|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
![]() No i szkoda bo suknia jest piekna. Do falban mialam juz dwa podejscia. Pierwszy do Jim Hjelm 8962, a drugie dzisiaj do Cascady.. I mam mieszane uczucia bo wciaz kocham sie w zwiewnych sukienkach i One najbardziej odzwierciedlaja moj charakter- bo nie zalezy mi na tym abym wyrozniala sie w tlumie, ale czula sie soba Cytat:
Sama juz nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
Chyba ze poczekasz do jutra bo ja musze teraz uciekac.
|
|
#1022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
i to jeszcze za taka cene Cytat:
|
||
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() wrocilam od rodziców ![]() dla tych co czytały na poczcie --> widziałam brata... nic sie nie zmienił, zero skruchy, dalej taki cwaniaczek ![]() rece opadaja biedni rodzice, musze teraz sobie z nim radzic ![]() a ja sie szukuje na baletkowe ostatki ![]() tz sie z kumplami na piwo ustawil wiec ja ide na balety z moja swiadkowa
|
#1024 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Nooo ja też się rzadko udzielam, od 2-3 dni za to namiętnie zaglądam, aż laski się dziwią Mnie też przytłacza wszystko dookoła, niby mam tylko pracę (niecały etat, ale za to różne godziny i przez to strasznie mi się dzień rozwleka - jak mam na 13 do pracy to nie jestem rannym ptaszkiem :p) a do tego czasem zjazd gdzie zbyt wiele niby ode mnie nie wymagają, ale wisi nade mną konieczność pisania pracy aaaa i w ogóle... Nie stresuj się, że nie masz jeszcze sukni - nie każda musi ją mieć na rok przed tak jak ja czy parę innych lasek ![]() Jaaa genialne U mnie nie będzie dzieciaczków za dużo, ustanowiłam wiek od 7 wzwyż, no ale właśnie jeden 8latek będzie... może zamówię fioletową muszkę dla niego i poniesie nam obrączki ? Bo rozumiem, że u Was będzie fiolet z zielenią? Przepraszam za oczywiste pytanie, nie ogarnęłam do końca na jakie kolory się zdecydowaliście Ale już widzę oczami wyobraźni cudne zdjęcie jak Wasze chłopaczki stoją w trójkę obok siebie, w środku ten z zieloną Cytat:
No a ja właśnie jestem chora i mam @ ![]() Sztuczka głowa do góry! Każda z nas ma takie myśli czy na pewno ze wszystkim zdąży, czy bedzie idealnie. Kazda z nas pracuje albo sie uczy, albo dwie rzeczy naraz, ale wkoncu jesteśmy PM 2012 ktorym wszystko sie udaje i nie ma innej opcji, zeby ktorejs cos nie wyszlo buziaki dla Ciebie i bacili o ktore prosilasOj tak, mam nadzieję że wszystko się jakoś uda Dziękuję
|
|
#1025 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana jesteś! Sukienka jest prześliczna, nawet fajnie że śmietankowa, tylko wtedy nie mogłabym zostać w welonie bo biały przecież... A był zamysł, że tylko sukienkę przebiorę a welon-pierzak do tańca zostanie, bo to jeszcze przed oczepinami No nic - przyjdzie moja sukienka to zobaczymy co z nią, obfocę się i zastanowię Ona jest "wciągana" w sensie, że bez zamka... a Twoja ?Cytat:
No właśnie relaksuję się kiedy mogę, ale to z kolei kiepsko bo magisterka dalej leży i czeka... :p Aczkolwiek budujące, że nie jestem w tym stresie sama ![]() Cytat:
No ze mną nie jest w sumie tak źle - tylko osłabienie, ból głowy i katar (ale męczący) no i pierwszy dzień @... Tak, wiem że to tylko jakieś szczególiki i nikt nie zwróci na to uwagi, ale jednak się zamartwiam :p Jeśli chodzi o suknię, to dla jej dobra nie oddam jej do czyszczenia, bo może się pozahaczać i kamyki mi jeszcze poodpadają (jednak ta aplikacja z kamieni jest przyszyta nitkami i jak kupowałam suknię a była świeżo po czyszczeniu to część ozdóbek wisiała sobie smętnie taka poluzowana... nie chcę żeby coś odpadło...) no ale jeszcze to skonsultuję z babeczką z salonu, ona proponowała mi prasowanie sukni - że wtedy ona też jest nieco odświeżona, na pewno taka puszysta i ładnie sterczą warstwy tiulu, chce za to 100zł (nie wiem tylko czy za całość razem z welonami :p) Czy orientujecie się może dziewczyny, czy przy czyszczeniu chemicznym sukni prasowanie parowe jest już w pakiecie? Bo cenowo to też chyba coś koło 100zł, prawda?Cytat:
To pięknie, że zaczynacie pierwszy taniec - rozumiem, że będziecie mieć zlepek kilku piosenek? My chcemy złączyć 3-4 utwory w naszym pokazie kizombowo-bachatowym, ale to później będziemy myśleć Teraz skupimy się na pierwszym tańcu, czyli na walcu angielskim - już jutro mamy pierwsze podejście z naszą szefową szkoły tańca Nie mogę się doczekać, napiszę Wam potem jak nam poszło Oj to chamsko, faktycznie Cytat:
Szczególnie te tasiemki przy podwiązce Strasznie mi się spodobały
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Seagirl wszystkiego naj naj
|
#1027 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
![]() Przepraszam ze tak pozno sie odzywam ale to glownie wina kiepskiego internetu, i pieknej pogody.... juz raz napisalam wam posta i sie skasowal...buuu...no ale nic dzis kolejna proba ☠![]() A wiec jestem juz zonka mojego mezulka i jest nam cudownie ![]() Ale po koleji. Najpierw dziekuje za wszystkie kciuki co do pogody, bo ☠na poczatku byla troche w kratke ale w dniu slubu bylo idealnie, dokladnie tak jak sobie wymarzylam takze wasze rozdmuchiwanie chmur zdecydowanie pomoglo ![]() Dzien zaczal sie troche nerwowo, oczywiscie obudzilam sie juz o 5 nad ranem, jak zobaczylam te klebiace sie chmury nad nami to od razu zlapalam dola, no ale juz zdazylam sie przyzwyczaic ze tutaj pogoda zmienia sie z predkoscia wiatru wiec nadzieja byla. O 9 mielismy zamowione romantyczne sniadanie do lozka swiezy sok z pomaranczy, chrupiace buleczki i cudownie soczyste owoce, no i oczywiscie obowiazkowo butelka szampana zjedlismy sobie pyszne sniadanko na balkonie, pozniej poszlismy na masaz na plazy, a na koniec dluga relaksujaca kapiel w wannie pelnej platkow roz, ktora tez stala na balkonie. Normalnie odlot! No a pozniej to juz zaczelismy sie powoli przygotowywac. Najpierw pomoglam TZ towi, ze wzgledu na jego biedna nozke, nie moze jej biedak zamoczyc, wystroilam go, wypachnilam i pozniej zabralam sie za siebie. Nie bylo duzo pracy, bo wlosy mialam rozpuszczone, zupelnie nic z nimi nie robilam, delikatny make up i bylam gotowa. Pozniej kolo 13 stej przyjechali fotografowie, bo chcialam kilka zdjec na terenie hotelu, pstrykneli kilka fotek TZ jak zaklada koszule i jeden fotograf poszedl z nim na zewnatrz, do glownego lobby, i tam TZ na mnie czekal a ja w tym czasie wskoczylam w kiecke, moja fotogtafka obpstrykala mnie dookola, poprobila kilka fotek bizuterii, obraczek itd, ostatnie musniecie blyszczykiem i bylam gotowa . Zeby dojsc do TZ musialam przejsc niemal przez caly hotel, bo nasz pokoj byl nad sama plaza, wiec wszyscy uroczo sie do mnie usmiechali po drodze jeszcze kilka zdjec wsrod ogromnego buszu palm nad basenami, no i powoli zblizalam sie do mojego Tz, ktory siedzial i czekal niecierpliwie na mnie podeszlam go od tylu , zakrywajac mu oczy, no i dopiero wtedy zobaczyl mnie po raz pierwszy w sukni powiedzial tylko tyle Wow!!! Przed hotelem czekal na nas samochod z napisami, Marcel&Marylka, ktory zabral nas do resortu hotelowego Punta Cana, tam czekali juz na nas fotografowie, i organizator calej imprezy. W ogrodzie tego hotelu tez mamy kilka zdjec, bo byl tak piekny ze nie mozna bylo przez niego przejsc obojetnie. ☠Zeby dojechac na miejsce ceremoni musieli nas przewiesc takim malym samochodzikiem do golfa, wsiedlismy, i ruszylismy na nasza wymarzona plaze, juz po drodze otwieralam coraz bardziej oczy ze zdziwienia, myslalam ze nasz hotel lezy w raju, ale tam to dopiero byla bajka, normalnie az trudno to wszystko opisac slowami. Bialy piasek rozlegal sie wszedzie, w oddali bylo widac cudownie zielone, niekonczonce sie pola golfowe, a woda miala kolor tak pieknie niebieski ze nigdy takiego w zyciu nie widzialam, no i te palmy dookola ktore wydawaloby sie ze nieba siegaja...echh...kiedy dotarlismy na miejsce, az mi lezka w oku sie zakrecila, tak pieknie bylo. Czekal na nas pan ktory udzielal nam slubu, i trio karaibskie ktore pieknie gralo...cala ceremonia byla raczej krotka, moze 15-20 min, ale za to bardzo zabawna, musialam miedzy innymi przyrzekac ze bede do konca zycia prac skarpetki TZ a on ze bedzie zawsze zmywal naczynia bylo jeszcze kupe smiesznych rzeczy ale powiem wam szczerze ze nie pamietam, ogolnie przysiega byla naprawde super sformuowana, smialam sie i plakalam na przemian. Potem nalozylismy sobie obraczki, i zgodnie z karaibskim zyczajem odbylismy ceremonie przesypywania piasku z dwoch karafek do jednej, co symbolizuje ze nasze odzielne zycia od tej pory beda jednoscia. Super to bylo! Oczwiscie pierwszy buziak malzenski, no i moj dzielny TZ nawet wzial mnie na rece, czego sie nie spodziewalam, bo sam ledwo stal z ta biedna noga. I nawet zatanczylismy jeden kawalek do karaibskiej muzyki w ogole to trio bylo zarabistm dodatkiem do calej uroczystosci. Robilo taka prawdziwa karaibska atmosfere po ceremonii przyszla pora na sesje z bialym koniem, byl cudny, ale niestety dziki, i mimo ze probowalismy go przekupic roznymi slodkosciami bylo ciezko go osiodlac, tzn udalo sie, ale tak brykal ze o malo z niego nie spadlam. Strasznie jestem ciekawa zdjec bo beda na pewno smieszne, przerazona panna mloda na dzikim koniu, haha ale pozniej dal sie poprowadzic wzdloz plazy wiec chociaz tam powinnam miec pare fajnych fotek... Wszyscy byli zaskoczeni, bo ponoc do tej pory tylko jednej pannie mlodej udalo sie zrobic fajne fotki z tym niezwykle nieposlusznym rumakiem...strasznie ciekawa jestem po sesji z konikiem mamy jeszcze kilka fotek w miejscu ceremonii, a pozniej przemiescilismy sie na inna plaze, rownie piekna, z cudownym widokiem, lezelismy sobie wygodnie w hamaku i wpatrywalismy w nieziemsko blekitne morze! Udalo mi sie nawet namowic Tz na przebranie sie, wiec mamy tez kilka fotek w innych ciuszkach...no i w zasadzie nasz dzien dobiegl konca, mialam w planach jeszcze fotki na polu golfowym, ale Tzcik tzn moj maz byl juz zmeczony, i nie mial za bardzo ochoty, wiec sobie odpuscilismy...i tak go podziwiam ze z ta noga tyle wytrzymal, byl naprawde dzielny, wiem ze kosztowalo go to wiele wysilku i jestem mu niezmiernie wdzieczna ze zrobil to wszystko dla mnie, bo wiedzial jak o tym marzylam, jak dlugo planowalam i ile serca wlozylam w to zeby ten dzien byl najpiekniejszy w naszym zyciu! I tak bylo, wszystko sie udalo, jestem przeszczesliwa, moj najwspanialszy na swiecie maz po raz kolejny udowodnil jak bardzo mnie kocha, i ze zrobi dla mnie wszystko, mimo bolu, goraca, stanal na wysokosci zadania, i za to kocham go najbardziej na swiecie, i ☠nie wyobrazam sobie zycia z nikim innym. On jest tym jedynym, stworzonym dla mnie, i to na niego tyle lat czekalam! I warto bylo ☠Powiem wam dziewczyny ze jestem tak szczesliwa, ze sobie nie wyobrazacie! Siedzimy teraz na plazy, wiaterek lekko wieje i najchetniej ☠to zostalibysmy tutaj na zawsze.... poznalismy mnostwo ludzi, bo moj maz jest bardzo towarzyski, ciagle z kims innym gada, a ze oboje dobrze mowimy po angielsku wiec mamy te swobode ze mozemy rozmawiac wlasciwie z kazda napotkana osoba. Ku mojemu zdziwieniu jest tutaj tez kilku polakow, oczwiscie od razu sie zapoznalismy, i jak juz bylismy po slubie to wszyscy nam gratulowali, normalnie czulam sie jak w domu ach, zapomnialam jeszcze dodac, ze po ceremonii, mielismy romantyczna kolacje we dwoje na plazy, z osobistym kelnerem, ktory byl przesympatyczny, zreszta oni tutaj w ogole sa tak sympatczni ze jeszcze z taka obsluga nigdzie na swiecie sie nie spotkalam...pomijajac ze przynosza drinki na plaze, czyszcza okulary, robia masaz, to jeszcze pamiataj imiona i codziennie pytaja czy wszystko jest ok, czy czegos nie potrzebujemy...normalnie raj na ziemi!Niestety nasz czas dobiega powoli konca, zostaly nam jeszcze 2 dni, chyba normalnie sie rozplacze jak bedziemy stad wyjezdzac. Ech...to chyba wszystko co moge wam napisac, troche chaotycznie, bo pisalam to kilka dni, w wolnych chwilach... No i w telegraficznym skrocie bo wrazenia sa takie, ze naprawde ciezko wszystko ubrac w slowa...mam nadzieje ze ☠kilka dni dostaniemy pare fotek to od razu wam zalacze ![]() Pozdrawiam was goraco i caluje mocno! No i przesylam troszke karaibskiego slonka, bo w Pl z tego co wiem zima na calego. Najszczesliwsza pod sloncem zonka!!!
|
|
|
|
#1028 |
|
Rozeznanie
|
marylka80 gratuluje i życzę szczęścia wam
![]() Twoja relacja jest piękna, przekazałaś mi urok i czar tej chwili
|
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
AAA!!! Ale się cieszę z Waszego szczęścia!
