|
|
#661 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Ola to ta co jest w glownym zdjeciu podgladowym aukcji
http://allegro.pl/narzuty-narzuta-20...093013634.html
|
|
#662 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Siemka
U nas prawdziwa zima, w kilka godzin sniegu zrobiło sie po kostki Rano wyskoczyłam na zakupy (musiałam troche sie odstresowac) - mama posiedziala z dziecmi. Kupiłam sporo ubran dla maluchów, wiekszosc w Pepco bo są nowe kolekcje. Jestesmy przygotowani na sezon wiosenno-letniZrobiłam tez zapas słoiczkow dla Blanki, skoro mleko jej nie smakuje to moze chociaz nadrobi zupkami i deserkami. Ostatnio bardzo smakowała jej kaszka na dobranoc z Hippa. Wczoraj obejrzałam fajny film (spędzałam samotnie wieczor bo małż byl na wyjezdzie). Polecam "Nostalgia anioła" ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj nie udało nam sie zapisac Blanki do tej lekarki, TŻ za pozno pojechał. Mam nadzieje, ze u nas tez szybko wszystko wroci do normy ![]() Cytat:
Cytat:
Babcia miała raka zołądka a dziadek jelit, wątroby z licznymi przerzutami. Bardzo przyzywałam ich chorobe a potem śmierc. ![]() Przytulam mocno Cytat:
A Bartosz to niezły agent juz sobie wyobrazam ten jego bojowy nastrój i to jak wypowiada te słowa
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Pozjadało mi część cytatów
Anula, duzo zdrowka dla córci, oby jak najszybciej wrociła do formy Svi, piekna ta narzuta Unholy, Chorwacja to moje marzenie, musze tam kiedys pojechac ![]() Kuba od kilku dni zwariował na punkcie bajki Teletubisie chce je w kółko oglądac, ja juz mam dosc. Kupiłam mu dzisiaj 2 nowe książeczki "Trzy małe świnki" "Konik polny i mrówka" - bardzo mu sie podobały. Czytalismy po 2 razy przed snem. Od jakiegos czasu codziennie przed snem czytamy bajki. Były dni ze Kuba chciał 8-10 książeczek czytać doszlismy do porozumienia, ze moze wybrac sobie 3.
|
|
#664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka dla Martynki Cytat:
... mój mąż w piwnicy, grzebie ze szwagrem przy motorze ... Bartuś śpi ... a ja popijam winko
|
||
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Olu, dostałaś coś, albo byłaś moze na poczcie?
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziekuje za wsparcie
Katarzynko, aby zabkowy atak szybko minal Gorgulku Jolu, ja kocham firme Apple, ich telefony, notebooki, wiec polecam ich iPhone'a , sprzet innej firmy w zasadzie mnie nie interesuje. Sama czekam na nowego iPhone'a 5, bo w tym roku konczy mi sie kontrakt i nie bede miala problemu z wyborem. Ceny w PL chyba sa porazajace, a szkoda, mnie bardzo oplaca sie brac nowy iPhone na dwuletni kontrakt, mam tyle darmowych minut i sms-ow, ze jeszcze nigdy nie udalo mi sie tego zuzyc.
|
#667 |
|
Ola-Unhola
|
Nic
![]() I nie byłam, bo kiepsko się czuję ![]() Podejrzane to to z ta pocztą.... Svi, ładna Juz mam kręcka od tych regionów Chorwacji....
