![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Re: jednak nie będę mamą
![]() ![]() Nie wiem co Ci powiedziec w takiej sytuacji ![]() Nie jestem w stanie wyobrazic sobie jak sie czujesz ![]() Sciskam Cie mocno ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
wyrazy głębokiego współczucia
![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Lumiaa w takiej sytuacji nie wiadomo co powiedzieć
![]() Kasia
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
to przykre, ale zamartwianiem sie juz nic nie zmienisz. To sie zdarza. Trzeba się podnieść. Dbaj o siebie i bedzie ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Bardzo Ci współczuje, to naprawde przykre, pozdrawiam Cie
Ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Trzymaj się mocno, wypłacz ten ból ile tylko się da, abyś maiała siły pokonać strach następnym razem
Moja córeczka zachorowała ciężko wkrótce po porodzie, istniało ogromne zagrożenie jej życia, więc bałam się kolejnego porodu, a raczej tego co po nim nastąpi. Mój mąż nawet zastanawiał się nad 2 dzieckiem, bo widział ból mój i maleńkiego dziecka. Ale przełamaliśmy się i mamy wspaniałego synka. Co prawda nie obyło się i tym razem bez szpitala i strachu, ale to już za nami, a ja cieszę się rodziną i mam nadzieję, że teraz już wszystko będzie dobrze. I TOBIE ŻYCZE DOBREGO, SZCZĘŚLIWEGO ZAKOŃCZENIA, CHOĆ BÓL PO CZĘŚCI ZOSTAJE W CZŁOWIEKU. Moja mama też to przeżyła, też widziała, nie raz a trzy! Była silna. Ma 2 dzieci. Ja jestem z 1 ciąży, a brat z 5! żYCZĘ WAM TAKIEJ SIŁY! ZNAJDŹCIE JĄ W SOBIE!
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
hej jestem, juz po wszystkim, wypłakałam, ochłonęłam, odetchnęłam (miałam zwolnienie 2 tyg)i pogodziłam sie chyba z tym co się stało...na pewno nie jestem juz taka jak poprzednio...cos we mnie jakby pękło...poczułam jak wiele rzeczy tak naprawde nie jest ważnych... chyba zmężniałam... czasem tylko dopadają mnie jakies natretne myśli z gatunku "a może gdybym to czy tamto" ale wiem że to nieprawda...po prostu tak miało widocznie być...
lekarz powiedział że na razie wszystko jest prawidłowo...nie wiem zupęłnie jak sie teraz będzie zachowywł mój organizm...kiedy będe miała okres???? zalecił 2 pełne cykle odczekania a potem do dzieła...no i oczywiście mase badań do wykonania...kolejnym razem od pozytywnego testu ciążowego mam przyjmować hormony,hm...to by jakoś tak wypadałało gdzies na marzec...o kurcze poród w grudniu ! wszystko mi jedno kiedy...byle urodzić...ale strasznie sie boję że sie powtórzy...z drugiej strony znowu ogarnia mnie nerwowe pełne oczekiwania podniecenie...oby do marca...trzymajcie kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Lumiaa zaczynam trzymać kciuki za Ciebie już teraz.Nie moge powiedzieć ze wiem co czujesz,ale moge sobie wyobrazić.Właśnie za jakieś 2 tygodnie zostane mamą i nie moge sie już doczekać mojej małej córeczki
![]() Zobaczysz już niedługo zamieszka w Twoim brzusiu mały kopacz(kopaczka).Życzę Ci wesołych i radosnych świąt i miłej niespodzianki w przyszłym roku
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.