|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: W pogoni za zgrabną figurą-dla nastolatek
Ja dziś na kolację zjadłam warzywa (brokuł i marchew) z jajkiem sadzonym, jest ok?
|
|
|
|
|
#542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się przymierzam do zakupu płatków owsianych, ale mam zamiar robić owsiankę na wodzie, bo mleka nie cierpię. Wrzuć do swojego jadłospisu jakieś warzywka i owoce - koniecznie ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
ale nie jestem specjalistką...
|
|
|
#543 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
|
|
#544 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lepiej w mikrofalia kolacja jak najbardziej ok ![]() Cytat:
poniedzialek to dobra okazja do zmian ja zaczynam od jutra oboz (codziennie 4h treningu na hali) do tego dorzuce wieczorny spacer odprezajacy i porzadne posilki mam nadzieje, ze wreszcie rusze z ta dieta, bo wybieram sie jak sojka za morze trzymajcie kciuki
|
|
|
#545 |
|
Rozeznanie
|
Ja wcześniej jadłam płatki fitness, granole itp ale ostatnio przestawiłam się na owsiane
Ja dzisiaj miałam masę okazji, żeby dietę rzucić - byłam ze znajomymi na mieście i ciągle coś pysznego jedli - ale mnie nawet nie ciągnęło ![]() Tak więc mój jadłospis jest taki : Śniadanie - płatki owsiane, otręby, siemię, banan, łyżeczka miodu II Śn. - 2 kiwi Obiad - Warzywa z brązowym ryżem No i potem do wieczora byłam na mieście więc tak trochę dziwnie - trochę banana i ananasa, mały colesław i dwie duże latte ![]() A teraz popijam zieloną herbatkę
|
|
|
|
|
#546 |
|
Rozeznanie
|
To ładnie wszystkim idzie dietka
Swoją drogą moja waga spadła do 54 kg
|
|
|
|
|
#547 |
|
Rozeznanie
|
Melia - Gratulacje
![]() Ja się ważę w sobotę - mam nadzieję, że będzie mniej ![]() A wiedzie może kiedy wraca autorka wątku? Trzeba będzie w końcu się zabrać za tą tabelkę wyników
|
|
|
|
|
#548 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie nie mogę się na nią doczekać
od dnia wyjazdu miała chyba za 10 dni wrócić, czyli jakoś niedługo powinna się pojawić chyba wszystkie czekamy z niecierpliwością |
|
|
|
|
#549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a mi po wypadzie w gory przybyl 1kg wiec od jutra spinam tylek i do roboty kolorowych
|
|
|
#550 |
|
Raczkowanie
|
Dobra opcja z tymi płatkami na sucho z jogurtem ;d chyba tak zacznę robić, dzięki ;d
|
|
#551 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie moje Ciasteczka
![]() Postaram się zaczać od jutra (postaram, bo mam urodziny i pewnie nie będzie tak idealnie
|
|
|
|
|
#552 |
|
Rozeznanie
|
Lillu - to wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
|
#553 |
|
Raczkowanie
|
Lilllu + wszystkiego najlepszego!
Ja juy sobie poleciałam z jedzeniem, az się boję jak będzie dalej.. ale dziś zaczynam TF, dam znać jak mi poszło ;d
|
|
#554 |
|
Rozeznanie
|
Lilllu: Kochana, wszystkiego co najlepsze
Ja dziś do tej chwili nic nie jadłam, bo nie miałam kiedy, rano zjadłam płatki, później napiłam się u koleżanki trochę likieru kokosowego i teraz zjadłam jajecznicę, dwie kromki chleba słonecznikowego (z takiej świetnej piekarni, która podobno nie używa nic sztucznego itp) i plastry ogórka, a teraz piję herbatkę zieloną z maliną |
|
|
|
|
#555 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, mogę się przyłączyć?
|
|
|
|
|
#556 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#557 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny , ja nie wiem co ja mam robić.. nie potrafię nawet jednego dnia wytzymać na diecie ; ( jakas depresja mnie się trzyma..
|
|
|
|
|
#558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo za życzenia
Tak...dzisiejszy dzień zostawię bez komentarza... Od jutra wraz z moimi przyjaciółkami zaczynami grupowe odchudzanie, w piątek wybieramy się na basen wieczorem. Uświadomiłam sobie, że jak jutro nie zacznę to już nigdy... A więc: DO DZIEŁA
|
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja dziś na śniadanko zjadłam pół fileta z makreli w sosie pomidorowym,kromkę chleba i zieloną herbatę. W szkole zajadałam wafle ryżowe bo nie chciało mi się robić II śniadania , na podwieczorek zjadłam marchewkę i wypiłam sok z dwóch buraków i jabłka, na kolację planuję zjeść drugą część tej rybki, która została mi ze śniadania + zieloną herbatę. Ojj co leń mnie dziś złapał ale ważyłam się dziś rano, bo akurat mija 2 tygodnie od kiedy przeszłam na zdrowsze jedzenie i waga pokazała jakieś 2 kilo mniej ale to chyba nie możliwe...Lilllu witaj! i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! blue_jeans witamy
|
|
#561 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
po prostu jak nie zjem nic słodkiego to jestem drażliwa, zdenerwowana i chce mi się ciągle płakac... nie wiem, czy to już jakieś uzależnienie od cukru? nie pisałam kilka dni na forum, właśnie przez to, ze znowu zaczelam jesc slodycze i przestałam cwiczyc. jej, jak ja zazdorszczę tym osobom, które nie muszą robic nic, a do tego jedza co chca i w dużych ilościach, a są nadal szczupłe |
|
|
|
|
|
#562 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny! Nie było mnie chyba 2 dni a tu tyle nowych postów. Super że wątek się trzyma
O ile dobrze pamiętam to nasza założycielka miała wrócić dzisiaj, wię pewnie zaraz się odezwie.Pisałyście coś o TurboFire, a ja mam juz doświadczenie w tym temacie. Mianowicie ćwiczyłam program przez cały styczeń i polecam z całego serca, efekty naprawde niezłe: mój brzuszek i boczki zrobiły się naprawdę chudziudkie. Szkoda tylko że uda się nie za bardzo zmniejszyły, ale pewnie nie zdążyły, bo zrobiłam tylko pierwsze 4 tygodnie TurboFire, choć całość trwa 12 miesięcy. Po feriach planuje zacząć TF jeszcze raz, tym razem może dobrne do końca ![]() Pochwale się tylko jeszcze, że wczoraj jeździłam 3 h na nartach, dziś 1 h basenu a jutro znów narty I z dietką całkiem nieźle, dzisiaj zgrzeszyłam tylko kilkoma żelkami
|
|
|
|
|
#563 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, przeżyłam pierwszy dzień... czuję w mięśniach 4h intensywnego treningu, a to dopiero początek...
niestety przez częsty wysiłek dzisiaj u mnie tylko 3 obfite posiłki: I. (7.45) owsianka z rodzynkami, morelą suszoną, śliwką suszoną, słonecznikiem i granolami truskawkowymi II. (13.00) z 15 pierogów z kapustą i grzybami i z mięsem (ale takich małych, poza tym to było po treningu )III. (19.00)2 skibki ciemnego razowca z miodem, jedna z serkiem wiejskim light, potem dokończyłam ten serek wiejski i zrobiłam sobie owsiankę z cynamonem, rodzynkami i słonecznikiem wiem, wiem, ze troche wegli na kolacje, ale musialam, bo wrocilam przerazliwie glodna, a trener zapomnial kupic odzywki owocowej i musialam nadrobic troche, bo to az niezdrowe trzymac organizm taki wycienczony... zaraz pojde sobie cos jeszcze wszamac, bo normalnie padne z wykonczenia ![]() Lilllu - wszystkiego naj naj kochana! oby kg lecialy jak szalone
w walce o szczupłe i zadbane ciało Edytowane przez zupelnie_inna_ja Czas edycji: 2012-02-20 o 19:34 |
|
|
|
|
#564 |
|
Raczkowanie
|
Więc mam 172cm wzrostu. Ważę właściwie nie wiem ile i na razie nie chcę sie dowiadywać.
Myślę, że coś ok. 73kg. Zważę się w sobotę. Mam zamiar schudnąć tak do 60 chociaż, mimo że zależy mi bardziej na tym, żeby moje ciało dobrze wyglądało, a nie żeby waga była niski. Mam nadzieję, że z Wami mi się uda, że będę mieć przez to jakąs motywacje i do ćwiczeń i do zdrowego jedzenia, bo czekolada totalnie mną zawładnęła..Miłego wieczoru! |
|
|
|
|
#565 |
|
Raczkowanie
|
Hej,odłączyłam się ostatnio, baaaardzo przepraszam...
U mnie załamanie było, dość duże przybyło mi do 63,5 kg... Ale teraz na czas Wielkiego Postu mam postanowienie : ćwiczę codziennie, do tego zero : słodyczy, gazowanego, fast foodów i ziemniaczków i białego pieczywa... Mięsa nie jem ,to kolejne postanowienie Tata też zamierza się wziąć za siebie więc będzie miał kto ze mną ćwiczyć Pozdrówka !
|
|
#566 |
|
Przyczajenie
|
od nowa biorę się za siebie, tylko nie jestem pewna co do tej 6weidera. przeczytalam na forum ze to nic mi nie da
jesli tylko to bedę wykonywac. jestem w kropce teraz. myslalam nad bieganiem, ale w taka pogode i na dodatek sama. ogólnie to chcę schudnąc wszedzie, co polecacie?
|
|
|
|
|
#567 |
|
Raczkowanie
|
A6w daje naprawdę bardzo dużo, wiem z autopsji. Już po kilkunastu dniach widac znaczną różnicę, lecz niestety.. jest strasznie czasochłonne, ale jeżeli masz silną wole i mobilizację to dasz radę!
|
|
|
#568 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze raz bardzo dziękuję
Ale wiecie co sobie zaplanowałam? Że jeżeli się ciut nie odchudzę, to nie kupię sobie spodni ![]() Chcę kupić mniejsze, więc muszę trochę zrzucić ![]() Będę to sobie powtarzać! ŻRESZ?! NIE MA SPODNI! BĘDZIESZ W SZMATACH CHODZIĆ! |
|
|
|
|
#569 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale nie poddaję się , od jutra kolejny raz zaczynam dietę. |
||
|
|
|
|
#570 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
zawsze mi się nie chce..---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- dziewczyny, co takiego niskokalorycznego "do przegryzienia"? np jak ogladam film, to lubie cos jesc. wafle ryzowe bylyby dobre? a takie zwykle biszkopty ? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.

chyba zostaną ;p Ćwiczenia zacznę od jutra ;p
ja się przymierzam do zakupu płatków owsianych, ale mam zamiar robić owsiankę na wodzie, bo mleka nie cierpię. Wrzuć do swojego jadłospisu jakieś warzywka i owoce - koniecznie 

od dnia wyjazdu miała chyba za 10 dni wrócić, czyli jakoś niedługo powinna się pojawić 

ja dziś na śniadanko zjadłam pół fileta z makreli w sosie pomidorowym,kromkę chleba i zieloną herbatę. W szkole zajadałam wafle ryżowe bo nie chciało mi się robić II śniadania
, na podwieczorek zjadłam marchewkę i wypiłam sok z dwóch buraków i jabłka, na kolację planuję zjeść drugą część tej rybki, która została mi ze śniadania + zieloną herbatę. Ojj co leń mnie dziś złapał
po prostu jak nie zjem nic słodkiego to jestem drażliwa, zdenerwowana i chce mi się ciągle płakac... nie wiem, czy to już jakieś uzależnienie od cukru? 
jesli tylko to bedę wykonywac. jestem w kropce teraz. myslalam nad bieganiem, ale w taka pogode i na dodatek sama.