![]() |
#5281 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
|
![]() ![]() |
![]() |
#5282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5283 |
Raczkowanie
|
*Samotna wśród ludzi którzy Mysla "ona nigdy nie jest sama"
*Niech stanie sie to co nam pisane, teraz na zawsze.... *Jestem jedna z tych, co nie boja sie zyc... *Wszystko jest nie ważne, gdy jesteśmy razem... *Chwila która trawa,może być najlepszą z Twoich chwil *...wciskasz mnie w kąt jak starą rzecz co przestaje cieszyć Cię.... ![]() *Szczęście znajduje się w tobie, Zaczyna się na dnie twego serca... *zmywam z siebie Ciebie... to co pozostalo..."
#5284 |
Zadomowienie
|
* Może następnym razem Ja-będę Twoja...a Ty mój?
* Obok jestes wciąz ... i nie ma Cie ![]() * Zapachem nocy,wracać w dzień * Tak jest mało czasu,mało dni - serce bije tylko kilka chwil * jak długo chcesz wmawiać mi daty naszych lepszych chwil? * Pierwsza spowiedź od dziewięciu lat. [Więcej grzechów nie pamiętam] Umarł dla mnie świat. * Znowu straciłam dla Ciebie rozum...serce oddalam dawno temu * Na zdjęciu twoja twarz - to wszystko co dziś mam, Wciąż przypomina mi najlepsze w życiu dni. * Czy szczęścia można się bać? * Już prawie czułam jego smak, Prawie miałam wszystko. * Apeluję o spacer po miłość! * Porwij mnie do baśni niekonczącej się. Pragnę, wołam, prowadź mnie! * Może to wszystko polega na tym, By żyć dla kogoś? * Może to wszystko robię dla ciebie I gdzieś tam jesteś, i o tym nie wiesz... * Aniele mój powiedz, Czy możesz schować Mnie w ramionach? * to wszystko co dziś w sobie mam uwierz mi ma na imię TY * Cuda same do nas nie przyjdą,musimy się o nie postarać
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#5285 |
Zakorzenienie
|
...w zgryzocie pasma zbyt chudych dni...
....Twoje serce co zagrzewa do walki...o każdy dzień... ...tak kochać tylko Ciebie... ...czy przyjdzie wiosna?... ...czy o tym samym śnimy??... ...coraz prędzej...goręcej...przez łzy... ...budowa ściany wokół siebie...<w trakcie> ...ze strzępów radości powszedniej...los swój tkam...
#5286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5287 |
Raczkowanie
|
#5288 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ufff dzieki ![]() ![]() ![]() ![]() - drzewa są piękne i rzucają długie cienie ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5290 |
Zadomowienie
|
* Decyduj sam - niebiosa czasem śpią
![]() * Dream a little dream of me... * Czy Ty czujesz,to co czuje ja? * I oto znalazlam swoje własne niebo * Moim marzeniem jestes Ty * Nie moge iść dalej przez zycie,wiedząc,ze mnie juz nie kochasz * Wspomnij Anioła, który utulił Cię do snu, bo tym Aniołem byłam ja... ![]() * Swat wypadł mi z moich rąk,jakoś tak nie jest mi nawet żal... * Życie nie jest ani gorsze,ani lesze od naszych marzeń...jest po prostu całkiem inne * Wszystko co mam, wszystko co chce I to co wiem, a czego nie Zostawiam to, nie boję się * Zaczynam rozumiem - to życie jest dla nas * Tylko po to, by być bliżej Ciebie Wszystko po to, by być jeszcze bliżej siebie * czując Cię obok opowiem o wszystkim Jak często się boje i czuje się nikim * Szukałam Ciebie, bo przyszedł na mnie szukania czas * Poprowadzisz mnie w krainę miłości i źródłem się staniesz mojej radości * Z Tobą się budzić, w Tobie oddychać, Tobą się poić i w Tobie zasypiać
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#5291 |
Raczkowanie
|
ktos szukal opisow o milosci.. to mzoe cos zamieszcze
![]() Kochaj mnie... Tak jak tylko Ty potrafisz! Jesteś, a gdy Cię nie ma, to nic... w sercu jesteś zawsze jest w Tobie to coś.. co sprawia, że jesteś jednym jedynym... Otwórz dzrwi do swojego serca... Zaufaj mi... to nie boli... Z daleka kocham Cię, bo tak mi lżej złe śnić sny... Jestem Ci wdzięczna bez granic.. za Wszystko.. Za Nic... Miłość... Tylko ją mieć... a życie ma sens... Jak dobrze, że jesteś... Nie chcę wiedzieć, jak to jest "bez Ciebie" Twój usmiech sprawia, że chce się żyć... w Twoich oczach oglądam świat! itd... jak cos to pewnie mam tego wiecej ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#5292 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie wiem
jak caly dzien z Toba smakuje jak pachnie noc ... ![]() jeszcze nie wiem czy mój lęk jest lękiem o Ciebie ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5293 |
Rozeznanie
|
...mezczyzna jest podlym zwierzeciem, bawi sie tym czego nawet nie może zrozumiec...
