Leci miesiąc za miesiącem, 2013 rok będzie narzeczeństwa końcem. PM2013. Cz. 11 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-19, 10:50   #3961
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988
Dot.: Leci miesiąc za miesiącem, 2013 rok będzie narzeczeństwa końcem. PM2013. Cz. 11

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
hej no już rozmawiamy z Tżtem ale tylko jak musimy ja jadę zaraz do dziadków, pewnie cały dzień tam posiedzę więc mi minie a jutro znowu uczelnia
uciekam miłej niedzieli dziewczynki
ale ważne ze rozmawiacie
miłej niedzieli Słońce

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Do domu wróciłam jakoś po 3
to ładnie mój TŻ o tej porze do pracy wstawał w drzwiach mijał się z naszą współlokatorką i jej siostrą , które z imprezy wracały

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 10:52   #3962
burlesque90
Zakorzenienie

Dot.: Leci miesiąc za miesiącem, 2013 rok będzie narzeczeństwa końcem. PM2013. Cz. 11

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Ja myślałam o miesiącu, chociaż i tak nie wiem czy wytrzymam jakby to wyglądało jakbym w trakcie wesela zaciągnęła TŻ do kibelka?

Za nadrabianie

Mam nadzieję, ze jak powtórzysz to badanie to będzie jednak lepiej
A to mieszkacie gdzieś daleko od siebie czy coś? Wybacz ale w gąszczy informacji jestem totalnie zagubiona

A na celibacie jak Ci zależy to walcz, przecież przymusu kochania się z narzeczonym nie ma

To macie jeszcze czas na załatwianie sali itp? zeby mieć jakiś szerszy wybór terminów? My z TŻ jak się zabieraliśmy za to rok temu () to myślałam, że jeszcze jest czas a jak się okazało to nie było
Nawet nie wiem, w którym kościele brali ślub moi rodzice a podoba Ci się ten kościół pod jakimś innym względem jeszcze? daleko jest od Twojego domu? bo to chyba też ma znaczenie, noi oczywiście, jeśli jesteś co do niego przekonana to przecież nikt Ci nie może mówić co masz robić ze swoim weselem
I przybij piątkę - ja też nigdy nie marzyłam o ślubie, chciałam zostać wieczną Kobietą Niezależną i przypałętał się taki TŻ i zmienił mi plan na życie dlatego do spraw organizacyjnych to to co ważniejsze to załatwiam, a na resztę mam tradycyjnie wy.ebane

Cieszę się, ze mama się ucieszyła z rodzicami to różnie bywa
A TŻ wytłumacz, że szalejące hormony to nie najlepszy utrwalacz więzi w związku, wiec musi być nad wymiar cierpliwy i wyrozumiały mam nadzieję, ze już się pogodziliście

Eee nie, takie zaskoczenie po prostu My w sumie też nie wiemy o co poszło - Lin miała inne zdanie na pewien temat niż reszta dziewczyn i nas zostawiła

Dzień dobry
Witam się z kawką i śledziówką
I to jest największy absurd. Dzieli nas 20 km, ale ja w czasie studiów mieszkam w Krakowie, Tż dojeżdża. Uczelnie mamy dosłownie po dwóch stronach ulicy, a czasami jest tak że dwa tygodnie się nie widzimy bo nie mamy najzwyczajniej czasu albo nam się zajęcia tak przeplatają, że jak ja mam zajęcia to Tż ma przerwę i na odwrót:/ Albo on kończy jakoś rano, a ja dopiero zaczynam, więc nie ma sensu żeby czekał na mnie 5 godzin..:/

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 10:55   #3963
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Dziewczyny mam pytanie odnośnie pończoch na ślub, będziecie je mieć?? jeśli tak to jakie?? i czy do butów z odkrytymi palcami mogą byc białe??

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2012-02-19, 11:11   #3964
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeeść !
Misja "Poznanie nowych facetów" zakończona sukcesem Nie wiem na ile jest to przyszłościowa znajomość, ale wczoraj było miło

Jestem na niesamowitym głodzie, skoro tak mnie rajcują przytulanki i pocałunek w szyję
no ładnie... trzymam kciuki za tą znajomość
Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie odnośnie pończoch na ślub, będziecie je mieć?? jeśli tak to jakie?? i czy do butów z odkrytymi palcami mogą byc białe??
ja będę miała na pewno ale nie wiem jeszcze czy cieliste czy białe białe założę tylko raz a cieliste mogłabym kilka razy
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 11:30   #3965
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość

ja będę miała na pewno ale nie wiem jeszcze czy cieliste czy białe białe założę tylko raz a cieliste mogłabym kilka razy
no właśnie .. hmm.. najpierw buty wybiorę a potem pomyślę, bo chyba do takich z odkrytymi palcami białe nie będą pasować ale do pełnych to już prędzej.. ehh..