|
|
#1030 |
|
Wtajemniczenie
|
Marylko
Zawsze w miłości, spokoju i szczęściu jaki macie przez cały pobyt w raju ![]() Melody najwazniejsze żebyś czuła się dobrze, reszta się dokroi, dopasuje i dościska. Najwazniejsze jest dobre samopoczucie i swoboda. Dziewczęta gdzie wybieracie się na OSTATNIE OSTATKI w tym panieńskim stanie? ![]() PS. Ale super to brzmi: Mój Mąż nie? już się nie moge doczekać aż tak będe mówiła i jak sobie zmienię w telefonie z Aa Kochanie na Aa Mężulek ![]()
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-02-18 o 18:54 |
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() Ale wypas slub! ![]() ale Wam zazdroszcze! I masz bardzo dzielnego tz !!! ![]() ![]() klask i:
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za 2 godzinki lece na starówke do klubu ![]() ![]()
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
marylko cieszę się Waszym szczęściem i wiele miłości Wam życzę piękna relacja
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- ja jestem w pracy:P
|
|
#1035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem juz szlo latwo mimo ze wtedy nie mialam na glowie slubu, ale nowa praca, codziennie stos scenariuszy, grupa, która dawla do wiwatu, a na sam koniec 27 czerwca byla obrona a następnego dnia egzamin na kontraktowego. Myslalam, ze wysiade. Takze ze wszystkim da sie rade marylko piękna relacja, dobrze, ze pogoda dopisała i ze wszystko wyszlo tak jak to sobie wymarzyłaś. Zycze Wam duzo szczescia Cytat:
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-02-18 o 19:17 |
||
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1037 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Jesteście straszne jak można tyle nabazgrać
|
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Marylko gratuluję ślubu i życzę szczęścia
|
|
|
|
#1039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my to mamy takie szczęście że TŻ zawsze ma w ostatki zjazd Cytat:
piękna relacja.. wzruszyłam się Gratulacje dla was
|
|
#1040 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
aż mi się oczka spociły![]() Cytat:
![]() A co do opisu w tele to mój tż zmienił mi w walentynki z J. na mężuś |
||
|
|
|
#1041 |
|
Wtajemniczenie
|
Marylko, wzruszająca relacja! Gratuluję tak pięknie spełnionego marzenia i życzę Ci wszystkiego najlepszego jako żonce!
Ja ostatki spędzam u Mamy jak przystało na panienkę, a co! Dobre filmy będą na TVNie: Biała Masajka, a później Prestiż. Obydwa już kiedyś oglądałam, ale mam ochotę zobaczyć jeszcze raz, bo obydwa bardzo dobre
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki...
![]() Podczytuje Was już od poprzedniego wątku i przeżywam Wasze sukcesy i troski jak swoje Przyjmiecie mnie do siebie?
|
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
marylko ja tez uronilam łezkę.. i czytalam Twoją relacje z taaaakim lolem na twarzy. Cudownie, ze ta Wam wszystko pięknie wyszlo
czekamy z niecierpliwoscią na zdjęciaCytat:
ja swoje ostatnie panienskie ostatki spedze w domku, samotnie, z maseczką na twarzy i bede sie pieknic dla TZ ktory jutro wraca |
|
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki...
![]() Czytam co piszecie już od poprzedniego wątku i przejmuje się Waszymi sukcesami i zmaganiami jak własnymi... Przyjmiecie jeszcze jedną PM 2012 do siebie?
|
|
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
jasne! opowiadaj
|
|
|
|
|
#1047 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was, byłam na zawodach, zdobyłam siódme miejsce, jestem taka zmęczona, że idę spać bez czytania wątku.
Dodam jeszcze, że TŻ wziełam ze sobą zaraz po nocce był, jak wracaliśmy to zasnął w autobusie, biedny, takie poświęcenie dla mnie |
|
|
|
#1049 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
poopowiadaj coś o Was
|
||
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja sie na dzis zegnam, milego wieczoru
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

pamiętam, że i Tobie któraś z nich się podobała może dlatego warto wrócić do nich i jeszcze raz na siebie założyć, skoro lepiej czujesz się w zwiewnych to już nie ma dyskusji o falbanach i najważniejsze, że już wiesz w czym się dobrze czujesz a to najważniejsze

Alez się cieszę!!!
i to jeszcze za taka cene
). Dzięki niej udało mi się znaleźć suknię, która naprawdę bardzo mi się spodobała. Jest to Julia Rosa 302. Niestety nie mam zdjęć na sobie, nie wolno było robić. Znalazłam katalogowe i aż się zdziwiłam, bo gdybym nie zobaczyła jej na żywo nigdy nie zwróciłabym na nią uwagi
. Jest prosta, skromna , czyli taka jakiej szukam. Oczarował mnie serduszkowy dekolt (ten tiul u góry poszedłby do wywalenia 

Ale już widzę oczami wyobraźni cudne zdjęcie jak Wasze chłopaczki stoją w trójkę obok siebie, w środku ten z zieloną

klask i: