Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-17, 21:56   #1621
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6

Kochane, lece sie ubierac i lecimy do znajomych Do jutra kochane. mileg wieczorku

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 23:09   #1622
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
wstawię wstawię tylko zapomniałam zrobić rysunek na lodówce
mam za to jak rysuje farbkami z dzisiaj
fajna masz corcie
Stary 2012-02-17, 23:45   #1623
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

dzięki
zdjęcie robione przed kąpielą, dlatego takie tłuste włoski ma wytarła sobie masło o włosy dzisiaj
Stary 2012-02-17, 23:46   #1624
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Wklejam tak mniej więcej wygląd pokoju. Jak widać wszystko zajęte.

I od razu tłumacze biurko męża będzie tam stało bo on robi masę projektów. Ale jak łożeczko dziecka przestawimy już do jego pokoju, to wtedy biurko leci do naszej sypialni a łóżeczko wchodzi na jego miejsce, tylko będzie stało na ściane z tapetą a nie wzdłuż okna. Więc tak połowę ściany to na bank myślę że zajmie.
A to faktycznie tapeta musi byc na tej scianie co lozeczko bedzie stalo.

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość

Wiesz w PL i tutaj sa zupelnie inne te wozki ten Twoj super wyglada, ale jak fotelik jest zalozony to tak jakos kombajnowo tak mi sie skojarzyl po prostu

a co do tej miekkiej gondoli to to sie tylko wklada chyba no i mozesz tego uzywac jako takie nosidelko - kolezanka tak robil, ze malego zapakowala w domu w te miekka gondole i znosila juz w tym do wozka, wsadzala i jechala to sa tanie gadzety dosyc
No ja wiem ze w PL malo spotykane takie wozki

O widzisz do musze sie dowiedziec wiecej o tej gondoli

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość

Zabcia super, że wszystko ok!!

Co do badania usg, to mój lekarz ma takie specjalne "spódniczki", które się zakłada i nie lata się z gołym tyłkiem po gabinecie..jak dla mnie super sprawa...wszędzie takie powinny być...
dziekuje

U mnie tez daje takie cos do przykrycia takze nog nie mam golych.

Cytat:
A jak wam się takie tapety widzą??

zdjęcie nr 2 i 3 to ta sama tapeta.

Tylko ona jest papierowa (nie wiem czy to dobrze czy nie) czy to to samo co winylowa czy na fizelinie Któraś się zna??
ta w sowy mi sie podoba

strippi- sliczna , a jak rosnie

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Kochane, lece sie ubierac i lecimy do znajomych Do jutra kochane. mileg wieczorku
Bawcie sie dobrze

Ufff i po pracy , zaraz pstrykne zdjecia z wczorajszego usg

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 23:54   #1625
zaaaabcia
Zakorzenienie

Synus z otwarta buzka i kciukiem w gore
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN7904.jpg (117,5 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN7905.jpg (118,1 KB, 30 załadowań)

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-02-18, 00:12   #1626
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki
zdjęcie robione przed kąpielą, dlatego takie tłuste włoski ma wytarła sobie masło o włosy dzisiaj
ooo jaaa ale fajnieee kiedy moja taka bedzie sliczna jest

Zabcia ale kochany a jaka buziunia otwarta

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 00:15   #1627
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

Zabcia ale kochany a jaka buziunia otwarta

Dziekuje kochana A jak te zdjecia ciesza
Nie wiem czy dzieciaczki tak maja ale moj prawie caly czas z buzka otwarta pozowal

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-02-18, 00:35   #1628
Amani
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

My spaliśmy całe popołudnie, teraz TŻ poszedł do pracy a ja wstałam wyspana i nie wiem co robić

Cytat:
A jak wam się takie tapety
widzą??

zdjęcie nr 2 i 3 to ta sama tapeta.

Tylko ona jest papierowa (nie wiem czy to dobrze czy nie) czy to to samo co winylowa czy na fizelinie Któraś się zna??
Podoba mi się ta w sówki co do tapet to papierowa jest b.cienka i gorzej się klei. Nadaje się raczej tylko na gładź, bo widać pod nią każdą nierówność, taka chusteczkowa... Winylowa i flizelinowa to gruba tapeta, nie rwie się, można ją dać nawet na gołą ścianę i można ją używać z klejem, którym smaruje się ścianę nie tapetę

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Pocyckać?
u mnie też tak się mówi

Cytat:
mam za to jak rysuje farbkami z dzisiaj
Ale śliczna księżniczka! A jak pięknie ubrana
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
moja reakcja na głos przed kompem: wooooooow!!!! ale wyraźne zdjęcia! Super, że pokazuje, że wszystko jest spoko! haha

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 02:21   #1629
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

My spaliśmy całe popołudnie, teraz TŻ poszedł do pracy a ja wstałam wyspana i nie wiem co robić

moja reakcja na głos przed kompem: wooooooow!!!! ale wyraźne zdjęcia! Super, że pokazuje, że wszystko jest spoko! haha
To sie wyspaliscie Ja bylam w pracy 10h i padamna twarz .. A przez weekend tez raczej nie odpoczne.

No daje mi znac ze u Niego wszystko wporzo Racja zdjecia bardzo wyrazne jeszcze lepszy sprzet niz ma moj gin moze dlatego Kciuk w gore napewno zostanie oprawiony w ramke

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-02-18, 07:25   #1630
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Witajcie, śpiesze się do szkoły, więc tylko Was prywitam
Zyczę Wam miłego, ciepłego dnia
Stary 2012-02-18, 07:33   #1631
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Zabcia super zdjęcia.

Strippi ale Julcia już urosła.

Amani u nas są ściany równiutkie. Polecasz tę papierową??

Mojemu mężowi się najbardziej dwie tapetki spodobały. Właśnie ta w sowy i jeszcze w takie rączki, ale wydaje mi się, ze w sowy lepsza. Tylko, ze ona jest papierowa i teraz nie wiem. Brałybyście papierową tapetę??

Wczoraj byłam u znajomych. Wróciliśmy po 24 do domku. Mała non stop mi sie wierciła, ze aż mi cała bluzka skakała

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 07:54   #1632
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam Dziewczynki nic, pozostaje mi tylko czekać do przyszłego piątku do 15.30 powiedział mi lekarz, że jak wtedy bedzie ok, to pierwszego marca znów sie zobaczymy i wtedy mi kartę ciąży założy (bo ta wizyta za tydzień to w jego prywatnym gabinecie jest, bo w tej klinice na nfz akurat go nie będzie wprzyszłym tygodniu) no a pierwszego marca znów na nfz..... mam brać luteinę - powiedział, że to przyśpieszy wzrost zarodka. Powiedział, że mam się uważać za kobietę w ciązy i że mam o siebie dbać, nie przemęczać się i nie przeziębić - a ja dopiero co przeziębiona byłam/jestem - bo dziś już mi przechodzi.
Jeszcze raz Wam dziękuję nie wiem jak ja do tego piątku wytrzymam
bikuś, kochanie, zdecydowanie za wcześnie żeby serduszko już było następna wizyta Ci wszystko wynagrodzi!

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

Bika, u mnie tez w 6 tc ginka nie mogle nic wiecej powiedziec, poza tym, ze byl pecherzyk...
za tydzien na pewno juz bedzie serduszko

super

A ja jestem tez dzis po kontroli i.. z opryszczka jeszcze nic nie wiadomo, wyniki beda dopiero jutro... ale za to okazalo sie, ze jest grzybica ... dostalam masc i zobaczymy, czy pomoze... w kazdym badz razie, jesli opryszczka bedzie wykluczona, to moge rodzic sn
poza tym szyjke mam juz mieciutka, przez tydzien skrocila sie o 2 cm (z5 na 3) i od czasu do czasu miewam skurcze... niekiedy nawet co 2-3 minuty, ale szybko przechodza
oby Cię szybko to paskudztwo opuściło szyjka skrócona, toż to może już tuż tuż

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 07:54   #1633
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Bikus kochana ja Ci pisalam dzisiaj wczesniej zebyscie sie nie nastawili na to ze serduszko juz bedzie bilo bo to dopiero 6 tydzien u Ciebie. Najwazniejsze ze pecherzyk jest pamietasz magda tez na poczatku tak miala bo bylo za wczesnie a teraz ma corcie w brzuszku. Zobaczysz bedzie dorze u mnie gin mowil ze najpewniej robic pierwsze usg kolo 9 tyg wtedy juz serduszko na bank jest. Takze glowa do gory i czekamy cierpliwie do nastepnej wizyty

Hej dziewczyny ja wrocilam od lekarza. Mialam zrobione normalne usg wszystko z serduszkiem wporzadku Normalnie kamien z serca mowie lekarzowi czy potwierdzi mi plec a on ze spoko tylko zebym nie mowila co nam powiedzial moj lekarz. A za chwile .. "No tutaj to jasno widac ze chlopak bedzie " Takze synus na 100%.l Wiercil sie jak nie wiem chyba nie lubi jak mu sie robi usg. Dostalam kolejne 3 zdjecia dwie buzki i jedno z kciukiem w gorze smialam sie z lekarzem ze daje mi znac ze u niego w brzuszku wszystko wporzadku Zaliczylam z mama zakupy .. Ledwo ja ze sklepu wyciagnelam babka na kasie pytala czy to napewno dla jednego dziecka tylko kupujemy Wsumie nastepne 3 duze reklamowki ale juz powiedzialam mamie ze zadnych ciuszkow nie kupujemy

Jeszcze raz dziekuje wszystkim za kciuki
super, nie moglo być inaczej a szaleństwo zakupowe przy pierwszym dziecku to chyba standard ja teraz nie zamierzam tak szaleć

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć dziwczynki!
Test niestety negatywny, a @ nadal nie ma sama nie wiem co jest grane, nigdy tak nie miałam

to ide ponadrabiać...
przykro mi
Cytat:
Cześć

Zabcia ciesze się, ze Dominikiem wszystko super a co do ubranek to ja nie wiem, ale te mamuśki to świra normalnie dostają na myśl o wnuku U was też będzie pierwszy wnuk dla Twoich rodziców??

kotku mrrr uwielbiam je, choć sama nigdy nie robiłam. Masz jakiś dobry przepis??

blonde ja też na to mówię kulki ziemniaczane

A ja ostatnio troszkę zdenerwowana byłam (ale już nic nie pisałam). Mąz wczoraj został zaszczepiony przez teściową przeciwko grypie. I w nocy zaczęła mu ręka drętwieć, spuchła mu i zrobiła się czerowna. Okazała się, że dostał uczulenia od niej, bo to była z innej firmy niż zawsze. Ale wiecie jak się strachu najadłam?? Zobaczymy jak będzie dizś.

MOna przykro mi.
dobrze, ze już z ręką lepiej (doczytałam później), wyobrażam sobie stracha jakiego sie najadłaś

Cytat:
Najwazniejsze ze farba jest wybrana My jak narazie jestesmy w szarym polu

Kolyska taka chyba ze w sklepie wpadnie nam w oko inna i wozek Maxi Cosi ten co kiedys wrzucalam.
bardzo ładne

Cytat:
Emilko tak tak, będe te kuraki w cieście robiła Dam znać jak wyjdą

A co do usg dopochwowego to mi chyba do 14 tyg. robił. JUż nie pamiętam nawet. Tzn w 6 i 9 tyg takie miałam a w 14 chyba przez brzuch już. Ale mąz był ze mną i też mnie gin nie przykrywał. Nie ma co sie męża wstydzić

Na fotelu mnie badał dopiero teraz w 26 tyg. Aby sprawdzić szyjkę, wcześniej mnie nie męczył
a mnie męczył co wizyta i dobrze, bo moja niewydolność cieśniowo szyjkowa została w porę zauważona....inaczej nie chcę nawet myśleć co by było oby teraz sytuacja sie nie powtórzyła, ale już mnie uświadomiono, że raczej sie powtórzy...
Cytat:
Cyckać czyli ......hmmm..... nie wiem "mulać" chodzi o to, że jesz ją jak cukierka, trzymasz w buzi a dokładniej pod językiem aż się rozpuści a ja ją jeszcze tym językiem "maltretuję" żeby sie szybciej rozpuściła
dobre toto w smaku???

Ja wróciłam wczoraj wieczorem, zmęczona jak cholera siostrzenica dała mi w kość, jak nigdy ale jest usprawiedliwiona, bo w nocy wylądowali na pogotowiu z nią, bo strasznie bolał ją brzuch, nie mogła sie załatwić, w pewnym momencie to zesztywniałą i sina się zrobiła....jak sie potem okazało teściowa mojej siostry napasła dziecko fasolą i napchała czekoladkami i żelkami i tak jej sie wszystko zalepiło w kiszeczkach. Cała akcja była zanim spać poszliśmy, po 22ej, jak wrócili z pogotowia to była prawie północ, mała dalej nie spałą, koło 2ej się rozdarła strasznie i z ogromnym płaczem udało jej sie coś wycisnąć, ale do rana nie spała....no to można sobie wyobrazić jaka była w ciągu dnia.... wszystko na nie, jedzenia zero, zabawek, na dwór, bajki w tv, nic....masakra, a do tego mój synek ciągle na schody latał i zjeżdżać z nich chciał na tyłku....zdecydowanie wolę jak siostrzenica jest u mnie - nie to dziecko

Odliczam godziny do wizyty...najpierw liczyłam tygodnie, później dni, a teraz godziny

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 09:31   #1634
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Baobabku ja tez tak zawsze odliczam Dobrze, że z małą już lepiej.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Zakochałam się w tych meblach http://allegro.pl/hit-meble-z-nadruk...119953635.html

Stary 2012-02-18, 09:49   #1635
Amani
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Wiesz co, najlepsza jest ta winylowa czy flizelinowa, gruba i łatwo się klei, ale jeśli np. z tego wzoru jest tylko papierowa a chcecie dać na ściane tylko jeden pasek to ja bym się nie przejmowała i brała papierową Cały pokój tak tapetować to można się wściec, ale ludzie kiedyś tak tapetowali i też dawali radę

kurczę, ja nie mogłam spać jak TŻ poszedł do pracy, taka wyspana byłam i spałam może z 4 godziny zanim przyszedł... tyle spania na dziś. Ale przynajmniej mnie głowa nie boli, bo tydzień temu w niedziele się wyspałam i dostałam takiej migreny, że nici z weekendu.

EDIT: Madzia, a co do braku zdecydowania, to ja mam to samo, nie martw się np.jak mamy coś kupić na allegro to ja przebieram sprzedawców, analizuje ile za wysyłkę, jak daleko, w ile wysyłają itd. nie mogę się zdecydować a w tym czasie ostatnio TŻ kupił od pierwszego lepszego i mi nic nie powiedział, a ja dalej niedecydowana też mi to cholernie przeszkadza, bo dosłownie roztrząsam każdą pierdołę...

-26kg

Edytowane przez Amani
Czas edycji: 2012-02-18 o 09:54
Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 09:54   #1636
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Amani dzię za opinię

Ja też dziś mało spałam bo z przyzwyczajenia wstałam o 6 i już nie mogłam zasnąć.

A wiecie co, jeszcze mnie jedna inspiracja naszła

Pokój jest mały i może w ogóle nie kłaść tej tapety. Pomalować ściany na kremowo, dac meble, ich fronty przerobić na coś jak te co przed chwilą wstawiłam. Pomalować na lila i dac naklejki z motylkami lub kwiatkami. Do tego zasłonki jakieś ładne . I tyle.

Wiecie, żeby też nie było za dużo tego.

A jak mała się urodzi, to można jej zdjęcia porobić i czarno-białe dac w antyramki i powiesić na tej scianie co miała być tapeta.

Co o tym sądzicie??

Stary 2012-02-18, 10:39   #1637
onyks
Zakorzenienie

Hej Przyznaję się od razu, że nadrobiłam pobieżnie, ale nastroje mamy średnie, w pracy jeszcze nic nie wiadomo, niczego nie ustalili co dalej

Cytat:
Dokładnie, albo "ssać"

Co do weekendu też się cieszę, ale zarazem już martwię robotą która mnie czeka od poniedziałku

Ale w piątek USG
U nas też się mówi cyckać

Bikuś, Ty jak mój mąż, on też już na początku weekendu martwi się że w poniedziałek do pracy
Ale pomyśl, że w pon będziesz bliżej USG

Cytat:
Żabcia to się naprawdę nadaje w ramkę, pokazuje mamusi, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Witajcie, śpiesze się do szkoły, więc tylko Was prywitam
Zyczę Wam miłego, ciepłego dnia
I wzajemnie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Zakochałam się w tych meblach http://allegro.pl/hit-meble-z-nadruk...119953635.html
Madzia te meble mnie powaliły! Booooskie!! Aż mężowi pokazałam, bo właśnie szukamy małej komody do pokoju, który w przyszłości będzie dziecięcy

Ten ostatni pomysł, ze zdobionymi meblami i bez tapet chyba najbardziej mi się podoba, nawet możecie potem zrobić sobie sesję z małą i dać zrobić tzw. tryptyk lub poliptyk, my mamy teraz taki :
http://allegro.pl/poliptyk-nowy-jork...117682132.html

Można też w poziomie taki obraz znaleźć i wyszukać na allegro firme gdzie zrobia Ci ze zdjęcia

Chociaż w ramkach też będzie pięknie

Strippi, masz śliczną córcię

Edytowane przez onyks
Czas edycji: 2012-02-18 o 10:40
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 10:49   #1638
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

CZEŚĆ
Cytat:

ale czas leci
nie dziwię się, że się wkurzyłaś

gratulacje
ja też miałam dość często dopochwowo
dziękuję

Cytat:
PIEKNIE

Cytat:
Cześć

Zabcia super zdjęcia.

Strippi ale Julcia już urosła.

Mojemu mężowi się najbardziej dwie tapetki spodobały. Właśnie ta w sowy i jeszcze w takie rączki, ale wydaje mi się, ze w sowy lepsza. Tylko, ze ona jest papierowa i teraz nie wiem. Brałybyście papierową tapetę??

Wczoraj byłam u znajomych. Wróciliśmy po 24 do domku. Mała non stop mi sie wierciła, ze aż mi cała bluzka skakała
śmieszne to jak dzidzia sie ruszaja już też odczuwam ruchy

Cytat:

śliczne!!!!!!!
ale po ostatnim zakupie na allegro nie jestem zadowolona z uczciwości sprzedawców:/

Baobabku dobrze ,że już wszystko ok Taka mieszanka jedzenia to masakra:/

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 11:12   #1639
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Onyks kiedy cos będzie wiadomo w sprawie tej pracy??

A ja jestem mega podjarana bo mam pomysł na ten pokój w końcu Dzwoniłam do męża aby mu powiedzieć, ale miał klientów - że też nie mają kiedy przychodzić buahaha
Więc zadzwoniłam do mamy i jej powiedziałam i mama mówi, ze super.

A więc: tak jak wspomniałam bez tapety tylko te meble tak przemelować jak pokazywałam. Biurko od razy wywalić do sypialni a tu kupić od razu łóżeczko dla dziecka (miałam je kupić za jakieś 3-4 miesiące). A może mała będzie super grzeczna i od razu będzie spała u siebie?? A jak nie to w tym koszu mojższa u nas w sypialni.
Dać zasłonki w kolorze lila (pod meble) i wtedy baldachim (które tez miałam nie kupować) w kolorze zasłonek A potem jak mała się urodzi to te zdjęcia czarno białe się walnie

Normalnie myślę, że to strzał w 10 Oby mężowi się moja koncepcja spodobała.

Bo tak to mi kurde biurko nie pasowało w tym pokoju dla małej.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Emilko a co kupiłaś na all takiego??

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Jak wam sie podoba to łóżeczko?? nr.3 w kwiatki http://allegro.pl/lozeczko-lozeczka-...100224732.html

Stary 2012-02-18, 11:22   #1640
emigra
Zakorzenienie

Cytat:

A ja jestem mega podjarana bo mam pomysł na ten pokój w końcu Dzwoniłam do męża aby mu powiedzieć, ale miał klientów - że też nie mają kiedy przychodzić buahaha

A więc: tak jak wspomniałam bez tapety tylko te meble tak przemelować jak pokazywałam. Biurko od razy wywalić do sypialni a tu kupić od razu łóżeczko dla dziecka (miałam je kupić za jakieś 3-4 miesiące). A może mała będzie super grzeczna i od razu będzie spała u siebie?? A jak nie to w tym koszu mojższa u nas w sypialni.
Dać zasłonki w kolorze lila (pod meble) i wtedy baldachim (które tez miałam nie kupować) w kolorze zasłonek A potem jak mała się urodzi to te zdjęcia czarno białe się walnie

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Jak wam sie podoba to łóżeczko?? nr.3 w kwiatki http://allegro.pl/lozeczko-lozeczka-...100224732.html
pomysl swietny, chyba rzeczywiscie najlepszy

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

lozeczko super - ta 3 sliczna, ale 11 i 16 jakie slodkie
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 11:24   #1641
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

emigruś cieszę się, ze pomysł się podoba. A łożeczka są boskie normalnie. Ciekawe tylko czy mojemu mężowi się spodobają

Stary 2012-02-18, 11:31   #1642
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:

Madzia
swietne te lozeczka, ciekawa jestem czy jak ja bede potrzebowala to wysylaja za granice.
Co do tego w kwiatki to niezle chociaz ja osobiscie bym wybrala nr6, lub nr11.

Zaaabcia
zdjecia wspaniale, a to z kciukiem to tylko do ramki sie nadaje.

Emigrus
a Ty jeszcze nie rodzisz

Tak wogole dziendobry kochane. Ja mam dzis ambitne plany, wiec musze sie zabierac za robote.

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-02-18 o 11:33
Stary 2012-02-18, 11:32   #1643
onyks
Zakorzenienie

Cytat:

Świetnie wymyśliłaś Madziu a łóżeczko super, ja już chcę dzidziusia

Chyba, że z pracą się skomplikuje, to plany się przesuną, ale nie nie nie! Nawet nie biorę tego pod uwagę

Madziu, sytuacja tak do końca wyjaśni się do końca lutego, więc zobaczmy...
Stary 2012-02-18, 11:37   #1644
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Przez to wszystko nic nie zrobiłam jeszcze wrrr. A o 14 mąż kończy pracę.

aaa nie zrobiłam listę zakupów i opracowałam koncepcję pokoju a to dużo A niech mi tylko się mąż skrzywi to go

Today coż to za ambitne plany masz na dziś??

onyks do końca lutego już mało zostało. Trzymam kciuki.

Stary 2012-02-18, 11:43   #1645
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Onyks a ja jak patrzylam na Twoje zdjecia to mam wrazenie ze Cie skas znam Gdzie dokaldneij w kujawsko-pomorskim mieszkasz jak mozna wiedziec

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Przez to wszystko nic nie zrobiłam jeszcze wrrr. A o 14 mąż kończy pracę.

aaa nie zrobiłam listę zakupów i opracowałam koncepcję pokoju a to dużo A niech mi tylko się mąż skrzywi to go

Today coż to za ambitne plany masz na dziś??

onyks do końca lutego już mało zostało. Trzymam kciuki.
Madzia ide na zakupy, 4 sklepy mam do "zaliczenia" gdzie przy sobocie pewnie bedzie pelno ludzi, wysprzatac mieszkanko (bo juz wola o pomste do nieba), uporzadkowac Filipa pokoj, posegregoac zabawki ktorymi sie nie bawi i posegregowac ciuszki bo juz mi sie w jego szafie nie mieszcza ciekawe ile z tego zrobie.
Jak maz sie bedzie krzywil to na pupe mu od razu Bo naprawde sie postaralas z tym pokoikiem

Stary 2012-02-18, 11:45   #1646
onyks
Zakorzenienie

A ja już od dwóch godzin wchodzę na stepper

Wiecie, że dopiero teraz odczuwam skutki odstawienia anty?! Szok normalnie, cera mi się sypie i chyba mi się woda zatrzymuje, bo w ciągu dwóch poszłam 2 kg w górę, brzuch mam jak balon, normalnie 5 miesiąc, uda i łydki też jakby napompowane i ogólnie gorzej się czuję

No nic! Idę na ten stepper poćwiczyć

Miłego dnia Wam życzę
Stary 2012-02-18, 11:48   #1647
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Jak maz sie bedzie krzywil to na pupe mu od razu Bo naprawde sie postaralas z tym pokoikiem
taki mam plan

To dużo masz pracy na dziś widzę.

Ja właśnie idę ogarniać mieszkanie. Bo dziś ten świadek do nas wpada a dawno nie sprzątałam mieszkania tak dokładnie, bo a to mąż na studiach a to sie uczył, a ja sama wszystkiego nie zrobię. np. łazienki pomyję ale bez prysznica.

Stary 2012-02-18, 11:49   #1648
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
A ja już od dwóch godzin wchodzę na stepper

Wiecie, że dopiero teraz odczuwam skutki odstawienia anty?! Szok normalnie, cera mi się sypie i chyba mi się woda zatrzymuje, bo w ciągu dwóch poszłam 2 kg w górę, brzuch mam jak balon, normalnie 5 miesiąc, uda i łydki też jakby napompowane i ogólnie gorzej się czuję

No nic! Idę na ten stepper poćwiczyć

Miłego dnia Wam życzę

To ja po odstawieniu anty od razu schudłam, mimo iż jak zaczęłam je brać to wcale nie przytyłam.....
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 11:54   #1649
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Cześć witam sie z wami. Mało bywam, bo ostatnio czułam sie zle i do niczego sie nie nadawalam sle trzymam za wszystkie kciuki i pamietam o was
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 11:54   #1650
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja miałam wzdęcia po odstawieniu anty

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości