|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6
ok, to napiszę wam na privie. Przepraszam, że tak chaotycznie pisze, ale dalej jestem w szoku
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6
siedze na fb i se mysle "bede kozak poznajduje Was, pozapraszam i bedzie niespodzianka" no ale d.pa nie wiem ktore to Wy a ktore nie wiec nie nie osmieszam nawet
Amani no masakra poprostu ![]()
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Też Amani współczuję takich przeżyć i rozumiem....
Czytam Was , i jestem na bieżąco, ale nie mam sił... Odezwę się jutro. Dobranoc dziewczyny
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
teraz musimy się modlić, żeby miał jak najmniej powikłań...
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze Amani
![]() ![]() Baobabku to czekamy jutro na wieści po wizycie Mojego męża ściągnęli na nocki cały tydzień i jestem sama |
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny, ja caly czas mam tą scenę przed oczami. Idę się położyć, już chcę żeby ten dzień się skończył... dobranoc
|
#1809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz mi priv co sie stalo Cytat:
jak chcesz to moge Ci podac moje dane na priv Witajcie I po weekendzie padam wogole nie odpoczelam , dobrze ze jutro wolne to bede sie byczyc Zamowilismy dzisiaj lozeczko , komode i materac Aaa i nie mieli tego koloru wozka co chcemy takze musze do innego sklepu jutro jechac.
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny ! Muszę Wam o czymś powiedzieć, w sobotę jak siedziałam w szkole, wydawało mi się że poczułam maluszka, ale sama nie wiedziałam czy to to, a wczoraj się to powtórzyło, taki delikatny ruch mniej więcej na środku podbrzusza. Buzia mi się uśmiechneła, ale nie wiem czy to napewno to....
|
#1811 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, jak wy duuuuzo piszecie i kto mi powie kiedy mam to czytac, co
wlasnie sobie ladnie przed praca czytam i staram sie nei pamietac o wielkim komunikacie przy logowaniu, ktory glosi ze niedozwolone jest uzycie sprzaetu firmowego w celach prywatnych itd. dzieki za mile przywitanie ![]() my chcemy zaczac sie starac pewnie za min 3 mce bo maz mnie oswiecil zmiana decyzji jakos w zeszlym tygodniu; musze pobrac kwas foliowy i troche o sierbie zadbac bo jestem wegetarianka z wzrostem 170 i waga 50kg i brakiem nawykow dobrego zywienia polykam witaminki i miejmy nadzieje ze bedzie dobrze, chociaz pamietam ze kiedys jeden lekarz powiedzial mi ze z taka waga to bede miala problem z zajsciem w ciaze.... a i mialam problemy z kregoslupem i czesto mnie pobolewa jak krzywo siedze, zastanawiam sie czy jest sens isc do ortopedy i zapytac ale sama nie wiem, nie chce przesadzacw temacie pracy magisterskiej to ja moja pisalam a potem wyladowalam w innej branzy bo w zawodzie nei moglam nic znalezc, pisalam prace z matemtyki wiec 13o stron dowodow matematycznych Natala84 ja tez juz nie daje rady powoli, mam wrazenie ze nic tylko praca zreszta teraz i tak jest lepiej bo przyjezdzam rano zeby korki minac i do 8.00 mam godzine dla siebie a potem od 8.00 do 17.00 praca i do domu, ale po pracy i tak maile sprawdzac musze, ale jak mowie jest o niebo lepiej niz kilka lat temu gdy miesiecznie robilam po 120-140nadgodzin - nie wiedzialam jak sie nazywam powoli ![]() mrownika czekamy na niepojawienie sie @, 3mam kciuki Amani trzymam kciuki aby bylo dobrze strongwoman ja sie nie znam ale obys miala racje ![]() lece posprawdzac co na innych watkach :P i milego dzionka wszystkim zycze - w poznaniu dzisiaj slizgawka na drogach ale da sie zyc i pogoda ladniejsza wiec wszystko na plus
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2012-02-20 o 07:41 |
|
|
|
#1812 |
|
Raczkowanie
|
Witam z rana dziewczęta
![]() Amani trzymaj się mocniutko ![]() Mrowinka ja też trzymam kciuki! Zauważyłam, że kilka razy wspominany był syrop z cebuli.. czy to taki z pokrojonej cebuli + cukier? Gucia i Emigra za was też trzymam kciuki by było o czasie, szybko i spokojnie ![]() Chyba w tym tygodniu sobie na futsal nie pójdę @ się zbliża! zazdroszczę tych 9 miesięcy bez ..
" Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje. Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " |
|
|
|
#1813 |
|
Wtajemniczenie
|
Słyszałyście o tym 4-letnim chłopczyku?
Matka zadzwoniła na straż pożarna i krzyczy ze dziecko nie oddycha.. Dobrze że strażak kumaty i spokojny.. Uratowali chłopczyka ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Amani mam nadzieje ze z Twoim kuzynem jest wszystko ok?? Mrowinka 3mam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Stokrotko od kiedy zaczynacie się dokładnie starać? Sloneczko dziś pieknie świeci więc od razu mi się humorek poprawił
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie od tego półrocza będę zaczynała, bo obrona w przyszłym roku no i w tej będą musiałby być badania, a to na kierunku humanistycznym na Uniwerku ![]() Mówię Wam dziewczyny jak mi się nie chce pisać tej pracy. Przy licencjacie byłam taka pozytywnie nakręcona pisaniem pracy, chciało mi się, nawet bardzo
|
|
|
|
|
#1815 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Witam sie po weekendzie ![]() Cale dwa dni leniuchowalismy z mezem ![]() Dzisiaj z samego rana bylam u dermatologa, bo stan mojej skory sie baardzo pogorszyl i wczoraj az musialam sobie poplakac, tak sie zle czulam psychicznie dala mi jakas robiona masc z kortyzonem, troche sie boje uzywac kortyzonu, ale powiedziala ze taka mala ilosc nie zaszkodzi dzidziusiowi masc odbieram po 16, chce jeszcze poczytac na necie co pisza, bo mam obawy, ale nic innego mi nie pomaga i przez to mam dola, a to tez nie dobrze dla dziecka
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Amani... trzymam kciuki za Małego...
---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- A właśnie, my byliśmy wczoraj na tych kabaretach i było boskoooo!! ![]() Uśmiałam się jak głupia na żywo to zupełnie inaczej niż w tv- samo to jak ich widziałam doprowadzało mnie do śmiechu ![]() a do tego siedzieliśmy w 2 rzędzie a pan Bałtroczyk zeskoczył ze sceny, ale miałam cykora, że do mnie podejdzie ![]()
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Podczytywałam Was przez weekend, więc jestem na bieżąco! ![]() ![]() Bikusia cyckaj tą luteinę i na pewno wszystko będzie dobrze! Jak najbardziej znam to określenie ![]() Ilonka poka poka brzuszek! Mam nadzieje, że dobrze się czujesz! Amani widzę, że u Was weekend sinusoida, dobrze, kłótnia, spina, dobrze U nas ten weekend wyglądał podobnie, ale suma sumarum było bardzo sympatycznie.A co się u Ciebie wieczorem wydarzyło? Mogę też wiedzieć? Mam nadzieje, że z kucynem TŻ wszystko będzie dobrze. Tulę! Magda widzę, że decyzja zapadła! To malujcie malujcie! A lila to jaki to kolor dokładnie jest? Taki jak na tych mebelkach co pokazywałaś? Taki w róż wpadający tak? No i łóżeczko mi się podoba. To z kwiatkami najładniejsze. Tylko strasznie drogie... ![]() i jak te piersi w cieście francuskim? Smaczne? no i jak je podałaś? Żabcia widzę, że Wy też szalejecie z zakupami! Super! ![]() Strongwomen super, że poczułaś maleństwo! Tomalinka słyszałam o tym chłopczyku. Cud po prostu! I jestem pełna podziwu dla tego strażaka, że tak trzeźwo zareagował. Mrowinka mocno trzymam kciuki!!! Judith witaj! No i powodzenia w starankach, jak już zaczniecie! ![]() Onyks współczuję, że jesteś sama. Ja też nie lubię być sama, na szczęście mój mąż nie chodzi na nocki. Także przytulam! Baobabek a Ty dzisiaj masz wizytę? Daj znać koniecznie jak tam! Mona jak u Ciebie? @ się rozpętał, czy nie? hmm... nie wiem co komu jeszcze miałam napisać Powiem Wam, że już się nie mogę doczekać tego urlopu. Chyba jestem już przemęczona. ehs. Oby szybko zleciało do 17 marca!
|
#1818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#1819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja wlasnie dzisiaj jak wracalam autobusem do domu to cos poczulam, ale nie bylam pewna czy to jest to, a teraz jak was czytam to znowu poczulam takie delikatne kopniaczki od srodka, nie chce sie ruszac, bo chcialabym byc pewna, czy to dzidzius i czekam na nastepny ruch
|
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ana, Mrowinka. Malenstfo a propos prac licencjackich i magisterskich. Ja pisałam obie. Licencjacka - nie mogłam się zabrać, ale jak już zaczęłam to poszło. Ja przede wszystkim wybierałam sobie tematy, które mnie interesują i na które fajnie się pisze. Magisterkę zaczęłam pisać na 2 roku (uzupełniających), po pierwszym roku miałam tylko przynieść plan pracy, który i tak uległ zmianie. Ale znowu temat wybrałam sobie ciekawy, więc dobrze mi się pisało. Miałam duże przerwy, ale jakoś poszło. Także powodzenia i na pewno jak już zaczniecie pisać to szybko Wam pójdzie!
|
|
#1821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tak moim zdaniem powinna zachowac sie matka Madzi,a nie pogrzebywac dziecko pod gruzami ![]() Ana super, ze sie rozerwaliscie ![]() Dzien dobry
|
|
#1823 |
|
Wtajemniczenie
|
tak tez zrobie, jak bede miala ta masc w rece, to zadzwonie jeszcze do mojej gin. i zapytam sie o ten kortyzon
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiax pierwszy raz dzisiaj poczułaś maluszka? Super!
|
#1825 |
|
Raczkowanie
|
Blonde a jak dodajesz ten miód i cytrynę? Cytrynę w plastrach?
" Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje. Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " |
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
kroje na kawalki i wszystko na koncu zalewam miodem(nie duzo bo jest tez troche cukru, no ale miód zdrowszy)
|
#1827 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak pierwszy raz
Wczesniej czulam cos w jelitach czasem,ale nie umialam rozroznic, a dzisiaj to byly takie kopniaczki, takie jakby pekajace banki ![]() Czekam na nastepne z niecierpliwoscia A ty w ktorym tyg. poczulas pierwsze ruchy ? Ja syrop z cebuli robie tak, ze cebule w plastry, dodaje miodu i wyciskam cytryne Mniam
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bardzo podobnie robie ten syrop
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, ja jeszcze w ciąży nie byłam ![]() Gucia6 jest w ciąży ![]()
|
|
#1830 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

Amani spokojnej nocy

Aaa i nie mieli tego koloru wozka co chcemy takze musze do innego sklepu jutro jechac.
wlasnie sobie ladnie przed praca czytam i staram sie nei pamietac o wielkim komunikacie przy logowaniu, ktory glosi ze niedozwolone jest uzycie sprzaetu firmowego w celach prywatnych itd.
polykam witaminki i miejmy nadzieje ze bedzie dobrze, chociaz pamietam ze kiedys jeden lekarz powiedzial mi ze z taka waga to bede miala problem z zajsciem w ciaze.... a i mialam problemy z kregoslupem i czesto mnie pobolewa jak krzywo siedze, zastanawiam sie czy jest sens isc do ortopedy i zapytac ale sama nie wiem, nie chce przesadzac

masc odbieram po 16, chce jeszcze poczytac na necie co pisza, bo mam obawy, ale nic innego mi nie pomaga i przez to mam dola, a to tez nie dobrze dla dziecka