

40 minut
samoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-15, 19:37   #247
weronikaa7
Raczkowanie

Godzina zaliczona
weronikaa7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-15, 21:33   #248
sssouzie
Raczkowanie

godzina czterdzieści.

zamierzam jeszcze mimo tego paskudnego zaśnieżenia się przebiec. tak w zamierzeniu - pół ha. i nie ma to czy tamto!

mój ojciec od dzieciństwa mi powtarzał: złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez vera814 Pokaż wiadomość

Sssouzi
kochana normalnie Cie podziwiam za ta wytrwałośc.Ja na bieganie czekam na wiosne bo teraz dla mnie za mroźno będę churchac zaraz po takim biegu

taka tam wytrwałość...ja po prostu nie lubię mieć "świadków"- w takie mrozy po 23 mam pewność że nie jestem zabawnym obiektem obserwacji.
zawsze byłam takim samotnikiem i nie lubiłam "publicznie się męczyć".
nawet na rower normalny ( mam kolarzówkę oraz pospolitego "górola") w sezonie wychodzę o 5 rano lub późnym wieczorkiem incognito tak,o.
Stary 2012-02-16, 10:01   #249
nunny
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sssouzie Pokaż wiadomość

ja po prostu nie lubię mieć "świadków"- w takie mrozy po 23 mam pewność że nie jestem zabawnym obiektem obserwacji.
zawsze byłam takim samotnikiem i nie lubiłam "publicznie się męczyć".
nawet na rower normalny ( mam kolarzówkę oraz pospolitego "górola") w sezonie wychodzę o 5 rano lub późnym wieczorkiem incognito tak,o.[/FONT]
Ja mam tak samo, tylko że w moim wypadku to stanowi doskonałą wymówkę do niebiegania
Dziewczyny nie jeździłam od piatku Zaraz wsiadam i nadrabiam ostro bo jutro też chyba nie wsiądę na rower
A tak w ogóle to mam chyba jakiś zły dzień, beznadziejnie się czuję...
nunny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-16, 11:09   #250
sssouzie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nunny Pokaż wiadomość
Ja mam tak samo, tylko że w moim wypadku to stanowi doskonałą wymówkę do niebiegania
Cytat:
Napisane przez nunny Pokaż wiadomość

Dziewczyny nie jeździłam od piatku Zaraz wsiadam i nadrabiam ostro bo jutro też chyba nie wsiądę na rower

A tak w ogóle to mam chyba jakiś zły dzień, beznadziejnie się czuję...

no u mnie też długo działało to mocno zniechęcająco do każdego ruchu - ale już zaczęłam! muszę dać radę, nie na darmo te zakwasy mi się zrobiły!

jak już boli to niech z efektem!

może złe samopoczucie to kwestia tłustego czwartku?
kawa poczebna? odsłonić jak najmocniej wszystkie okna- takie piękne słońce...mi na takie podupadnięcie nastroju pomaga...sprzątanie!

ja w ramach pocieszenia, że pączków nie będzie, kupiłam sobie pyszne brzuszki z łososia i zrobiłam na nich omleta z ziołami...grzechu warte!

wczoraj biegając ćwiczyłam technikę oddychania przez nos. początkowo jedynie udało mi się zakrztusić własnym gilem ale potem już było lepiej.
zakwasy mam- wspomniałam już. zakwasy zakwasami, ale daję radę dość płynnie przebiec te 26 minut. ( 4 minuty mam takie w "zapasie" na szybszy marsz).

a teraz nastawiam kawę, kawę z kardamonem....k toś chętny...?
Stary 2012-02-16, 17:52   #251
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cześć dziewczyny, dołączam do Was. Pierwszy dzień treningu na rowerku mam za sobą i musze przynać, że moja kondycja jest tragiczna, a nawet gorzej niż tragiczna . Mam nadzieje, że tym razem dam rade i nie wymiękne. Zastanawiam się czy jeździć codziennie czy co drugi dzień? Jak zaczynałyście? Mam nadzieje, że do lata moje nogi choć trochę będą jędrniejsze .
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-16, 19:15   #252
nia.r
Raczkowanie

GG do nia.r

Cześć dziewczynki Ja dziś zaliczyłam 40 minut średnim tempem ale dopiero od tygodnia śmigam systematycznie bo w końcu przeniosłam rower przed TV Mam nadzieję , że trochę kondycja mi się poprawi A propos podziwiam Was , 1:30 na rowerku to już nie lada co i jeszcze bieganie Ja też tak będę mam nadzieję
nia.r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-16, 19:27   #253
sssouzie
Raczkowanie

witaj nia.r
strasznie fajnie nam się ten wątek rozwija

też będziesz, już wkrótce

osobiście nie potrafię jeździć oglądając filmy (telewizora nie mam, ale na laptopie czasem oglądam) bo łapię się na tym, że w ciekawszych momentach ... zamieram i nie pamiętam jak długo taki stan trwa

ja już po mojej jeździe- planowo półtorej. bieganie na deser po 23 zostawiam
Stary 2012-02-16, 20:50   #254
.domi
Wtajemniczenie

GG do .domi

fiu fiu, nie ma przebacz, pięknie dziewczyny!

u mnie na deser 2 pąki i 1h pedałowania
(w odwrotnej kolejności )
może skuszę się jeszcze na jedną godzinkę
.domi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 07:12   #255
nia.r
Raczkowanie

GG do nia.r

Cytat:
witaj nia.r
strasznie fajnie nam się ten wątek rozwija

też będziesz, już wkrótce

osobiście nie potrafię jeździć oglądając filmy (telewizora nie mam, ale na laptopie czasem oglądam) bo łapię się na tym, że w ciekawszych momentach ... zamieram i nie pamiętam jak długo taki stan trwa

ja już po mojej jeździe- planowo półtorej. bieganie na deser po 23 zostawiam

dzięki dzięki
chciałabym to widzieć jak robisz stopklatkę jadąc hehehehe fakt efektywne by to nie było
a co do biegania to musisz mieć chyba spokojną okolicę, ze tak późno sobie śmigasz jeszcze powiedz, że po parku to pokłon Ci złożę
ja osobiście biegać nie lubię ale z utęsknieniem wyczekuję wiosny i znów "wsiadam" na moje kijki i w drogę
miłego dnia kobietki
Stary 2012-02-17, 21:09   #256
nia.r
Raczkowanie

GG do nia.r

Cytat:
Napisane przez StokrotkaMM Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim.
Po dłuzszym czasie od 13 go stycznia wsiadłam na rowerek.
Jeżdżę codziennie 40 minut tj. 22km i 580 kcal.
Ale powiedzcie czy taka jazda daje efekty czy może mozna to jakoś wzmocniC ?
mam na rowerku 8 biegów :
10 min na 4 biegu (ok. 29 km/h )
5 min na 3 biegu ( ok, 31 km/h)
5 min na 2 biegu ( ok, 35 km/h)
5 min na 4 biegu ( ok, 29 km/h)
5 min na 3 biegu ( ok, 31 km/h)
5 min na 2 biegu ( ok, 35 km/h)
5 min na 1 biegu ( ok, 42-43 km/h)
A od soboty zaczęłam na zmianę skakać na skakance, czyli 1 dzień rowerek i 1 dzień skakanka.
Zależy mi najbardziej na ujędrnirniu i wyszczupleniu ud i pośladków, zmniejszeniu celulitu , no i spadku wagi, bo przy wzroście 163 cm mam 59 kg, a przed zimą miałam 55 kg. A chciałabym schudnąć do 52-53 kg.
I od 2 tygodni postanowiłam nie jeść słodyczy - tylko w sobotę i niedzielę ewentualnie ciasto własnej roboty.
Poradźcie mi czy tak można schudnąć ????
Stokrotko powinnaś robić odwrotnie. Zasadą treningu jest zwiększanie obciążenia podczas treningu.
1.rozgrzewka 5-10 min np. 2 poziom
2.trening właściwy ze stopniowym zwiększaniem obciążenia
powiedzmy, ze zaplanowałaś sobie 60 min całości. 10 na rozgrzewkę, 45 np. interwały ze wzrostem obciążenia lub stopniowe zwiększanie obciążenia np. co 5 min. Tylko teraz pytanie czy chcesz rozbudować mięśnie czy je ujędrnić bo jeśli to drugie to nie przesadzaj z obciążeniem. No a wracając do sedna sprawy to zostało nam 5 min na stopniowe wyciszanie organizmu czyli zmniejszanie tempa i uspokajanie tętna. Jęśli planujesz dłuższy lub krótszy trening to rozplanuj to adekwatnie do czasu ale pamiętaj o rozgrzewce bo o kontuzję nie trudno. A na koniec rozciąganie obowiązkowo Powodzenia w razie pytań służę pomocą
Stary 2012-02-17, 21:46   #257
Paulinka36544
Przyczajenie

