![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
India kolor włosków super! No i cieszę się, że dobrze się bawiłaś! Dobrze, że sukienką się nie nie przejmowałaś! A wyglądałaś na pewno ekstra!
![]() Rossi ale jak robiłaś te papierki do muffinek? Wycięłaś kwadraty i wcisnęłaś w formę? ![]() ![]() No i cieszę się, że weekend udany! Prezent od męża czad ![]() ![]() Magda mam nadzieje, że szybko zakończycie brudną część urządzania pokoiku dla małej. A Ty nadal nie mówisz do Mai po imieniu? Żabcia widzę, że Wy też szalejecie! Super! Mam nadzieje, że wózek dzisiaj kupicie! ![]() Bzyczko mam nadzieje, że katar Ci szybko przejdzie i mam nadzieje, że Lila się nie zarazi! Ślicznie się rozwija Wasza córeczka! ![]() Ktosia super, że niedziele mieliście taką miłą ![]() Martucha super, że Wasz weekend tez pozytywnie! ![]() Ana mam nadzieje, że sesja już za Tobą! Katunia super zakupy! ![]() ![]() ![]() ![]() Witajcie! Nasz weekend też całkiem sympatycznie. Odpoczęliśmy ![]() ![]()
#2252 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |||
Rozeznanie
|
fajne mieszkanko - mam nadzieję, że macie już cieplej
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() cuciola witamy ja w piątek spontanicznie kupiłam sobie butki i sukienkę, w sobotę byłam z TZ na kawce a wczoraj słodkie lenistwo z przerwą na muffinki, po których myślałam, że ![]() ![]()
![]() |
#2254 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Rossi będę musiała wypróbować Twój patent
![]() Celi super, że weekend udany, chociaż niedzielnych mdłości nie zazdroszczę! Jakie muffinki piekłaś? i poka, poka zakupy! ![]() Katunia pokaż też swoje zakupy! A ja tez kupiłam buty przez weekend. Tzn, mama mi kupiła. Kozaki za 70zł - szału ni ma, ale do końca zimy przechodzę ![]()
#2256 |
Rozeznanie
|
teraz jestem w pracy a poza tym juz kiedys chciałam wkleić zdjęcie w k. i zapomniałam jak to sie z picasy wklejało
![]() mufinki - ciemne czekoladowe ciasto z kawałkami białej czekolady i waniliowe z czekoladowymi groszkami (takie niby specjalne do mufinek) - bardzo dobre wyszły
![]() ![]() Edytowane przez celi25 Czas edycji: 2012-02-20 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spać znów nie umiałam, i tak zasnęłam dopiero o 6 ![]() Cytat:
mam nadzieję że szybko czas zleci i będziesz się urlopować ![]()
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z picassy, wchodzisz na zdjęcie, otwierasz w nowym oknie i wklejasz link ![]() ja też mam taką nadzieję!!! ![]()
![]() |
#2259 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() informuję, że sterydy i tabletki pomagają wysypka z ciała (prawie) cała znikła na twarzy mniejsze plamki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Rosiaczku miałam ci juz wczesniej pisac ze ja uwielbiam ogladac wachowicz jak gotuje ![]() noooo i w pewnym odcinku ona miała taka dziwną foremke ktora MUSIAŁA wyłozyc papierem do pieczenia i jej patent sprawdza sie u mnie w milionie procent masz foremke np muffinkową tniesz kwadrat papieru wiekszy niz srednica foremki iiii obracasz foremke do gory dnem kładziesz ten kwadrat na góre i zaginasz w dół na zakładki tak jak idzie foremka ![]() nie wiem czy ci dość jasno to wyjasniłam jak cooooo to moge ci potem instrukaż fotkowy zrobic ![]()
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2012-02-20 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Aniczka ja rozumiem. Sprytny sposób
![]() ![]() p.s. kochana, pod włosomaniaczką masz link do babyboom i hasłem: "termin już minął" ![]()
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]()
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze brac tabletki na alergię do zajścia w kolejną ciążę ![]() mam rupafin i tolfexo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Rozeznanie
|
no właśnie nie ma na ich stronie- kupiłam w carry
to super wiadomość
#2267 |
Zakorzenienie
|
a to skad sie wzieło.....
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
czesc
witam poniedzialkowo Liczylismy na to ze Tom wstanie dzis pozniej niz zwykle bo poszedl spac pozniej o prawie dwie godz, ale nieeeeee jego zegarek jest teraz ustawiony na 7 i koniec! Tak wiec zaliczylimsmy juz dluuugi spacer, biedronke,obiad maly zjadl i ladnie spi a ja bede teraz tylko z Wami ![]() dziewczyny zaraz sprobuje zrobic jakies fotki i pokaze moje zakupy bo jakos na necie nie umiem znalezc tych ciuchow Agus - dobrze ze wysypka schodzi! ja tez od miesiaca biore leki na alergie bo mam uczulenie-zdaniem mojej dr na proszek do pranie lub inny detergent-smaruje laticortem i biore jakies tabletki-i faktycznie pomagaja bo jak nie biore ta o malo nie zadrapie sie na smierc! ![]() byzczko - a sio katarze! ![]() Ana - tez bym sie wybrala na takie kabarety-fajnie ze sie dobrze bawilas ![]() Widze ze milo wam minal weekend |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | ||||
Zakorzenienie
|
cucciola79 witaj na wątku
![]() ale Twój maż to wiercipięta, ja mam szczescie bo jeszcze nigdy nie wyłapałam od męża ![]() ![]() ![]() szkoda że fotki robione wieczorem, pokaż sypialnię w swietle dziennym bo nie widzę kolorów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() przecież mozesz za jakiś czas postarac się o kolejnego bąbla ![]() Weekend minął szybko. W piatek mieliśmy znajomych w domu i troche poszaleliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
Gucia - do urlopu niedaleko, miesiąc niecały, jak z bicza zleci. Cytat:
Cytat:
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Katuniu ja nie wiem co to jest
ale jak odłożyłam wszystkie warzywa świeże - nowalijki typu rzodkiewki, pomidory, ogórki, papryki i sałaty to wszystko schodzi pięknie... mało gdzie swędzi... a ja tak kocham sałatki ze świeżych warzyw pozostaje mi chrupanie marchewki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |||
Zakorzenienie
|
no tak w środę imieninujemy
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękuje za uratowanie zycia!! ![]() ja myślałam cały czas ze na 3 też i potem nie cholera to chyba 1, zadzwonie do Guciu to mi powie ![]() jak dobrze że słuchasz 3 ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Wtajemniczenie
|
Hej zoneczki
![]() gold-fishmoj to znieczulica kreci sie i wierci ale spi jak kamien na drugi dzien nic nie pamieta w/g mnie to lunatyk ![]() tak a jakie to miejsce??tzn.miejscowosc? ?imie wymawia sie tak samo jak sie pisze Fiammetta ![]() zzaabbcciia ![]() Matuchaod ponad 6 lat ,przyjechalam ze wzgledu na rodzinke,moi rodzice prawie 20 lat sie tutaj osiedlili otworzyli firme ,ja sie uczylam w Pl pozniej studiowalam po ukonczeniu studiow zjechalam do nich nie widzac w kraju perspektyw chociazby ze wzgledu na dobra prace!!!
http://www.mammole.it/forum-gravidan...j9i7165deq.png http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnzbmh304hq4xy.png http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz290z72g9q.png Edytowane przez cucciola79 Czas edycji: 2012-02-20 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mozliwe ze nie na same nowalijki tylko na wszelkie pestycydy i inne swinstwa ktorymi je psikaja w koncu teraz nie ma na to sezonu wiec prawie wszystko sztuczne Moja zakupy ciuchowe -> k. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale faktycznie ciężko bez świeżych warzyw... kochana to co Ty np dzisiaj jadłaś? ![]() Cytat:
![]() A gdzie kupiłaś spodnie? ![]() oj, na to liczę, na to liczę! ![]() Cytat:
![]() (u mojej babci zawsze słuchają jedynki, stąd ten dźwięk mi się kojarzy z dzieciństwem to jak mogłabym nie wiedzieć ![]() Polać jej! Dobrze gada! ![]() ![]()
![]() |
#2277 | ||
Zakorzenienie
|
hahah no tak postawimy im literki
![]() a ciasto fakt ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
II sniadanko - jabłuszko obiad - zupa jarzynowa podwieczorek będzie serek wiejski a na kolacje nie wiem :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tutaj wlosi to strasznie za nami tzn.za polkami sa ,mowia,ze jestesmy bardzo pracowitekobity,porzadne i takie prawdziwe materialy na zony!!!wloszki to nawet nie mysla o domu czy mezu tylko fruwaja z kolezaneczkami to tu to tam poza tym pelno tu starych panien malo ktora za maz chce wyjsc!!takie wygodne i dobre zycie preferuja a dzieci to dopiero po 40 robia!!! wlasnie ostatnio mojego Tz.ta znajomy kolega gnebi 40 lat ,singiel ,przystojny chce poznac jakas polke i zaraz ozenic sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak bylam kiedys we Wloszech to ogolnie nas Polakow tam milo przymojwali-to pewnie tez przez naszego papieza |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.