Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VI :) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-19, 18:21   #4711
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VI :)

Rozmawiałam już z mamą moją dzis o tym i powiedziała mi, że w każdej chwili mogę wracać do domu, że z małą mogę byc przeciez wmoim pokoju. Jeśli dłużej tak będzie to chyba nie będę miała wyboru, bo nic innego go nie ruszy.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 18:48   #4712
delilahinsomnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Rozmawiałam już z mamą moją dzis o tym i powiedziała mi, że w każdej chwili mogę wracać do domu, że z małą mogę byc przeciez wmoim pokoju. Jeśli dłużej tak będzie to chyba nie będę miała wyboru, bo nic innego go nie ruszy.
Ja bym na Twoim miejscu wracała do domu jak tak dalej będzie (a chyba będzie.. )
delilahinsomnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 18:59   #4713
aguu00
Zadomowienie

Ahhh to jednak mieszkasz u niego i nadal tak jest ? oO to dziwne. dziwne że nic do niego nie dotarło po porodzie.
Stary 2012-02-19, 19:22   #4714
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Myślalam, ze cos sie zmieni po porodzie, a tu nic...

Na jego ojca nie mam co liczyc, bo tak jak Wam ostatnio pisałam, miał zawał, więc nie bede go jeszcze bardziej zamartwiac, tym bardziej ,ze czeka na operacje.

Jak patrze na moją kruszynkę to aż nie mogę sie powstrzymać od płaczu, że ma takiego ojca.

Wrócił przed chwila z jakims kumplem. Zapłakana siedze i zapytał czemu płaczę, powiedzialam mu, ze mam dziecko z idiotą, a on jak to z idiota ? Powiedziałam, zeby nawet nie probował spac w sypialni , bo nie bedzie mi przy dziecku wódą waliło. I co? Pojechał znowu , bo musi komus pomóc drewno wozić. W niedzielę.. drewno wozić...

Chciałabym sie stąd wynieść, ale w domu u siebie nie mam tak dobrych warunków dla Lilki. Tutaj mam wszystko , a u siebie nie mam nawet łozeczka, a zeby sie stad wyniesc musiałabym sie jego prosic zeby mi to do mnie przywiózł , bo inaczej nie mam jak.

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2012-02-19 o 19:34
Stary 2012-02-19, 19:25   #4715
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Łzy mi się cisną do oczu jak widzę co odwala ten TŻ..

Jestesmy w domu od czwartku. TŻ przyjechał w piatek wieczorem i juz wtedy wyszedł , bo musiał komuś pomóc. Wrócił po kilku glebszych. Wczoraj tez jezdził cały dzien gdzies, bo go gdzies potrzebuja. Dzis piwo po piwie pije, bo non stop nas ktos odwiedza, az juz mam dosyc tych odwiedzin. Pojechał kogos odwiezc , 200 m maja do domu, ale on musi ich odwiezc oczywiscie i juz go nie ma pol godziny. Małej na ręce nie chce brać, bo sie boi. Tylko mu w głowie picie i kumple...
Swieci Panscy
zoska zostaw tego idiote i do domu wracaj, po raz setny Ci powtarzam, ze on sie nie zmieni.
Nie chce dla Ciebie zle, jedyna dobra rada jest taka zebys wrocila do domu. Mama Ci pomoze, zmieni do Ciebie podejscie (moja tez na poczatku mnie denerwowala a teraz mam z nia super kontakt).
A ten facet sie nie zmieni.

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez aguu00 Pokaż wiadomość
Ahhh to jednak mieszkasz u niego i nadal tak jest ? oO to dziwne. dziwne że nic do niego nie dotarło po porodzie.
Na takich facetow nawet porod nie dziala Niestety. On nie dorosl do posiadania rodziny i moze nigdy nie dorosnie.

Z reszta kiedys rozmawialam na temat takich facetow z kobieta, ktora pracuje jako polozna i mowila, ze po narodzinach dziecka jest najczesciej jeszcze gorzej.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 19:38   #4716
muffinka90
Zakorzenienie

zoska wracaj do domu, moze go to ruszy, po co masz byc tam sama i sie denerwowac, Lilka czuje, jak jestes zestresowana

aguu ale Nikos wyrosl, piekny jest

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Filip dzisiaj rano odkryl swoje nozki, boski widok

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 19:46   #4717
aguu00
Zadomowienie

Muffinka No urocze to jest Mi dziś mały zaczął się przewracać na plecy zabawę sobie znalazł i nie można go położyć na chwile.. ehh

Martynka, możliwe że masz rację chociaż Zosi może być TYM jednym na milion który się zmieni.

Zosiu, powiem Ci tak ze nie warto dla dziecka godzić sie na cos takiego ja sama przepłakałam nie jedna noc czekając.. nie było sensu zmarnowałam czas i nerwy nic poza tym. chociaż niezależnie jaką podejmiesz decyzję i tak nie będzie łatwo.

ostatnio natknęłam sie na TAKIEGO demotywatora ehhh.

Edytowane przez aguu00
Czas edycji: 2012-02-19 o 19:47
aguu00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 21:01   #4718
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
Pati moglabym tez prosic musze sie wziac za siebie, zeby na chrzcinach jakos wygladac, bo kiecke fajna mam, tylko wszystkie faldki pokazuje
Wysłałam Ci na pw

Cytat:
Łzy mi się cisną do oczu jak widzę co odwala ten TŻ..

Jestesmy w domu od czwartku. TŻ przyjechał w piatek wieczorem i juz wtedy wyszedł , bo musiał komuś pomóc. Wrócił po kilku glebszych. Wczoraj tez jezdził cały dzien gdzies, bo go gdzies potrzebuja. Dzis piwo po piwie pije, bo non stop nas ktos odwiedza, az juz mam dosyc tych odwiedzin. Pojechał kogos odwiezc , 200 m maja do domu, ale on musi ich odwiezc oczywiscie i juz go nie ma pol godziny. Małej na ręce nie chce brać, bo sie boi. Tylko mu w głowie picie i kumple...
Cytat:
Cytat:
Myślalam, ze cos sie zmieni po porodzie, a tu nic...

Na jego ojca nie mam co liczyc, bo tak jak Wam ostatnio pisałam, miał zawał, więc nie bede go jeszcze bardziej zamartwiac, tym bardziej ,ze czeka na operacje.

Jak patrze na moją kruszynkę to aż nie mogę sie powstrzymać od płaczu, że ma takiego ojca.

Wrócił przed chwila z jakims kumplem. Zapłakana siedze i zapytał czemu płaczę, powiedzialam mu, ze mam dziecko z idiotą, a on jak to z idiota ? Powiedziałam, zeby nawet nie probował spac w sypialni , bo nie bedzie mi przy dziecku wódą waliło. I co? Pojechał znowu , bo musi komus pomóc drewno wozić. W niedzielę.. drewno wozić...

Chciałabym sie stąd wynieść, ale w domu u siebie nie mam tak dobrych warunków dla Lilki. Tutaj mam wszystko , a u siebie nie mam nawet łozeczka, a zeby sie stad wyniesc musiałabym sie jego prosic zeby mi to do mnie przywiózł , bo inaczej nie mam jak.
Zosia ja bym sobie odpuściła Miał tyle szans i dalej robi to samo echh..

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Swieci Panscy
zoska zostaw tego idiote i do domu wracaj, po raz setny Ci powtarzam, ze on sie nie zmieni.
Nie chce dla Ciebie zle, jedyna dobra rada jest taka zebys wrocila do domu. Mama Ci pomoze, zmieni do Ciebie podejscie (moja tez na poczatku mnie denerwowala a teraz mam z nia super kontakt).
A ten facet sie nie zmieni.

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Na takich facetow nawet porod nie dziala Niestety. On nie dorosl do posiadania rodziny i moze nigdy nie dorosnie.

Z reszta kiedys rozmawialam na temat takich facetow z kobieta, ktora pracuje jako polozna i mowila, ze po narodzinach dziecka jest najczesciej jeszcze gorzej.
Zgadzam się z Tobą, ale nie w każdym przypadku tak musi być. Mój tż po porodzie zupełnie się zmienił, i stał się nie tylko świetnym ojcem, ale też o wiele lepszym partnerem. Zrozumiał większość swoich błędów i widzę po nim że na prawdę chce się dla mnie i małego zmienić. Póki co jest dobrze, mam nadzieję że za np. rok będę mogła powiedzieć o nim to samo. Gdyby jednak mój tż wrócił do dawnego zachowania, to nie wahałabym się ani chwili dłużej, i zakończyłabym ten związek czym prędzej To że mamy wspólne dziecko i po zerwaniu miałabym mieć gorsze warunki mieszkaniowe i finansowe (bla bla bla) nie miałoby znaczenia, bo co z tego skoro byłabym nieszczęśliwa trwając przy tż-cie, (a z czasem nieszczęśliwy byłby także Filipek). Tu powinnaś przede wszystkim patrzeć na dobro dziecka. Lilka na pewno nie będzie szczęśliwa mając tatusia, którego praktycznie w ogóle nie ma w domu, a jak już jest to pod wpływem alkoholu.. To nie jest szczęśliwa i kochająca się rodzina A o lepszego partnera nigdy nie jest za późno!

Edytowane przez Patiisia
Czas edycji: 2012-02-19 o 21:05
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 21:25   #4719
sweetthings
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny !
czy dobrze trafiłam,szukam wątku o odchudzaniu po porodzie?
Nie wiem dlaczego wyskoczył mi wasz wątek
Wiem,jedno się zgadza- też jestem młodą,świeżo upieczoną (nie całe 3 tygodnie) Mamą,wiek 22 lata

pozdrawiam
sweetthings jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 21:46   #4720
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sweetthings Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny !
Wiem,jedno się zgadza- też jestem młodą,świeżo upieczoną (nie całe 3 tygodnie) Mamą,wiek 22 lata

pozdrawiam
Niestety nie To wątek dla przyszłych mam jak i tych co już nimi są, ale tak, rozmawiamy tu często na tematy związane z odchudzaniem
Stary 2012-02-19, 21:48   #4721
aguu00
Zadomowienie

Co do mam to się zastanawiałam gdzie się podziewa Zaćpana rapem bo chyba dawno jej nie było..

ehh, odchudzanie..
Stary 2012-02-19, 22:13   #4722
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do mam to się zastanawiałam gdzie się podziewa Zaćpana rapem bo chyba dawno jej nie było..

ehh, odchudzanie..
A no, trochę jej nie było.

Co do odchudzania i ćwiczeń.. bardzo przydatne są wątki na wizażu, wątek o turbo jam też chyba jest Tam dziewczyny wzajemnie się wspierają i wytrwanie w ćwiczeniach idzie o wiele łatwiej

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Aguu ślicznie Nikoś wygląda na Twoim avatarze
Stary 2012-02-19, 22:23   #4723
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej Wam

Jesteśmy właśnie u rodzinki i wpadłam na chwilkę na neta
maść robi cuda!! Oli jest mniej marudna przez co, ja jestem spokojniejsza.

Dalej wszystko je zimne hehe, jak tatuś

zostajemy tutaj chyba do wtorku, więc może jeszcze jutro Was odwiedzę.

wzięłam ze sobą turbo jam, więc jak wszyscy wyjdą to będę ćwiczyć z dzieciakami hehe bardzo im się spodobały moje ćwiczenia

zoska - jeśli po porodzie się nie zmienił, to już nigdy się nie zmieni. takie jest moje zdanie.

aguu - turbo jam jest mega!! nie wiem co ja bym zrobiła teraz bez tych ćwiczeń uzależniłam się od nich!
piękny avek! ale z niego przystojniak

muffinko - następna kolejna do ćwiczeń? super! może założymy grupę wsparcia? hehe
zobaczył stópki? faaaaajnie ciekawa jestem kiedy zaczną wkładać sobie do buzi

sweetthings - witam młodą mamuśkę zawsze możesz dołączyć i powiedzieć nam co nieco o swoich bobasku i przy okazji chudnąć

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 22:50   #4724
aguu00
Zadomowienie

Agnes, jak patrzyłam na te ćwiczenia to są dość wolne ale dobre jest to że jest tam pokazane jak wszystko robić itp. ;x bo na początku trudno się połapać z niektórymi. co do ząbków to mi się znów zaczyna od wczoraj w sumie ;< mam nadzieje że ten wyjdzie szybciej ;x

Pati
, patrzyłam na te wątki
co do wkładania stópek to ja na początku myślałam że dziecko od urodzenia to potrafi ale teraz dopiero mały jak siedzi czy leży próbuje się łapać za nie więc może jeszcze trochę a to takie słodkie

normalnie teraz patrzę w kalendarz i za 5 dni mały będzie miał 5 miesięcy kurcze bez kitu tak to szybko zleciało że nie wiem.. teraz już wiem i rozumie to że przy dzieciach czas szybko leci.

Edytowane przez aguu00
Czas edycji: 2012-02-19 o 22:52
Stary 2012-02-20, 05:08   #4725
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
zabciu niezle fotki a Oli juz zajeta dla mojego Filipka
...
dziekuje
Osz Ty wyprzedzilas mnie

Cytat:
Napisane przez delilahinsomnia Pokaż wiadomość
ahh aż się rozmarzyłam - cudowne
dziekuje

Cytat:
żabcia, fajne te zdjęcia tak se myślę że już duży ten Twój synek a potem patrze że przeciez ty już ten 18 tydzień masz dawno za sobą :P
!
Dziekuje No u mnie juz 25 tydzien lec

Cytat:
Od kilku dni jestem bardzo senna, mam zawroty głowy wczoraj nie szłam nawet do szkoły spałam 18 h bez przerwy. Nie moge już wytrzymac, jeszcze 5 dni i się dowiem czy jest ciąża czy nie ma.. Ale tak sobie myśle, na teście ciążowym Quick Vue pisze że można go już zrobic 3 dni przed @. Warto czy nie ma to sensu i czekac do @?
Ja robiam 4 dni przed spodziewana @ ale podobno najlepiej robic w dzien @ albo dzien po z samego rana

[QUOTE=zoskasamoska;324100 73]Łzy mi się cisną do oczu jak widzę co odwala ten TŻ..

Jestesmy w domu od czwartku. TŻ przyjechał w piatek wieczorem i juz wtedy wyszedł , bo musiał komuś pomóc. Wrócił po kilku glebszych. Wczoraj tez jezdził cały dzien gdzies, bo go gdzies potrzebuja. Dzis piwo po piwie pije, bo non stop nas ktos odwiedza, az juz mam dosyc tych odwiedzin. Pojechał kogos odwiezc , 200 m maja do domu, ale on musi ich odwiezc oczywiscie i juz go nie ma pol godziny. Małej na ręce nie chce brać, bo sie boi. Tylko mu w głowie picie i kumple...[/QUOTET]

Przykro mi ze Wam sie nie uklada A Twoj TZet zdecydowanie przegina ja bym wrocila do mamy.

Cytat:
Napisane przez sweetthings Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny !

pozdrawiam
Witaj
Nie dokonca o odchudzaniu ale czesto ten temat jest poruszany

aguu00 - maly w avku wygada super

Witajcie
I po weekendzie padam wogole nie odpoczelam , dobrze ze jutro wolne to bede sie byczyc Zamowilismy dzisiaj lozeczko , komode i materac Do 2 tyg powinny juz byc Aaa i nie mieli tego koloru wozka co chcemy takze musze do innego sklepu jutro jechac.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 11:10   #4726
zoskasamoska
Wtajemniczenie

była dzis u mnie położna a 1wszej wizycie, ale taka jakaś niemiła. Ani sie nie usmiechnęła. Tak szybko nawijała jakby chciala to juz miec wszystko za sobą :/
Stary 2012-02-20, 11:26   #4727
Patiisia
Wtajemniczenie

Żabciu bądź w gotowości, niedługo będzie trzeba zakładać część VII naszego wątku (btw, nie wiem jak to możliwe, ale teraz tak patrzę, że jestem na tym wątku już przez 3 części, i część VII to będzie moja 4 )

Cytat:
była dzis u mnie położna a 1wszej wizycie, ale taka jakaś niemiła. Ani sie nie usmiechnęła. Tak szybko nawijała jakby chciala to juz miec wszystko za sobą :/
Moja położna na szczęście była w porządku. no ale nigdy człowiek nie wie na kogo trafi..
Stary 2012-02-20, 12:17   #4728
aguu00
Zadomowienie

Pati, to całkiem sporo

Żabciu,
fajnie się kompletuje takie rzeczy jak łóżeczko itp. rozkładanie tego sprawia dużą przyjemność no mi sprawiło znaczy się

Zosiu, walić ją, poprzychodzi tydzień a później jej nie zobaczysz.. poza tym też bądź nie miła albo zapytaj czemu taka jest.

sobie poćwiczyłam i teraz coś czuje że będę mieć zakwasy na brzuchu w końcu przez ostatni czas moje mięśnie nie były używane
Stary 2012-02-20, 12:26   #4729
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
sobie poćwiczyłam i teraz coś czuje że będę mieć zakwasy na brzuchu w końcu przez ostatni czas moje mięśnie nie były używane
Ćwiczyłaś dziś learn&burn? Ja potem będę robić fire 30 class, już się nie mogę doczekać
Stary 2012-02-20, 12:37   #4730
aguu00
Zadomowienie

Pati, tak jak oglądałam na początku to myślę że nie to nic łatwizna itp. ale jak się nie ćwiczy to masakra. ;x Ja tak sobie myślę że teraz przez 3 tyg. będę robić to plus jakieś dodatkowe pózniej jadę do Pl i po powrocie dołożę sobie jeszcze basen i myślę że mi starczy

w ogóle to zastanawiam sie właśnie nad tym żeby puść z mały muszę się dowiedzieć czy maja takie zajęcia dla małych dzieci itp. wasze maluchy też kochają wodę?
Stary 2012-02-20, 13:13   #4731
Karo89
Zakorzenienie

Zosia przykro mi, że po raz kolejny zawiodła się na Tżcie.
Ja bym na Twoim miejscu wyniosła się do mamy... skoro powiedziała Ci, że Ci pomoże, to ja bym skorzystała w takiej sytuacji z jej pomocy.

Wydaje mi się, że skoro nie zmienił się do tej pory, to wątpliwe jest to, że się zmieni i w końcu zrozumie, że krzywdzi Ciebie i teraz Wasze dziecko.

Cytat:

ale to musi cudnie wyglądać

Aguu ale masz przystojniachę super avatarek. aż córa mi zaczęła w brzuszku fikać

Hej.
ja chora, byłam u lekarza, dostałam jakieś syropy i witaminy, i będę się kurować.

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:10   #4732
siacha_ck
Zakorzenienie

Zosiu przykro mi, że Tż-et tak postępuje i że narodziny dziecka nic w nim nie zmieniły. Na Twoim miejscu przeprowadziłabym się do mamy

Dziewczyny cudowne są Wasze dzieciaczki

Jutro ma przyjść do nas położna środowiskowa i powiedziała Tż-towi żebym przygotowała sobie pytania jakie chcę jej zadać. Ja kompletnie nie wiem o co mogę ją zapytać

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:26   #4733
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Żabciu bądź w gotowości, niedługo będzie trzeba zakładać część VII naszego wątku (btw, nie wiem jak to możliwe, ale teraz tak patrzę, że jestem na tym wątku już przez 3 części, i część VII to będzie moja 4 )
..
Jestem jestem Zadna dziewczyna nie podala propozycji na nowy tytul wiec narazie zostajemy przy tym Wow jestes od poczatku

Cytat:

Żabciu,
fajnie się kompletuje takie rzeczy jak łóżeczko itp. rozkładanie tego sprawia dużą przyjemność no mi sprawiło znaczy się
Tylko wczesniej musimy wymalowac pokoj a jeszcze nawet koloru nie wybralismy

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość

Hej.
ja chora, byłam u lekarza, dostałam jakieś syropy i witaminy, i będę się kurować.
kuruj sie kuruj kochana

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-02-20, 17:49   #4734
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Ah nie chce Wam sie tu zalic na okrągło, ale juz wymiękam, nie mam siły do tego człowieka i cały czas mi sie płakać chce jak widzę co on robi.

Jutro jedziemy do USC, mała będzie miała naziwsko po mnie , tak powiedziałam i tak będzie, ale mam pytanie, może sie orientujecie. TŻ będzie uznany jako ojciec , czy młoda w takim razie bedzie miala po nim pochodzenie jesli naziwsko bedzie miała po mnie? Jak to jest ?

Tak samo jesli bedzie miala naziwsko po mnie czy moze byc w przyszłosci ubezpieczona u TŻta?

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2012-02-20 o 17:50
Stary 2012-02-20, 18:01   #4735
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
[B]

Martynka, możliwe że masz rację chociaż Zosi może być TYM jednym na milion który się zmieni.
Owszem moglby gdyby wykazal jakakolwiek inicjatywe a z tego, co opisuje zoska jego zachowanie sie nie zmienilo wiec najpewniej juz tak zostanie.

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą, ale nie w każdym przypadku tak musi być. Mój tż po porodzie zupełnie się zmienił, i stał się nie tylko świetnym ojcem, ale też o wiele lepszym partnerem. Zrozumiał większość swoich błędów i widzę po nim że na prawdę chce się dla mnie i małego zmienić. Póki co jest dobrze, mam nadzieję że za np. rok będę mogła powiedzieć o nim to samo. Gdyby jednak mój tż wrócił do dawnego zachowania, to nie wahałabym się ani chwili dłużej, i zakończyłabym ten związek czym prędzej To że mamy wspólne dziecko i po zerwaniu miałabym mieć gorsze warunki mieszkaniowe i finansowe (bla bla bla) nie miałoby znaczenia, bo co z tego skoro byłabym nieszczęśliwa trwając przy tż-cie, (a z czasem nieszczęśliwy byłby także Filipek). Tu powinnaś przede wszystkim patrzeć na dobro dziecka. Lilka na pewno nie będzie szczęśliwa mając tatusia, którego praktycznie w ogóle nie ma w domu, a jak już jest to pod wpływem alkoholu.. To nie jest szczęśliwa i kochająca się rodzina A o lepszego partnera nigdy nie jest za późno!
Dokladnie o to mi chodzi, ze jak facet po porodzie pokaze, ze chce sie zmienic to oczywiscie jest nadzieja i szansa, ze bedzie lepiej ale jak nie widac zadnej poprawy, to niestety, ale facet sie nie zmieni. Moze za kilka lat tylko nie warto tyle czekac bo zoska nerwy straci przez tyle czasu a dziecko bedzie sie wychowywalo z patologicznym ojcem.

Cytat:
zoska wracaj do domu, moze go to ruszy, po co masz byc tam sama i sie denerwowac, Lilka czuje, jak jestes zestresowana

aguu ale Nikos wyrosl, piekny jest

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Ehh juz nie pamietam kiedy dla mnie to byl boski widok
Na dzien dzisiejszy jej "odkrycie" doprowadza mnie do szewskiej pasji. Mala srednio co 2 minuty sciaga skarpety a jak zaloze jej rajstopy, to naciaga nogawki i tez musze co chwile poprawiac. Juz nie mam do tego sily bo nawet podczas obierania ziemniakow musze robic przerwe na ubranie skarpet

zoska skoro bedzie uznany jako ojciec, to nie wazne po kim dziecko ma nazwisko. Nawet mezczyzna biorac slub moze przejac nazwisko po kobiecie i nic sie w tym przypadku nie zmienia. To tylko nazwisko. Nie wazne czy ma Twoje czy jego, tak samo Tobie w niczym nie pomoze, to ze mala bedzie miala twoje nazwisko, nie bedziesz miala z tego tytulu wiekszych praw.

Edytowane przez martynka89
Czas edycji: 2012-02-20 o 18:06
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 19:17   #4736
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hejka
Cytat:
Agnes, jak patrzyłam na te ćwiczenia to są dość wolne ale dobre jest to że jest tam pokazane jak wszystko robić itp. ;x bo na początku trudno się połapać z niektórymi. co do ząbków to mi się znów zaczyna od wczoraj w sumie ;< mam nadzieje że ten wyjdzie szybciej ;x

normalnie teraz patrzę w kalendarz i za 5 dni mały będzie miał 5 miesięcy kurcze bez kitu tak to szybko zleciało że nie wiem.. teraz już wiem i rozumie to że przy dzieciach czas szybko leci.
hehe na razie się wydaje,że są wolne
turbo fire, to już w ogóle jest szybka akcja

już 5? cholerka...ale zleciało.

Cytat:
u mnie też była taka położna... przyszła jak za karę.
Cytat:
w ogóle to zastanawiam sie właśnie nad tym żeby puść z mały muszę się dowiedzieć czy maja takie zajęcia dla małych dzieci itp. wasze maluchy też kochają wodę?
też nad tym myślałam
Oli kocha wodę
Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
ojj... zdrowiej

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 19:26   #4737
aguu00
Zadomowienie

Agnes, a powiedz mi jakie widzisz efekty ? oglądałam na youtube i widze ze po tych cwiczeniach mozna fajcie sobie wyrobic itp ale co Ty bys powiedziala zwlaszcza ze w sumie juz konczysz jestes zadowolona ?

Karo,

Żabciu, a masz już jakieś pomysły co do koloru? w sumie to masz jeszcze czas ^^

Zosiu, Jak mu się to nie spodoba to może się starać ale to już sądownie ( czy jakoś tak) żeby dziecko miało jego nazwisko ale nie musi. Tak jak mówi Martynka to tylko nazwisko w sumie to dobrze że nie chcesz dawać jego nazwiska skoro tak się zachowuje.

Ja w przyszłym tygodniu jak dobrze pójdzie składam pozew pytanie tylko ile będzie się to ciągnąć ale ważne że będę miała już to po części załatwione..

Edytowane przez aguu00
Czas edycji: 2012-02-20 o 20:04
Stary 2012-02-20, 21:27   #4738
muffinka90
Zakorzenienie

aguu to trzymam kciuki

martynko to widze, ze duzo jeszcze przede mna

a ja dzisiaj bylam na spacerku z dziewczyna poznana na wizazu fajnie bylo, tylko wszystkie gnaty mnie bola, bo lazilysmy ze ponad 2 godziny, a w parku takie bloto, ze moj wozek ledwo sie toczyl

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 23:29   #4739
delilahinsomnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hejka

hehe na razie się wydaje,że są wolne
turbo fire, to już w ogóle jest szybka akcja
Są jakieś efekty po turbo fire? Ja tylko brazillian butt i a6w i działa!

ps. chyba mnie 'rozerwie' i jutro testuje @ w czwartek i tak się wlaśnie czuje jakby miała przyjsc
delilahinsomnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 01:06   #4740
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Żabciu, a masz już jakieś pomysły co do koloru? w sumie to masz jeszcze czas ^^

Ja w przyszłym tygodniu jak dobrze pójdzie składam pozew pytanie tylko ile będzie się to ciągnąć ale ważne że będę miała już to po części załatwione..
Kolory pokoju malego?

Trzymam kciuki za pozew

Cytat:

a ja dzisiaj bylam na spacerku z dziewczyna poznana na wizazu fajnie bylo, tylko wszystkie gnaty mnie bola, bo lazilysmy ze ponad 2 godziny, a w parku takie bloto, ze moj wozek ledwo sie toczyl
Fajnie ze wypad sie udal

Cytat:

ps. chyba mnie 'rozerwie' i jutro testuje @ w czwartek i tak się wlaśnie czuje jakby miała przyjsc
Trzymam kciuki za pozytywny wynik

Olivia 2.07.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości