|
|
#1591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Cytat:
Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-02-19 o 14:09 |
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam wszystko oprócz produktów za 1 zł
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#1594 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie
Bo sądziłam, że myślisz o próbkach...
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
bo zapisałam sie do avonu od 3 katalogu,a jest takie coś,że przy zamówieniu za ileś tam,moge cos kupić za 1 zł i jest konkretny produkt do danego katalogu
chyba,że ja coś pomieszałam
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2012-02-19 o 14:28 |
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na katalogowym wrzuciłam zdjęcie takiej ulotki
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam,ale poprzednią ^ ^
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#1600 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
ok dzieki za pomoc wszystkim
|
|
|
#1602 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale nie miałaś takiej ulotki obejmującej 3 kolejne katalogi? Z tego co pamiętam, ja taką kiedyś właśnie miałam. Zerknij tutaj: http://konsultantka.info/jak-zostac-...on/?postTabs=1
Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-02-19 o 14:38 |
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
jestem pod ogromnym wrazeniem serum naprawczego Anew Reversalist
mam go z motywacyjnego i co prawda nie jest to moja kategoria wiekowa, ale nie moglam sie powstrzymac czytajac ciagle zachwyty na jego temat ![]() poczatkowo stosowalam go tylko na noc z kremem na przebarwienia (rano nic sie nie blyszczalo), ale teraz zaczelam tez na dzien, bo zauwazylam, ze nic co mialam do tej pory tak dobrze mnie nie matuje czasem, jak wymaga tego kondycja skory, nakladam tez krem i na to podklad (bo przewaznie jest tylko serum i podklad) i nie swiece sie az do wieczora (nawet wtedy to swiecenie jest minimalne, tylko na czole)serum jest rewelacyjne jako baza pod podklad; kazdy, ktory mam rozprowadza sie na nim bez najmniejszego problemu zauwazylam tez pare dni temu, ze serum bardzo wysusza mi syfki i przez to one szybciej sie goja i blakna (podkresla troche te skorki, ale wystarczy krem i wszystko jest ok) dzieki dziewczyny
|
#1604 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Katalog 6 jest, demo i netto chyba dopiero będą wrzucać. |
|
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
jednak mam jeszcze jedno pytanie
bo wpisuje kody produktów i biorę 2 maseczki za 20 zł w sumie i 2 lakiery też za 20 zł ale liczy mi jako normalne ceny i nie wiem czy w kolejnych krokach będzie już jako w tej promocji i przy uchwycie na ramie z mini katalogu pisze,ze nie jest już produkowany : /
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2012-02-19 o 15:09 |
|
|
|
#1607 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sprawdziłam i mam tak jak Ty bez względu na to czy ich lubię czy nie ![]() Zawsze jednak zaglądam na nasz katalogowy bo tutaj chyba się najwcześniej pojawiają materiały dzięki uprzejmości naszych wizażanek |
|
|
|
|
#1608 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
od lat trstuję różne kremy i mam tylko dwa ulubione na dzień,które mogę stosować pod podkład,i jednym z nich jest to własnie serum buzia gładziutka,podkład rozprowadza się bez problemu i nie robią się plamy i smugi,strasznie je lubię i używam,obecnie też
|
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
o to dobrze wiedzieć
ale kurcze,szkoda mi tego uchwytu i jest dziwne,że katalog obowiązuje ileś tam jeszcze a produkt nie jest produkowany...
|
|
|
#1611 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
||||
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ono chyba nie jest jakoś super przeciwzmarszczkowe, prawda? Tak samo chcę używać kremu pod oczy z tej serii, z rozświetlaczem. Mam mimicznych zmarszczek już sporo od 2 lat (u mnie w rodzinie kobiety strasznie szybko dostawały zmarszczek w okolicach oczu), do tego bardzo suchą skórę i nie mogę odzwyczaić się od tarcia oczu, bo swędzą (a przy demakijażu to w ogóle trę jak szalona ) i to pogarsza sytuację z tymi zmarszczkami... Nie zaszkodzę sobie tym kremem?
|
|
#1613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z takich wymarzonych powrotów to marzy mi się Sunny Skies i Women of earth- może się kiedyś doczekam. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1614 | ||
|
|
Cytat:
jak się spotkamy następnym razem,mogę Cię psiknąć jeszcze tęsknię za Wink i Pink Suede ![]() Cytat:
natomiast krem pod oczy myślę że możesz,skoro masz zmarszczki mimiczne
|
||
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
krem pod oczy tez mam z tej serii, ale nie stosuje go regularnie, wiec nie wiem czy dziala ale rozswietlacz pod oczy jest spoko
|
|
#1617 |
|
Wtajemniczenie
|
Również marzę o powrocie Wink, mimo, że już w ogóle nie pamiętam tego zapachu
Ale to były moje pierwsze perfumy, jeszcze w podstawówce, więc sentyment zobowiązuje
|
#1618 | ||
|
|
Cytat:
choć oczywiście wiele dziewczyn też go polecało,nie tylko ja Cytat:
wiem tylko że mi się podobał
|
||
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
czy ten nowy puder prasowany Idealna cera to zamiennik tego starego Ideal shade??
|
|
|
|
#1620 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tylko on trochę lat przeleżał i nie wiemy czy ten zapach jest dalej taki jaki był kiedyś hihihihi |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

Ja na katalogowym wrzuciłam zdjęcie takiej ulotki

mam go z motywacyjnego i co prawda nie jest to moja kategoria wiekowa, ale nie moglam sie powstrzymac czytajac ciagle zachwyty na jego temat
od lat trstuję różne kremy i mam tylko dwa ulubione na dzień,które mogę stosować pod podkład,i jednym z nich jest to własnie serum

) i to pogarsza sytuację z tymi zmarszczkami... Nie zaszkodzę sobie tym kremem?
ciekawa jestem jaki ma zapach bo za damskim to raczej nie przepadam
wiem tylko że mi się podobał