|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Czasem z Grodu Kraka czasem z uroczej górskiej doliny :)
|
Wyszczuplające legginsy - warte zachodu?
Na portalu zniżkowym znalazłam dzisiaj jakieś wyszczuplające leginsy, podobno jakieś włoskie cudo. Z opisu wynika, że pomagają one w odchudzaniu, wyszczuplają brzuch, uda i takie tam. Zastanawiam się czy któraś z Was używała i czy warte to to zachodu.
Zaznaczam od razu, że oczywistą oczywistością jest, że jak na kolację wsuniemy tłustą goloneczkę, zapijemy litrem coli i dopchamy tabliczką czekolady, to nam żadne legginsy choćby były ze złota, to w odchudzaniu nie pomogą ![]() Pytam czy warto zainwestować ok 100zl w coś takiego jako wspomaganie odchudzania?
|
|
#2 |
|
♥
|
Dot.: Wyszczuplające legginsy - warte zachodu?
Moim zdaniem nie. lepiej pieniądze przeznaczyć na dietę czy karnet na siłownię ewentualnie na sprzęt do ćwiczeń
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Czasem z Grodu Kraka czasem z uroczej górskiej doliny :)
|
Może masz rację. Nie ma co sięgać po półśrodki. Dzięki
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
żadne legginsy czy tam goodbye appetite nie pomogą
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Ja od miesiąca nosze rajstopy antycelulitowe(ściągające ) z Gatty i zgineły mi boczki:P
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Od około roku noszę legginsy antycellulitowy, dostałam je w prezencie i bardzo się z tego cieszę. Opis był mega mało wiarygodny schudniesz, ujędrnisz wymodelujesz itp itd. Jestem raczej szczupła chodź w udach z przyjemnością pozbyłabym się kilku centymetrów. Tak więc po roku dość intensywnego noszenia (kolejnej pary) Mogę z całą pewnością powiedzieć że skóra jest ujędrniona i cellulit się zmniejszył. Nie schudłam ani centymetr. Ćwiczę i prowadzę rozsądną dietę podobnie jak przed ubraniem owej bielizny. W okresie jesienno zimowo wiosennym noszę je prawie cały czas, w lato z uwagi na warunki rezygnuje widzę poprawę a po lecie pogorszenie wyglądu skóry. Cudów się nie należy spodziewać ale ale w walce z cellulitem mi pomogły.
. |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem ciekawa legginsow push-up calzedonii. Na fajne, wygodne i lepsze gatunkowo spodnie dresowe wyda sie mniej więcej tyle samo a w legginsach moznaby jeszcze chodzić na co dzien, poza siłownią.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam te rajstopy. Chodziłam w nich przez miesiąc, ale to w zeszłym roku. Mój cell się trochę zmniejszył, ale oprócz nich włączyłam aktywność fizyczną, balsamy i masaże szorstką rękawicą. Więc nie wiem na ile zadziałały rajstopy, o ile w ogóle zadziałały.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeeli te to używam ich jako getrów narciarskich, ciepłe i miłe, czy robią coś ze skórą, nie wiem |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
moim zdaniem ania ma racje, jest duzo lepszych sposobow wydania 100 zl na wspomaganie odchudzania (karnet na silownie/basen/fitness.. zdrowe jedzonko... nawet ciuchy jesli cie motywuja - ja np lubie miec ladny komplecik do cwiczen, od razu lepiej mi sie cwiczy...
ale bez wiary w takie cuda... toz to pic na wode! no moze jeszcze takie legginsy czy rajstopy push up kiedy masz je na sobie moga troche modelowac, podnosic pupe, niwelowac boczki - szczegolnie jesli masz malo jedrna skore.. ale to jest efekt tylko w rajtuzach, jak je zdejmiesz galaretka wraca na swoje dawne miejsce ![]() nie wierze, ze same cud-rajtuzy moga zmniejszyc cellulit! ale ja niedowiarek taki jestem
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny! ponawiam pytanie
czy któraś z was próbowała legginsów push up z calzedoni? faktycznie podnoszą fajnie pupkę?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Kilka dni temu zakupiłam owe push up leginsy firmy calzedonia i przyznaje ze są fantastyczne. Noszę rozm.38 tak więc w rozmiarowce M moja pupa wygląda fantastycznie! Nogi wyszczuplone a z tzw. Oponki jeśli ktoś ma to może się pożegnać po założeniu tych leginsow. Biorąc.pod uwag. Fakt i. Jestem po.dwóch ciałac. I wiadomo ciało juz nie jest tak jędrne. To tym bardziej polecam! |
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Legginsy, rajstopy itd to tylko półśrodki. Odrobina ruchu i rozsądne żywienie
to jest droga do celu. Nic nie pomoże jak będziecie siedziały, jadły słodycze i golonki ![]()
|
|
|
|
|
#14 |
|
psy-chopatka
|
Żadne legginsy nie wyszczuplą ud, nie zredukują cellulitu itd ale faktycznie są takie które świetne modelują sylwetkę. Jeśli ktoś lubi na co dzień chodzić w legginsach to warto mieć chociaż jedną taką parę. Nie są tanie ale warte zakupu, wdać różnicę.
Ja sobie bardzo chwale legginsy firmy paulo connerti. Bardzo ładnie podkreślają pupę i talię
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Płakać mi się chce za każdym razem gdy widzę slogan typu "legginsy odchudzające" żadne ale to żadne ubrania dostępne na rynku nas nie odchudzą, mogą nas ewentualnie wyszczuplić czyli poprzez to, że nas mocniej ściskają optycznie będziemy smuklejsze zasada dokładnie ta sama co przy noszeniu gorsetu
Niestety tłuszczyk w ciele nie jest identyczny do tego na patelni i nie wypocimy go gdy podwyższymy temperaturę ciała. Tłuszcze są spalane dopiero wtedy gdy spalamy w czasie ćwiczeń więcej kcal niż dostarczamy do organizmu (np w czasie ćwiczeń spalimy 1200 kcal ale zjemy przez cały dzień produkty, których łączna wartość wynosi 1000kcal oraz są to produkty o niskim indeksie glikemicznym) lub dostarczamy mniej energii niż nasz organizm potrzebuje czyli np nasz organizm potrzebuje dziennie 2000kcal ale my mu dajemy tylko 1500kcal przez co odczuwamy głód ale i chudniemy Więc jeśli jeszcze zastanawiacie się czy kupić "odchudzające ubranie" to odpowiedź zawsze brzmi nie
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Sprawdzają się i bardzo wszystkim polecam. Projektanci calzedoni trafili idealnie. Mogli by powiększyć kolekcję i wybór wzorów i wariantów kolorystycznych.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
żadne leginsy nas nie wyszczuplą,ale można zeszczupleć aby móc nosić leginsy!!!Ja tak zrobiłam
I fakt calzedonia dobrze kombinuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

69...68...67...66...65...64...63...62...61...60...59...58...57...56...55...54...53...52 

ale bez wiary w takie cuda... toz to pic na wode! no moze jeszcze takie legginsy czy rajstopy push up kiedy masz je na sobie moga troche modelowac, podnosic pupe, niwelowac boczki - szczegolnie jesli masz malo jedrna skore.. ale to jest efekt tylko w rajtuzach, jak je zdejmiesz galaretka wraca na swoje dawne miejsce