|
|
#1561 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Ja to jeszcze lubiłam nawet takie dwufazowe, jeśli dobrze pamiętam nazwy: Island Vibe (różowy) oraz Exotic Waters (niebieski). Były boskie. Szkoda, ze już nie są dostępne
Ten niebieski to kupiłam sobie na 18, więc to było dobre 7 lat temu. Mam w domu jeszcze po nim pusty flakonik i czasem sobie wdycham
|
|
|
|
#1562 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na dwór jak wychodzę to jadę równo mordkę Bambino. jest the best na mrozy
|
|
|
|
|
#1565 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
Jet Homme Holiday jeden jak i drugi trafiłam bez żadnych próbek, mój tż jest równie zachwycony |
||
|
|
|
#1566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No bo zima plus kaloryfery to mieszanka zabójcza... Ja w domu mocno nawilżam, a jak musze wyjść to natłuszczam, bo po zimowym nawilżającym popękałyby mi na mrozie mocniej naczynka
|
|
|
|
|
#1567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...z-odzywka.html Cytat:
również był kilka lat temu dostępny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...r-him-edt.html z tego co pamiętam to nie był zbyt długo dostępny podejrzewam, że to tylko powrót a nie żadna nowość-chyba, że dla osób, które nie wiedzą, że kiedyś już był w ofercie Herve Leger, Urban Edge, Individual Blue, Windscape |
||
|
|
|
#1568 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
hej, możecie mi coś powiedzieć o kredkach żelowych super shock tych nowych?? jak z trwałością??? bo mam tą silver i black i ta silver jest super nie rozmazuje się, trzyma się naprawdę bardzo długo, a co najważniejsze dobrze się zmywa ale jeśli chodzi o black to już masakra jakaś... bardzo szybko się zmywa... rozmazuje sie... i w ogóle jest do d....y....
czarna jaką jeszcze mam to ta żelowa mega impact i ta jest za to super nadrabia za tamtą SS... dlatego bym chciała wiedzieć jak jest z trwałością tych nowych bo nie wiem czy nie wyrzucę kasy w błoto jak będą nieteges....
|
#1570 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No, koleżanka mi zamówiła bo ja zawsze składam zamówienia pod koniec 2go terminu i już by mnie walentynkowa ominęła, ale przynajmniej będzie 40% opustu na zestaw ![]() Moja lista z k04 jeszcze się tworzy, ale póki co wykreślam ciągle coś z listy k03 bo za 200zł już mi wyszlo ![]() Gratulacje, śliczny masz brzuszek Pewnie już niedługo rodzisz? Ja dołączyłam do tego forum jak już też byłam w zaawansowanej ciąży i jeszcze przenosiłam Małą tydzień Antoś ładne imię, dla dziewczynki podobała mi się Antosia, ale TŻ się nie zgodził i mamy teraz 5 miesięczną Maję.Cytat:
a potem mama zbiera a Mała z tatusiem się śmieją... ![]() Cytat:
![]() Mnie się podoba kilka męskich zapachów Avonowych ale mój TŻ zdecydowanie lubi Full Speed, czasami psika sie BST ale to nie jest TO, zaś jego ulubionym jest psikacz konkurncji więc ciii ![]() Cytat:
Mam pytanko, tylko bardzo proszę i nie wpisywanie głupich komentarzy jeśli komuś się ono nie podoba. Oferta walentynkowa miała być dostępna do 17.02 do północy. Tylko została jeszcze jedna oferta, która ukaże się w poniedziałek. Czy można w takim razie składać z niej zamówienia do końca poniedziaku?
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za pomoc w nazwie Patricka, jak się naucze nazwy to zapach wycofują Dobrze mieć takie osoby
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeglądam właśnie perfumy Avon na KWC. Bardzo dużo jest tam wycofanych - niektóre mają śliczne buteleczki, jak np. Crystal Aura
|
#1573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A wracając do tematu poczty - jeśli wyślę paczkę, które wysłanie kosztuje ok. 40zł i zniszczą/nie dostarczą to dostanę 10 x 40zł = 400zł? Bo chciałam wziąć z zadeklarowaną wartością, ale warta jest jakieś 150zł to nie wiem czy jest sens pisać. Którą maseczkę Planet SPA polecacie do cery mieszanej? |
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Urban Edge i TTA for Him
zachomikowanego też mam Patrica Dempsey'a, bo mąż używa na raz tylko jednych perfum ![]() z Morza Martwego, Sake i Ryż |
|
|
|
#1575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będę zatem porównywać skład bo moja Mama go bardzo lubiła ![]() No ja jeszcze 9 tygodni mam do planowanego terminu Ale brzuchol wielki od początku
|
|
|
|
|
#1576 |
|
Wtajemniczenie
|
Z minerałami z Morza Martwego - absorbuje nadmiar sebum.
Oliwkową - żeby nawilżyć skórę, przez co nie będzie produkowała tak dużej ilości ww. sebum.
|
#1577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Choć boję się, że to kwestia ustawienia monitora... Na żywca kolor mocno odbiega od tego w katalogu? Bo w ofercie walentynkowej to miałam mooooocno niebieski lakier, jak dzien do nocy z tym kolorem w katalogu...
|
|
|
|
|
#1578 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ale też za dużo tej maseczki nie daję, miejscami mam takie lekkie prześwity i dlatego łatwo schodziCytat:
zresztą, dla mnie wszystkie (większość) męskie prawie takie same są i każdy jakoś tam mi się podoba Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
już kiedyś się zastanawiałamAvon shine - to takie żółty, w średniej wielkości buteleczce? Też go lubiłam, jeśli myślimy o tym samym. Ale końcówkę to już tak na siłę męczyłam :p w domu miałam tez Perfect Cotton chyba i też bardzo ładny
|
||||||
|
|
|
#1579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przy paczkach jest x10, ale nie powiem Ci czy calej oplaty za wysylke czy tylko jej czesci (oplaty podstwawowej). Paczek nie wysylam... Moze tkos bedzie lepiej wiedzial? Poza tym, jest jakas maksymalna kwota, ktora poczta wyplaca i wiecej niz to nie dostaniesz.
|
|
#1580 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Patrick Dempsey 2
Podoba mi się też Perfect Strength i True Force z tańszych My Wibe i iIndividual Blue. Ogólnie zarówno tżowi jak i mnie podobają się zapachy świeże,z nutką zielną żadne słodkie tabakowe zapachy-np.paskudny wg.mnie jest Black Suede Cytat:
![]() Czyli z Avonu szukasz czegoś lekkiego,czy słodkiego,cięższego? Cytat:
![]() ja kochałam 10 lat temu ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-i-mimoza.html i chciałabym żefy FA Sensual Embrace wrócił bo wiem że tez mi się podobał ![]() Cytat:
![]() Tajską może ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż 40zł za przesyłkę to moim zdaniem nie zapłaci, nawet kurier tyle nie kosztuje
|
|
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
czy są gdzieś na katalogowym Avon Magazine 5 i 6?? bo szukam, szukam i znaleźć nie mogę
|
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety
Są jakieś takie za słodkie Ciężko mi coś podpasować, jestem wybredna, bo woda musi mieć to coś ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
ja śledzę tam równo Jest i 6 katalog w calości, jak i demo
Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-02-19 o 13:43 |
|
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie błotna, tajska, sake i ryz, oliwkowa ![]() Powiem Wam, że jestem rozczarowana tym nowym tuszem (extend extreme) Użyłam go dziś już 6 czy 7 raz Odbija mi sie strasznie (jak żaden z avonu), nie wydłuża tych rzęs jak obiecano, ogólnie na moich rzęsach muszę sporo tym malować, żeby zobaczyć jakikolwiek efekt
|
|
|
|
|
#1587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ma takie małe niteczki, które wydłużają rzesy, ale ciężko schodzą potem Enchant mi się kruszy. Za to Super shock (ale ten zwykły 12x) jest fantastyczny. Długo się trzyma, nie odbija, nie kruszy i łatwo się zmywa. Super shock Max też jest ok, choć szybciej zasycha w pojemniczku.
|
|
|
|
|
#1588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chciałam go zamówić, ale jak nic nie robi to wezmę stary, dobry SuperShock
|
||
|
|
|
#1589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kompletnie zapomniałam o tej stronie
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny gdzie moge znaleść najnowszą ofertę z upustami, produktami za 1 zł itp?
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

Ten niebieski to kupiłam sobie na 18, więc to było dobre 7 lat temu. Mam w domu jeszcze po nim pusty flakonik i czasem sobie wdycham

Ale mężowi zostało jeszcze ok 1/3 buteleczki
myślicie że teraz będzie jego wielki powrót??
ciekawa jestem jaki ma zapach bo za damskim to raczej nie przepadam 

Użyłam go dziś już 6 czy 7 raz