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz napiszę pw
|
|
|
#670 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
mariolu ja dopiero doczytalam o babci bo czytam pobieznie
przykro mi
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Pytalam wczoraj malza kiedy ten urlop ma i wzial 30.06-12.07 wiec w tym czasie napewno pojedziemy, jak nie uda sie zalatwic kwatery w Chorwacji to pojedziemy nad nasze morze ![]() zamowilam sobie hula hop z nadzieja ze wyszczupli mi talie ![]() dostalam od firmy Opek meila ze przesylka w drodze a jak sprawdzam na ich stronie status przesylki to pisze"nie znaleziono" wiec nie wiem czy spodziewac sie dopiero w poniedzialek......Musialabym znowu dla Werki ciuszki kupic-kurtki na wiosne ma, ale rajtuzki juz zuzyte, majtki cos przymale, butow na wiosne nie ma ja tez juz sobie upatrzylam buty w CCC
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolko, ja też dopiero doczytałam
Svi, bardzo ładna narzuta ja byłam w Chorwacji w Splicie i na wyspie Brac - to jest na samym dole państwa - są tam spoty Kite'owe i Winsurfingowe, a samo miasto Split bardzo ładne - polecam
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2012-02-18 o 09:38 |
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Milego weekendu Svi, p4w
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
Miłej soboty
|
|
#675 |
|
Ola-Unhola
|
Dzień Dobry
![]() czeko, My dostosujemy się do kwater jak znajdziemy coś fajnego. Wstepnie Małż ma urlop 7-22.07, ale nie będzie problemu z manewrowaniem. Nie chciałabym w czerwcu, bo Bartuś ma szkołę do 29. Z racji, ze tam pogoda piekna, to i sierpień morze byc. Mam 100 linków przy plażach piaszczystych, jak chcesz ![]() Mama musi dzisiaj z Tatą na ostry dyżur jechac na chirurgię, bo ma problem z nogą. Od lat zmaga się z bolącycm i trzaskającym kolanem, ale wczoraj znowu coś mu strzeliło i całą noc bolało go udo. Nie mógł ruszyć nogą. Dzisiaj Mama zawiozła go na zajęcia, potem ma jeszcze korki na siedząco i pojadą, bo trzeba to sprawdzić w końcu ![]() Zaraz ide z chłopcami troszkę przed dom, zeby w śniegu się pobawili, bo zaczyna topnieć i kapie juz z okna. Małż się ode mnie zaraził, także ... ![]() Udanej soboty
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az 100 mozesz rzucic kilka![]() daj znac co z noga taty ![]() u nas tez roztopy, otworzylam okno i tak pieknie ptaszki cwierkaja -ja chce wiosne juz ![]() chodze sprawdzac co chwila do sypialni czy z sufitu nie kapie ![]() no to kawa wypita -ide podlogi pomyc , bo wczesniej odkurzylam
|
|
#677 | ||
|
Zadomowienie
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, zdrówka dla wszystkich
Edyta, co Cię tak mało?
|
|
#679 | ||
|
Zadomowienie
|
Aa, miałam kumulację różnych dodatkowych zobowiązań pracowych i nie mogłam się wyrobić z niczym
Ale już większość za mną, więc nadrabiam ![]() Tymek łaskawie drzemie, więc piję kawkę - już trzecią dzisiaj (pobudkę miałam o 5. ).
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co to znaczy "łaskawie"? Zdarza mu się nie drzemać? To wcześniej niż ja dziś ![]() Jak odpieluchowanie? Poszło?
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Bylismy dzis odebrac tort z cukierni. Na ladzie maja zawsze patere z malymi kawalkami ciasta na sprobowanie. Antos stanal przy niej, popatrzyl na sprzedawczynie i z mina bardzo biednego dziecka klepiac sie po brzuszku powiedzial pani, ze Antonio jest bardzo glodny
. Podziekowal jej ladnie, a wychodzac jeszcze powiedzial bye bye i dziekuje za ciasto ![]() Edyta
|
#682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niesamowity jest, Martynka nawet na Panią by nie zerknęła a co dopiero odezwać się Rezolutne to twoje dziecko, poradzi sobie w życiu ![]() ![]() Mariolu, ja również przesyłam dobre fluidy, wyobrażam sobie, jak Ci ciężko... Poucinało mi cytaty...albo tak niedospana jestem,. ze nie wiem co robię ![]() Martysia już lepiej, dziękujemy za dobre słowo, nie ma temperatury, za to 35,5 lub 36 stopnia na bieżąco...osłabiona bidula Ale przynajmniej nieco odespałam tej nocy, wczoraj popołudniu gotowa byłam zabijać, nie myślałam, ze taki demon we mnie siedzi ![]() Ola ja z Tobą do tej willi chętnie pojadę, podzielimy się kosztami na pół i luzik ![]() Też poproszę o jakiegoś linka z piaszczystą plażą , marzę w tym roku o takiej, ale takie to pewnie gdzieś dalej na południe, co? Trzymam kciuki za tatę Czeko pokaż na jakie butki polujesz? Współczuję z tym dachem, może dzisiaj do końca śnieg stopnieje to będziecie mogli zerknąć, gdzie jest problem... A teraz uwaga, uwaga, bardzo Was proszę o informację, jakie rowerki biegowe polecacie wiosna się zbliża i mam zamiar kupić.nie wbijałam się w temat jak kupowałyście a teraz...no przyznaję, nie chce mi się szukać
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2012-02-18 o 13:47 |
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Unholy oj jak słyszę o kolanach to aż mnie ciarki przechodzą, współczuję tacie twojemu. Mnie TZ tez wysyła do ortopedy, bo tak strzela w kolanach a na dodatek ostatnio jeszcze "chrupie" jak kucam. także pełne efekty dzwiękowe. Nie boli mnie jeszcze, tylko dziwne to uczucie takie. jak robie przysiady to TZ wychodzi z pokoju albo mnie wygania bo nie może tego sluchać. Dzisiaj jakas depresja mnie dopadła i złosc na wszystko i siedziałam i płakalam. I juz chyba wiem czemu, dostałam @ a to dopiero 20 dzien cyklu. nigdy tak nie miałam. moze to po lekach, bo biore teraz 4 tabtelki dziennie w tym sterydowe. dziwnie sie czuje jakoś. ide po kawe. mariola przykro mi z powodu Babci, ze tak się męczyć musi. |
|
|
|
#684 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, bardzo dobrze Cię rozumiem, bo jak się nie wyśpię, to mam tak samo ![]() , my mamy taki, IMO jest OK, ale nie mam porównania ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Uwaga, uwaga ![]() Nadeszła wiekopomna chwila - jem muffinkę owsianą własnej roboty
|
|
|
#685 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a na jakiej wysokości Kubuś teraz ma siedzisko? bo widzę, że większe też są, chociaż Martnka nizutka, ma 90 cm ![]() Ta blokada kierownicy jest w użyciu u was? ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i: ![]() I jak? Pyszna? Jakie kupiłaś foremki w końcu? Ja dzisiaj planuję upiec ale to zależy, jak Martysia będzie się czuła i czy księżna będzie w nastroju
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kierownica ma ograniczony skręt do ok. 23 stopni.
|
|
|
#687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za szybka jesteś
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całkiem dobre , ale następnym razem dam mniej cukru. Foremki mam z Lidla: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24581.htm---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- , myślę, że pomaga, żeby gwałtownych ruchów nie wykonywać, ja nie mam zastrzeżeń do tego roweru, ale to nasz pierwszy
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2012-02-18 o 15:37 |
|
|
|
|
#689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to znaczy potrzebna, Martynce już filmiki puszczam, jak dzieciaki jeżdżą, żeby ją pozytywnie nastawić
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() anula, my mamy taki jest dosyć lekki i ma bardzo dużą możliwość regulacji siedzonka, z hamulca na razie T nie korzystał bo dość ciężko chodzi i nie ma blokady kierownicy i czasem jak się przewróci to kierownica mu się przekręca i trzeba mu pomóc ją odwrócić
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2012-02-18 o 15:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

, Antos dzis na nogach od 6.30
Babcia miała raka zołądka a dziadek jelit, wątroby z licznymi przerzutami. Bardzo przyzywałam ich chorobe a potem śmierc.
) można cierpieć na reumatyzm?Obudził mnie w nocy ból lewej ręki
najpierw takie cierpnięcie/drętwienie,później bolały mnie trzy środkowe palce,tak jak gdyby wyrwać mi je chciało
albo:czy Ty to specjalnie robisz? 
Nie przepuszczę.Wieczorem pójdę je spalić.Kije odpadają w taką chlapę.Planowałam by L poszła dziś na spacer ale nie w taką pogodę.
... 

wiec nie wiem czy spodziewac sie dopiero w poniedzialek......

klask i: