|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4323 |
Zakorzenienie
|
moi znajomi.. poryczalam sie....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Dziekuję za gratulacje z okazji zmiany pracy. Dostałam już maila, który póki nie mam umowy (czyli do połowy marca) ma stanowić gwarancję pracy i jestem zadowolona. mogę spokojnie zaszyć się na cały weekend na sali gimnastycznej ze świadomością dobrze spozytkowanego tygodnia ![]() Bo dziś i jutro mam kurs Ruchu Rozwijającego. pedagożki skojarzą co to ![]() Fari, królopies brzmi lepiej niż psokrólik. Brawa za kreatywność słowotwórczą ![]() ![]() Ruda, nie rozwiałam Twoich wątpliwości co do rachunku za gaz. Te 1600 zł to za wszystko: czynsz, rachunki,śmieci, internet - nie tylko za gaz, ale to gaz podbił stawkę, bo zwykle płaciliśmy 200 zł mniej, a teraz jak ścisnęły mrozy... ![]() Wyściskałyście wczoraj swoje kociaki? Wczoraj był Dzień Kota ![]() I Kiniusię podziwiam, że potrafi się tak w 100% podprządkować i nie robić awantur, truć tyłka etc. Żebym ja tak umiała z zaręczynami to by nie trzeba powtórki robić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
Gajka, masz wytresowanego królika
![]() Ja sie zgadzam z dziewczynami co do Kini, ale nie chce jej dolowac jeszcze bardziej ![]() Dzisiaj mam w planach kupic sobie Przed Switem na dvd ![]() Dziewczyny, napisalam list do T. i wylałam swoje żale ![]()
#4326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej ![]() jakie żale coś się stało? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
Właśnie też nie wiem o jakie chodzi. Ala, co się dzieje?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4328 |
Zakorzenienie
|
a Tobie też gratuluję zmiany pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Za łatwo mi poszło. Zapewne wredny los zaraz mi dokopie, tylko nie wiem z której strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie myśl tak nawet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Zakorzenienie
|
Zawsze tak jest i zawsze tak było. Jedna dobra wiadomość - 3 złe. Może gadam jak stary sceptyk i zrzęda, ale nic na to nie poradzę
![]() Byle do tego ślubu. Od ślubu będzie lepiej. Będziemy małżeństwem, wypoczętym po cudnej podróży na Litwę, ja już będę się swobodnie czuła w nowej pracy, J. będzie miał już tą swoją. Potem tylko się przeprowadzić i można żyć, oby w spokoju chociaż przez 4 miesiące! proszę ![]() A co tam u Cię, promyczku? jakie plany na dziś? ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2012-02-18 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczysz wszystko się ułoży ![]() a u mnie hmm zaraz jadę do rossmana na babskie zakupy ![]() C dziś i jutro od rana do wieczora siedzi na uczelni więc się nie spotkamy ( jak ja chcę już mieszkać razeem!!) Po południu może pojadę z rodzicami do babci dawno nie byłam i jakoś dzisiejszy dzień zleci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Zakorzenienie
|
Aktywny dzień
![]() O nie, rossman! zawsze tam zostawiam mnóstwo pieniędzy ![]() Muszę zwlec zwłoki w poszukiwaniu jakiś leginsów, bo mi się zapodziały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do rossmana to widzę że nie jestem sama ![]() ![]() a ja moje leginsy oddałam mamie i muszę znaleźć nowe ale bliżej wiosny teraz i tak nie moszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
Mi się nigdy nie udaje, ale trzymam kciuki za Ciebie
![]() Ja też teraz nie noszę, ale na kurs wymagają dresów, a jedyne moje dresy sa mocno...no nie nadają się do wystawienia na widok publiczny, więc szukam czegoś równie wygodnego ![]() idę przekopywać szafki, złożyć łożko i mojego królikopsa wypuścić, bo mnie zje jak tego nie zrobię! miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Wtajemniczenie
|
a ja pojechałam d dwóch galeri o 8:30 i dopiero wróciłam. Kupiłam dwa komplety bielizny w H&M (za głosem Gaji zapłaciłam moją kartą zniżkową 25%) i byłam w Reserved kupiłam koszulke i gatki i w Superpharm zakupy po obniżkowych cenach z gazetki, jeszcze na parkingu gościu mnie przyblokował,ale jakoś dałam radę, nie mówić o zakopaniu się w śniegu na tym parkingu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Zadomowienie
|
Hej!
Wykopałam Narzeczonego do szkoły (pan mgr robi technika bo to najbardziej się mu przyda w przyszłej pracy, którą ma na widoku!!!), a ja sama wracam, po miłej przerwie, do ... nauki :/ Znów książki, znów kucie... wszystkie leki, wszystkie algorytmy, choroby... muszą ludzie chorować?? ...ah no tak... bo inaczej nie miałabym szans na pracę po tych studiach :P Gaja- gratuluję nowej pracy!! Szperałam wczoraj po stronkach z sukniami ślubnymi...moja świadkowa już mnie wygania z domu, żeby jeździć przymierzać (jeszcze TYYYLE CZASU!!!)... ale znalazłam dwie takie, które mnie zauroczyły... sorry- 3 ... Chyba przejadę się jednak pomierzyć, żeby wiedzieć w jaki krój "celować".. http://www.evita.com.pl/szczegoly-pr...2011,3157.html http://www.evita.com.pl/szczegoly-pr...2011,3164.html (moja faworytka!) http://www.evita.com.pl/szczegoly-pr...2010,2971.html Sądzicie, że jeśli wesele byśmy robili tematyczne, to suknia musi być dopasowana do tematyki? Bo ta druga mi się baaardzo podoba, ale do Dzikiego Zachodu Grecja ma się nijak :/
![]() |
#4338 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kinia, nie gniewaj się na nas czasem o to co piszemy, ale widać że jesteś tym bardzo zmęczona i nie odpowiada Ci ta sytuacja. Według mnie nie możesz rezygnować ze swoich planów czy pragnień bo później to się odbije na Waszym związku. A dzień ślubu zamiast być najpiękniejszy to będzie dniem żalu że tak późno... Cytat:
![]() ![]() Co do pogrubionego----> ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do sukni tematycznie zgodnej z weselem to zależy czy całe wesele ma być w stylu Dzikiego Zachodu, czy tylko jakiś jeden fragment. Jesli jeden fragment (to rodeo o którym pisałaś) to myślę że nie ma się co tym sugerować przy wyborze sukni ![]() ![]() Ale najważniejsze to dobrać suknię do swojej figury, wygody w tańcu i tego jak Ty się w danym modelu czujesz ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Alunia o co chodzi? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4340 |
Zadomowienie
|
hej
![]() a ja cierpię na brak kosmetyków, dopiero jak mam więcej czasu wolnego ( przez chorobę ![]() Muszę rozgryźć ten grupon cały jeszcze dzisiaj ![]()
![]() |
#4341 | |||
Zadomowienie
|
oo, dobra myśl
![]() ![]() i jaki kochany królopies! ![]() Cytat:
![]() ja nie mam kota ![]() ![]() właśnie, kinia ma anielską cierpliwość... kurde, a u mnie była rozmowa miesiąc temu i co? i gó*no ;/ chyba jak nie wymuszę zaręczyn to będzie lipa... ale ja tak nie chce wymuszać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() los uśmiechnął się do Ciebie i trzeba cieszyć się chwilą! a nie myśleć kiedy znów będzie dołek! ![]() ugotowałam grochówkę, jest za☠☠☠ista! ![]() byłam wczoraj w sklepach meblowych, ta szafa co pokazywałam jest fajna, ale obejrzałam też kilka innych i już mam mętlik w głowie ;/ w szczególności że są tańsze i to o jakieś 500zł a to dużo... na droższą musiałabym naruszyć moje oszczędności jak nie mrozy to śnieg i plucha ![]() ![]() ![]() ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2012-02-18 o 14:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Zakorzenienie
|
Nie mam kota. Mam psa jest i Dzień psa?
![]() Witajcie ![]() Ala co się dzieje? ![]()
#4343 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- ja mam pamięć wzrokową więc co mi trzeba to sprawdzam jeszcze ceny na allegro, do tego karta kredytowa ze zniżkami w H&M,Tui, Douglas (no ale tam trzeba za słoną kwotę zrobić zakupy), jeśli chodzi o kosmetyki-mam ich za dużo,ale nic nie poradzę-mam słabość do tego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
nie udało się kupić tylko to co chciałam
![]() miałam kupić tylko odżywkę do paznokci a kupiłam dwie odżywki lakier i maseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
Calipso - z tych 3 sukienek mi by sie trzecia podobala gdyby byla bez tych szlaczkow
![]() Nic sie nie dzieje dziewczynki, po prostu nie umiem sobie poradzic z tesknota i kilkoma innymi kwestiami. Musialam to przelac na papier... zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() A poza tym wczoraj do T. przyszedl znajomy rodzicow i bylo picie ![]() ![]() ![]()
#4346 |
Wtajemniczenie
|
czasem łatwiej myśli przelać na papier niż powiedzieć komuś wprost
|
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ala to dobrze że wszystko jest ok ![]() ![]() ja dziś jadę z rodzicami na zakupy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Wczoraj TŻ uświadomił mi że traktuje go prawie jak kolegę bo rzadko okazuje swoje uczucia. A ja po prostu taka jestem. On mi potrafi powiedzieć na każdym spotkaniu po dwa razy że mnie kocha. A ja jestem przysłowiowym facetem w tym związku wiec już zaczęłam mu odpowiadać wiem albo ok ![]() ![]() ![]()
#4349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Boże mam tyle wolnego czasu i rozkminiam ten nasz związek i wszystko mnie na tą chwilę przeraża, dusi mnie sytuacja związana ze ślubem, no nie umiem mu tego wybaczyć, jak o tym myślę to taka złość i bezsilność mnie biorą, że rzuciłabym to wszystko w diabły. Nie wiem czy zrobić jakąś "separację" żeby wszystko to sobie poukładać w głowie. To dziwne, bo jak On zaczyna wspominać o ślubie to ja się jeżę i nie chcę o tym słyszeć, jak nic nie mówi to mnie drażni, że zlewa ten temat. Nie umiem sobie poradzić z tą sytuacją, no nie umiem....
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Rozeznanie
|
Ala to dobrze że wszystko dobrze
![]() ![]() Asiaczek i Clood trudno mi cokolwiek radzić, bo u nas jest odwrotnie zarówno ja jak i TŻ na jednym spotkaniu potrafimy nawet i 10 razy sobie powiedzieć "Kocham Cię" i to tak spontanicznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Clood ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.