|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
nena- tak chyba o ten model z madonny mi chodzilo bo od razu mi sie skojarzył z tym zwiewnym dolem i piórkami ![]() adoosienka- :brawo: !!!! Udalo Wam sie z tym fotografem
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-02-18 o 16:51 |
|
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co za cena ![]() co do sprzedawania sukni, to krąży taki przesąd, że razem z pozbyciem się sukni, ulatnia się szczęście. Ale to jak w przypadku wszystkich ślubnych przesądów nie robi na mnie wrażenia A tak z ciekawości, gdzie będziecie sprzedawać swoje suknie, allegro czy gdzieś indziej?? No i od jakiej ceny zaczniecie 50% czy mniej/więcej??
|
||
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Lachonki!!!!
Seagirl wszystkiego co najpiękniejsze na nowej drodze życia. Samych cudowności i szczęśliwości u boku, gromadki dzieci oraz dobrych teściów!!!! Melod_y kochana jak dla mnie wyglądasz cudnie w tej drugie, piórkowej, zwiewnej, boskiej Bo falbaniasta suknia jest piękna, ale idealna dla Kindzi, na niej wygląda świetnie. Ty w niej się gubisz, moim zdaniem przytłacza Cię. A ta zwiewna, lekka jest idealna dla Ciebie
|
#996 |
|
Wtajemniczenie
|
Melody ja poczatkowo chciałam własnie taką odcinaną, ale jak zaczęłam je mierzyć to we wszystkim wyglądalam jak przy nadziei, nie że brzuch ciążowy, tylko tak troche jak maryja dziewica i jak mi Panie w salonie zaczęły pokazywać, ze na prawd lepiej wygladam z zaznaczoną talią i opiętą to sama zaczęłam to dostrzegać :yes:
|
#997 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jesli chodzi o zwiewna teraz mam problem bo troche czyje ze o wiele lepiej byloby mi w takiej co ma kocur, troche nizej odcinana.. ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
Juz sama nie wiem wogole bezsensu. Ani falbany mi nie pasuja, ani zwiewne, o rybkach juz nie wspomne i o tych z obnizonym stanem.. A scinane po skosie to juz wogole
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na przykładzie JA 8465: Kosztuje 4400 a na all za 2.000 sprzedają dziewczyny. Ale on jest trochę droższy, bo się dół nie brudzi, wiec jest jak nowy. W sumie to nawet mniej niż 50% Ale tak około się sprzedaje, zależy czy sama czyścisz, czy nie i co dodajesz do niej.Ale Ty masz taką perełkę, żę myślę ze i cały koszt by Ci się zwrócił, albo 70%.
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-02-18 o 17:09 |
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka Lachoniki
Lily super wiadomość. Teraz trzymam kciukasy za rozmowę ![]() Kindziu, no ja pier***e, ku**a jego mać.
|
|
|
|
#1000 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1001 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam w pracy znajomego, który jest fotografem tylko dopiero zaczyna. Wspominał, że chętnie zrobiłby nam sesję za darmo ale mój TŻ nie chce się zgodzić bo jak zaczęłam pracę to ten znajomy mnie podrywał i zapraszał na kolację. A że mój TŻ jest bardzo zazdrosny to nawet słyszeć o tym nie chciał . Ja sama myślę, że mogłoby to być nieco dziwna sytuacja, chociaż teraz ten znajomy traktuje mnie czysto po koleżeńsku.Wszystkie piękne i w moim stylu Cytat:
Cytat:
![]() Suknię ślubną na pewno będę chciala sprzedać i jak uda mi się za 50% ceny to będę bardzo zadowolona. Zastanawiam się tylko czy jest sens wystawiać ją jeszcze w tym roku, biorąc pod uwagę, że ślub mam pod koniec sierpnia i będzie już po sezonie. |
|||
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Kindziu proponuję, żebyś pokazała tego eska szefowi. Jakby nie patrzeć on też powinien być stroną zainteresowaną.
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Bo mieli taka sytuację że młodzi podpisali z nimi umowę a matka PM bez ich wiedzy wynajęła kogoś innego i potem się przepychali z tymi aparatami (bo oni są że dwójkę)
|
#1004 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może w takim wypadku po przyszyciu, dopasowaniu rozmiarowym i ładnym zawiązaniu pasa będzie bosko