...Kochanek wszystko wybaczy kochance, wyjawszy drugiego kochanka... ...milosc jest radoscia swiata,sloncem zycia,wesola melodia w pustyni... ...nie wiem kto moze pomoc mi zmienic to... ...kto mi oczy przyslonil, ukryl prawdy twarz...? -Chciałabym, żebyś mnie nie kochał -Zabija mnie rosnąca pustka w środku -Jesteś niezastąpiony, ale zastąpię cię -Obłąkane jest to co może zrobić miłość - Mogłam zatrzymać Cię tu aż do śmierci...Żegnaj... -Wszystko co było z Tobą związane to sekrety i kłamstwa -tam gdzie nie siega wzrok rodzicow ![]()
#5294 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny sliczne opisy ![]() ![]() czas nasz tutaj kończy się jesli chcesz kochaj mnie rozwijam skrzydla i frune gdzies do basni niekaczacej sie i z innej beczki: C(i)ała przyjemność po mojej stronie ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#5295 |
Zakorzenienie
|
![]()
ja jestem 9 mcy po rozstaniu i mi nie przeszlo mimo ze jestem juz w drugim zwiazku po tamtym...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5296 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=madzia_g;3241656]
dziewczyny sliczne opisy ![]() ![]() rozwijam skrzydla i frune gdzies do basni niekaczacej sie ten opis jest BOSKI ![]()
#5297 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=myszka2006;3241815][QUOTE=madzia_g;3241656]
dziewczyny sliczne opisy ![]() ![]() rozwijam skrzydla i frune gdzies do basni niekaczacej sie ten opis jest BOSKI ![]()
#5298 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() swietne.... ![]() dobre. Cytat:
Zabieram, podoba mi sie
![]() |
#5299 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=madzia_g;3241656]
dziewczyny sliczne opisy ![]() ![]() rozwijam skrzydla i frune gdzies do basni niekaczacej sie ten opis jest BOSKI ![]() przypomnialy mi sie wlasnie cudne slowa ktore niedawno uslyszalam...bo od dawna probowalam rozwiazac zagadke dlaczego kobiety zakochuja sie w przyslowiowych draniach (ja niestety tez)...no w pewnym filmie uslyszalam odpowiedz: kobiety kochaja drani, poniewaz wiedza czego moga sie po nich spodziewac skrocilam ten tekst (te slowa mam w opisie) a to pelny tekst : kobiety kochaja drani, poniewaz wiedza czego moga sie po nich spodziewac, maja swiadomosc ze oni sa zdolni do zranienia ich, zdrady i najgorszych zbrodni, natomiast krysztalowi mezczyzni jako typowi "ksiecia z bajek" nie powinni z zalozenia ranic...i przez to kiedy okazuje sie ze nas skrzywdzili jest to dla nas zbyt duzym szokiem by sie pozbierac... mniej wiecej tak to brzmialo....chyba jest w tym troszke prawdy, nie sadzicie? Czy tylko ja borykam sie z tym problemem ![]() Pozdrawiam ![]()
#5300 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() az nie wiem co napisac. tyle w tym Prawdy.. i bolu.
![]() |
#5301 |
Wtajemniczenie
|
#5302 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=myszka2006;3241835]
Cytat:
Cytat:
a ten:"Jesteś niezastąpiony, ale zastąpię cię" poprostu boski opis!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5303 |
Zadomowienie
|
Jowisia - cieszę się,ze Ci się podobają
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5304 |
Zakorzenienie
|
a dzis mam taki:
Now I feel I am on my road |
![]() ![]() |
![]() |
#5305 |
Zadomowienie
|
Kilka opisików od Samiry
![]() "Szukam Cię w kroplach deszczu i zasnuta słońcem czekam..." "Tyle jest we mnie nieposkładanych myśli..." "Nie każ mi zrozumieć, nie umiem i nie chcę" "Wciąż mam nadzieję, że czasem myślisz o mnie jeszcze" "Jesteś mą wiarą, nadzieją, zagadką" "A w mojej głowie wojna, wieczna wojna..." Serce do wynajęcia ![]() Gdzie jesteś? Czekam... |
![]() ![]() |
![]() |
#5306 |
Zakorzenienie
|
"Szkoła - ludzie ludziom zgotowali ten los"
![]()
#5307 |
Zadomowienie
|
*"Kłamstwa, zdrady, intrygi i ja w tym wszystkim..."
*Nie praw mi komplementów, przecież mam lustro ![]() *Nigdy nie ufaj kolesiowi z jednej piaskownicy - zasada stara jak świat *...i ChYbA z kAżdYm DniEm... BarDziEj ZakOchUję SiĘ...?! ![]() *WsZyScY WcIąŻ MóWiLi "NiE JeStEśCiE SoBiE PrZeZnAcZeNi" *Nie jestem dziewczyną, która poddaje sie ot tak .. *a miało być tak pięknie... to dla wszystkich ludzi, za którymi tęsknie... *w moich oczach byłeś taki jaki chciałam żebyś był *Niewdzięczny! Szukałes rozmów ze mna dziś uszy zamykasz?=( *DziwnaJe$temJakNaKogoŚ,Kt oMówiŻeW$zy$tkoJe$tOK.. *zabawa w kotka i myszkę to nie dla mnie----> *Bo CzAsEm WaRtO OdPuścIć, ZoStAwIć I ZaPoMnIeć.. *..::..NiE UfAj ChoĆ ChCeSZ DaĆ mU CaŁy ŚwIaT..::.. *By losowi sprzeciwić się...zostań, to jedyne wyjście..=( *...Może trudno w to uwierzyć, lecz naprawdę kochać chciałam... *...po co były wielkie słowa, które z kłamstw Twych budowałeś...
#5308 |
Rozeznanie
|
jezzzzuuu on jest boski!!pozwól mi pożyczyć:P
#5309 |
Zadomowienie
|
#5310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ten drugi znam...tylko z dalszą częscią ![]() "A w mojej głowie - wojna,wieczna wojna myśli niespokojnych" ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.