|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Moderator
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV
Cytat:
O syndromie kociego pazura słyszałam, ale nie miałam nigdy do czynienia
|
|
|
|
|
#3542 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
w sumie to nie wiem co chciałam przez to powiedziec, chyba już przestaję myśleć, wybacz |
|
|
|
|
#3543 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ładne spodnie ![]() Na blogu makijaż: Niedzielny dzienny ale w kolorze. A ja se wcinam ciasto i lecę szykować się do wyjścia
Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2012-02-20 o 07:56 |
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co myślicie o tym aparacie? http://www.skapiec.pl/site/cat/2/com...556_techniczne wybaczcie, że Was tak męczę tutaj, ale na wątku o aparatach nie mam żadnego odzewu
|
#3545 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za taką cenę bierz...takie jest moje zdanie
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
|
#3546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W obsłudze są proste i przyjemne i jak czasem mam okazję potrzymać jakąś tanią "małpkę" znajomych, to wydaje mi się że sony są o niebo porządniejsze i robią lepsze zdjęcia. Na pewno będę wierna tej marce. ![]() Chciałam ci polecić model jaki ja mam- Sony DSC W55, bo jest świetny, a kupowałam go w 2006 roku za ok. 700zł więc byłam pewna, że teraz jest tańszy, bo wiadomo jak elektronika tanieje. Ale się zdziwiłam, bo jest trudno dostępny, a tam gdzie jest dostępny, cena spadła tylko nieznacznie. W każdym razie rozejrzyj się za aparatami sony, może jakiś używany na allegro znajdziesz, bo ja mam z nimi doświadczenia naprawdę przyjemne i mimo tego że aparaty kupowane wieeele lat temu, to wydają mi się ponadczasowe. ![]() Oczywiście jeśli ktoś się ze mną nie zgodzi, to ok, pisze na podstawie własnych doświadczeń. Teraz chyba powinnam się zgłosić do Sony żeby odpalili mi działkę za reklamę. ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Znalazłam na allegro model o którym mówię w przystępnej cenie. http://allegro.pl/sony-dsc-w55-7-2mp...153443832.html Co prawda używany, więc możesz takiego nie chcieć, ale ja bym chyba brała. ![]() Ja za swój płaciłam prawie 700zł, sama na niego zbierałam i w ciągu tych 6ciu lat ani razu nie żałowałam tego zakupu.
|
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dostałam rano zamroczenia umysłu
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie zawsze... Ja moją nikonową małpkę kupowałam w sierpniu i to był największy błąd mój w ostatnim czasie. Źle ostrzy - i to nie tylko przy makro, ale nawet przy zdjęciach 'sytuacyjnych', strasznie długo pracuje, zniekształca portrety... No jednym słowem masakra. A myślałam, że za 1tys. zł będę miała coś porządniejszego
![]() U mnie na blogu dziś aktualizacja stanu włosów. |
|
|
|
#3549 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, miałam kiedyś lustrzankę Nikona, a teraz jak uda się ukraść od teścia D80 to jestem najszczęśliwsza na świecie, bo ja generalnie uwielbiam lustra i obiektywy nikonowe - dużo bardziej podoba mi się jak rysują od Canona. ale ta małpka to jakaś porażka...
|
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Wróciłam od dentysty, dzisiaj zadowolona, bo jedynkę mam jak nową. Jeszcze dwie wizyty i będę się mogła szczerzyć do woli
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za tego linka
|
|
#3554 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i jak dla mnie to za wcześnie Miałam dużo do załatwienia/kupienia i nic z tego. Miałam kupić obraz, komodę i 3 półki. Kupiłam tylko jedną półkę, bo potem dwie chciałam takie same, ale oczywiście nie było. Komody kosztują od 400-700zł i jak już jest ładna to ogromna i nie zmieści mi się do pokoju.A z obrazami to już w ogóle krucho u mnie w mieście ![]() Straciłam 3 godziny na to, aby dowiedzieć się, że u mnie w mieście nic nie ma
|
|
|
|
|
#3556 |
|
Rozeznanie
|
wrócę jeszcze do tematu kotów, bo się chciałam wyżalić
![]() u mnie już są dwie znajdy, a mamy w mieście takiego kocurka, który upodobał sobie miejsce między przystankiem autobusowym a żłobkiem - okolica stosunkowo ruchliwa, ale kot nie chce nigdzie stamtąd odejść, nie wiadomo dlaczego - nawet w najwieksze mrozy się nie ruszał. Ludzie go podkarmiają i już się zrobił taki ładnie odpasiony a nie jak szkieletorek, ale się martwię, bo jednak zima, a on się uparł i tam siedzi ZAWSZE. Ktoś go chciał przygarnąc, ale on ciągle wraca. Dyrekcja żłobka nie może go wpuszczac do środka bo zaraz ktoś doniesie sanepidowi no i ze względu na dzieci. Chciałam mu załatwic specjalną kocią budę bo straz dla zwierząt z warszawy takie robi w ramach wolontariatu i rozdaje, ale musialabym po nią jechac osobiscie bo przez pośredników nie mozna i to bez sensu. Chciałam mu sama taka budę kupić, zeby miał gdzie spac, ale kosztują 100 - 150 zł i nie mam tyle funduszy, bu ma ktoś jakiś pomysł? na stolarce się nie znam i nie znam nikogo kto się zna, a chodzi mi po głowie taki fachowy domek, ocieplany ze wszystkich stron i kryty papą, dlatego chciałam kupić,a tu klops
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Mam pytanie do dziewczyn, które mają odżywkę Eveline z diamentami. Jaką ona ma konsystencję po otwarciu? Bo dzisiaj pierwszy raz używałam i coś mi nie pasuje
|
|
|
|
#3558 |
|
Konto usunięte
|
Na blogu kolorowy makijaż
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na blogu aparatowy post
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie zaraz krew zaleje - trzymam farbe na włosach chce iść spłukać ..
a tu woda zakręcona ... i teraz siedze z tą farbą już 30 minut po czasie O_o
|
#3561 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze dosłownie 15 minut przed tym nalewałam sobie wode do czajnika O_o
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak trzymam farbę na włosach, to boję się ją mieć nawet 5min dłużej, bo od razu mam myśli o łysinie, wypadających włosach itp.
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
tylko, że ja mieszkam w bloku i jeżeli ja nie mam wody to sąsiad również jej nie będzie miał :P
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Żadnego ogłoszenia o odcięciu wody nie było - czyli nie ma żadnych prac a jeżeli wypadną mi włosy będę się sądzić - tyle w temacie.
Moja mama jest świadkiem, że tego dnia farbowałam włosy jak i mam opakowanie po farbie zachowane.
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
ale lipa z tą wodą... a jakiś zapasów zwykłej butelkowej nie masz? u mnie w domu to zawsze jakieś zapasowe 3 butle gdzieś są upchane na 'w razie co'...
Mam pytanie do dziewczyn zamawiających z buyincoins - ostatnio przeglądałam i tak mnie olśniło, że te paletki 88 cieni, które tam mają po ok. 10$ to są te same, które ma coastal scents po circa 20$, pomyślałam więc że może sobie zamówię, ale nie chcę ryzykować większego zamówienia, żeby mi cła i vatu nie dowalili. Orientujecie się może jaki jest limit kwotowy? wiem, że z USA to koło 40$, a nie mam pojęcia jak to wygląda z zakupami z Azji... |
|
|
|
#3568 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3569 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

Lush & China Glaze lover! 

za taką cenę bierz...takie jest moje zdanie

i jak już jest ładna to ogromna i nie zmieści mi się do pokoju.