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Dziewczyny jak proszę o kciuki jutro bo jadę z mamą odebrać wyniki jej rezonansu..

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

no nic ja się zmywam, muszę się ubrać i uczesać i do pracy lecę ale tylko dziś i 5 dni wolnego

miłego popołudnia i do spisania jutro Kochane PMki

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2012-02-19, 12:04   #3966
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
wyobraziłam to sobie
Dokładnie tak to musiało wyglądać

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
A już się bałam, że sobie nagrabiłam
E no co Ty

Cytat:
Czeeeść !
Misja "Poznanie nowych facetów" zakończona sukcesem Nie wiem na ile jest to przyszłościowa znajomość, ale wczoraj było miło

Jestem na niesamowitym głodzie, skoro tak mnie rajcują przytulanki i pocałunek w szyję
oczekuję na więcej szczegółów kolejne spotkanie zaplanowane?

Cytat:
Kolejny typ na pierwszy taniec?
ja uwielbiam tę:
http://www.youtube.com/watch?v=61qoG6gyo8U
jeśli chodzi o Piaska, ale na pierwszy taniec się nie nadaje

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
I to jest największy absurd. Dzieli nas 20 km, ale ja w czasie studiów mieszkam w Krakowie, Tż dojeżdża. Uczelnie mamy dosłownie po dwóch stronach ulicy, a czasami jest tak że dwa tygodnie się nie widzimy bo nie mamy najzwyczajniej czasu albo nam się zajęcia tak przeplatają, że jak ja mam zajęcia to Tż ma przerwę i na odwrót:/ Albo on kończy jakoś rano, a ja dopiero zaczynam, więc nie ma sensu żeby czekał na mnie 5 godzin..:/
No to jest chyba najgorsze takie rozmijanie się... a nie myśleliście o wspólnym zamieszkaniu albo coś? bo wtedy to zawsze jest ciut lepiej

Cytat:
Ja zakładam pończochy tylko właśnie nie wiem czy białe czy cieliste, tak jak dastin... butów z odkrytymi palcami nie chcę, chociaż na codzień i na imprezy uwielbiam i to z prostego powodu - moja mama miała z odkrytymi palcami i tak jej deptali, ze później 3 paznokcie jej schodziły a wiadomo jak to PMka musi tańczyć z każdym w sumie ale myślę, ze pasują białe do odkrytych palców

Cytat:

Dziewczyny jak proszę o kciuki jutro bo jadę z mamą odebrać wyniki jej rezonansu..

Miłego dnia
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:19   #3967
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Mam przeczucie, że nic z tego nie będzie

Cytat:

oczekuję na więcej szczegółów kolejne spotkanie zaplanowane?

Szczegóły ? Będą później

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:34   #3968
201609062115
Konto usunięte

Cytat:

Szczegóły ? Będą później
Ty te przeczucia to sobie do kieszeni schowaj poza tym, nie jest powiedziane, że musi być to Ten Jedyny, tym bardziej, że jesteś taka cudna, że każdy by Cię chciał
Ok, czekam
Stary 2012-02-19, 12:43   #3969
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Super już jest dobrze między Wami?
Cytat:
już pogodzeni??

ja witam się po śniadanku z kawką w łapce

w ogóle okazało się , że mój Ukochany ma wtorek cały wolny i do mnie przyjedzie i pójdziemy mszę zaklepać i o nauki zapytać

buziaki
Można by tak powiedzieć... W kościele znowu mieliśmy spięcie, bo Tż gadał jak najęty, a ja jednak wole uczestniczyć we mszy. Przecież godzina w ciszy między nami Go nie zbawi Chyba @ mi się zbliża

Cytat:
Dzień dobryŚnił mi się mój ślub i wesele. Wszystko pięknie ładnie tylko Tż nie chciał iść na wesele bo powiedział, że go brzuch boliNo i ja tak sama na tej sali z gośćmi siedziałam... ale w końcu zadzwoniłam do Tż-ta i go namówiłam, żeby jednak przyszedł na swoje wesele...Potem się okazało, że orkiestra nie przyjedzie bo to byli jednak oszuści

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

coś koło tego
O matko Ja tak jeszcze nie miałam snu ślubnego

Cytat:
Cytat:
no właśnie .. hmm.. najpierw buty wybiorę a potem pomyślę, bo chyba do takich z odkrytymi palcami białe nie będą pasować ale do pełnych to już prędzej.. ehh..

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

no nic ja się zmywam, muszę się ubrać i uczesać i do pracy lecę ale tylko dziś i 5 dni wolnego

Ja tam ponczochy chcę mieć i buty z zakrytymi palcami muszę mieć. Z moim szczęściem do nadeptywania mi na stopy to muszę takie mieć
Ostatnio na weselu jak miałam buty z paseczkami to kobieta wsadziła mi szpilkę między pasek na kostce a moją stopę Zdarła mi przy tym naskórek i leciała mi krew I do tej pory zastanawiam się jak ona to zrobiła

Cytat:

Szczegóły ? Będą później
To chyba trzeba szukać dalej

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:54   #3970
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Ty te przeczucia to sobie do kieszeni schowaj poza tym, nie jest powiedziane, że musi być to Ten Jedyny, tym bardziej, że jesteś taka cudna, że każdy by Cię chciał
Ok, czekam
:dzie kuje:

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość

To chyba trzeba szukać dalej
Jakoś nie mam ochoty szukać Albo sam się znajdzie albo zostanę starą panną

Leon
Stary 2012-02-19, 13:25   #3971
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
:dzie kuje:

Nawet tak nie myśl

Zjadłam obiad i mam trochę czasu wolnego, a tu taka cisza....

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 13:30   #3972
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:

Dzień dobry
Ja już po obiedzie
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:09   #3973
motylek1
Wtajemniczenie

Ja też już po obiedzie
Cytat:
Kolejny typ na pierwszy taniec?
ja uwielbiam tę:
http://www.youtube.com/watch?v=61qoG6gyo8U
jeśli chodzi o Piaska, ale na pierwszy taniec się nie nadaje
Uwielbiam tą piosenkę

Hm co do odkrytych palców to uwielbiam jednak chyba się na nie nie zdecyduje, gdyż boję się w takich butach tańczyć żeby mi ktoś nie stanął na palce. Wogóle mam takich odruch że jak mam takie buty to staram się kulić palce hehe chyba jakiś uraz z młodszych lat

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:21   #3974
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Nie, żeby to było coś złego, ale zostanie starą panną raczej Ci nie grozi

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja już po obiedzie
Wyspałaś się?

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Hm co do odkrytych palców to uwielbiam jednak chyba się na nie nie zdecyduje, gdyż boję się w takich butach tańczyć żeby mi ktoś nie stanął na palce. Wogóle mam takich odruch że jak mam takie buty to staram się kulić palce hehe chyba jakiś uraz z młodszych lat
Ja tak samo i nie mogę się wyluzować wtedy
Stary 2012-02-19, 14:48   #3975
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, żeby to było coś złego, ale zostanie starą panną raczej Ci nie grozi

Leon
Stary 2012-02-19, 15:42   #3976
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Do butów z odkrytymi palcami to średnio pasują pończochy.

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
Co się dzieje

Ile dziewczynki zamierzacie dać ciepłych dań na weselu?
Będziemy mieć 4.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 15:56   #3977
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
nie no... tylko trochęwi esz... ja mam katar dlatego zostałam..

Oglądam Białą Masajkę - podobno dobry film
oglądąłam go wczoraj, nudny i głupi tak moim zdaniem
i niektóre sceny mi tam nie pasowały, wyglądało to jakby wstawione tam żeby film przedłużyć Np kilku-sekundowa scena jak obsługuje klienta i nic nie mówią
I uważam że ta Carola byla głupia że tyle z nim siedziała

Cytat:
Używała któraś z Was pasków wybielających Crest ? Od wczoraj używam, moja mama twierdzi, że oszalałam Że niby niepotrzebie. Ciekawa jestem czy to coś daje. Po 3 sztukach widzę już maleńką różnicę, ale może sobie wkręcam
Moja siostra używała i była bardzo zadowolona, widac efekty
Ja się doprosić nie moge tych pasków od teściówki a ona by mi je kupiła duuzo taniej
Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Fajne, ale takie rzeczy moim zdaniem, to już przesada Żal by mi pieniędzy było Chyba, że miałabym na wesele budżet rzędu 60tys A i tak nie wiem, czy nie wolałabym wycieczki sobie jeszcze kupić
No co ty Ja to sama zrobię Na drukarce wydrukuje takie coś i wkleję do kopert, są filmiki nawet jak to całe zrobic
A ja i tak zaprszenia będę robić więc to nie problem
Cytat:
A popełniłam jakiś nietakt? Nie wiem o co wam poszło, więc nie wiem też czy jest jakiś zakaz wątkowy czy coś
Już Ci say napisała, a mi chodziło tez o to że prawie wszystkie nazwijmy to "spory" na wątku byly z udziałem Lin

Cytat:
Ja jestem zdania że do butów z odkrytymi palcami nie ubiera sie ponczoch/rajstop
Ale się własnie zatstanawiam czy będę ubierac cos na nogi, będzie lipiec po co mam się męczyć
Cytat:

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość

Ostatnio na weselu jak miałam buty z paseczkami to kobieta wsadziła mi szpilkę między pasek na kostce a moją stopę Zdarła mi przy tym naskórek i leciała mi krew I do tej pory zastanawiam się jak ona to zrobiła
Ja miałam baleriny i mi laska wsadziła szpilkę do buta i zdarła skórę z palca
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 16:18   #3978
Antilia
Uzależnienie

A nam znowu dysk szwankuje ledwo wymienilismy - minely chyba 2 miesiące i znowu komp nie widzi dysku

ale dla odstresowania piekę szarlotkę

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Do butów z odkrytymi palcami to średnio pasują pończochy.

Do odkrytych palców to chyba tylko goła stopa?

Ja sie własnie nad tym zastanawiam, bo znowu goła stopa to się łatwo obetrze ;/

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 16:19   #3979
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
Ja jestem zdania że do butów z odkrytymi palcami nie ubiera sie ponczoch/rajstop
Ale się własnie zatstanawiam czy będę ubierac cos na nogi, będzie lipiec po co mam się męczyć
No w sumie, ale to nie jest tak, że na gołe stopy buty bardziej obcierają? Bo ja się będę głównie tym kierować noi tym, ze pończochy są
Stary 2012-02-19, 16:20   #3980
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
A nam znowu dysk szwankuje ledwo wymienilismy - minely chyba 2 miesiące i znowu komp nie widzi dysku

ale dla odstresowania piekę szarlotkę

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Do odkrytych palców to chyba tylko goła stopa?

Ja sie własnie nad tym zastanawiam, bo znowu goła stopa to się łatwo obetrze ;/
Dlatego ja poluję na buty z zakrytą piętą i palcami, jako takie rezerwowe.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 16:24   #3981
shonya
Raczkowanie

Witam Dziewczyny

"Wpraszam się" do wątku z ustaloną datą na 06.06.13

Jestem na etapie wybierania sali i zastanawiam się, co powinno zawierać się w umowie z lokalem, żeby później nie zaskoczyły mnie niespodziewane wydatki/nieprzyjemności itp.
Nie znalazłam tu żadnego vademecum, ale możliwe że źle szukam

Jeszcze raz witam

shonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 16:31   #3982
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez shonya Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny

Jestem na etapie wybierania sali i zastanawiam się, co powinno zawierać się w umowie z lokalem, żeby później nie zaskoczyły mnie niespodziewane wydatki/nieprzyjemności itp.

Jeszcze raz witam
W umowie powinno być, że cena taka a taka i jest stała lub ew. że może wzrosnąć maksymalnie x% I ma być wyszczególnione w umowie co się w tej cenie zawiera powinno być też uwzględnione jakie sa konsekwecje zerwania umowy (zarówno z twojej strony jak i z ich strony).

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 16:34   #3983
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez shonya Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny

Jeszcze raz witam
witam witam
Kurcze co do tej umowy to całkiem sporo, ale może zbiorowo jakieś rady Ci damy, najlepsza by była do tego melleczka na pewno cena, w jakich godzinach jest wesele, o wszelkich dodatkowych opłatach - np. korkowym itp., o obsłudze i menu też by dobrze było mieć... myślę dalej

Widziałyście to?
http://demotywatory.pl/3698237/Najwazniejsze-w-zyciu
Stary 2012-02-19, 16:40   #3984
shonya
Raczkowanie

Cytat:
Trauma

Póki co dziękuję za rady, poczekam aż się porozkręca - może przyjdzie wspomniana Melleczka

shonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 16:42   #3985
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
No w sumie, ale to nie jest tak, że na gołe stopy buty bardziej obcierają? Bo ja się będę głównie tym kierować noi tym, ze pończochy są
hmm no właśnie odwieczny problem wygoda czy wygląd

a ja się ostatnio ciagle zastanawiam nad kościołe i mi już głowa paruje od tego Ja mieszkam przy samym kosciele, no dosłownie TAKI mam widok z mojego okna Kosciół w środku tez jest ładny i mogłabym wziąć tam ślub ALE mój proboszcz jest znany z tego że strasznie ciagnie kase. No i się dowiedziałam że rok temu znajomi za ślub zapłacili tu ok 1000zł Dla mnie to przesada... W tym trzeba zapłacic siostrze 300zł (!) za ubranie koscioła i nie można sobie samemu ubrać
No sorry, 300 zł od pary? Chyba kogoś pop...
A z drugiej strony jak pojdę po pozwolenie na ślub w innej parafii to też będę musiała coś zapłacić (moja siostra płaciła 50, ale nie wiem jak to teraz) i na zapowiedzi Więc nie wiem czy mi na jedno nie wyjdzie...
Stary 2012-02-19, 16:49   #3986
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
hmm no właśnie odwieczny problem wygoda czy wygląd

a ja się ostatnio ciagle zastanawiam nad kościołe i mi już głowa paruje od tego Ja mieszkam przy samym kosciele, no dosłownie TAKI mam widok z mojego okna Kosciół w środku tez jest ładny i mogłabym wziąć tam ślub ALE mój proboszcz jest znany z tego że strasznie ciagnie kase. No i się dowiedziałam że rok temu znajomi za ślub zapłacili tu ok 1000zł Dla mnie to przesada... W tym trzeba zapłacic siostrze 300zł (!) za ubranie koscioła i nie można sobie samemu ubrać
No sorry, 300 zł od pary? Chyba kogoś pop...
A z drugiej strony jak pojdę po pozwolenie na ślub w innej parafii to też będę musiała coś zapłacić (moja siostra płaciła 50, ale nie wiem jak to teraz) i na zapowiedzi Więc nie wiem czy mi na jedno nie wyjdzie...
Kochana, ale dali tyle, bo chcieli, czy tak ksiądz sobie zawołał? 300 zł od pary to naprawdę bardzo dużo, jak mi powiedział proboszcz 150 od pary za dekorację kościoła to byłam zdziwiona, że dużo
A za pozwolenie równie dobrze mogłabyś dać 50 i tyle samo na zapowiedzi i zależy ile to wszystko wyszło by Cię w tym innym kościele zależy też czy jesteś do swojego przywiązana, bo to też ma, moim zdaniem, znaczenie
Stary 2012-02-19, 16:53   #3987
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ale dali tyle, bo chcieli, czy tak ksiądz sobie zawołał? 300 zł od pary to naprawdę bardzo dużo, jak mi powiedział proboszcz 150 od pary za dekorację kościoła to byłam zdziwiona, że dużo
A za pozwolenie równie dobrze mogłabyś dać 50 i tyle samo na zapowiedzi i zależy ile to wszystko wyszło by Cię w tym innym kościele zależy też czy jesteś do swojego przywiązana, bo to też ma, moim zdaniem, znaczenie
Hmm teraz mi mama mówi że tyle dali od siebie że ustalona cena jest za ubranie koscioła
Chyba po prostu tam zadzwonie i zapytam

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

i nie jestem przywiązana ale do katedry tez nie więc to nie ma większego znaczenia
Stary 2012-02-19, 16:58   #3988
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Hmm teraz mi mama mówi że tyle dali od siebie że ustalona cena jest za ubranie koscioła
Chyba po prostu tam zadzwonie i zapytam

i nie jestem przywiązana ale do katedry tez nie więc to nie ma większego znaczenia
Najlepiej będzie spytać, skoro w kancelarii mają sekretarkę to będzie obeznana na pewno
Aha no to musicie się zastanowić z TŻ no, bo nie wiadomo jak z zapisami u Was tu w kościele, może już zapisują?

Aaa, Kochana miałam Cię pytać - bo nie wiem czy dobrze pamiętam - byłaś może w tym komisie sukni ślubnych koło burku?
Stary 2012-02-19, 17:03   #3989
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepiej będzie spytać, skoro w kancelarii mają sekretarkę to będzie obeznana na pewno
Aha no to musicie się zastanowić z TŻ no, bo nie wiadomo jak z zapisami u Was tu w kościele, może już zapisują?

Aaa, Kochana miałam Cię pytać - bo nie wiem czy dobrze pamiętam - byłaś może w tym komisie sukni ślubnych koło burku?
no właśnie o to mi chodzi, musimy sie zdecydowac bo tutaj już pewnie można mszę zaklepać

Byłam a co?
Stary 2012-02-19, 17:11   #3990
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
no właśnie o to mi chodzi, musimy sie zdecydowac bo tutaj już pewnie można mszę zaklepać

Byłam a co?
Bo przejeżdżałam tamtędy wczoraj i widziałam fajną suknię na wystawie i zastanawiałam się czy jest sens tam iść w ogóle? Jak wrażenia? Warto się przejść?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości