|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII
Link do wątku
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=595152 Edytowane przez ignorantka007 Czas edycji: 2012-02-20 o 18:36 Powód: dubelek |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII
pierwsza
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
tadaaam!
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
tu jest nowa część
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=595152 |
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Może jakaś pani poleci jakieś dobre winko nadające się na romantyczną kolacje
a może i jakieś produkty z których by szło przygotować taką kolacje ,albo część takich produktów.
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, do biedronki chadzam regularnie raz czasem dwa razy w tygodniu.
Moje hity to Zielona herbata z ananasem Kaszka manna i ryz ns mleku delicata Te małe serniczki, nie pamiętam nazwy Jogurty fruvita, te z dużymi kawałkami owoców i mniejsze o smaku piernika itp Oczywiście chipsy o smaku grillowanych warzyw, bywają w lecie Smalec z skwarkami w słoiku Szynka szwarcwaldzka Gorąca czeko Lody w rożku TortilLa meksykańska fasolka po bretońsku Moje najnowsze odkrycie-sałatka get ready, na razie testowalam te z roszponka i wędzonym kurczakiem
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
przyłączam sie.. niedługo bede mieszkac naprzeciw Biedronki takze bedzie to moj główny sklep
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Produkty 'biedronkowe' są dobrej jakości z reguły. Nie zdarzyła mi się dotychczas żadna wpadka produktowa
Najczęściej kupuję: -mąki (pszenna i tortowa), ciasta zawsze wyrastają puszyste -cukier -jogurty (Fruvita, Panna Cotta z truskawkami pycha )- zestaw z President ser camembert i topiony a la camembert (tylko w Biedronce) - herbata Remsey Gold - kawa rozpuszczalna liofilizowana za około 13zł/200g (nazwy nie podam, bo mam przesypaną do pojemniczka )- piwo malinowe Trixx - warzywa na patelnię/mieszanka chińska (3,99zł/750g) - pasty kanapkowe (szczególnie jajeczna) - żele pod prysznic, żel do golenia, szampon Natei (nie przesusza włosów, choć nie jest zbytnio wydajny, bo rzadki i szybko go ubywa), sól do kąpieli (zwłaszcza pomarańcza), mydło w płynie, środek do wc Agent => wszystko made from Biedronka - płatki kosmetyczne z aloesem, waciki, wkładki, tampony itp. -ściereczki z microfibry Sparks made from Stella Pack za 3zł (oryginalne pod marką Stelli są 2 razy droższe) - gąbki do mycia naczyń - woreczki do pieczenia Samosia (takie jak w Winiary 'Pomysł na danie z woreczka') Także trochę tego jest ![]() A nie polecam: -płynu do naczyń Tymek (rzadki i jakoś tak mi śmierdzi zamiast pachnieć -woreczków śniadaniowych samosia (jak one są maxi, to chciałabym zobaczyć jakie według nich są mini )- kawy Prima (mniejsza bo 225g i gorsza jakościowo wydaje się niż te normalne 250g, a i tak wychodzi drożej) - jaj (wolę wiejskie, są smaczniejsze niż te z chowu klatkowego) i mleka (nie uznaję UHTego od czasu, kiedy dowiedziałam się co jest warte Tu już krótsza lista
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

)