|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6
Kochane, lece sie ubierac i lecimy do znajomych
Do jutra kochane. mileg wieczorku |
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6
Cytat:
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() zdjęcie robione przed kąpielą, dlatego takie tłuste włoski ma wytarła sobie masło o włosy dzisiaj
|
|
#1624 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() O widzisz do musze sie dowiedziec wiecej o tej gondoli Cytat:
![]() U mnie tez daje takie cos do przykrycia takze nog nie mam golych. Cytat:
strippi- sliczna , a jak rosnie Cytat:
![]() Ufff i po pracy , zaraz pstrykne zdjecia z wczorajszego usg
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Synus z otwarta buzka i kciukiem w gore
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczna jest Zabcia ale kochany |
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje kochana A jak te zdjecia ciesza ![]() Nie wiem czy dzieciaczki tak maja ale moj prawie caly czas z buzka otwarta pozowal
|
|
#1628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() My spaliśmy całe popołudnie, teraz TŻ poszedł do pracy a ja wstałam wyspana i nie wiem co robić Cytat:
co do tapet to papierowa jest b.cienka i gorzej się klei. Nadaje się raczej tylko na gładź, bo widać pod nią każdą nierówność, taka chusteczkowa... Winylowa i flizelinowa to gruba tapeta, nie rwie się, można ją dać nawet na gołą ścianę i można ją używać z klejem, którym smaruje się ścianę nie tapetę ![]() u mnie też tak się mówi Cytat:
moja reakcja na głos przed kompem: wooooooow!!!! haha
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bylam w pracy 10h i padamna twarz .. A przez weekend tez raczej nie odpoczne.No daje mi znac ze u Niego wszystko wporzo Racja zdjecia bardzo wyrazne jeszcze lepszy sprzet niz ma moj gin moze dlatego
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, śpiesze się do szkoły, więc tylko Was prywitam
![]() Zyczę Wam miłego, ciepłego dnia
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zabcia super zdjęcia. Strippi ale Julcia już urosła. Amani u nas są ściany równiutkie. Polecasz tę papierową?? Mojemu mężowi się najbardziej dwie tapetki spodobały. Właśnie ta w sowy i jeszcze w takie rączki, ale wydaje mi się, ze w sowy lepsza. Tylko, ze ona jest papierowa i teraz nie wiem. Brałybyście papierową tapetę?? Wczoraj byłam u znajomych. Wróciliśmy po 24 do domku. Mała non stop mi sie wierciła, ze aż mi cała bluzka skakała |
|
|
|
#1632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szyjka skrócona, toż to może już tuż tuż
|
|
#1633 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teraz nie zamierzam tak szalećCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oby teraz sytuacja sie nie powtórzyła, ale już mnie uświadomiono, że raczej sie powtórzy...Cytat:
Ja wróciłam wczoraj wieczorem, zmęczona jak cholera siostrzenica dała mi w kość, jak nigdy ale jest usprawiedliwiona, bo w nocy wylądowali na pogotowiu z nią, bo strasznie bolał ją brzuch, nie mogła sie załatwić, w pewnym momencie to zesztywniałą i sina się zrobiła....jak sie potem okazało teściowa mojej siostry napasła dziecko fasolą i napchała czekoladkami i żelkami i tak jej sie wszystko zalepiło w kiszeczkach. Cała akcja była zanim spać poszliśmy, po 22ej, jak wrócili z pogotowia to była prawie północ, mała dalej nie spałą, koło 2ej się rozdarła strasznie i z ogromnym płaczem udało jej sie coś wycisnąć, ale do rana nie spała....no to można sobie wyobrazić jaka była w ciągu dnia.... wszystko na nie, jedzenia zero, zabawek, na dwór, bajki w tv, nic....masakra, a do tego mój synek ciągle na schody latał i zjeżdżać z nich chciał na tyłku....zdecydowanie wolę jak siostrzenica jest u mnie - nie to dzieckoOdliczam godziny do wizyty...najpierw liczyłam tygodnie, później dni, a teraz godziny
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Baobabku ja tez tak zawsze odliczam
Dobrze, że z małą już lepiej.---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Zakochałam się w tych meblach http://allegro.pl/hit-meble-z-nadruk...119953635.html |
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wiesz co, najlepsza jest ta winylowa czy flizelinowa, gruba i łatwo się klei, ale jeśli np. z tego wzoru jest tylko papierowa a chcecie dać na ściane tylko jeden pasek to ja bym się nie przejmowała i brała papierową Cały pokój tak tapetować to można się wściec, ale ludzie kiedyś tak tapetowali i też dawali radę kurczę, ja nie mogłam spać jak TŻ poszedł do pracy, taka wyspana byłam i spałam może z 4 godziny zanim przyszedł... tyle spania na dziś. Ale przynajmniej mnie głowa nie boli, bo tydzień temu w niedziele się wyspałam i dostałam takiej migreny, że nici z weekendu.EDIT: Madzia, a co do braku zdecydowania, to ja mam to samo, nie martw się np.jak mamy coś kupić na allegro to ja przebieram sprzedawców, analizuje ile za wysyłkę, jak daleko, w ile wysyłają itd. nie mogę się zdecydować a w tym czasie ostatnio TŻ kupił od pierwszego lepszego i mi nic nie powiedział, a ja dalej niedecydowana też mi to cholernie przeszkadza, bo dosłownie roztrząsam każdą pierdołę...
Edytowane przez Amani Czas edycji: 2012-02-18 o 09:54 |
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Amani dzię za opinię
![]() Ja też dziś mało spałam bo z przyzwyczajenia wstałam o 6 i już nie mogłam zasnąć. A wiecie co, jeszcze mnie jedna inspiracja naszła Pokój jest mały i może w ogóle nie kłaść tej tapety. Pomalować ściany na kremowo, dac meble, ich fronty przerobić na coś jak te co przed chwilą wstawiłam. Pomalować na lila i dac naklejki z motylkami lub kwiatkami. Do tego zasłonki jakieś ładne . I tyle. Wiecie, żeby też nie było za dużo tego. A jak mała się urodzi, to można jej zdjęcia porobić i czarno-białe dac w antyramki i powiesić na tej scianie co miała być tapeta. Co o tym sądzicie??
|
|
|
|
#1637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Bikuś, Ty jak mój mąż , on też już na początku weekendu martwi się że w poniedziałek do pracyAle pomyśl, że w pon będziesz bliżej USG ![]() Żabcia to się naprawdę nadaje w ramkę Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ten ostatni pomysł, ze zdobionymi meblami i bez tapet chyba najbardziej mi się podoba, nawet możecie potem zrobić sobie sesję z małą i dać zrobić tzw. tryptyk lub poliptyk, my mamy teraz taki : http://allegro.pl/poliptyk-nowy-jork...117682132.html Można też w poziomie taki obraz znaleźć i wyszukać na allegro firme gdzie zrobia Ci ze zdjęcia Chociaż w ramkach też będzie pięknie Strippi, masz śliczną córcię Edytowane przez onyks Czas edycji: 2012-02-18 o 10:40 |
|||
|
|
|
#1638 | |||
|
Zakorzenienie
|
CZEŚĆ
Cytat:
PIEKNIECytat:
ja już też odczuwam ruchy![]() Cytat:
ale po ostatnim zakupie na allegro nie jestem zadowolona z uczciwości sprzedawców:/ Baobabku dobrze ,że już wszystko ok Taka mieszanka jedzenia to masakra:/ |
|||
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks kiedy cos będzie wiadomo w sprawie tej pracy??
A ja jestem mega podjarana bo mam pomysł na ten pokój w końcu Dzwoniłam do męża aby mu powiedzieć, ale miał klientów - że też nie mają kiedy przychodzić buahaha Więc zadzwoniłam do mamy i jej powiedziałam i mama mówi, ze super. A więc: tak jak wspomniałam bez tapety tylko te meble tak przemelować jak pokazywałam. Biurko od razy wywalić do sypialni a tu kupić od razu łóżeczko dla dziecka (miałam je kupić za jakieś 3-4 miesiące). A może mała będzie super grzeczna i od razu będzie spała u siebie?? A jak nie to w tym koszu mojższa u nas w sypialni. Dać zasłonki w kolorze lila (pod meble) i wtedy baldachim (które tez miałam nie kupować) w kolorze zasłonek A potem jak mała się urodzi to te zdjęcia czarno białe się walnie Normalnie myślę, że to strzał w 10 Oby mężowi się moja koncepcja spodobała.Bo tak to mi kurde biurko nie pasowało w tym pokoju dla małej. ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Emilko a co kupiłaś na all takiego?? ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Jak wam sie podoba to łóżeczko?? nr.3 w kwiatki http://allegro.pl/lozeczko-lozeczka-...100224732.html |
|
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- lozeczko super - ta 3 sliczna, ale 11 i 16 jakie slodkie
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
emigruś cieszę się, ze pomysł się podoba. A łożeczka są boskie normalnie. Ciekawe tylko czy mojemu mężowi się spodobają
|
|
|
|
#1642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Madzia swietne te lozeczka, ciekawa jestem czy jak ja bede potrzebowala to wysylaja za granice. Co do tego w kwiatki to niezle chociaz ja osobiscie bym wybrala nr6, lub nr11. Zaaabcia zdjecia wspaniale, a to z kciukiem to tylko do ramki sie nadaje. Emigrus a Ty jeszcze nie rodzisz Tak wogole dziendobry kochane. Ja mam dzis ambitne plany, wiec musze sie zabierac za robote. Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-02-18 o 11:33 |
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a łóżeczko superChyba, że z pracą się skomplikuje, to plany się przesuną, ale nie nie nie! Nawet nie biorę tego pod uwagę ![]() Madziu, sytuacja tak do końca wyjaśni się do końca lutego, więc zobaczmy... |
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Przez to wszystko nic nie zrobiłam jeszcze wrrr. A o 14 mąż kończy pracę.
aaa nie zrobiłam listę zakupów i opracowałam koncepcję pokoju a to dużo A niech mi tylko się mąż skrzywi to go ![]() Today coż to za ambitne plany masz na dziś?? onyks do końca lutego już mało zostało. Trzymam kciuki. |
|
|
|
#1645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Onyks a ja jak patrzylam na Twoje zdjecia to mam wrazenie ze Cie skas znam
Gdzie dokaldneij w kujawsko-pomorskim mieszkasz jak mozna wiedziec ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() ciekawe ile z tego zrobie.Jak maz sie bedzie krzywil to na pupe mu od razu Bo naprawde sie postaralas z tym pokoikiem
|
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już od dwóch godzin wchodzę na stepper
![]() Wiecie, że dopiero teraz odczuwam skutki odstawienia anty?! Szok normalnie, cera mi się sypie i chyba mi się woda zatrzymuje, bo w ciągu dwóch poszłam 2 kg w górę, brzuch mam jak balon, normalnie 5 miesiąc, uda i łydki też jakby napompowane i ogólnie gorzej się czuję ![]() No nic! Idę na ten stepper poćwiczyć ![]() Miłego dnia Wam życzę |
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dużo masz pracy na dziś widzę. Ja właśnie idę ogarniać mieszkanie. Bo dziś ten świadek do nas wpada a dawno nie sprzątałam mieszkania tak dokładnie, bo a to mąż na studiach a to sie uczył, a ja sama wszystkiego nie zrobię. np. łazienki pomyję ale bez prysznica. |
|
|
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja po odstawieniu anty od razu schudłam, mimo iż jak zaczęłam je brać to wcale nie przytyłam.....
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
witam sie z wami. Mało bywam, bo ostatnio czułam sie zle i do niczego sie nie nadawalam sle trzymam za wszystkie kciuki i pamietam o was
|
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam wzdęcia po odstawieniu anty
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

Do jutra kochane. mileg wieczorku

tylko zapomniałam zrobić rysunek na lodówce 

Któraś się zna??

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

... dostalam masc i zobaczymy, czy pomoze... w kazdym badz razie, jesli opryszczka bedzie wykluczona, to moge rodzic sn