Witam was

Ja dziś pierwszy raz jeździłam na moim nowym `nabytku`
Fakt faktem tylko 40 minutek spaliłam chyba ok 350 kcl
ale jakoś nie wierzę w te liczniki
Mam nadzieje, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej.
Podziwiam was za wytrwałość
Paulinka36544 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-18, 01:58   #258
.domi
Wtajemniczenie

GG do .domi

godzinka pedałowania
dieta dzień pierwszy
witajcie na drodze życia!

...popełniłam na pocieszenie kilka kosmetycznych zakupów

Edytowane przez .domi
Czas edycji: 2012-02-18 o 02:01
.domi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-18, 07:11   #259
vera814
Przyczajenie

Zawaliłam:/ 2 dni bez rowerku nie ma to tam to dzisiaj za kare musze nadrobic te dni!!wczoraj kebab(przepyszny) przedwczoraj 2 poączki trzeba to spalic o ile nie jest za późno. Wychodze do miasta tak tak na pieszojak wróce wsiadam na ponad godzine na mojego rumaka i wieczorem tak samo.Postanowiłam że też zaczne biegac tak jak Ty Sssouzie cieplej sie zrobiło tylko ta chlapa ale może wieczorem bedzie lepiej troche ją pozgarniają.Na początek może dam rade 0.5 godziny.
Pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-18, 08:58   #260
sssouzie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nia.r Pokaż wiadomość
chciałabym to widzieć jak robisz stopklatkę jadąc hehehehe fakt efektywne by to nie było
a co do biegania to musisz mieć chyba spokojną okolicę, ze tak późno sobie śmigasz jeszcze powiedz, że po parku to pokłon Ci złożę
efektywne może nie, ale za to jakie efektowne!

mieszkam na dwa domy - jeden w Nasielsku, wcale nie takie duże miasteczko, wtedy biegam...przy cmentarzu - fakt, spokojnie tam
gdy nocuję w Wawie u rodziców, wtedy biegam....po pradze południe

nie pamiętam, co wcześniej pisałam, a nie chce mi się szukać moich postów - wczoraj i przedwczoraj półtorej rowerka, pół przebieżka.

coraz lepiej mi się biega, choć wczoraj rzeczywiście plucha była na ulicach a w skaryszewiaku śnieg, ale pocieszam się tym, że, cytuję z innego wątku:
Cytat:
Napisane przez agamtb Pokaż wiadomość

Cytat:
ja tam brnę w śnieg no właśnie, czy takie bieganie w śniegu nie zwiększa naszego wysiłku przekładając się również na ilość spalonych kalorii?
No ba! A jak fantastycznie ćwiczy się dzięki temu siłę biegową
zresztą...śnieg tak fajnie skrzypi. ..
także, vera, myślę, że mając już jakąś wyrobioną na rowerku kondycję, kondycyjkę (?) bez problemu dasz sobie radę z bieganiem

Cytat:
Napisane przez .domi Pokaż wiadomość
godzinka pedałowania
dieta dzień pierwszy
witajcie na drodze życia!

...popełniłam na pocieszenie kilka kosmetycznych zakupów

uwielbiam takie NOWE DROGI ŻYCIA
od razu się człowiek czuje piękniejszy, doskonalszy i w ogóle...i w szczególe - a jeszcze jak jest okazja przy tym do zakupów
...

czymam kciuki za was!

MOC Z NAMI!

Edytowane przez sssouzie
Czas edycji: 2012-02-18 o 08:59 Powód: poprawa zdania
Stary 2012-02-18, 09:04   #261
shiral
Zadomowienie

dziś 45 minutek, aż człowiek lepiej się czuję
Stary 2012-02-18, 21:47   #262
ibyza
Wtajemniczenie

ja musiałam zaniechać chwilowo pedałowania, ale myślę, że po weekendzie znowu zacznę
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-19, 09:51   #263
vera814
Przyczajenie

Znowu dałam dupy:/ miałam wczoraj 2 razy jeździc ale zdołałam tylko raz wsiąśc ale jak już wsiadłam to tak szybko nie zeszłam UWAGA UWAGA pobiłam swój rekord!!!! przejechalam 52 km w 1.5 godziny za jedym razem tak że Sssouzie zbliżam sie do Ciebie Nastawiłam sie też na bieganie ale mój Witek sobie zaprosił znajomych na wieczór i nici z mojego biegania wyszło:/ Dziś może sie uda
Mam nadzieje że jakaś kondycja już ...
Stary 2012-02-19, 10:32   #264
nia.r
Raczkowanie

GG do nia.r

witam kobietki zostawcie tą poranną kawę i ciacho i do roboty no może zacznijmy od psychicznego nastawienia się na wieczorny wysiłek ja już zaczynam ammmmmmmmmmmmmmm......... ...... ammmmmmmmmmmmmmmmmmm..... ... ammmmmmmmmmmmmmm......... .......
Stary 2012-02-19, 12:05   #265
sssouzie
Raczkowanie

gratulacje vera!
czasem już tak się można zagalopować, że się nawet nie zauważy tego mijającego czasu- nie trzeba było nawet sięgnąć po tą butelkę z piciem!

ja wczoraj ani nie pedałowałam, ani nie biegałam.
byłam u rodziców, rowerka niet, a biegać nie dałam już rady, bo...
wyciągnęłam mamę i dwie siostry na łyżwy, też straciłyśmy rachubę czasu i poszarżowałyśmy 2 ha. znaczy ja szarżowałam, uwielbiam się zmęczyć tak porządnie, ale z przyjemnymi wstawkami powrotu do mojej ekipy. śmiechu było co niemiara. po powrocie jeszcze grałyśmy w świetną planszówkę u siostry(uuuwielbiam gry planszowe!) i gdy wróciłyśmy już docelowo w miejsce noclegu usiadłam... i spałam w ciuchach dawno się tak nie wykończyłam. dosadnie czułam mięśnie podczas tych wszystkich piruetów.

niesamowite jest to, że biegając, od kilku dni starałam się wymęczyć te paskudne zakwasy z siebie, wczoraj czułam wszystkie mięśnie, (dziś mamie nie udało mnie się wybudzić na kawę i w rezultacie wstałam o 11
-dawno nie miałam takiego przewałkonionego poranka) a gdy dziś wreszcie zwlokłam się z betów dotarło do mnie, że jestem jak nowo narodzona! nic nie boli!

czyli dziś po powrocie do domu wsiadam na rowerek i przebieżka wieczorkiem w planach zapowiada się bezboleśnie.

a w ogóle, to już zaczęłam się mentalnie męczyć na tych najmniejszych obrotach, jakoś efektów poza kondycją nie widzę, więc na stałe zwiększyłam sobie obciążenie. jadę takim samym tempem, wreszcie się trochę męczę, jestem na diecie also mięśni przeolbrzymich sobie nie wyrobię, więc, uważam przeskok na następny level dokonany

także, nia.r, ja tam nastawienie mam dobre.
najwspanialsze jest wtedy, gdy wstajesz rano po wypitym na wieczór piwie i z przyjemnością stwierdzasz z ulgą: nie wywaliło mi brzucha!

wtedy widzisz, że rzeczywiście każdy kolejny wysiłek ma sens, znaczy się CHCĘ!

ja po pysznej kawie, umysł jasny i wyjątkowo przyjemny psychicznie dzień pomimo deszczu się zapowiada. takiego też i wam życzę
Stary 2012-02-19, 18:24   #266
Paulinka36544
Przyczajenie

Dziś zrobiłam 35 km!!!
Może nie jest to dużo ale zważając na to, że dopiero zaczęłam jeździć jestem z siebie dumna
Paulinka36544 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-19, 20:19   #267
nia.r
Raczkowanie

GG do nia.r

Brawo Paulinka byle tak dalej ja dziś 45 minut (5-rozgrzewki,35-rosnąca intensywność,5-uspokojenie ) było super
Stary 2012-02-20, 07:35   #268
StokrotkaMM
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nia.r Pokaż wiadomość
Stokrotko powinnaś robić odwrotnie. Zasadą treningu jest zwiększanie obciążenia podczas treningu.
1.rozgrzewka 5-10 min np. 2 poziom
2.trening właściwy ze stopniowym zwiększaniem obciążenia
powiedzmy, ze zaplanowałaś sobie 60 min całości. 10 na rozgrzewkę, 45 np. interwały ze wzrostem obciążenia lub stopniowe zwiększanie obciążenia np. co 5 min. Tylko teraz pytanie czy chcesz rozbudować mięśnie czy je ujędrnić bo jeśli to drugie to nie przesadzaj z obciążeniem. No a wracając do sedna sprawy to zostało nam 5 min na stopniowe wyciszanie organizmu czyli zmniejszanie tempa i uspokajanie tętna. Jęśli planujesz dłuższy lub krótszy trening to rozplanuj to adekwatnie do czasu ale pamiętaj o rozgrzewce bo o kontuzję nie trudno. A na koniec rozciąganie obowiązkowo Powodzenia w razie pytań służę pomocą
Nikt mi długo nie odpowiadał, ale potem pisałam , że zmieniłam system jazdy - teraz jest tak:
5 minut - 4 bieg
3 minuty - 1 bieg
2 minuty 3 bieg
(3 min + 2 min * tak przez 30 minut
na koniec 5 minut 2 bieg wolno
Oczywiście się rozciagam i przez to nie ma zakwasów. A co drugi dzień skakanka + rozciąganie, brzuszki + stepper.
Cz tak jest lepiej ?
StokrotkaMM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 08:19   #269
nia.r
Raczkowanie

GG do nia.r

Cytat:
Napisane przez StokrotkaMM Pokaż wiadomość
Nikt mi długo nie odpowiadał, ale potem pisałam , że zmieniłam system jazdy - teraz jest tak:
5 minut - 4 bieg
3 minuty - 1 bieg
2 minuty 3 bieg
(3 min + 2 min * tak przez 30 minut
na koniec 5 minut 2 bieg wolno
Oczywiście się rozciagam i przez to nie ma zakwasów. A co drugi dzień skakanka + rozciąganie, brzuszki + stepper.
Cz tak jest lepiej ?
Hej a ja bym zrobiła tak
5 min - 1 bieg (rozgrzewka 5-10 min!)
5 min - 2 bieg
15 min - 3 bieg(albo 10)
5 min - 4 bieg(albo 10)
3 min - 2 bieg
2 min - 1 bieg
w miarę nabierania kondycji możesz sobie zwiększać poziom w środkowej części ćwicząc np. dłużej albo stopniowo przeskakiwać na wyższe biegi. Ale rozgrzewkę i wyciszenie bym zostawiła. Staraj się utrzymać tętno na optymalnym dla siebie poziomie żeby nie przekroczyć tzw progu tlenowego bo później to już wysiłek anaerobowy i możesz zakwasów się nabawić, a i tłuszczyku nie spalisz. (nie przekraczaj tętna 220 - wiek) Po brzuszkach i stepperze też rozciąganie mam nadzieję ze tyćkę pomogłam
Stary 2012-02-20, 12:51   #270
atilav
Rozeznanie

Dopiero zaczynam z rowerkiem i wczoraj zaliczyłam pół godzinki

atilav jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości