|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV
Znowu wpadnę i tylko Was pomęcze
![]() Dlaczego statystyki na bloggerze tak bardzo różnią się od statystyk z narzędzi dla webmasterów google? i co jest bardziej wiarygodne? Edit - zebrałam się żeby pomyśleć i sama doszłam o co chodzi, nieważne
Edytowane przez kasiaen1 Czas edycji: 2012-02-18 o 21:44 |
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znowu farbuję włosy. ;D Czerwień się spłukała do rudego, więc przyciemniam. Ciekawe co wyjdzie.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co zauważyłam nowy dzień na bloggerze zaczyna się nie o północy a później, stąd te rozbieżności mogą wynikać np.
|
|
#3395 |
|
Zadomowienie
|
wlasnie wrocilam ze spotkania z kolezanka, przegalysmy 4h! nawet nie wiem kiedy to minelo
i to wszystko przy jednej kawie! Tak sie zagadalysmy, ze zauwazylysmy jak czas zlecial a kelner nawet nie zapytal czy cos jeszcze podac A zeby bylo wesolo to o malo sie nie zabilam tuz pod samym domem, istna szklanka jest
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki..czy tu ktoras z was szukala naklejek na paznokcie w stylu minx ? wiecie te srebrne , złote itd ?
|
#3397 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Przeczytaj opis (wspomina w nim że farbki spływały) więc może tędy droga
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma jak to wrócić do domu z kilkudniowego wyjazdu a tam 7C.. Masakra, udało nam się dobić do 12,5 ale chyba zaraz zamarznę. Pęknięta rura na korytarzu i pies, który otwierał drzwi na klatce (pies jest w sumie niczyj i to najgłupszy pies jakiego w życiu widziałam..). Ha, dziś bez drina nie będę w stanie się przebrać w pidżamę, masakra jakaś..
|
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś u mnie królują lakiery: Kobo, Delia Prosilk i Opi
A ze śmiesznych wyszukiwań: luckyloser łuków |
|
|
|
#3400 |
|
Moderator
|
Rany uporałam się z recenzją Zoevy
w poniedziałek doleci do mnie już druga paczuszka, więc rozprawiłam się z pierwszą )
|
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
#3405 |
|
Rozeznanie
|
Dzień doberek
a ja chyba wezmę się za jakiś makijaż znów...chociaż jak na razie siedzę w wyrku jeszcze i wcale mi się wychodzić nie chce
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#3406 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez wzięłam ten pomysł do siebie
|
|
|
|
#3408 |
|
Rozeznanie
|
Ja też
nawet obydwa o których rozmawiałyśmy wczoraj, taka zła kradziejka jestem xd
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
I ja też
![]() Ps. U mnie dziś "koci makijaż" konkursowy.. Zapraszam
|
|
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak wgl to hej I pytanko do Was, znacie jakies dobre strony z ofertami pracy za granica? Jakies sprawdzone przez Was? Bo szukam i szukam, ale tez sie troche boje przez internet.
|
|
|
|
|
#3411 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() pospalam (do 10;30), zjadlam sniadanie, napilam sie kawy i dopiero do zycia sie budze leeeniiiwa niedziela
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
haha, ja też dziś rano dodałam
![]() Cytat:
![]() U mnie notka z zapowiedziami i kocią niespodzianką I dla dzolls i zoili kawałeczek paletki Inglota |
|
|
|
|
#3413 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
hej
u mnie na blogu wreszcie, długo wyczekiwana notka o pielęgnacji okolic oczu. Plus filmik. Zaraz zabieram się za robienie obiadu a potem popracuję do wieczora. Miłej niedzieli dziewczyny |
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32392331]Powiązuje po jakimś czasie, na podstawie etykiet
[/QUOTE]O fajnie, że piszesz bo własnie mnie to zastanawiało a jak coś bez problemu można to jakoś wyłączyć? ![]() Chciałam się jeszcze Was spytać, mam chyba dobrze wszystko poustawiane bo ja dodaję posty to data i godzina się zgadza, natomiast w komentarzach jak data się zgadza tak godziny pokazuje zupełnie inne niż ktoś dodał komentarz. Ktoś może mi pomóc i wyjasnić dlaczego?
|
#3415 | |
|
Konto usunięte
|
Ja zawieszam blogi do soboty, bo jadę do TŻa, a tam nie będę miała jak pisać
![]() Miałam wczoraj napisać na zapas, ale... nie chciało mi się ![]() Nie naspamujcie tu za bardzo przez ten tydzień! ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() A co do godzin w komentarzach to u wszystkich tak jest niestety - coś im się spieprzyło w tym nowym systemie komentowania. |
|
|
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
A mi wczoraj faktycznie padł komp
![]() Nie da się go włączyć, coś się musiało spalić ![]() I z tego też powodu dzisiaj mam notkę z odgrzebanym makijażem, którego fotki miałam na picasa web albums. Mam nadzieję, że odzyskam dane z lapka, bo jak nie, to się pochlastam
|
#3417 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Obejrzałam sobie całą na Inglotowym wątku . Wypatrzyłam ciekawy beżyk
|
|
#3418 |
|
maszyna, nie człowiek
|
PC? Może to po prostu kwestia zasilacza?
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Laptop. Nie wiem, coś się właśnie musiało spalić. Zostawiłam rano dla mamy włączonego lapka, a jak ona do niego przyszła, to był cały gorący. Jak tylko go dotknęła, to się wyłączył. Od tej pory nie ma z nim żadnego kontaktu. Próbowałam z baterią, bez baterii,nic. Nie wiem co to
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32402910]Ja zawieszam blogi do soboty, bo jadę do TŻa, a tam nie będę miała jak pisać
![]() Miałam wczoraj napisać na zapas, ale... nie chciało mi się ![]() Nie naspamujcie tu za bardzo przez ten tydzień! ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Tak, usuwasz po prostu kod ![]() A co do godzin w komentarzach to u wszystkich tak jest niestety - coś im się spieprzyło w tym nowym systemie komentowania.[/QUOTE] dziękuję bardzo za wyjaśnienie ![]() Cytat:
też tak miałam w poprzednim lapku, dokładnie taka sama syt.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

A zeby bylo wesolo to o malo sie nie zabilam tuz pod samym domem, istna szklanka jest

Lush & China Glaze lover! 

a ja chyba wezmę się za jakiś makijaż znów...chociaż jak na razie siedzę w wyrku jeszcze i wcale mi się wychodzić nie chce

też tak miałam w poprzednim lapku, dokładnie taka sama syt.