|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#24901 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
Hm Hm A ja jestem taka leniwa, że nie chce mi się brać za strojenie pokoju Ale w przyszły weekend postaram się coś wykombinowaćCytat:
Gratki |
||
|
|
|
#24902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż w pierwszej klasie gimnazjum chłopcy z mojej klasy mówili na mnie Stefania (od nazwiska )Wkleję fotki korali i bluz Korale mi się strasznie podobają takie niby proste ale coś w sobie mają I bluzy, wiem że jedną zamówię sobie pod choinkę tylko którą, siwą czy brązową? Odnośnie siwej mam skarpetki w taki sam wzór więc by pasowała ale jedna z dziewczyn w mojej szkoły ma taką i teraz dylemat
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#24903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę cały sprzątać i przysrajać ![]() ![]() edit widziałyście reklamę allegro? http://youtube.com/watch?v=s5zIyc0RtsU Rozwala mnie
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#24904 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A teraz nadrabiam zaległości co do fot Crisa, bo 20 stron z pewnej strony mam zaległe No i mi zajmie trochę czasu.. jak znadję jakaś super fotę to zapodam
|
||||
|
|
|
#24905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Obmyślam dalej ![]() ![]() Z chęcią zobaczę jakąś fajną foteczkę ![]() A właśnie pałaszuję galaretkę, ale pycha
|
|
|
|
|
#24906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koraliki ładne i bluza ta brązowa lepsza Cytat:
![]() dawaj dawaj bo dawno go widziałam
|
|
|
#24907 |
|
Zakorzenienie
|
Oleczka, $Luna$, magda_aparatka, tricomi, xtalciax
Tłoczek
|
|
|
|
#24908 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczynki
Cytat:
wiesz jak jest, ktoś musi wsześnie wstawać, żeby ktoś inny mógł sobie pospać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
koraliki też super
|
||||
|
|
|
#24909 |
|
Zakorzenienie
|
W wywiadzie udzielonym "Dziennikowi" Jakub Błaszczykowski, pomocnik Wisły, opowiada o swoim życiu w Krakowie, planach na przyszłość, nauce, występach w Kadrze Narodowej i nadziejach związanych z Wisłą.
Dlaczego negocjacje w sprawie nowego kontraktu ciągną się tak długo? Nie wiem. Mnie interesuje tylko gra. To, co się dzieje obok, praktycznie mnie nie dotyczy. Starcza panu na życie? Podobno ma pan najniższy kontrakt w Wiśle? Nie narzekam. Nie gram w Wiśle po to, żeby się dorobić, i wcale nie mam najmniejszych pieniędzy w zespole. Chciałby pan już zimą wyjechać na Zachód? Zobaczymy, jak to wszystko się potoczy. Z każdym dniem wszystko się zmienia. Gdyby to tylko ode mnie zależało, to zostałbym w Wiśle. Odejdę stąd, kiedy uznam, że już się w Wiśle nie rozwinę. Na razie wciąż się uczę, a poza tym doskonale czuję się w Krakowie. Mamy dobry zespół, wspaniałych kibiców, którzy mnie szanują, mieszkam w pięknym mieście. Wisła to jest mój pierwszy klub w karierze, do którego czuję wielki sentyment. Myślę, że pozostanie mi to do końca życia. A co będzie po sezonie? Wyjedzie pan? Aż tak daleko myślami nie wybiegam. Wiem już, co to znaczy mieć groźną kontuzję, więc staram się nie planować daleko naprzód. Muszę być przygotowany, że w każdej chwili może stać się coś niespodziewanego. Wujek mówi panu, czego można się spodziewać za granicą? Praktycznie cały czas rozmawiamy na te tematy. Nie tylko o wyjeździe, ale w ogóle o wszystkich sprawach piłkarskich, o zachowaniu poza boiskiem, o dobrym prowadzeniu się. Niestety tylko telefonicznie. Nie spotykamy się zbyt często. Przed planowanym wyjazdem uczy się pan języka? Cały czas szlifuję angielski. Dużo pomogła mi praca z trenerem Danem Petrescu. On ze mną wiele rozmawiał. Robiłem błędy, ale się nimi nie przejmowałem. Moja dziewczyna, która doskonale zna angielski, była w szoku, że znam takie słowa i że w miarę poprawnie posługuję się językiem. Przy Beenhakkerze, który mówi po angielsku, też się uczę. A piłkarsko? Beenhakker powtarza nam, że nas jest jedenastu i rywali też i że nie są to żadni nadludzie. Piłka bardzo się wyrównała i każdy może wygrać z każdym. Selekcjoner pomógł nam uwierzyć w siebie i nasze umiejętności, bo wiele meczów przegrywaliśmy z powodu psychiki. Jestem też pod wrażeniem warsztatu trenerskiego Beenhakkera. To, że mogę z nim pracować, jest dla mnie dużym wyróżnieniem. Nie dziwi mnie też, że udało mu się znaleźć tyle talentów w naszej ekstraklasie. Polska liga nie jest wcale taka słaba. Jakoś trudno uwierzyć, że w polskiej piłce wszystko jest takie różowe Oczywiście, że nie jest. Naszym problemem są na przykład boiska. Na zachodzie każdy klub ma po kilkanaście płyt treningowych. Nawet w Wiśle trenujemy na boiskach, które się do tego nie nadają. W czasie meczów nasze płyty treningowe zamieniane są w parking. To skandal. Wraca pan myślami do nieszczęsnego spotkania z Finlandią? Źle wszedłem w ten mecz. Od razu chciałem się pokazać z dobrej strony. Na pewno przede mną jeszcze wiele podobnych spotkań. Nie zawsze się gra tak, jak się chce. Jeśli po takim meczu piłkarz się podnosi i gra lepiej, to staje się mocniejszy psychicznie. Nie boję się krytyki. Mogę czytać złe rzeczy o mojej grze, ale to musi być konstruktywne. Nie myślał pan potem, że się nie nadaje do kadry, że to jeszcze za wysokie progi? Mam taki charakter, że dążę do celu i staram się być najlepszy. Powtarzałem sobie, że to tylko jeden taki mecz i że na pewno dam sobie radę. Piłka to wiele wyrzeczeń. Czego one dotyczyły w pańskim przypadku? Dla mnie wyrzeczenia zaczęły się już w wieku ośmiu lat. Na treningi jeździłem PKS-em po 40 km w jedną stronę. W autobusach spędzałem po trzy godziny dziennie. Po szkole rzucałem plecak, jechałem na trening i wracałem o 22. Potem spać i rano znowu do szkoły. Gdy koledzy się bawili albo grali na komputerze, ja wracałem z treningu. Szkoły przez piłkę pan nie zawalił? Trochę, ale nadrabiam zaległości. Skończyłem szkołę zawodową. Potem uczyłem się w technikum, ale kiedy przeniosłem się do Wisły, to zrezygnowałem z nauki. Teraz, kiedy już wszystko sobie poukładałem, wróciłem do szkoły. W maju będę zdawał maturę. Trener Bogusław Kaczmarek powiedział, że jeżeli ma pan charakter Brzęczka, to zajdzie pan w piłce daleko. Pracowitość to u was rodzinna cecha? Wychodzę z założenia, że jak coś robię, to tylko najlepiej, jak umiem. Piłka to moja miłość, więc wszystko jej podporządkowuję. Z domu wyniosłem na pewno zawziętość i dążenie do wybranego celu. A z wujkiem wcale nie jesteśmy do siebie tacy podobni. Kiedy byłem nastolatkiem, ciągle się przeciwko niemu buntowałem i na każdą sprawę miałem inne spojrzenie niż Jurek. Teraz dorosłem i dogadujemy się już bardzo dobrze. Miał pan życiu okres zabawowy – kasyna, dyskoteki, dziewczyny? Nie stronię od rozrywek, ale zawsze staram się rozróżniać zabawę od przesadnej zabawy. W trakcie sezonu nie ma o tym w ogóle mowy. Mówi się, że od lat nie było tak słabej Wisły. Wcale tak nie uważam. Zespół jest w przebudowie i potrzeba czasu, żeby to wszystko zaczęło dobrze działać. Gramy dalej w Pucharze UEFA i myślę, że stać nas na awans do kolejnej rundy. Piąte miejsce w lidze nie jest najlepsze, ale straty nie są duże i możemy je odrobić. Pucharowe występy nie przeszkodzą wam w lidze? Wszystko da się połączyć. Na pewno będziemy walczyć o mistrzostwo. wywiadzik z Kubusiem ![]() tyyyy kuba zawodówe skończył i w maju razem mature bedziemy zdawać ![]() Kubusiu to też moja love ahhhh jak pasujemy do siebie
|
|
#24910 | |
|
Wtajemniczenie
|
hejka wszystkim
Cytat:
jak fajnieZa nich
|
|
#24911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to chyba zamówię brązową
|
|
|
|
|
#24912 | |
|
Zakorzenienie
|
co mnie tu bez pozwolenia wymieniasz
Cytat:
ehh ja kłada sie koło 22 a wstaje 6.20 za Pawełków
|
|
|
#24913 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszyscy chwala moj pokoj ...pfff.. jak sie obejrze to nie widze nic nadzwyczajnego xD powyjmowalam z komody wszystko co bylo, poustawialam gdzie bylo miejsce i jest ... za to lampki... uwielbiam je...bo jak snieg pada to sobie siedze w oknie calymi wieczorami i patrze... ale sniegu teraz niem a chcij chcij ale tylko speszyl fajne dupy gangsta masters takie mają aż nie powiem na co ci przyszla ochota wedlug mojego przeczytania ![]() no... dziewczyny mowily, ze rozdają to masz... hihihih Cytat:
![]() Cytat:
w kazdym razie dziekujutsa Cytat:
je je je...u mnie ostatnio nawet male tłoki ... nawet ksiadz XD Cytat:
![]() Cytat:
... chcesz to sie tez podepnij XD a jak nie to ja ci cos jeszcze wymysle ...zafiro ![]() łoooo... ja to nie znam takich danych ciekawych o sobie... nawet nie wiem, o ktorej sie urodzilam ani w jaki dzien tygodnia XD Cytat:
eszz...witam
|
|
|
#24914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o widzisz jakie Ty masz sąsiedztwo ![]() brązową brązową Stefanik Stefańczyk jak
|
|
|
#24915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak ma taką gorącą kochankę to musi rządzić ![]() ![]() No to wezmę brązową
|
|
|
|
|
#24916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
korale fajowe ![]() za tłoczek Cytat:
hej Iza |
||
|
|
|
#24917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yyyyy no to tak głupio sie podpinać jako kolejna nie zafira tylko zefira a co sie z mojego imenia śmiejszesz przepraszam bardzo ? jol joł
|
|
|
#24918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mnie się nie żałują wcale a wcale ja się urodziłam w piatek o 0:50 w nocy ![]() ![]() ![]() Cytat:
a może ZEWA
|
||
|
|
|
#24919 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Galaretka.. mniam, ale tylko w serniku lubię [tzn. teraz już mama nie robi, ale pamiętam ten smak zdzieciństwa ]Cytat:
35zl hehe, ja chciałabym taki z ManU
|
||
|
|
|
#24920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A korale tatuś mi obiecał że kupi Jak ja kocham takie pierdoły
|
|
|
|
|
#24921 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Oleczka Czas edycji: 2006-12-12 o 20:17 |
|
|
|
#24922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daleko zajdzie, mówie wam z tego co wiem, to Wisła chce za niego 5mln juro a za taką kasę z Polski jeszcze nikogo nie sprzedano, najwięcej dano 3mln za Maćka Żurawskiego wiec póki co chyba sobie pogra w Wiśle i dobrze, bo będę go miała na oku ![]() ![]() ![]() a z angielskiego to ja go mogę podszkolić
|
|
|
|
|
#24923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja nie wiem jeszcze co chce na gwiazdkę
|
||
|
|
|
#24924 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazłam fajna stronke z avkami napew no wiekszosc z was na niej juz byla bo ja jestem 100 lat za murzynami jesli chodzi o cos co nie jest zwiazane z Filippkiem
Ale daje a nóz ktoras nie byla ![]() http://icons.forces-of-insanity.com/sports/players.php
|
#24925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj Tri
|
|
|
|
|
#24926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no co dorobiłam sobie ahhh jaka ja jestem mądra
|
|
|
#24927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na niej nie byłam, popatrzę sobię
|
|
|
|
|
#24928 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny
![]() No to śpiesz się powoli ![]() Ja już się nie mogę doczekać świąt i sylwestra, wreszcie zakończymy kolejny rok właśnie, jakie macie plany na ostatni dzień roku??? ![]() Odnośnie Kubusia to jest naprawdę fajny, mądry i skromny człowieczek ![]() ![]() Kurdę myszka mi się rypie Nie chce ten "zasuwacz"chodzić !!!
|
|
|
|
#24929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z anglika juz u mnie korki bierze tak więc spóźniłaś sie ![]() Cytat:
ja jestem sierota i nie widziałam dzieks
|
|
|
#24930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie znałam więc dzieki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

ale nie mam zdolności
Hm Hm
Ale w przyszły weekend postaram się coś wykombinować

)
takie niby proste ale coś w sobie mają