|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
![]() A pozostałe no cóż ... nie moja bajka
|
|
|
|
|
#3092 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Brzydkie nie są, są ładne, ale mogę kupić takie za 20zł, a nie za ileś tam stów
|
|
|
#3095 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3096 |
|
Konto usunięte
|
według mnie to niesamowite koszmarki te bransoletki...
bardzo odpustowe
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
znowu będzie kłótnia na sto stron, bo zaraz jakaś z wątku bransoletek się pojawi
![]() mnie bardziej rozwala Lilou, bo nie czaję, jak za kawałek sznurka i srebrną lub pozłacaną zawieszkę, można dać ponad sto złotych , szczególnie, że czytając recenzję, jakość zawieszek i grawerów, jest słaba w porównaniu do podobnych produktów innych firm... no i jak się sprawdzi na stronach z półproduktami do robienia tego typu biżuterii, to np. 3m sznurka kosztuje 1,50, a srebrne czy tam koraliki, perełki itd. chodzą po kilka zł za parę sztuk w opakowaniu
|
|
|
|
#3098 |
|
Zadomowienie
|
Dziś powalił mnie na kolana strój Kasi T. z jakże cudnej gali "blog roku".
Kasia prezentuje bluzkę, a jakże, z baskinką oraz plisowaną kieckę. Wydaje mi się, że za dużo tych fałd, plis, baskin, także jedyne, co mogę za Kasią powtórzyć to jej słynniejsze hasełko "you made my day"
|
#3099 |
|
Rozeznanie
|
Ech... w gimnazjum i liceum (czyli parę lat temu) zdarzało mi się używać, bo był to jedyny sposób na zapewnienie moim marnym włosom puszystości i wizualnej gęstości. Obskoczyłam też 2 studniówki z karbowaną fryzurą, ale wtedy to chyba nie był jeszcze aż taki rozwalacz (imho były panny z dużo gorszymi fryzurami ). Obecnie bym tego w życiu nie użyła, fuj. Nadrobiłam zaległości na blogu Tuskównej - nie byłam tam od czasów eskapady Tyrolskiej. Nic mnie tam na kolana nie powaliło, zaś słodka minka Kasi zaczyna mi działać na nerwy. Na szczęście dla równowagi psychicznej są tam jeszcze zdjęcia żarcia!
|
|
#3100 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak poza tym to dlaczego zaraz tanich past do zębów? te drogie nie mają tego koloru? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przetłuszczone włosy to co innego. Cytat:
![]() mnie trochę rozwalają loafersy (lordsy) na blogach o tej porze roku, jest zima, ale co trochę widzę gdzieś loafersy, mam wrażenie, że tylko po to, by się pochwalić i hm.. być pierwszym w pokazywaniu ich? taki lans na siłę,sama zamierzam sobie je kupić ale na wiosnę, a nie teraz zakładać je do zdjęcia i później zmieniać na jakieś kozaki czy coś.
|
|
#3101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wystarczy dobra reklama, pokazanie się w paru czasopismach, podarowanie prezencików celebrytom i ma się zapewnione kokosy przez co najmniej kilka sezonów . A ja bezmózga siedzę w domu, może zacznę produkować coś równie "zwyczajnego" i prowadzić nachalny marketing .
|
|
|
|
|
#3104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczególnie, że kiedyś widziałam też bransoletki z muliny, które robiłam jak byłam dzieciakiem, za jakieś horrendalne ceny. Teraz naprawdę wszystko da się sprzedać za nie wiadomo ile. I to mnie rozwala. Że jak tylko coś jest modne, to każda fashionistka musi to mieć za cenę z kosmosu, bo to od projektanta. Jakby sobie nie można było samemu zrobić takiego lilou. W sumie sama chyba sobie zrobię, bo mi się podobają a przywieszkę pewnie też dostanę bez trudu na jakimś stoisku z biżuterią ręcznie robioną.
|
|
#3106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 160 zl za kawalek sznureczka i zawieszke...
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
||
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kupiłam sobie i gdzieś się wala po domu ![]() no prawie identyczne tylko ,że to pandora,taki "mały" szczegół ... |
|
|
|
|
#3109 | ||||
|
nyan nyan ^^
|
Cytat:
![]() Cytat:
A teraz prawie każda szanująca się blogerka nosi lilou ![]() Cytat:
Cytat:
i zachwalają ich wygodę. Dla mnie to jest pozbawione autentyczności. Niech się najpierw przejdzie kawałek
|
||||
|
|
|
#3110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie podobają się pokarbowane włosy, jeżeli strój jest odpowiednio dopasowany i ogólnie muszą pasować do danej osoby.
|
|
|
#3111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kiedyś namiętnie nosiłam biżuterię etniczną, aktualnie zakładam ozdoby raczej rzadko, ale chętniej takie jubilerskie. Chciałabym mieć kiedyś kilka kompletów ze złota czy kamieni szlachetnych. Ale topienie takiej kasy w koralikach wydaje mi się bardzo dziwne. Zresztą nie tylko mnie. Ale wiem, że wiele osób ma odchyły wydatkowe, sama przechodzę przez różne fazy, więc nie mogę doczepić się Pandory z pełną odpowiedzialnością.
|
|
#3112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.zeberka.pl/img_new/2012/0...ss-2012-13.jpg W ogóle stwierdzam, że same rzemienie bez koralików wyglądają najładniej. Cytat:
No i jest to fajny pomysł na prezent - jakiś grawer (aczkolwiek rozwalają mnie grawery typu "dla niuniuniusi" ), ale fakt, cena i jakość są |
||
|
|
|
#3113 |
|
nyan nyan ^^
|
Odnośnie tematu mięty: http://lookbook.nu/look/3078071-Monochromatic-Mint Kolor mi się podoba, ale obawiam się, że nie pasuje do mojej karnacji, nadałby mi taki szpitalny "look"
.Piękną pogodę mają ![]() http://lookbook.nu/look/3079363-spring-in-miami Czemu robi z siebie babcię? http://lookbook.nu/look/3077391-Dancing-Doll Edytowane przez Cherry Blossom Girl Czas edycji: 2012-02-18 o 15:37 |
|
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-02-18 o 15:35 |
|
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym, że same zawieszki też tanie nie są. Mi zależało na pozłacanych, więc to był koszt około 50-60 zł, i są cieńsze niż te Lilou.
|
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.zeberka.pl/art.php?id=16519 fajna
).Cytat:
).
|
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u charlize jest dzis watek domowy. pokazuje zdjecia mieszkania bardzo ladna kuchnia, w ogole mi sie podoba wszystko procz... regalu wypelnionego butami w samym srodku mieszkania? o co kaman? zupelnie mi sie takie cos nie pdooba, buty mozna wystawiac jak sie ma garderobe anie tak w pokoju... nieelegancko zupelnie. zwlaszcza ze mieszka z chlopakiem...
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. Edytowane przez kennedy Czas edycji: 2012-02-18 o 17:24 |
|
|
|
|
#3118 |
|
Konto usunięte
|
fajnie i prosto umeblowane mieszkanie najprostszymi meblami z Ikei, podoba mi się, sama mam podobnie aczkolwiek ja swoje ozywiłam kolorowymi ścianami
![]() a te buty na wierzchu? nie rozumiem czemu niby nie wypada, bo mieszka z chłopakiem? chłopak butów nie widział? ![]() co do Pandory, nie jestem wielbicielką, nie kupuję, nie lubię ( w ogóle nie lubię bizuterii) ale podobaja mi sie ta: http://www.zeberka.pl/img_new/2012/0...-ss-2012-6.jpg i ta: http://www.zeberka.pl/img_new/2012/0...ss-2012-12.jpg reszta trochę za kolorowa i za odpustowa. Gdybym nie wiedziała że to Pandora to spodziewałabym się czegoś takiego na bazarze albo w zwykłym sklepie z takimi drobiazgami |
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się zestawienie tej bluzki, spodenek (no dobra, mogłyby być większe), torby i warkocza
a co do mieszkania Charlize, to też niezłe.
|
#3120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

Szału nie ma jak za "ileś tam stów".

)

. Wystarczy dobra reklama, pokazanie się w paru czasopismach, podarowanie prezencików celebrytom i ma się zapewnione kokosy przez co najmniej kilka sezonów