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zdziwilam sie bo pierwszy raz taka mierzylam. A czy taka ma byc? :noniewiem czekam na odpowiedz Kindzi
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To oni są dla Pary młodej a nie Para Młoda dla nich, troche mi się to nie podoba i jeśli moi klienci by chcieli to niech sobie biorą jeszcze kogo chcą. Ja sobie poradzę
|
|
#1007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz wydaje mi się, że zniechęciłaś się trochę do tych falban itp własnie przez złe dopasowanie sukienek, ja mimo że moją też mierzyłam z niżzym staanem miałam tak wykombinowaną że widziałam mniej więcej efekt jaki będzie gotowy i wygląda to o wiele lepiej. Tylko ktoś musiałby Ci pomóc, ścisnąć, podnieść tam gdzie trzeba.
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
melody moja jest dwuczęściowa, gorset oddzielnie i dół oddzielnie a do z tego względu by suknia nie szła "do dołu" dół sukni jest dość ciężkawy przez wszytą halką ale dla mnie to dobre rozwiązanie bo jakby był przyszyty gorset bałabym się że wyskoczą mi i tak małe bimbałki z tych załączników co wkleiłaś podoba mi nr 1 i 3 pamiętam, że i Tobie któraś z nich się podobała może dlatego warto wrócić do nich i jeszcze raz na siebie założyć, skoro lepiej czujesz się w zwiewnych to już nie ma dyskusji o falbanach i najważniejsze, że już wiesz w czym się dobrze czujesz a to najważniejsze
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2012-02-18 o 17:30 |
|
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja planuję sprzedac, a cena bedzie zalezna w jakim stanie bedzie suknia po weselu.. mysle, ze na pewno cos sie z tiulem stanie, wiec po slubie stwierdze za ile ja wystawie:P zaczne od ceny wyzszej niż oczekuję, na ew. negocjacje, a jak nikt jej nie bedzie chcial to tak opuszcze gacie, ze napewno pojdzie
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
jutro będzie u mnie TŻ to zrobię foty tych obrączek
i wstawię żebyście już tak na mnie nie narzekały ![]() dzisiaj kupiłam kolejne pudełeczko na obrączki ja to jakaś nienormalna zaczynam się robić
|
#1011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle abys zebys zmierzyla inne falbanki np. taka jak ma Chatka - w Kindziowej tez czula sie przytloczona, az w koncu znalazla idealna... Poza tym na pewno znajdziesz jeszcze taka w ktorej wszystko bedzie na tip top Cytat:
tylko nie mieszaj szefa do jakis prostackich zagrywek durnych dziewuch
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-02-18 o 17:41 |
||
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem
No ale pomyśl, że gdybyś chciała zaszaleć to Cię ograniczyli dla własnej wygody a Ty im za to płacisz To trochę nie fair
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co miałaym powiedzieć jestem ciekawa z którym sypiam bo mam trzech szefów: koordynatora, dyrektora i prezesa nie wiem co z tym fantem zrobić ale wku**** mnie to niemiłosiernie
|
|
#1015 |
|
Zadomowienie
|
Melody w tej drugiej wyglądasz fajnie, jest bardzo orginalna, ma to coś. Można wiedzieć co to za model??
W pierwszej już nie wyglądasz tak lekko i zwiewnie, przytłacza Cię trochę. Ale to może przez moją subiektywną opinie, bo nie bardzo też trafia w mój gust. Za to te z drugiego postu też sama chętnie bym przymierzyła. Audrey, ja może waże już 50kg pewnie(jak zaczynam z TZ mieszkac ważyłam 45 , tak to jest jak ciągle słodycze przynosi), ale dobrze w empire się czuje, nawet chętnie bym do nich dochódła, właśnie w takich w kroju A czuje się przebrana jak dziewczynka do komunii. Może dlatego, że jestem niższa i mam dziecinną twarz. Pewnie przy wzroście ponad 170 i <50kg może być taki efekt.Zamówiliśmy obrączki wreszcie Do odbioru 6 marca
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że się nie przyczepią do moich dwóch kuzynów którzy pewnie będą latać z aparatami
|
|
#1017 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane, strasznie jest mi smutno i źle, bo nie pojechałam na ślub Seagirl...
![]() ![]() Mieliśmy jechać samochodem, ale nam nie odpalił, a na jechanie autobusami było już za późno, bo byśmy wparowali w środku ceremonii... :/ nawet wsiedliśmy w pierwszy środek lokomocji (a od nas jedzie się tam trzema), ale zanim wyczekaliśmy następny autobus, okazało się, że na 17 dojechalibyśmy co najwyżej do 2/3 trasy... W dodatku cały dzień mnie dziś głowa boli, żadne prochy nie pomagają. No mam doła jak stąd do Australii przez to wszystko... idę się zakopać do łóżka.
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buuuu
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Wtajemniczenie
|
Seagirl, dużo szczęścia i miłości na nowej drodze życia! Oby dzisiejszy dzień był najpiękniejszy i taki, jak sobie to wymarzyłaś!
Sztuczko, na wszystko przychodzi czas. Ja miesiąc temu też żałowałam, że nie załatwiłam pewnych spraw wcześniej, ale nie warto się tym przejmować i wpędzać w stres. Miesiąc temu, czyli dokładnie pół roku przed ślubem jeden cały weekend przechorowałam z powodu przedślubnego stresu, ale uwierz mi - nie warto się tak zamęczać myślą, żeby wszystko było idealnie! Po prostu zbierz dupkę w troki i załatw jak najszybciej to, co już możesz, a reszta/to co nie jest takie terminowe niech spokojnie czeka na swój czas. Ty zajmij się w międzyczasie magisterką. Zobaczysz, że dasz sobie radę ze wszystkim kiciu, ja się zgadzam poniekąd z neną - jak oboje będziecie pracować, to i sobie pojeździcie w niejedno piękne i egzotyczne miejsce na świecie. Natomiast jeśli bardzo chcecie jakieś wakacje inne niż w PL jako podróż poślubną, to może przeznaczcie część prezentów na ten cel? To tylko moja nieśmiała sugestia, bo my sami mieliśmy tak zrobić i lecieć na Dominikanę, ale nie wiem czy rzeczywiście tak będzie. Póki co zarezerwowaliśmy sobie wyjazd na maj w niemniej egzotyczny zakątek, a za dużo mniejszą kasę i chyba po prostu będziemy mieli w tym roku podróż przedślubną ![]() nena, ja Ci powiem, że żałuję trochę, że wykończyliśmy dom przed ślubem i już mieszkamy razem. Mam wrażenie, że po ślubie niewiele się zmieni i nastąpi taka "zapaść" jak to Margida określiła, bo nagle nie będzie wielkich wspólnych spraw do załatwienia. Wszystko ma swoje dobre i złe strony, jedni mogą powiedzieć, że mamy super start i faktycznie tak jest, nie przeczę. Niejedna osoba marzy całe życie o własnym domku - my już go mamy, ale z drugiej strony mam wrażenie, że z czymś się pośpieszyliśmy i już żyjemy jak małżeństwo. Teraz zaczynam nawet rozumieć, że mieszkanie razem przed ślubem coś nam jednak odbiera. Nie potrafię tego nazwać, ale niestety do takich wniosków dochodzę. Dlatego staram się bywać trochę więcej u Mamy, żeby jednak po ślubie nastąpiła jakaś zmiana w naszym życiu. W ogóle na cały lipiec planuję się przeprowadzić z powrotem do domu rodzinnego, a dopiero po ślubie wrócimy do nas.
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka kochana, kuruj się![]() A Seagirl Ci wybaczy i sama nam fotki pokaże
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

Alez się cieszę!!! 

tak czy siak jak będę na przymiarce to się wypytam o czyszczenie chemiczne i czy nic się nie stanie

co za cena 

wogole bezsensu. Ani falbany mi nie pasuja, ani zwiewne, o rybkach juz nie wspomne i o tych z obnizonym stanem.. A scinane po skosie to juz wogole

. Ja sama myślę, że mogłoby to być nieco dziwna sytuacja, chociaż teraz ten znajomy traktuje mnie czysto po koleżeńsku.
pamiętam, że i Tobie któraś z nich się podobała może dlatego warto wrócić do nich i jeszcze raz na siebie założyć, skoro lepiej czujesz się w zwiewnych to już nie ma dyskusji o falbanach i najważniejsze, że już wiesz w czym się dobrze czujesz a to najważniejsze
ja to jakaś nienormalna zaczynam się robić
tylko nie mieszaj szefa do jakis prostackich zagrywek durnych dziewuch
No ale pomyśl, że gdybyś chciała zaszaleć to Cię ograniczyli dla własnej wygody a Ty im za to płacisz 
Zdrówka kochana, kuruj się